Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#1051 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 02:43

Spoiler: S03E10

LfNX0dh.png

#1052 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2013 - 04:40

Spoiler: S03E10

Youtube Video

#1053 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 05:36

Spoiler: Spoiler: S03E10

09pntFA.png?1

#1054 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 10:33

EPIC RAP BATTLES OF GAME OF THRONES !!!

Youtube Video

#1055 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 16:31

Spoiler: season 3 (ποιό επεισόδιο δε θυμάμαι οπότε μην το ανοίξετε αν δεν έχετε δει τα 8 πρώτα επεισόδια της 3ης)

Για ΄μένα ήταν η χειρότερη σεζόν, αλλά τα δύο υπέροχα τελευταία και άκρως καλογραμμένα επεισόδια με αποζημίωσαν για τα προηγούμενα 8 και μου θύμισαν γιατί αγαπάω τόσο αυτή τη σειρά. Ελπίζω αυτό να ήταν το χειρότερο που μπορούν να κάνουν και από εδώ και πέρα να γίνεται μόνο καλύτερη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1056 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:41

Παιδιά γεια σας έχω δεί τις πρώτες 2 season apo Game of thrones αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την 3η.Αξίζει να την ξεκινήσω ή να διαβάσω τα βιβλία που ήδη έχω?Αυτο που θέλω να μάθω κυρίως είναι αν πάει σύμφωνα με τα βιβλιά.Ευχαριστω

MbcN7u5.png

#1057 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:55

Εγώ σου προτείνω να ξεκινήσεις το 3ο βιβλίο, γιατί η τρίτη σεζόν είναι το πρώτο του μισό. Συνεπώς, αν θέλεις μετά να διαβάσεις θα πρέπει να διαβάσεις το άλλο μισό του βιβλίο, έχοντας κάποια γεγονότα κάπως ασαφή. Γι'αυτό καλύτερο είναι να έχεις το τρίτο σαν ολότητα, να δεις τον κύκλο ή/και να συνεχίσεις το διάβασμα των βιβλίων.

Glad to be of service :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1058 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 19:00

Ε διαφέρει αρκετά για να λέμε την αλήθεια.Δηλαδή αν έχεις δει τις 2 πρώτες σεζόν και αρχίσεις το βιβλίο 3 μάλλον δεν θα καταλάβεις αρκετά πράγματα.

sc5bab.jpg

#1059 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 19:32

Νομιζω οτι θα χαθει καποιος αν ξεκινησει απο το 3ο βιβλιο. Καλυτερα απο την αρχη. Ετσι κι αλλιως ειναι πολυ ωραια βιβλια, ειδικα το πρωτο.

#1060 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 21:53

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που θεωρούν αυτήν την σεζόν κορυφαία. Υποκειμενικό φυσικά πάντα ανάλογα με το τι ο καθένας ψάχνει, αλλά για εμένα προσωπικά ήταν ίσως η αγαπημένη σεζόν μέχρι τώρα παρέα με την πρώτη. Για μένα είχε μεγαλύτερη εμβάθυνση σε χαρακτήρες από τις δύο προηγούμενες και το character development ήταν σίγουρα μεγαλύτερο από της δεύτερης.

Τουλάχιστον όσο αφορά τη δεύτερη σεζόν
Spoiler: spoiler για όλες τις σεζον

Επίσης είχαμε ένα σωρό καινούργιους, ενδιαφέροντες, χαρακτήρες. Ναι η πρώτη σεζόν είχε περισσότερο από όλα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η πρώτη σεζόν ήταν η εισαγωγή μας στον κόσμο του Westeros και εξ' ορισμού τα κριτήρια είναι διαφορετικά γι αυτήν.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Ιούνιος 2013 - 22:01

#1061 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 22:09

Παιδιά γεια σας έχω δεί τις πρώτες 2 season apo Game of thrones αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα την 3η.Αξίζει να την ξεκινήσω ή να διαβάσω τα βιβλία που ήδη έχω?Αυτο που θέλω να μάθω κυρίως είναι αν πάει σύμφωνα με τα βιβλιά.Ευχαριστω

Μόνο το πρώτο βιβλίο μπορείς να "αποφύγεις" (έχω φίλους που το έκαναν αυτό) αλλά επειδή εμένα είναι το αγαπημένο μου της σειράς η αλήθεια είναι ότι δε μου πάει να σου πω να το αφήσεις.
Σίγουρα όμως αν πηδήξεις το 2ο θα χαωθείς πλήρως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1062 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 22:26

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που θεωρούν αυτήν την σεζόν κορυφαία. Υποκειμενικό φυσικά πάντα ανάλογα με το τι ο καθένας ψάχνει, αλλά για εμένα προσωπικά ήταν ίσως η αγαπημένη σεζόν μέχρι τώρα παρέα με την πρώτη. Για μένα είχε μεγαλύτερη εμβάθυνση σε χαρακτήρες από τις δύο προηγούμενες και το character development ήταν σίγουρα μεγαλύτερο από της δεύτερης.

Spoiler: spoiler για όλες τις σεζον

για ολες τις σεζόν
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 13 Ιούνιος 2013 - 22:27

sc5bab.jpg

#1063 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 22:59

Η σκηνές δουλεύουν για ποιον; Για τον θεατή. Επομένως όταν εγώ είπα ότι δούλεψαν προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι γιατί προσωπικά δούλεψαν σε μένα. Φυσικά σε κάποιον άλλον μπορεί όχι.

Spoiler: up to season 3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 14 Ιούνιος 2013 - 10:29
sploiler tag description

#1064 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 23:14

Εγώ το μόνο παράπονο που έχω απο τη σειρά atm είναι πως ήθελε έναν πιο σκληρο/απρόσωπο Roose Bolton. Απλά δεν μου φέρνει καθόλου στο μυαλό την εικόνα που σχηματίζουν τα βιβλία...

v4kFmx.png

#1065 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 23:17

Η σκηνές δουλεύουν για ποιον; Για τον θεατή. Επομένως όταν εγώ είπα ότι δούλεψαν προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι γιατί προσωπικά δούλεψαν σε μένα. Φυσικά σε κάποιον άλλον μπορεί όχι.

Για τους χαρακτήρες.Τους χαλάνε όσο δεν πάει.

EDIT:Actually let me elaborate.Μου φαίνεται στις πρώτες 2 σεζόν είχαν ακριβώς όσο χρειαζόταν από chaacter development και πόσο από ιστορία.Υπήρχε ένα balance το οποίο στην τρίτη πολύ συχνά χανόταν.Υπήρχνα ολόκληρα επεισόδια στα οποία ουσιαστικά δεν συνέβαινε σχεδόν τίποτα και ήταν γεμάτα relationship συζητησεις και καποιες ηταν απλα οικτρες.Επίσης

Season 3
Spoiler:

Spoiler: up to season 3

Spoiler:

Edit 2:Φυσικά απόψεις είναι όλα αυτά,δεν πλανάμαι πως ξέρω την απόλυτη αντικειμενική αξία της μίας ή της άλλης σεζόν. :P

Bored μέχρι το τέλος της σεζόν πιστεύω θα αλλάξεις γνώμη :riiight:

sc5bab.jpg