Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)
#466
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2012 - 15:27
μαφιοζος και ετσι

#467
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 12:27

#468
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 18:21
Όλοι λένε για το πόσο τυχερός είναι ο Luffy και ο'τι έχει βοήθεια από Θεούς και τέτοια..
Μήπως αυτή η σκιά τον προσέχει?
#469
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 18:32

#470
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 19:47
εκεινα εκει σαν δυο ματια?
Ναι,αυτή η σκιά...Πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτήν....
#471
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 01:48
#472
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2012 - 21:09
Μια αλλη προβλεψη ειναι για τ επομενα νησια που θα επισκεφτουν οι straw-hats... αφου θα σωσουν τα παιδια και τον samurai το επομενο σημαντικο νησι θα ειναι το elbaf για να αφησουν τα παιδια των giants και αμεσως μετα το wano country οπου και εκει θα μπει στο crew ο legs..
#473
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2012 - 21:37
#474
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2012 - 21:55
#475
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2012 - 23:00
Έχει φανεί επίσης ότι είναι ένας από τους πιο ενημερωμένους και έξυπνους χαρακτήρες του Opverse. Είναι πάντα τόσο out of place χαλαρός και ξέγνοιαστος που μου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι ξέρει πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται λες και έχει προβλέψει τα πάντα. Πίστεύω ότι όχι μόνο θα είναι antagonist, αλλά ότι θα είναι από τους μεγάλους antagonists της σειράς και θα έχει δικό του Saga. Μόνο για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με το τωρινό punk hazard arc που μου δίνει την εντύπωση ενός arc αλά little garden.
Ο DoFlamingo μπορεί να μην αποτελέσει καν antagonist.Εμενα μου έχει περάσει την ιδέα ότι απλά ο τύπος είναι απλά τρελα περίεργος να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Παρ'όλα αυτά, είναι ο μόνος Shickibuckai που δεν έχει παρουσιαστεί καλά ούτε σαν χαρακτήρας ούτε σαν δυνάμεις (δεν ξέρουμε καν αν η δύναμη του είναι φρούτο ή όχι). Αυτό (σε εμένα τουλάχιστον) δείχνει ότι ο Oda απλώς θέλει να κρατήσει τα χαρτιά του Don Flamingo κρυφά. Δεν κρατάς έναν χαρακτήρα low profile (ειδικά αν είσαι ο Oda), χωρίς να έχεις λόγο να το κάνεις (άσχετα αν θα καταλήξει antagonist ή όχι ο συγκεκριμένος).
#476
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 01:51

''Fufufu... εγώ ψωνίζω Armani, κανένας δεν με πιάνει!''
Συντάσσομαι με την άποψη, που θέλει την Φτερού να παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της σειράς. Νομίζω ότι ενσαρκώνει τον ρομαντισμό του Opverse(τουλάχιστον αυτόν των πειρατών) κάνοντας νύξεις για τη Νέα Εποχή, την επιβολή δύναμης, τη γενικότερη και ολική επαναθεώρηση των μέχρι τώρα δεδομένων. Ίσως στέκει φαντασιολογικά και ηθικολογικά ως ένα αντίβαρο στους στόχους και τα όνειρα του Luffy(αν και παίζει δυνατά αυτόν τον ρόλο να τον καρπωθεί περισσότερο ο Μαυρογένης). Τέλος πάντων... αναμένουμε πιο πολλά για/από αυτόν, στοιχεία για το δακρύβρεχτο παρελθόν του όπου δεν τον παίζανε τα άλλα παιδάκια μα αυτός δεν έπαψε να κυνηγά σχισμένους ανεμόμυλους, παρασκηνιακά παιχνίδια, και διφορούμενες μηχανορραφίες. Τι κακό άλλωστε μπορείς να προσάψεις στον άντρα που κρατάει το ρουζ και το σκήπτρο στο One Piece; Όπως και να το κάνουμε, είναι φάση το αγόρι.

#477
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:49
Το πρώτο θα είναι με την Big Mam (μετα από αρκετά arcks βέβαια)
Δευτερα με τους marines, ίσως Akainu
Το τρίτο με τον Blackbeard
Ίσος και ένα ακόμα για το τελος
#478
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 20:10

Θυμάμαι ότι ο Oda έχει δηλώσει σε συνέντευξη ότι θα ήθελε σ' έναν παράλληλο με τον δικό μας κόσμο να σχεδιάσει ένα mecha manga. Για την ώρα μένει -ορθώς- στο One Piece...
Πώς θα σας φαινόταν ο samurai του Punk Hazard να μην ενωθεί αλλά να παραμείνει εσαεί χωρισμένος σε τρία( ; ) μέρη! Όταν πολεμάει θα ενώνεται σαν τον Megazord και θα αλαλάζει: Mega Transformation Mayhem(u)! Yosh!
Ε, τι λέτε..;

Σοβαρά τώρα... περιμένω ο Luffy να ξεπεράσει το bounty του Law. Η απόσταση είναι 40 ψωροεκατομμύρια. 2,5 Don Krieg δηλαδής..

Τα 400 μύρια του Luffy είναι προ επανεμφάνισης... κάπως πρέπει να ανέβουν. Για να δούμε...

#479
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 20:13
Oσο,για την υπολοιπη θεωρια,εγω πιστευω οτι το bounty του Luffy θα ανεβει μετα απο αυτο το arc.
#480
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 20:25
