Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 22 April 2008 - 22:39
It sucks big time.
Ξανακατέβασα το Ergo Proxy από [A-Kraze] και είπα να το ξαναδώ.
<3
Συνεχίζω με αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
Posted 22 April 2008 - 22:48
Θα συνεχίσω το One Piece και Tengen Toppa Gurren Lagann και στη συνέχεια θα αρχίσω και το Mushishi.
Posted 22 April 2008 - 22:53
Σήμερα τέλειωσα το Gundam 00. Το είδα μέσα σε 4 ημέρες (πολύ γρήγορος ρυθμός για τα δεδομένα μου, συνήθως βλέπω γύρω στα 3 επισόδια την ημέρα). Λογικό είναι να μου άρεσε πολύ αφού το είδα έτσι. Πολύ καλό και σκέφτομαι να δω και άλλες σειρές Gundam, αφού δεν έχω δει καμία άλλη (αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιές θεωρούνται οι καλύτερες).
Θα συνεχίσω το One Piece και Tengen Toppa Gurren Lagann και στη συνέχεια θα αρχίσω και το Mushishi.
Ποιος αραγε να απαντησει εδω?
Ειδα και το 2ο απο azumanga.Καλυτερο απο το 1ο αλλα ακομα τπτ το ιδιαιτερο.Θα το συνεχισω πιο αργα λογικα
Posted 22 April 2008 - 23:05
Ειδα και το 2ο απο azumanga.Καλυτερο απο το 1ο αλλα ακομα τπτ το ιδιαιτερο.Θα το συνεχισω πιο αργα λογικα
πιο αργα = πιο οδυνηρο
Στην περιπτωση του azumanga daioh συνισταται πολλα επς μαζι και πολυ καψιμο για να νιωσεις το μεγαλειο που κρυβει το ανιμε
Posted 22 April 2008 - 23:10
Μια και καλη να το δω για να μην ξεχναω και τι παιζει
Posted 22 April 2008 - 23:46
Παντως, υπαρχουν πολλα ειδη humour. Το School Rumble ειναι πιο mainstream, ας πουμε, εφοσον ειναι κωμωδια καταστασεων. Δεν ξερω ποιο ειναι το γουστο σου, αλλα το Azu ειναι μεγαλειωδες κατα τη δικη μου αντιληψη. Θα προτεινα να το χεις στο μυαλο σου, ο,τι εντυπωση και να σου κανει τωρα.
Παω να δω το τελευταιο επεισοδιο Haruhi. Τις τελευταιες μερες ασυναισθητα τα καθυστερω, γιατι μ' αρεσει αυτη η σειρα......
μα 13+1? ελεος...

Posted 23 April 2008 - 00:00
@ Hellraider
Παντως, υπαρχουν πολλα ειδη humour. Το School Rumble ειναι πιο mainstream, ας πουμε, εφοσον ειναι κωμωδια καταστασεων. Δεν ξερω ποιο ειναι το γουστο σου, αλλα το Azu ειναι μεγαλειωδες κατα τη δικη μου αντιληψη. Θα προτεινα να το χεις στο μυαλο σου, ο,τι εντυπωση και να σου κανει τωρα.
Ακομα εχω πολυ να δω.Δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη με 2 επεισοδια.Μπορει στα επομενα επεισοδια να μαρεσει παρα πολυ δεν το αποκλυει κανεις αυτο(το 2ο μου θυμησε lucky star οποτε ειναι θετικο αυτο
Ε λοιπον παω να το δω και θα επανερθω με τις εντυπωσεις μου
Posted 23 April 2008 - 14:26
1)Soul Eater
2)Vampire Knight
3)KAmen no maid guy(κάψιμοοοο)
4)Blassreiter
Αυτά τα προτείνω σε όλους!Έχω δει επίσης το monochrome factor(μου φάνηκε κάπως yaoi :S),Τhe daughter of the twenty faces(συμπαθητικό),himitsu the revelation(περιμένω λίγα επεισόδια ακόμα για να εκφράσω άποψη)
Posted 24 April 2008 - 12:53
Posted 25 April 2008 - 15:54
btw.... ep18, ending phrase. Ααααχχχχ, καποια πραγματα ειναι αδυνατον να τα ξεπερασεις στη ζωη σου, εεεε?

Posted 25 April 2008 - 17:29
Μόλις είδα και τα 2 μέρη του OVA (ή 2 OVAs, δεν έχω καταλάβει τι απ' τα 2 υσχίει) και ειδικά το πρώτο μέρος μου άρεσε πολύ. Ιστορίες αγάπης, άλλες αισιόδοξες, άλλες νοσταλγικές, άλλες ονειρικές, οι περρισσότερες όμως πραγματικά ενδιαφέρουσες. Παραγωγή του 2002 αλλά αξίζει να τη δείτε. Αγαπημένη ιστορία η πρώτη με soundtrack απο Beatles.
Gunslinger Girl
Τα είπαμε και στο τόπικ. Απλά εξαιρετικό.
Hellsing (OVAs)
Είδα το πρώτο OVA, το οποίο και είναι εξαιρετικό, πραγματικά απγειώνει την όλη ιδέα και με ξετρέλανε. Ότι πρέπει για το βράδυ. Τώρα θα έβλεπα και το δεύτερο αλλά αντιμετώπισα τεχνικά προβληματάκια.
Κατά τα άλλα, θα συνεχίσω το Honey and Clover που το άφησα για λίγο καιρό, ενώ μάλλον θα δώ το Baccano με σκοπό να το τελιώσω, αν και δεν πολυέχω τη διάθεση. Κατά τα άλλα, όλα και κάτι ακόμη θα βρεθεί.
Posted 25 April 2008 - 22:41
Ξανακατέβασα το Ergo Proxy από [A-Kraze] και είπα να το ξαναδώ.
<3
Συνεχίζω με αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.
πολύ ωραίο... πάρα πολύ ωραίο anime!!!!
Posted 27 April 2008 - 05:08
Επίσης ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες τη σειρά Mirage of blaze και τώρα έχω φτάσειστο επισόδειο 5. Συμπαθητικό μεν αλλά θέλει περρισσότερα για να γουστάρω πραγματικά και για να είμαι λίγο σκληρός/ σκατόψυχος / απαισιόδοξος δεν πιστεύω ότι θα τα δώσει. Πάλι καλά που έχει μόνο 13 επισόδεια οπότε δεν χάνω πολλά ρισκαροντάς το.
Posted 28 April 2008 - 12:42