Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1021 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 10:48

χμμμ το haibane renmei ειναι καταπληκτικο..υπεροχο.. το λατρευω...ελπιζω να το δεις .....:drink::drink::drink:

εγω ειπa να δω trigun...εχω φτασει στο 6 ...πολυ καλο μου φαινεται
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1022 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 11:06

Τέλειωσα την Παρασκευή το Kyoto Arc από R. Kenshin και ξεκίνησα το Darker Than Black. Μου αρέσει μέχρι τώρα πολύ. Έβλεπα και Tengen Toppa Gurren Lagann πριν μια βδομάδα, που επίσης μου άρεσε πολύ, αλλά το άφησα στο 16 που είναι περίληψη των προηγουμένων επισοδίων γιατί θέλω να βγουν και τα υπόλοιπα, μετά από το 19 από Black Order. Λέτε να βγουν ποτέ ή να τα πάρω από άλλο group;

#1023 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 21:03

Τέλειωσα την Παρασκευή το Kyoto Arc από R. Kenshin και ξεκίνησα το Darker Than Black.

Δες μέχρι το 72 επεισόδιο το πολύ από Rurouni Kenshin, όπου τότε τελειώνουν και τα τελευταία αξιοπρεπή επεισόδια. Μην κάνεις τον κόπο να το συνεχίσεις, είναι τόσο άθλια τα filler επεισόδια που αποκολουθούν που δεν αξίζει...:stubborn:
Αντίθετα, κατέβασε και δες το Tsuiokuhen OVA που δείχνει το παρελθόν του Kenshin και είναι άπαιχτο.^^ Α, αν θες το 3ο και τελευταίο (και για πολλούς καλύτερο) arc της ιστορίας, θα πρέπει να διαβάσεις το manga 18-28vol.
Μπορεί να τα ξέρεις ήδη όλα αυτά και τζάμπα να κάθομαι και να γράφω, αλλά δεν πειράζει. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1024 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 10:41

Δες μέχρι το 72 επεισόδιο το πολύ από Rurouni Kenshin, όπου τότε τελειώνουν και τα τελευταία αξιοπρεπή επεισόδια. Μην κάνεις τον κόπο να το συνεχίσεις, είναι τόσο άθλια τα filler επεισόδια που αποκολουθούν που δεν αξίζει...:stubborn:
Αντίθετα, κατέβασε και δες το Tsuiokuhen OVA που δείχνει το παρελθόν του Kenshin και είναι άπαιχτο.^^ Α, αν θες το 3ο και τελευταίο (και για πολλούς καλύτερο) arc της ιστορίας, θα πρέπει να διαβάσεις το manga 18-28vol.
Μπορεί να τα ξέρεις ήδη όλα αυτά και τζάμπα να κάθομαι και να γράφω, αλλά δεν πειράζει. :P

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ήξερα τα μισά οπότε με βοήθησες. Δεν ήξερα ότι μέχρι το 72 είναι καλά τα επισόδια, αλλά ήξερα ότι υπάρχουν fillers μετά. Όσο για το OVA, έχω και τα 2, αλλά δεν ήθελα να τα δω πριν δω όλα τα μη-filler επισόδια. Για το manga πάλι δεν ήξερα... Οπότε thans a lot!:)

#1025 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 12:06

Τελίωσα το Black Blood Brothers το οποίο και μου φάνηκε συμπαθητικό, αν και εντελώς φλου το τέλος του.

Τώρα βλέπω Ouran High School Host Club και είμαι στο επισόδειο 9. Ξεκίνησε καλά, στα επισόδεια 5-7 έκανε κοιλάρα αλλά τώρα έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μου μιάς και τα τελευταία 2 επισόδεια έχουν ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα θα ξεκινήσω και το EF tales of a memory και όλο και κάτι άλλο θα βρώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1026 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:25

Το Shinigami no Ballado... Είναι ένα μικρούλι άνιμε που μιλάει για το θάνατο...Είναι χαμηλών τόνων σειρά, και ό,τι θέλει να πεί το λέει ήσυχα, μελαγχολικά και σχεδόν παιδικά. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Βλέπω και το Sayonara Zesubou Sensei αλλά για να πω την αλήθεια, μετά τη DiGi Charat κανένα άνιμε δεν μου φάνηκε τόσο τρελλό...Η τρέλλα του Sensei μου φαίνεται επιτηδευμένη, ίσα για να βγάλουμε τα λεφτά μας...Αλλά αυτή είναι η υποκειμενική μου γνώμη... Μ αρέσει πολύ το animation της σειράς όμως.

