Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

No. 6

• Please log in to reply
187 replies to this topic

#166 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:52

Tωρα εγω να τολμησω να θεσω τα ερωτηματα που μου γεννησε η σειρα η να τ'αφησω καλυτερα?

#167 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:56

Πες τα μην ντρέπεσαι το πολύ πολύ να τα διακωμωδίσει η Iristella !!!!
Btw τελικά τελείωσε όπως το φανταζόμουν "FAIL" (χωρίς άλλο σχόλιο). Ένα ευχαριστώ στα μεγάλα τζιμάνια του thread που μας έδωσαν τόσες έυχαριστες στιγμές γέλιου!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 14:56

OK να ρίξω κι εγώ τα δικά μου credits, λοιπόν!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην iristella που μ'έκανε να ξεκινήσω τη σειρά ενώ δεν την είχα καθόλου στα υπόψιν, από τα καλύτερα aftermaths του 2ου Fujoshi/Fudanshi Meeting, τολμώ να πω!!! :lovulovu:

Περίμενα βρισίδι και όχι ευχαριστώ γι αυτό που σου έκανα tbh, but if you don't mind, I won't either:hahaha::hahaha::hahaha:

Πάντως γι αυτό που λέει η mono
Spoiler:

#169 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 15:53

Πες τα μην ντρέπεσαι το πολύ πολύ να τα διακωμωδίσει η Iristella !!!

Ω μα αυτο θα ηταν μεγιστη χαρα!
Spoiler:

Σ'αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι μια βδομαδα βλεποντας τη σειρα και διαβαζοντας το thread δεν μου εμεινε αντερακι απ τα γελια!ετσι να συνεχιζουμε!:awww:

#170 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:12

Περίμενα βρισίδι και όχι ευχαριστώ γι αυτό που σου έκανα tbh, but if you don't mind, I won't either:hahaha::hahaha::hahaha:

Μα γιατί καλέεεεεεεεε??? Αν δεν με είχες στείλει με τη φράση "το no.6 είναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ GAY" θα είχα χάσει την ευκαιρία να ξεραίνομαι στα γέλια με τα σχόλια στο thread!!! Αυτή η σαιζόν στο φόρουμ είχε τόσο γέλιο και χαίρομαι που δεν ήμουν στην απ'έξω!!! :wooi2:

Οπότε να κανονίσουμε 3ο meeting μέσα στον Οκτώβρη για να μου προτείνεις πάλι σειρά (αν και θα έχει Sekaiichi Hatsukoi οπότε είμαστε εξασφαλισμένες) :hahaha:

#171 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:15

Ω μα αυτο θα ηταν μεγιστη χαρα!

Spoiler:

Σ'αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους γιατι μια βδομαδα βλεποντας τη σειρα και διαβαζοντας το thread δεν μου εμεινε αντερακι απ τα γελια!ετσι να συνεχιζουμε!:awww:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:21

guyz guyz guyz. Είπαμε μην σπαμμάρετε το thread. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχετε εξτασιαστεί με το υπερφανταστικό αυτό anime αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση παρακαλώ.:knock-knock:

Spoiler: 4

Make your pick. :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 25 Οκτώβριος 2011 - 02:36

#173 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 16:30

Spoiler: 4

Make your pick. :D

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ!!! Φυσικά και διαλέγουμε τελευταίο!!! :himitsu:

#174 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:07

Πάντως πέρα από τη πλάκα δεν περίμενα να το γυρίσει σε yaoi subtext.

SUBtext? Αν ήταν το yaoi subtext, το overtext [sic] τί ήταν?

Jorg σε αυτή τη σειρά το yaoi ήταν πάνω κάτω και μέσα στο text από όπoια άποψη και να το δεις :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:33
typo

xbJ3b2w.jpeg

#175 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2011 - 17:27

SUBtext? Αν ήταν το yaoi subtext, το overtext [sic] τί ήταν?

Jorg σε αυτή τη σειρά το yaoi ήταν πάνω κάτω και μέσα στο text από όπια άποψη και να το δεις :P

Ε δεν είχε ας πούμε ερωτικές σκηνές και μάλιστα hardcore. That's what I would call overtext. :P
Τι να σου πω, δεν ασχολούμε και πολύ με το είδος οπότε δεν είμαι οικείος με το τι θεωρήται yaoi και μη.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#176 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 00:24

meh meh και meh το τελος ηταν σκατα ( οχι οτι η σειρα ειχε και πολυ καλες στιγμες ... και οχι το yaoi δε με ενοχλησε - ετσι και αλλιως δεν ηταν εντονο )

Spoiler:

#177 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 09:00

ΟΚ, τι το θέλανε το plot? Δεν το κάνανε yaoi/slice-of-scifi-life να γελάμε και να διασκεδάζουμε με την ησυχία μας. Εγώ μέχρι που άρχισε όλη η ιστορία με τη Safu το καταδιασκέδαζα αλλά τα τελευταία 2-3 επεισόδια τα είδα με το ζόρι. :sleepy:

15fkk04.jpg

#178 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 10:29

Well, τώρα που τελείωσε η σειρά, προτείνω να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για να διμηουργήσουμε μια σειρά απο OVAs, και να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε με τα δικά μας μαργαριτάρια.:hahaha:
Εξάλλου, είναι κρίμα τέτοιο plot, να χαραμιστεί μόνο σε 11 επεισόδια.

