Μεχρι στιγμης καλυτεροι μου ειναι το διδυμο απο το πουθενα,Bronn και Tyrion.O πρωτος ειναι strongest man on earth,impregnating castles and aint afraid of anything.Θελω να τον δω vs Khal Drogo καποια στιγμη

O δευτερος ειναι απ τους χαρακτηρες που οποτε εμφανιζεται τον απολαμβανω οσο κανεναν αλλον.Κοφτερες ατακες-εχει μαλιστα την ταση να φευγει με γυρισμενη την πλατη αφου πεταξει το one liner- και γενικοτερα bro tier τυπος που οταν ανοιγει το στομα του ολοι σκανε με την "everyone chill,I've got this!" αυρα του.
Mετα επισης καλουλης ειναι o Snow,που οκ θεωρω αδυνατον να τον αντιπαθησει κανεις xD
Puppy eyes and all. Χρειαζεται και ενας τετοιου ειδους "καλος" γιατι το house of stark μου βγαζει μια βαρεμαρα να το πω? φλωρια? δεν ξερω.Απλα οι dutyfag-ισμοι του Ned με εκνευριζουν αρκετα.Θα επεκταθω σε αυτον αργοτερα.
Τελος,o κορυφαιος manipulator Littlefinger που πραγματικα I am rooting for him oσο κανεναν αλλον σχετικα με politics stuff.Τυπος που του γυρνας την πλατη,σου καρφωνει μαχαιρι και δεν παιρνεις καν χαμπαρι
Aλλοι χαρακτηρες που μαρεσουν λιγο πολυ ειναι: ο κακομοιρος ο Viserys,ο οποιος ειχε ασχημο τελος με τα κτηνη που εμπλεξε-sister included-.Ειχε αξεχαστη βλακοφατσα και στεναχωριεμαι που δεν θα τον ξαναδουμε.
Αlso,και ας μην εχει ακουστει κανενα θετικο σχολιο για την παρτη του,ΝΑΙ εχω συμπαθησει τον King Robert και τον θεωρω σε γενικες γραμμες δικαιο βασιλια.Οχι τιποτα αλλα στη θεση του θα τηρουσα ακριβως την ιδια σταση θεωρω.Θα εβαζα καποιον ικανο να διοικει οσο θα καλοπερνουσα δηλαδη.Οταν μεθαει φερεται σαν καφρος σιγουρα,αλλα νηφαλιος λεει κατι σοφιες αν θελει.Πχ οταν τα χωσε στον Ned για τα ΗURR HONOR shit που ελεγε μου ερχεται στο μυαλο τωρα.Also shut up woman! x3.
Σχετικα με τον Ned τωρα,με χαλανε πολλα πανω του αν και εχει και τα καλα του- οι fatherly σκηνες με την Αrya πχ.Με ενοχλησε κατευθειαν με το που σκοτωσε τον ranger στο πρωτο επ ως δηθεν λιποτακτης.Καλα καλα δεν του μιλησε να μαθει τι εγινε,τι επαιξε κλπ.THE LAW με τη μια και αποκεφαλισμος.Κριμα ο τυπας.Επισης η συμπεριφορα του προς τον Snow ειναι ψιλο τραγικη (τον εστειλε στο γουολ σαν να τον ξεφορτωνεται ενω ηξερε τι θα συναντησει εκει) το ιδιο και η γυναικα του η οποια μου ειναι εξισου αντιπαθης.
Ε και πρεπει να σχολιασω την σαπια την Daenerys I guess.Moυ βγαζει μια αηδια οποτε την βλεπω για καποιο λογο αυτη.Με εκνευριζει το ποσο γρηγορα αγκαλιασε τον τροπο ζωης των βαρβαρων μονο και μονο για να γινει αποδεκτη απ τον γοριλα της.Εφαγε ωμη καρδια αλογου,ειδε τον αδερφο της να ψοφαει με τραγικο τροπο χωρις εστω να τον διωξει χαριζοντας του τη ζωη η κατι και την βρισκει με μια φυλη που πηδαει αλογα και σκοτωνει με το καλημερα.Kαι ολα αυτα for some barbarian hot dickings.Not cool girl.
Οσο για τους διδυμους Lannisters,ειναι εξυπνοι και οι δυο και αυτο ειναι παντα καλο.Ο αδερφος ειναι φαινομενικα ατρωτος.Τουμπανο swordsman,πολυ καλο μυαλο -ας πιστευει το καημενο το Ιmp oτι μονο αυτος ειναι το μυαλο

- και ελλειψη ηθικων φραγμων.H αδερφη του δε και ας μην μπορει με τιποτα να γινει συμπαθης, θεωρω πως εχει βασικοτατη επιρροη στην εξελιξη της ιστοριας.
Αυτα λιγο πολυ.Αναμενοντας κανονικο release του 7ο επ.