Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#346 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 15 December 2011 - 15:04

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=E5BrH30yE4c

Έκαναν καλή επιλογή ηθοποιού με αυτή τη μικρή. :hahaha:

Η αγαπημένη μου χαρακτήρας!!! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ιθοποιό πολύ καλή επιλογή!
Όσο για αν θα το φέρουν στην Ελλάδα μάλλον ξεχάστε το. Θα φάει το άπειρο πρήξημο για τις σκηνές που έχει! Εγω πάντος τη σειρά την απόλαυσα με ελληνικούς υπότιτλους στην τηλεόραση μου μέσω καλωδίου HDMI
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#347 Digik

Digik

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 16 December 2011 - 17:08

Και γιατί να περιμένεις κάποιο ελληνικό κανάλι να το κάνει, από τη στιγμή που μπορείς να το κάνεις μόνος σου; HDTV rips υπάρχουν, ελληνικοί υπότιτλοι δεν έχω ψάξει αλλά σίγουρα θα υπάρχουν, οπότε why not; Άσε που τα δικαιώματα της σειράς παίζει να είναι υπερβολικά ακριβά για να τη φέρει οποιοδήποτε ελληνικό κανάλι anytime soon.

Κάθε φορά που ακούω για μια καλή σειρά/ταινία που βασίζεται σε βιβλίο, εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερο πρώτα να διαβάζεις το βιβλίο και μέχρι να το τελειώσεις να το χει φέρει κάνα κανάλι να το δεις και άνετος στο σαλονάκι σου. Θα μπεις και στο κλίμα πιο γρήγορα, εκτός αν είσαι από αυτούς που όταν βλέπουν μεταφορά διήγησης σε ταινία ψάχνουν τις διαφορές (δέντρο) και χάνουν τη ταινία (δάσος). Έχω το πρώτο βιβλίο που απ' ότι έχω διαβάσει είναι το πρώτο season που έχει παιχτεί στην Αμερική και τώρα πάω για το δεύτερο.

#348 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 17 December 2011 - 12:25

και εγώ αυτό πιστεύω, καλύτερα να ξεκινήσω το βιβλίο αν και μερικές φορές διαβάζοντας το βιβλίο τα φαντάζεσαι πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που τα παρουσιάζει μία ταινία/σειρά.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=E5BrH30yE4c

Έκαναν καλή επιλογή ηθοποιού με αυτή τη μικρή.

όντως

#349 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 17 December 2011 - 13:07

Κάθε φορά που ακούω για μια καλή σειρά/ταινία που βασίζεται σε βιβλίο, εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερο πρώτα να διαβάζεις το βιβλίο και μέχρι να το τελειώσεις να το χει φέρει κάνα κανάλι να το δεις και άνετος στο σαλονάκι σου. Θα μπεις και στο κλίμα πιο γρήγορα, εκτός αν είσαι από αυτούς που όταν βλέπουν μεταφορά διήγησης σε ταινία ψάχνουν τις διαφορές (δέντρο) και χάνουν τη ταινία (δάσος). Έχω το πρώτο βιβλίο που απ' ότι έχω διαβάσει είναι το πρώτο season που έχει παιχτεί στην Αμερική και τώρα πάω για το δεύτερο.

Well αν διαβασεις πρωτα το βιβλιο θα εχεις την ευχαριστηση να φωναζεις "ουαααου ποσο γαματο τον κανανεεεε" οταν θα βλεπεις τις live action εκδοχες των αγαπημενων σου χαρακτηρων.I reall enjoyed that.

Also.......daeneryyyyyys:lovulovu::lovulovu:

sc5bab.jpg

#350 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 21 December 2011 - 15:26

Και γιατί να περιμένεις κάποιο ελληνικό κανάλι να το κάνει, από τη στιγμή που μπορείς να το κάνεις μόνος σου; HDTV rips υπάρχουν, ελληνικοί υπότιτλοι δεν έχω ψάξει αλλά σίγουρα θα υπάρχουν, οπότε why not; Άσε που τα δικαιώματα της σειράς παίζει να είναι υπερβολικά ακριβά για να τη φέρει οποιοδήποτε ελληνικό κανάλι anytime soon.

Τώρα για το θέμα "να διαβάσω τα βιβλία πρώτα ή όχι;", νομίζω εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους πως θα το απολαύσεις περισσότερο.

Μην είσαι τόσο σίγουρος:orly:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mF9Um0OvolY[/YOUTUBE]

NOVA,τηλεοπτικό υπερθέαμα:hahaha:

Posted Image

#351 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 21 December 2011 - 18:31

Youtube Video

"WINTER IS COMING: the game"

#352 kon1991

kon1991

Spoiling Spammer

• Members
  • 84 posts

Posted 21 December 2011 - 18:34

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω αμερικη και να δειρω τον George R.R. Martin

#353 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 21 December 2011 - 19:30

Youtube Video

"WINTER IS COMING: the game"

Seems too good to be true...
Όταν είδα πως βγαίνει και για consoles ένιωσα τη ζωή μου να αλλάζει...
Αnd spring is coming...

ΕDIT:Μόλις είδα την εταιρία του παιχνιδιού...
Fuck yea it's Atlus!

Edited by Kamui, 21 December 2011 - 20:48.

O6rrvsU.jpg

#354 Digik

Digik

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 22 December 2011 - 12:52

Youtube Video

Τέλεια!!!! Μάλλον πλέον δεν έχω και πολλές επιλογές για το από που θα ξεκινήσω!!! Θα λιώσω από Γενάρη στη σειρά και στην ανάπαυλα ανάμεσα στη πρώτη και τη δεύτερη σεζόν θα χαθώ στο βιβλιο!!! :wooi2:

#355 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 22 December 2011 - 13:25

πραγματικα πολυ καλη η σειρα!!! περιμενω πως και πως το δευτερο κυκλο!!!!!

#356 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 22 December 2011 - 14:21

πολύ καλή φάση, δεν το περιμενα να πάρει αυτη τη σειρά.

#357 Digik

Digik

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 25 December 2011 - 10:19

Εμένα μου αρέσει και η σκηνή που έχει παγώσει στο video Αυτό δε το θυμάμαι να υπάρχει στο παιχνίδι!!! :tensai:

#358 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 December 2011 - 19:54

Yes yes the famous "S-exposition" scene:nbleed:

sc5bab.jpg

#359 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 December 2011 - 20:24

Κοίτα, εγώ μιλούσα για broadcast network. Άμα το πάμε σε pay-per-view, χαίρω πολύ, δε μου κάνει καμία εντύπωση. :P Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nova φέρνει ακριβές ξένες σειρές στην Ελλάδα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#360 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 December 2011 - 20:34

Κenny εθαψες το ποστ μου:beaten:

sc5bab.jpg