Να πω και για το Juuni Kokki (12 Kingdoms) που δεν καταλαβαίνω γιατί το συγκρίνουν τόσο επίμονα με το Utawarerumono, ενώ οι ομοιότητές τους είναι λίγες και επιφανειακές.... Το juuni kokki είναι ένα συμπαθητικό και αρκετά ενδιαφέρον άνιμε αλλά δεν νομίζω ότι κατάφερε να ανταποκριθεί στο μέγεθος αυτού που ήθελε να κάνει..Δεν ξέρω αν ξέμειναν και από λεφτά οι άνθρωποι βέβαια...:bye2:

#1027 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 13:34

Τελείωσα το black lagoon που το βρήκα πολύ καλό, αλλά ανάθεμα τα manga που δεν τελειώνουν ποτέ και συνεχίζονται επ'άπειρον και ανάθεμα αυτούς που τα κάνουν anime και πάντα μένουν χωρίς τέλος.

#1028 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 21:49

Βλεπω death note και μεχρι τωρα ειναι rocking!!

Το Prison Break των ανιμε!!

#1029 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 00:16

Εγω τωρα βλεπω το Desert punk.Εχω δει μεχρι το 9ο επεισοδιο κ ειναι απιστευτα ωραιο:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1030 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 01:02

Ξεκίνησα το rosario vampire γιατι ήθελα κατι πιο χαλαρό απο το Claymore. Χωρίς οι διάλογοί του να είναι ιδιαίτερα χιουμοριστικοί, έχει μια γενικότερη χαβαλετζίδικη ατμόσφαιρα. Μου έκανε εντύπωση που οταν η βρυκολακίνα πίνει το αίμα του νεαρού, αφήνει σημάδι απο κραγιόν! Κάποιο inside joke μήπως;

#1031 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 02:10

Μόλις τελείωσα το Air Gear.

Δεν περίμενα εξ'αρχής τίποτα το σοβαρό, αλλά αυτό παραήταν ότι νά'ναι.
Στην πραγματικότητα έχει decent storyline (I assume the manga is waaaaay better) αλλά το μαμάνε.
Ξέρω γω γίνεται κάτι έτσι στο άκυρο χωρίς κάποια εξήγηση, επίσης από ένα σημείο και μετά η ιστορία προχωράει τρομερά γρήγορα, πράγμα ηλίθιο μιας και το κάνουν σούπα + θα μπορούσαν να παραλείψουν ηλίθιες σκηνές/επεισόδια που μόνο χρόνο απο τη ζωή του viewer τρώνε.
Χωρίς αυτές η ιστορία θα μπορούσε να αναπτυχθεί πολύ ομαλότερα.

ΙΜΟ για να ήταν τουλάχιστον decent θα πρέπει να είχε 50+ επς.
Αναφέρει 7230459876 πράγματα και μένεις στην αναφορά.
Πάλι καλά που έδειξαν και 3 Regalias in use.

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι πρωίας αλλά δε λέει.

5/10
επειδή το last ep (μου ξαναλέω μόλις είδα) ήταν καλούτσικο (= no σφαιρική άποψη ΑΤΜ. Αν πόσταρα μετά απο ώρες θα ήμουν πιο σκληρός).

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατά τα άλλα συνεχίζω με Spice and Wolf ep 6 και μάλλον θα πιάσω το Lain.

HnH5aB0.jpg

#1032 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 14:12

Εγω αρχισα το overdrive (eps 5) και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο.Ναι μεν ειναι το 1ο μ sports anime π βλεπω αλλα ακομα δεν εχει γινει τιποτα σε αυτο το τομεα.Αρκετα χαλαρο με καποιες αστειες σκηνες:drink:

#1033 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 22:54

τελειωσα το TRIGUN και εχω να πω οτι ηταν απιστευτο ...μου αρεσε παρα πολυ..
τωρα παω για es otherwise
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1034 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 14:20

Ενω συνεχιζω να βλεπω Kimagure Orange Road, ειπα να πιασω και το Naruto Shippuuden (δεν ειμαι απο αυτους που αντεχουν να βλεπουν ενα επεισοδιο τη βδομαδα, περιμενω να μαζευτουν πολλα και μετα τα βλεπω). Αρκετα καλα τα παει αν και περιμενα περισσοτερα, και θα συμφωνησω με οσους μου εχουν πει οτι η πλοκη παραειναι αργη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1035 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 18:48

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του Lucky star... πιο αργά και απο τον θάνατο, πιο αργά και απο την καθυστέρηση την ίδια, πιο αργά και απο τον αγγελόπουλο.
Συζητήσεις ηλίθιες, διάλογοι καμένοι, τα κοριτσάκια μιλάνε σαν να έχουν πάθει εγκεφαλικό και το iq μου πρέπει να έπεσε 3 βαθμούς μετα απο αυτό.