Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1141 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 03:20

ειδα στο lolipower το vampire knight ep1 και το κατεβασα καλη σειρα φαινεται, πρωτοτυπο σεναριο (τουλαχιστον με τα περισσοτερα vampire anime που εχω δει).

Watched / Enjoyed / Added to anime list.

#1142 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 03:36

Σημερα αρχησα το Gantz και ειμαι στο 11 επεισοδιο.Καλο, αλλα οχι οσο το περιμενα τουλαχιστων μέχρι εκει που εχω δει.Μακρη να με διάψευση στο τελος
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1143 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 07:00

Σημερα αρχησα το Gantz και ειμαι στο 11 επεισοδιο.Καλο, αλλα οχι οσο το περιμενα τουλαχιστων μέχρι εκει που εχω δει.Μακρη να με διάψευση στο τελος

Δεν νομιζω να αλλαξεις γνωμη.Κατι παραπανω απο το μετριο ειναι(οχι για εμενα ομως:hehe:)Να θυμασε η τριτη αποστολη ειναι τρομερη:wooi2:.Ειναι MUST ομως να διαβασεις μετα το manga.:df13952b:Πιστεψε με:drink:
Το εχουμε και στο dl section μας:congrats:

#1144 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 10:32

Κατά την ταπεινή μου άποψη το Gantz(anime) δεν αγγίζει καν το μεγαλείο του manga.Οπότε εγώ θα πρότεινα να διαβάσεις το manga.Αλλά και πάλι αυτά είναι γούστα :wooi2:

Σήμερα κατέβασα και είδα το πρώτο επεισόδιο από Soul Eater.Για να πω την αλήθεια ήταν αρκετά ευχάριστο,τα γραφικά είναι πρωτότυπα σε σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα και μου φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί στην συνέχεια ένα πολύ καλό cast χαρακτήρων.Ίσως να ρίξω μια ματιά και στο manga:hahaha:

#1145 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 17:01

Μόλις κατέβασα και είδα Masuda Kousuke Gekijou Gag Manga Biyori.

12 επεισόδια των 5 λεπτών. Καΐδι αστρονομικών διαστάσεων. Fans του είδους, σπεύσατε.

:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

+100
Στα υπερ-καμμένα, ο Kenny είναι πια εγγύηση. Υπάρχει επίσης 2ος και 3ος κύκλος.

#1146 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2008 - 17:06

+100
Στα υπερ-καμμένα, ο Kenny είναι πια εγγύηση. Υπάρχει επίσης 2ος και 3ος κύκλος.

Δυστυχώς, stalled και no-group αντίστοιχα (και δεν το βλέπω να προχωράει αν κρίνω από τις καθυστερήσεις των ayu)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1147 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 12:57

τώρα βλέπω το Moyashimon( http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5305 ) και μπορώ να πω ότι με κάνει να νιώθω ξανά 8 χρονών !

έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περγράφει πως τα μικρόβια προσπαθούν να προσβάλλουν τον οργανισμό μας .

Πολύ ωραίο μου φαίνεται . Άσε που έμαθα και πράγματα που δεν ήξερα .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1148 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 13:09

Εγώ βλέπω αυτόν το καιρό One Piece (ακόμα αρχή είμαι, στο επισόδιο 39) και κατεβάζω αυτό το σαββατοκύριακο τα υπόλοιπα επισόδια του Tengen Toppa Gurren Lagann επειδη βαρέθηκα να περιμένω από Order, οι οποίοι δε νομίζω να τα βγάλουν ποτέ (δε καταλαβαίνω γιατί δε το λένε τουλάχιστον στο site τους...)
Α, είδα και το special επισόδιο 26 απο Darker Than Black (όταν έβλεπα την σειρά δεν ήξερα ότι υπήρχε, αλλά δεν ήταν και κάτι τρομερό).

#1149 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 16:00

Είμαι έτοιμος να αρχίσω το Gunsliger Girl, ενώ θα συνεχίσω το Hellsing. Επίσης, παρατάω το Kyo Kara Maou στο επισόδειο 18, γιατί κρίνω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να δώ αυτή τη στιγμή. Επίσης, προσκυνάω Honey and Clover, επιτέλους έφτασα στο επισόδειο 10 και προχοράω ολοταχώς για το τέλος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1150 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 18:50

Τελείωσα το Higurashi (και τα 50 επεισόδια) το οποίο μου άφησε πολλές εντυπώσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Τις απόψεις μου θα τις γράψω αναλυτικά στο αντίστοιχο thread.

E5VV38U.jpg

#1151 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 19:20

Παρακολουθώ το Eyeshield 21 το οποίο ναι μεν είναι καλό αλλά δεν με ενθουσιάζει όπως στα πρώτα 40 επεισόδια .

#1152 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 20:57

Τελείωσα το Higurashi (και τα 50 επεισόδια) το οποίο μου άφησε πολλές εντυπώσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Τις απόψεις μου θα τις γράψω αναλυτικά στο αντίστοιχο thread.

Εχω δει τα 14 πρωτα και συνεχιζω.Αρκετα καλο μεχρι στιγμης

#1153 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 23:28

Τελειωσα το Kimagure Orange Road. Μετα την αδιαφορια της σειρας και των OVA, εμεινα ιδιαιτερα ικανοποιημενος αφου ειδα την πρωτη ταινια, και τωρα μολις τελειωσα την δευτερη... πολυ συγκινητικη, πολυ δυνατη, πολυ ανθρωπινη, ενα αριστουργημα! Η καλυτερη ανιμε ταινια που εχω δει (σε ισοβαθμια με μια αλλη)! Χαιρομαι πολυ που την ειδα:wooi2:

Και γιατί να μην το συστήνει; Εμένα το End of Evangelion μου άρεσε.

Ο λογος που το ειπα ειναι οτι αλλη εικονα εχεις για το NGE αφου εχεις δει 10 επεισοδια, και αλλη αφου εχεις δει ολα και την ταινια:orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1154 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 08:59

Ο λογος που το ειπα ειναι οτι αλλη εικονα εχεις για το NGE αφου εχεις δει 10 επεισοδια, και αλλη αφου εχεις δει ολα και την ταινια:orly:

Χαχα, ναι ιδίως μετά το End of Evangelion...

Συνεχίζω το Code Geass R1, έχω φτάσει στο επεισόδιο 17, και πραγματικά είναι από τα καλά anime. Είναι και θέμα του ότι λατρεύω το σχέδιο των Clamp. Μάλλον θα βλέπω και το Code Geass R2 ongoing... Πάντως σαν ιστορία μάλλον έχει αρκετό ζουμί για 3-4 σαιζόν.

#1155 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 19:07

Gintama 17

Soul Eater , Kanokon τα πρωτα επισοδεια για να παρω μια γευση.

Gunslinger girl 06 μολις μπορεσω να το κατεβασω :hahaha: