Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One-Piece προβλέψεις(τρελά spoilers μέσα)
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 09:20

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2011 - 09:29
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:13

Εγω παντως ειμαι της αποψης οτι ο Sabo εχει πεθανει.
Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 22:22
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 01:00
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 02:43
Kaidou means Child of the Sea. Χμμμ....
Σε συνδυασμο με οτι ειχε πει ο Hand-axe Morgan, ανετα προβλεπτουμε οτι εχει την δυναμη να κοντρολλαρει την θαλασσα Or something like this ^^
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 10:30
Dragon (leader) -----> commanders (π.χ. Ivankov, Kuma)----> απλοί revolutionaries που ορμάνε στον εχθρο με την καραμπίνα στο χέρι. Ο Inazuma είναι απλώς το δεξί χέρι του Ivankov, οι δικαιοδοσίες του δεν είναι ίδιες με αυτές του Ivankov, και μέχρι στιγμής φαίνεται οτί είναι απλώς ένας πολύ δυνατός μαχητής. Δεν έχει ειπωθεί αν ο Inazuma κατέχει κάποιον υψηλόβαθμο τίτλο μεταξύ των Revolutionaries (αν υπάρχουν άλλοι εκτός απο τον commander) ή αν είναι απλώς ένας πιο δυνατός απο το συνηθισμένο μαχητής (πάντως το όνομα του ήταν γνώστο τόσο στους Marines όσο και στους πειρατές, όπως φάνηκε στο Marineford)
Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια βαδμίδα μεταξύ commander και του Dragon, αλλά απο το powerlever των commanders που έχουν αποκαλυφθεί, συν το γεγονός ότι ο Dragon άρχισε με αυτούς το Revolutionary army (o Kuma φαίνεται στο background κατά την διάρκεια του flashback του Luffy/Ace/Sabo), μάλλον οι commanders είναι κάτι σαν το συμβούλιο του ή κάτι παρόμοιο, δηλαδή ανθρωποι που τους ξέρει πολύ καιρό και καλά, ίσως τους ήξερε πριν ιδρύσει (ή ιδρύσουν όλοι μαζί) το Revolutionary Army.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 14:07
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 15:05

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 15:06
Κατι αλλο που μου ηρθε μια και διαβασα Sabo πιο πανω. Τι λετε για Law=Sabo? o_O
πολύ δύσκολο έως αδύνατο ο oda δείχνει τον sabo μεγάλο με το πρόσωπο καλυμμένο και δε του μοιάζει καθόλου
Σε συνδυασμο με οτι ειχε πει ο Hand-axe Morgan, ανετα προβλεπτουμε οτι εχει την δυναμη να κοντρολλαρει την θαλασσα Or something like this ^^
filler ήταν αυτή η σκηνή και αυτα που είπε ο morgan ήταν ότι υπάρχει κάποιος που δημιουργεί σεισμούς aka Shirogi
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 16:05
@Κεnobi: Που τον δειχνει μεγαλο?
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 16:10
@Κεnobi: Που τον δειχνει μεγαλο?
Σε εξωφυλλο.
Btw η θεωρεια law=sabo ειναι απ τις χειροτερες και αβασημες θεωρειες που εχω ακουσει.