Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#691 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 23:33

τελείωσα Hungry Heart Wιld Striker
και τελικά αναθεώρησα και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 5 επεισόδια λέει αρκετά πολύ

#692 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 04:32

Σήμερα είδα το 1ο OVA του ICE...

Θέλω τα χαμένα μου 40 λεπτά πίσω. :if:

Ξεκινάει με ενδιαφέρον premise, αλλά από το 5ο λεπτό και μετά γίνεται τόσο μα ΤΟΣΟ άθλιο. Ξενέρωτο σενάριο, φριχτό animation, ελεεινό character design, και (κυρίως) αίσχιστο voice acting. Κάθε τρεις και λίγο έλεγχα το seek bar του Media Player Classic, για να δω αν πλησιάζω στο τέλος. :oo:

Insta-dropped & perm-deleted. :bahhh:

Και το περίεργο είναι ότι γι' αυτό το anime μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια. :uhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#693 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 07:03

Τελειωσα το Fate Stay Night (μετριουρα)

αρχισα honey n clover s1 επειδη με ψησαν οι γνωστοι αγνωστοι warchief + tsiksi ^^

πιστευω πως κανεις λαθος... Fate Stay Night ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες του ειδους. Τελειο animation φοβεροι chars παραπολυ καλη πλοκη.

Η Saber ειναι ενας απο τους καλυτερα σχεδιασμενους δυτικους chars που εχω δει σε anime.

Τι ηταν αυτο που δεν σε αρεσε και το κατεταξες στην μετρια κατηγορια?

#694 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 12:45

Tengen Toppa Gurren Lagann-ως το επεισόδιο 12 μέχρι στιγμής.
Είδα πως είναι πολύ δημοφιλές στις anime communities γενικά και είπα να το αρχίσω μιας και έχω καιρό να δώ κάτι με mecha.
Είναι πολύ καλό αν και σε μερικά σημεία -ιδιαίτερα στην αρχή- φαίνεται παιδικό παρόλα αυτά στη συνέχεια εξελίσσεται η ιστορία. Επίσης έχει πολλά σημεία σάτιρας σχετικά με τα κλισέ των mecha anime και γενικά η σειρά βγάζει αρκετό γέλιο.
Εχω ακούσει βέβαια οτι στα επόμενα επεισόδια γίνεται ακόμα καλύτερο οπότε...
with your drill break through to heaven!
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#695 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 13:46

Άρχισα εχθές το One Piece. Καλά έχω 300+ επεισόδια ακόμα. Πάντως αν και στην αρχή το σχέδιο είναι λίγο περίεργο μετά από τα πρώτα επεισόδια το συνηθίζεις. Αν και μέχρι στιγμής το σχέδιο που μου αρέσει περισσότερο το έχει το Bleach. Και νομίζω ότι από τα πιο καλοσχεδιασμένα σημεία γενικά είναι η Bankai μορφή του Ichigo.

#696 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 15:16

Τώρα βλέπω school rumble (2 season) και έχει πολύ γέλιο...επίσης έχω ξαναβλέπω naruto.....

#697 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 15:25

Wofl's Rain. Πραγματικά απίστευτο. Φοβερή μουσική. Είμαι στην αρχή ακόμα μόλις το τελειώσω θα επανέλθω :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#698 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 16:42

MS Zeta Gundam 1-17 πολύ καλό ως τώρα. Ισως το καλύτερο gundam που εχω δεί αλλα είδομεν:wis:
Super Atragon το πρώτο OVA είναι καλό το δεύτερο όμως βυθίζεται σε μία θαλασα απο κλισε και σε τοσο περιορισμένο χρώνο καταρέει τελειώς η ιστορία:emptyonexg1:

Gankutsuo το είδα επίτέλους και ομολόγώ οτι δε περιμενα τπτ λιγότερο μετά απο τόσα που είχα ακούσει:congrats:

