Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#886 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 09 February 2008 - 18:15

Girl meet girl -επισόδειο 4 έχω φτάσει,πολύ καλό και έχει ωραία εξέλιξη
Patrillo - αστείο και εύπεπτο,έχω φτάσει επισόδειο 18

Θα αρχίσω και Edge Cluster σε λίγο και κανά δυό ακόμη και βλέπουμε.....
Posted Image

#887 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 09 February 2008 - 18:52

Τελειωσα το Lamune!Πολυ ομορφο και γλυκο!!!!Λεω να δω το Suzuka.^_^!!

#888 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 February 2008 - 00:34

Ichigo Mashimaro. Στην αρχη με ξινισε αλλα καπου μετα το 4ο επεισοδιο η Miu αρχισε να γινεται πολυ (καφρο)αστεια!

Girl meet girl -επισόδειο 4 έχω φτάσει,πολύ καλό και έχει ωραία εξέλιξη

Ευγε τεκνον μου! Συνεχισε ετσι :)
Posted Image

#889 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 February 2008 - 00:35

Trigun(στο επεισοδιο 11 ειμαι τωρα)...ξεκινισε καλα,αλλα μεχρι τωρα προχωραει προς το ιδιο στυλ(ο vash σωζει τους παντες απο τους κακους μπλα μπλα),αυτο μου αρεσε στην αρχη σαν ιδεα του ανικιτου αλλα καλου(κ αστειου) gunman,αλλα τωρα παρατραβηξε καπως,αν κ υποθετο οτι απλα αναπτυσσουν τον χαρακτηρα ετσι(πιο πολλες εμπειριες-->γινεται πιο πιστεψιμος)...αλλα ακουσα οτι προς το τελος γινεται κορυφαιο...δεν βλεπω την ωρα να φτασω προς τα εκει...:)

#890 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 12 February 2008 - 17:52

Ειδα ολα τα devil may cry και ξενερωσα λιγο με το ολο σκηνικο. Υποθεση μετρια εως ανυπαρκτη και οι μαχες κρατουσαν δευτερολεπτα. Απογοητευτικα τελειως.Οπως και με το claymore, αν και αυτο ειχε καλη υποθεση, το τελος του ηταν για μενα μεγαλη απογοητευση. Τελος παντων σημερα λεω να αρχισω το gungrave(να 'ναι καλα ο Zoro που μου το συστησε), καλη σειρα φαινετε.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#891 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 12 February 2008 - 23:38

Βλεπω Captain Harlock (1978 ) Special Edition. Το σχεδιο ειναι παλιας τεχνολογιας, το σεναριο του επ. προβλεψιμο, οι χαρακτηρες cheesy και η μουσικη παλια/κλασσικη ανιμε music της εποχης.

Παρολα αυτα ειναι τοσο ΤΕΛΕΙΟ, εχω φαει τετοιο ΚΟΛΛΗΜΑ, και παρακολουθω τα επ. με τοσο ενδιαφερων που δεν απορω για τον χαρακτηρισμο της σειρας ως αριστουργημα...

:nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod: :nod:

RESPECT!
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#892 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 February 2008 - 23:47

Αφού διάβασα το Berserk έως τον τόμο 13, άρχισα να (ξανα)βλέπω το anime. Και μου αρέσει ακόμα περισσότερο απ' ό,τι την πρώτη φορά που το είδα.
Πρέπει να κάνουν ένα OVA με κομμένες σκηνές, και μία 2η season 50+ επεισοδίων. Τότε θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα anime στην ιστορία :nod:

Επίσης είδα τα πρώτα επεισόδια του Akagi. Πολύ έξυπνη σειρά.

E5VV38U.jpg

#893 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 February 2008 - 23:54

εγω ξεκινησα Ghost in the shell.

