Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Noragami


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 March 2011 - 12:36

Noragami
by Adachi Toka


4ee205972e1ebad27993f92c42053ffc12939059


Στον ανθρώπινο κόσμο υπάρχει ένας θεός που μπορεί να διεισδύσει στις ανθρώπινες καρδιές, να καταλάβει την λύπη και τους προβληματισμούς τους. Ένα νούμερο εμφανίζεται μπροστά σ’ αυτούς που νιώθουν κουρασμένοι από τα προβλήματά τους. Αν το καλέσουν θα εμφανιστεί μπροστά τους ένα αγόρι, ισχυριζόμενο πως είναι θεός και μπορεί να δώσει λύση.

 

Γιατί; Ο Yato είναι θεός χωρίς ναό και αποφασισμένος να χτίσει έναν μαζεύοντας προσφορές για τις υπηρεσίες του. Σ’ αυτόν τον κόσμο υπάρχει μια διαφορετική διάσταση, γνωστή ως “Death Corner” όπου κατοικούν επικίνδυνα πνεύματα, άγνωστα στο ανθρώπινο μάτι. Όταν οι άνθρωποι είναι αδύναμοι και κυριευμένοι από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα τρέφονται από αυτά. Εκείνοι που ενδίδουν δαιμονίζονται.
Εκείνος, χρησιμοποιώντας μία σύντροφο σαν ‘θείο όπλο’, μπορεί να τα καταστρέψει.

 

Ενώ προετοιμάζει το έδαφος για τη συνάντηση των δύο πρωταγωνιστών, μας προϊδεάζει για τη συνέχεια λέγοντας πως κι αυτοί που δηλώνουν θεοί, στην ουσία δεν έχουν διαφορά με τα ίδια τα τέρατα.


Genres: Comedy, Action, Adventure, Shounen


Ως τώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο 1 chapter


ySss0UF.jpg


#2 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 23 March 2011 - 13:52

Πρώτα απ᾽ όλα είσαι κακιά. :hahaha: Περίμενα να μαζευτούν κάποια chapters για να ανοίξω εγώ thread (δεν με νοιάζει που το βρήκες εσύ πρώτη :P). Well done πάντως για την παρουσίαση.
Τεσπά το όλο weapon setting μου θυμίζει soul eater. Έχει ελπίδες να εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό shounen.
Also the main char is cool!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 March 2011 - 13:55

:hihi2: Αν δε βαριόμουν σε σημείο ν' ανοίγω thread το ένα μετά το άλλο, μια χαρά θα το άνοιγες. Thanks που μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις πάντως.

Yup. Yato is cool, the art is cooler. Όντως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό shounen. Όπως είπε μου έκανε εντύπωση που θα αλλάξει partner στο 2ο chapter και δεν ήταν μαζί από την αρχή.

ySss0UF.jpg