Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#721 Frodhi

Frodhi

He who fights the monster

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 23:45

Neon Genesis Evangelion. Αν και τα πρωτα επεισοδια ηταν λιγακι αδιαφορα. Στη συνεχεια ομως γινεται πολυ ενδιαφερον.

#722 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 00:26

Claymore.Φανταστικο.

#723 kisame

kisame

akatsuki's member

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 10:45

For now

.hack//Legend of the Twilight,
claymore
samourai 7
bleach
Spoiler:

#724 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 01:10

Περα απο Monster και Darker than Black (ναι ακομα να το τελειωσω - ειμαι ασυγχωρητη) βλεπω και Blood+ αυτη τη στιγμη και για καποιον λογο εχω κολλησει μ'αυτο...:emptyonexg1:

#725 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 04:48

αν γινεται μου λες απο πιο fansub το blood+ και αν εχουν κανει καλη δουλεια ??

και για να μην ειμαι εντελως off topic +στη λιστα και τα gurren lagann OVA's

update: thx Rushifazu Airu

#726 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2007 - 14:37

.hack//Legend of the Twilight,

Τρισάθλιο. Το πρώτο άνιμε που παράτησα (συγκεκριμένα το παράτησα στο προτελευταία επ:hahaha:).

αν γινεται μου λες απο πιο fansub το blood+ και αν εχουν κανει καλη δουλεια ??

Εγώ το έχω απο Shinsen και η δουλειά τους είναι αρκετά καλή. Μπορείς να το βρείς και από animeEDEN.
Σημείωση οτι τα επς εκεί δεν είναι από ένα μόνο group.

EDIT:
Ξέχασα να γράψω τί βλέπω εγώ. -_-;
Bleach αν και το έχω σε αναμονή επειδή βαριέμαι να ψάχνω κάθε βδομάδα για καινούριο επ. Θα το συνεχίσω μάλλον στις διακοπές. Κατα τα άλλα το αγαπημένο μου shounen μαζί με το...
...Tengen Toppa Gurren Lagann. Sugeeeeeee! είμαι στο 17ο επ ΑΤΜ και είμαι ενθουσιασμένος με το άνιμε. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο "παιδικό" λόγω των σχεδίων περισσότερο, αλλά τελικά ένα καλό βιβλίο δέν κρίνεται απ'το εξώφυλλο. B)

HnH5aB0.jpg

#727 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 23:18

Εγώ βλέπω το Naruto Shippuuden. Έχει καταντήση μεγάλη βλακία. Κάθε 'βδομάδα περιμένω το νέο επισόδιο και στο τέλος είναι μια μάπα και μισή.

Η συμβουλή μου: το καλοκαίρι που θα έχουν αρκετά επισόδεια ανοίξτε το PC σας και δείτε Naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#728 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 17:54

Μόλις τελείωσα το Jigoku Shoujo Futakamori.
Νταξ. Απλά. Μακράν καλύτερο από το πρώτο.

oR4yYRl.gif

#729 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 18:40

Τελείωσα και 'γω χτες το Code Geass , απλά :respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#730 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 18:47

εγώ που τελείωσα το x-tv και μου ήρθε να πάω στην Ιαπωνία να τα κάνω λαμπόγυαλο! τι τέλος ήταν αυτό την τύχη μου την χορεύτρια!
Spoiler:
τέσπα άρχισα και το claymore επειδή έχω ακούσει τόσα γι'αυτό ακ τελικά φαίνεται πολύ καλό!

#731 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 19:49

τελείωσα και το Umisho
ECCHI ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

και το Bastard
πολύ συμπαθητικό και φοβερός χαρακτήρας ο Νταρκ Σναιντερ

#732 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 19:59

Δεν ξέρω αν <επιτρέπεται> να αναφέρουμε ταινίες οπότε feel free to delete...

Χθες είδα το Byousoku 5 Senchimetoru (από animeclipse εννοείται και φυσικά :respect: για την καταπληκτική δουλειά τους). Τι να πω... Ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει. Με καταπληκτικό animation και ένα σενάριο που ίσως επειδή σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν θα το ζήσεις ποτέ είναι πραγματικά κορυφαίο. Το καλύτερο είναι ότι με το τέλος ήμουν κάπως down αλλά το τελειωτικό χτύπημα ήταν το ending... Πραγματικά πολύ συγκινητικό...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#733 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 20:05

εγώ που τελείωσα το x-tv και μου ήρθε να πάω στην Ιαπωνία να τα κάνω λαμπόγυαλο! τι τέλος ήταν αυτό την τύχη μου την χορεύτρια!

Spoiler:
τέσπα άρχισα και το claymore επειδή έχω ακούσει τόσα γι'αυτό ακ τελικά φαίνεται πολύ καλό!

Spoiler: XTV spoiler

anyway σχετικά με το topic πρόσφατα τελίωσα το air δεν μπορώ να πω ήταν πολύ καλό αλλά πολύ δράμα ρε παιδί μου.. προσπάθησα να δω και το cheeky angel αλλά το εγκατέλειψα (τουλάχιστον προσωρινά) λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.. τώρα βλέπω το noir και προς το παρόν είναι αρκετά καλό, αλλά θα δείξει..

#734 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 21:20

μαλλον εχω μεινει λιγο πισω κολλησα wow παλι...βλεπω why why love live action και master keaton

#735 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 01:39

Βλέπω Honey And Clover,καλό πολύ καλό,Luck Star το οποίο είναι συμπαθητικό,ξαναβλέπω N.G.E. και ένα yaoi το Susinyo,το οποίο είναι συμπαθητικό.Πέρα απο αυτά βλέπω και Darkstalekrs.
Δημοσιευμένη  εικόνα