Spiral τί υποτήθετε οτι ήταν αυτο τώρα?Μόνο σα Θρίλερ για 12χρώνα μπορώ να το περιγράψω:erk:
Μεγάλη πατάτα. Το Gakuen Q ήταν έτη φωτός καλύτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#699 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 20:03

last update: 27-10 :wis:

new update: today 25-11 :hahaha:

> λοιπόν finito-the end-τελείωσα:
Bokurano, IdolMaster XenoGlossia, Seto no Hanayome, Umisho
Yami no Matsuei
Trinity Blood (ep.14-24) και τώρα νιώθω απόλυτα όσους λένε φανατικά ότι χρειάζεται και 2nd season
Sumomo Momomo (ναι μετά από τόσο καιρό αξιώθηκα και κατέβασα τα eps που δεν είχα δει και το τελείωσα και αυτό)

> συν ότι συνεχίζω ακάθεκτη να βλέπω ongoing, συγκεκριμένα έχω δει:
OverDrive ep.20 - και επειδή οι Toki καθυστερούν πολύ μα παρα πολύ πάλι κατέφυγα
στα raw eps (τα 21-26 είδα και ότι κατάλαβα κατάλαβα)
:P, D.Gray-Man ep.45-57,
Shounen Onmyouji ep.17-20, Kateikyoushi Hitman Reborn! ep.40-51, Kekkaishi ep.30-35,
Gigantic Formula ep.15-21, Hayate no Gotoku ep.20-29, Naruto Shippuuden ep.28-35,
Higurashi no Naku Koro ni Kai ep.5-9, Sayonara Zetsubou Sensei ep.5-9,
Denno Coil ep12-20, Ghost Hound ep.2-4, Shion no Ou ep.3-5, Dragonaut ep.5-7,
Majin Tantei Nougami Neuro ep.1-3, Gundam 00 ep.4-7, Rental Magica ep.4-7,
Myself Yourself ep.5-7, KimiKiss Pure Rouge ep4-7, Shugo Chara! ep.4-7

> τέλος συνεχίζω να βλέπω:
One Piece ([FONT="]eps 122-135) -[/FONT]και- The Prince of Tennis ([FONT="]eps 15-28 )
[/FONT]και Garasu no Kantai ep.1-5

rrmr.png

#700 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 21:07

Το Naruto Shippuuden το οποίο προχωράει πολύ αργά. Το bleach, το One Piece (ep. 40). Όλα ως τώρα είναι καταπληκτικά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#701 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 23:09

Lucky Star ένα επεισόδιο την ημέρα (τον γιατρό τον κάνει πέρα?) και Naruto Shippuuden σταθερά xD

#702 chrigeta

chrigeta

Movie Ripper

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 23:37

λοιπον αυτες τις μερες βλεπω Samurai Deeper Kyo, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα βλεπετε.
Και κατεβαζω και Seirei No Moribito,το οποιο πολλοι λενε οτι ειναι φοβερο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Wadō Ichimonji - 和道一文字 (The One Road of Harmony)

Attacking from behind is a shameless act among swordsmen

#703 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 00:45

μολις τελειωσα το Trinity Blood. θελει οπωσδηποτε 2η σεζον.
λιγο καθυστερημενα (:) λοιπον ειπα να δω το Berserk. ειδα τα πρωτα 2 επισοδεια. καλο φιανεται περιμενω να δω παρακατω.
επομενος στοχος Macross 7, dynamite & zero

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#704 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 09:04

Χθες είδα τα 31 πρώτα επεισόδια του Shippuden(αρκετά καλό, έχει σχετικά αργή εξέλιξη και μπορώ να καταλάβω τις γκρίνιες από όποιον τα βλέπει ένα-περιμένει 1 βδομάδα) , επίσης τελείωσα πρόσφατα το tekkaman blade( καλούλι, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας) και σκοπεύω να ξεκινήσω άμεσα Full Metal Alchemist και Avatar: the last airbender

#705 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2007 - 14:55

Χμμ, Kaiji, Majin Tantei Nougami Neuro, Shion no Ou ΚΑΙ λέω να ξεκινήσω υο Gundam 00 ή το Heroic Age.

Δημοσιευμένη  εικόνα

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com