θα το δω και μετα για κατι παρομοιο ( future , ψυχεδελεια) Kurau phantom memory

απο οτι καταλαβα, το Berserk θελει φτιαξιμο ξανα απο την αρχη. πηρα και εγω τα manga απο τον Dustov που τα κατεβασε. δεν νομιζω οτι με 2 OVAs μπορουν να το συνδεσουν. απο οτι ειδα λειπουν πολλα πραγματα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#894 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 13 February 2008 - 00:25

Sayonara Zetsubo sensei to είδα ευχαριστα αν και δέν είναι ακριβώς το humor που μου αρέσει.

uninhabited planet Survive καλό παιδικο μου αρεσε αρκετά παρά τις ομοιότητες με το nausicaa και τα τελευταία 4 επεισόδια που ήταν λίγο αίσχος:emptyonexg1:

Και επιτέλους είδα το πολύκροτο claymore και μπορώ να πώ οτι ο ντόρος που έγινε του αξίζει.
Ακόμα και τα filler στο τελλος βλέποντε ευχάριστα.
Οσο για τη σύγκρηση με το berserk δεν υπάρχει κάτι τέτειο.
Το Claymore είναι 2 κλάσεις κάτω απο τα γεράκια:nosey:
Posted Image

#895 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 February 2008 - 02:25

τελείωσα το Sayonara Zetsubo sensei μ άρεσε πολύ αν και νομίζω ότι το zoku είναι πολύ καλύτερο!
είδα κ το 5 centimeters per second κ συνδυασμό με το the girl who leapt through time μελανχόλησα :sigh2:

Posted Image

#896 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 February 2008 - 02:49

Είδα το 1ο ep από Zoku SZS και ψιλοέμεινα στην αρχή...
Α τελείωσα και το Goshuushou-sama,Ninomiya-kun.Υπέροχη σειρά,τόσο καιρό μηδενικό την ανεβάζαν,μηδενικό την κατεβάζαν...

#897 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 13 February 2008 - 02:59

Α τελείωσα και το Goshuushou-sama,Ninomiya-kun.Υπέροχη σειρά,τόσο καιρό μηδενικό την ανεβάζαν,μηδενικό την κατεβάζαν...

Μη τα λες αυτά.Είναι τόσα που θέλω να δω μη με βάζεις σε πειρασμό να δω κι άλλα.Εγώ βλέπω καμιά 18αρια anime αυτή τη περίοδο οπότε βαριέμαι να τα πω όλα.Απλά να πω ότι ξεχωρίζουν τα Gundam 00,Rosario + Vampire και κάποια άλλα αλλά βαριέμαι να γράψω:uhh:

Posted Image

#898 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 13 February 2008 - 10:16

ε τα κλασσικά βλέπω και εγώ Rosario to Vampire, Shion no Ou, Clannad, Gundam 00, Rental Magica. Και είχα κατεβάσει το πρώτο επισόδειο από το Witchblade το οποίο και το είδα πρόσφατα(πριν 3 μέρες). Μήπως ξέρει κάποιος κανένα Batch file για το witchblade?
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#899 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 February 2008 - 10:57

Μη τα λες αυτά.Είναι τόσα που θέλω να δω μη με βάζεις σε πειρασμό να δω κι άλλα.Εγώ βλέπω καμιά 18αρια anime αυτή τη περίοδο οπότε βαριέμαι να τα πω όλα.Απλά να πω ότι ξεχωρίζουν τα Gundam 00,Rosario + Vampire και κάποια άλλα αλλά βαριέμαι να γράψω:uhh:

Έλα δες το αφού ξέρω πως θα σου αρέσει :wooi2:

Gundam 00 τόσο πολύ λέει?Αυτή την εποχή προτιμώ να δω κανένα με magic παρά άλλα είδη...

#900 SystemPirate

SystemPirate

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 13 February 2008 - 13:17

Βλεπω το NGE (currently watching ep 9 :P).

ενα εχω να πω..so far ο shinji ειναι ο πιο epic-win character :emptyonexg1:

*weird*