Μπορώ να πω με άνεση πως το no.6 είναι μακράν η χειρότερη σειρά που έχω δει ολοκληρωμένη.
Φυσιικά δεν πρόκειται να αρχίσω να σχολιάζω περαιτέρω plot holes κλπ. γιατί όπως είπε και η mono με το να βρίσκεις plot holes υπονοείς πως η σειρά είχε plot.

Aπο τη μια νιώθω ένα κενό που δε θα μπορώ πια να βλέπω το αριστούργημα και να σχολιάζω στο thread, και απο την άλλη χαίρομαι που δε θα μπαίνω στο θρεντ και να βρίσκω posts τύπου

Nezumi!:awww:

Girls, απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποια ένας χαρακτήρας μόνο και μόνο για την εμφάνιση του, (η οποία ήταν τελείως generic και όπως αναφέρθηκε, σχεδόν αντιγραμμένη), πόσο μάλλον όταν έχει το χαρακτήρα του Nezumi. (ο χειρότερος male character που έχω συναντήσει σε anime)

Tώρα που είδα το πρώτο μου (λέμε τώρα) Υaoi, έχω έναν παραπάν λόγο για να μην δω άλλο.
(εκτός και αν όλα έχουν τόσο... "χιούμορ")

11:
Spoiler:

O6rrvsU.jpg

#179 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 11:01

Spoiler:

Ο άνθρωπος ήταν δυστυχισμένος. Δεν κατάλαβες τη βαθιά θλίψη που ήθελε να περάσει η Bones μέσα από αυτή τη φάλτσα φωνή; :P

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#180 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2011 - 12:10

Girls, απορώ πως είναι δυνατόν να αρέσει σε κάποια ένας χαρακτήρας μόνο και μόνο για την εμφάνιση του, (η οποία ήταν τελείως generic και όπως αναφέρθηκε, σχεδόν αντιγραμμένη), πόσο μάλλον όταν έχει το χαρακτήρα του Nezumi. (ο χειρότερος male character που έχω συναντήσει σε anime)

Tώρα που είδα το πρώτο μου (λέμε τώρα) Υaoi, έχω έναν παραπάν λόγο για να μην δω άλλο.
(εκτός και αν όλα έχουν τόσο... "χιούμορ")

Περί ορέξεως κολοκυθοπιτούλα, κι όσο κι αν το βρίσκεις απίστευτο, αυτού του είδους τα κω*γκουχ*καλόπαιδα, έχουν μεγάλη πέραση στο γυναικείο κοινό, επειδή είναι hard to get. Δες Sasuke από Naruto και να μην αρχίσω τώρα ν' αναφέρω παραδείγματα, γιατί θα είχαι σχεδόν ένας σε καθε anime. Όπως η σειρά αυτή ήταν ένα απέραντο fanservice, έτσι ήταν και η συμπεριφορά του Nezumi, χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά ανάπτυξη του χαρακτήρα του για να δούμε καλύτερα την ψυχολογία και τα συναισθήματά του. Μια ξεπέτα ήταν για να χαρούν λίγο τα ματάκια εμάς των fujoshi και μετά να μας γειώσουν μ' ένα τέλος σαν κι αυτό...:uhh: Μια μέτρια σειρά θα περίμενε κανείς ότι θα είχε ένα καλούτσικο τέλος για να εξιλεωθεί, αλλά όοοοχι... Εκεί φάνηκε ότι δεν την πρόσεξαν καθόλου. Τώρα ήταν που συμφώνησα απολύτως με την Iristella, η BONES φταίει για όλα...

Δες Junjou Romantica, ΣΕ παρακαλώ!:hiding_something:
Η χειρότερη ολοκληρωμένη σειρά λες; Το Togainu No Chi το 'χεις δει; :unlucky: Μεταφορά hard yaoi visual novel που προσπάθησε να γίνει shonen! Όσο και να προσπαθούσα να το υπερασπιστώ, δε μου 'βγαινε... To No.6 είχε πιο πολύ yaoi μέσα!

Γιατί τελευταία γ@μάνε όλα τα potential yaoi? Μέχρι και στο Sekai-ichi Hatsukoi κατέληξα να βλέπω
Spoiler:

Μου φαίνεται ότι όσο πάει η βιομηχανία γίνεται όλο και πιο πουριτανή. Απόδειξη το τελευταίο φιλί του Nezumi και του Shion που ουσιαστικά το έκοψαν.