εγω ειπa να δω trigun...εχω φτασει στο 6 ...πολυ καλο μου φαινεται
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 10:48
εγω ειπa να δω trigun...εχω φτασει στο 6 ...πολυ καλο μου φαινεται
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 11:06
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 21:03
Δες μέχρι το 72 επεισόδιο το πολύ από Rurouni Kenshin, όπου τότε τελειώνουν και τα τελευταία αξιοπρεπή επεισόδια. Μην κάνεις τον κόπο να το συνεχίσεις, είναι τόσο άθλια τα filler επεισόδια που αποκολουθούν που δεν αξίζει...Τέλειωσα την Παρασκευή το Kyoto Arc από R. Kenshin και ξεκίνησα το Darker Than Black.
Αντίθετα, κατέβασε και δες το Tsuiokuhen OVA που δείχνει το παρελθόν του Kenshin και είναι άπαιχτο.^^ Α, αν θες το 3ο και τελευταίο (και για πολλούς καλύτερο) arc της ιστορίας, θα πρέπει να διαβάσεις το manga 18-28vol.
Μπορεί να τα ξέρεις ήδη όλα αυτά και τζάμπα να κάθομαι και να γράφω, αλλά δεν πειράζει.
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:41
Δες μέχρι το 72 επεισόδιο το πολύ από Rurouni Kenshin, όπου τότε τελειώνουν και τα τελευταία αξιοπρεπή επεισόδια. Μην κάνεις τον κόπο να το συνεχίσεις, είναι τόσο άθλια τα filler επεισόδια που αποκολουθούν που δεν αξίζει...
Αντίθετα, κατέβασε και δες το Tsuiokuhen OVA που δείχνει το παρελθόν του Kenshin και είναι άπαιχτο.^^ Α, αν θες το 3ο και τελευταίο (και για πολλούς καλύτερο) arc της ιστορίας, θα πρέπει να διαβάσεις το manga 18-28vol.
Μπορεί να τα ξέρεις ήδη όλα αυτά και τζάμπα να κάθομαι και να γράφω, αλλά δεν πειράζει.
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήξερα τα μισά οπότε με βοήθησες. Δεν ήξερα ότι μέχρι το 72 είναι καλά τα επισόδια, αλλά ήξερα ότι υπάρχουν fillers μετά. Όσο για το OVA, έχω και τα 2, αλλά δεν ήθελα να τα δω πριν δω όλα τα μη-filler επισόδια. Για το manga πάλι δεν ήξερα... Οπότε thans a lot!
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:06
Τώρα βλέπω Ouran High School Host Club και είμαι στο επισόδειο 9. Ξεκίνησε καλά, στα επισόδεια 5-7 έκανε κοιλάρα αλλά τώρα έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μου μιάς και τα τελευταία 2 επισόδεια έχουν ενδιαφέρον.
Κατά τα άλλα θα ξεκινήσω και το EF tales of a memory και όλο και κάτι άλλο θα βρώ.
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:25
Βλέπω και το Sayonara Zesubou Sensei αλλά για να πω την αλήθεια, μετά τη DiGi Charat κανένα άνιμε δεν μου φάνηκε τόσο τρελλό...Η τρέλλα του Sensei μου φαίνεται επιτηδευμένη, ίσα για να βγάλουμε τα λεφτά μας...Αλλά αυτή είναι η υποκειμενική μου γνώμη... Μ αρέσει πολύ το animation της σειράς όμως.
Να πω και για το Juuni Kokki (12 Kingdoms) που δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρίνουν τόσο επίμονα με το Utawarerumono, ενώ οι ομοιότητές τους είναι λίγες και επιφανειακές.... Το juuni kokki είναι ένα συμπαθητικό και αρκετά ενδιαφέρον άνιμε αλλά δεν νομίζω ότι κατάφερε να ανταποκριθεί στο μέγεθος αυτού που ήθελε να κάνει..Δεν ξέρω αν ξέμειναν και από λεφτά οι άνθρωποι βέβαια...
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:34
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:49
Το Prison Break των ανιμε!!
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 00:16
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 01:02
Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 02:10
Δεν περίμενα εξ'αρχής τίποτα το σοβαρό, αλλά αυτό παραήταν ότι νά'ναι.
Στην πραγματικότητα έχει decent storyline (I assume the manga is waaaaay better) αλλά το μαμάνε.
Ξέρω γω γίνεται κάτι έτσι στο άκυρο χωρίς κάποια εξήγηση, επίσης από ένα σημείο και μετά η ιστορία προχωράει τρομερά γρήγορα, πράγμα ηλίθιο μιας και το κάνουν σούπα + θα μπορούσαν να παραλείψουν ηλίθιες σκηνές/επεισόδια που μόνο χρόνο απο τη ζωή του viewer τρώνε.
Χωρίς αυτές η ιστορία θα μπορούσε να αναπτυχθεί πολύ ομαλότερα.
ΙΜΟ για να ήταν τουλάχιστον decent θα πρέπει να είχε 50+ επς.
Αναφέρει 7230459876 πράγματα και μένεις στην αναφορά.
Πάλι καλά που έδειξαν και 3 Regalias in use.
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι πρωίας αλλά δε λέει.
5/10 επειδή το last ep (μου ξαναλέω μόλις είδα) ήταν καλούτσικο (= no σφαιρική άποψη ΑΤΜ. Αν πόσταρα μετά απο ώρες θα ήμουν πιο σκληρός).
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Κατά τα άλλα συνεχίζω με Spice and Wolf ep 6 και μάλλον θα πιάσω το Lain.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 14:12
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 22:54
τωρα παω για es otherwise
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 14:20
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 18:48
Συζητήσεις ηλίθιες, διάλογοι καμένοι, τα κοριτσάκια μιλάνε σαν να έχουν πάθει εγκεφαλικό και το iq μου πρέπει να έπεσε 3 βαθμούς μετα απο αυτό.