Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

No. 6
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:56
Btw τελικά τελείωσε όπως το φανταζόμουν "FAIL" (χωρίς άλλο σχόλιο). Ένα ευχαριστώ στα μεγάλα τζιμάνια του thread που μας έδωσαν τόσες έυχαριστες στιγμές γέλιου!!!!
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:56
OK να ρίξω κι εγώ τα δικά μου credits, λοιπόν!
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην iristella που μ'έκανε να ξεκινήσω τη σειρά ενώ δεν την είχα καθόλου στα υπόψιν, από τα καλύτερα aftermaths του 2ου Fujoshi/Fudanshi Meeting, τολμώ να πω!!!
Περίμενα βρισίδι και όχι ευχαριστώ γι αυτό που σου έκανα tbh, but if you don't mind, I won't either:hahaha:

Πάντως γι αυτό που λέει η mono
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 15:53
Ω μα αυτο θα ηταν μεγιστη χαρα!Πες τα μην ντρέπεσαι το πολύ πολύ να τα διακωμωδίσει η Iristella !!!
Σ'αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι μια βδομαδα βλεποντας τη σειρα και διαβαζοντας το thread δεν μου εμεινε αντερακι απ τα γελια!ετσι να συνεχιζουμε!

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:12
Περίμενα βρισίδι και όχι ευχαριστώ γι αυτό που σου έκανα tbh, but if you don't mind, I won't either:hahaha:
:hahaha:
Μα γιατί καλέεεεεεεεε??? Αν δεν με είχες στείλει με τη φράση "το no.6 είναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ GAY" θα είχα χάσει την ευκαιρία να ξεραίνομαι στα γέλια με τα σχόλια στο thread!!! Αυτή η σαιζόν στο φόρουμ είχε τόσο γέλιο και χαίρομαι που δεν ήμουν στην απ'έξω!!!

Οπότε να κανονίσουμε 3ο meeting μέσα στον Οκτώβρη για να μου προτείνεις πάλι σειρά (αν και θα έχει Sekaiichi Hatsukoi οπότε είμαστε εξασφαλισμένες)

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:15
Ω μα αυτο θα ηταν μεγιστη χαρα!
Spoiler:
Σ'αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι μια βδομαδα βλεποντας τη σειρα και διαβαζοντας το thread δεν μου εμεινε αντερακι απ τα γελια!ετσι να συνεχιζουμε!
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:21

Make your pick.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Οκτώβριος 2011 - 02:36
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:30
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ!!! Φυσικά και διαλέγουμε τελευταίο!!!Spoiler: 4
Make your pick.

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:07
Πάντως πέρα από τη πλάκα δεν περίμενα να το γυρίσει σε yaoi subtext.
SUBtext? Αν ήταν το yaoi subtext, το overtext [sic] τί ήταν?
Jorg σε αυτή τη σειρά το yaoi ήταν πάνω κάτω και μέσα στο text από όπoια άποψη και να το δεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:33
typo
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:27
SUBtext? Αν ήταν το yaoi subtext, το overtext [sic] τί ήταν?
Jorg σε αυτή τη σειρά το yaoi ήταν πάνω κάτω και μέσα στο text από όπια άποψη και να το δεις
Ε δεν είχε ας πούμε ερωτικές σκηνές και μάλιστα hardcore. That's what I would call overtext.

Τι να σου πω, δεν ασχολούμε και πολύ με το είδος οπότε δεν είμαι οικείος με το τι θεωρήται yaoi και μη.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 00:24
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 09:00

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 10:29

Εξάλλου, είναι κρίμα τέτοιο plot, να χαραμιστεί μόνο σε 11 επεισόδια.
Μπορώ να πω με άνεση πως το no.6 είναι μακράν η χειρότερη σειρά που έχω δει ολοκληρωμένη.
Φυσιικά δεν πρόκειται να αρχίσω να σχολιάζω περαιτέρω plot holes κλπ. γιατί όπως είπε και η mono με το να βρίσκεις plot holes υπονοείς πως η σειρά είχε plot.
Aπο τη μια νιώθω ένα κενό που δε θα μπορώ πια να βλέπω το αριστούργημα και να σχολιάζω στο thread, και απο την άλλη χαίρομαι που δε θα μπαίνω στο θρεντ και να βρίσκω posts τύπου
Girls, απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποια ένας χαρακτήρας μόνο και μόνο για την εμφάνιση του, (η οποία ήταν τελείως generic και όπως αναφέρθηκε, σχεδόν αντιγραμμένη), πόσο μάλλον όταν έχει το χαρακτήρα του Nezumi. (ο χειρότερος male character που έχω συναντήσει σε anime)Nezumi!
Tώρα που είδα το πρώτο μου (λέμε τώρα) Υaoi, έχω έναν παραπάν λόγο για να μην δω άλλο.
(εκτός και αν όλα έχουν τόσο... "χιούμορ")
11:
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 11:01
Spoiler:
Ο άνθρωπος ήταν δυστυχισμένος. Δεν κατάλαβες τη βαθιά θλίψη που ήθελε να περάσει η Bones μέσα από αυτή τη φάλτσα φωνή;

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 12:10
Girls, απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποια ένας χαρακτήρας μόνο και μόνο για την εμφάνιση του, (η οποία ήταν τελείως generic και όπως αναφέρθηκε, σχεδόν αντιγραμμένη), πόσο μάλλον όταν έχει το χαρακτήρα του Nezumi. (ο χειρότερος male character που έχω συναντήσει σε anime)
Tώρα που είδα το πρώτο μου (λέμε τώρα) Υaoi, έχω έναν παραπάν λόγο για να μην δω άλλο.
(εκτός και αν όλα έχουν τόσο... "χιούμορ")
Περί ορέξεως κολοκυθοπιτούλα, κι όσο κι αν το βρίσκεις απίστευτο, αυτού του είδους τα

Δες Junjou Romantica, ΣΕ παρακαλώ!

Η χειρότερη ολοκληρωμένη σειρά λες; Το Togainu No Chi το 'χεις δει;

Γιατί τελευταία γ@μάνε όλα τα potential yaoi? Μέχρι και στο Sekai-ichi Hatsukoi κατέληξα να βλέπω
Μου φαίνεται ότι όσο πάει η βιομηχανία γίνεται όλο και πιο πουριτανή. Απόδειξη το τελευταίο φιλί του Nezumi και του Shion που ουσιαστικά το έκοψαν.