Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2013 - 14:06
Και αφού πήρα τη δόση μου από ρομαντισμό ξαναγύρισα στο Death Note. Το είχα ξεκινήσει παλαιότερα αλλά ένας "φίλος" (όταν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς) μου έκανε τρελό spoiler (όσοι το έχουν δει ξέρουν) και το είχα παρατήσει. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το συνεχίσω !
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 22:49
εγώ για κάποιο λόγο(!?) ξεκίνησα το macross frontier,το βρήκα μπροστά μου (!?) και λέω δεν χτυπάω κανά mecha(?!) που έχω να δω καιρό...
και μου βγήκε so you think you can sing...
δεν είναι για drop πάντως...(?!!) μέχρι στιγμής.
on another note, τι θεός που είναι ο onizuka...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2013 - 21:53
Το Maoyuu Maou Yuusha έφαγε drop. Μιλάμε για απανωτά χασμουρητά και καθόλου ουσία - άντε καμιά ενδιαφέρουσα ατάκα να έπεφτε για κανα δυο δευτερόλεπτα σε κάθε επεισόδιο... δεν αξίζει.
Αντιθέτως, το Unlimited: Hyobu Kyousuke όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά άρχισα και το anime πάνω στο οποίο βασίστηκε, το Zettai Karen Children. (Σώστε με!) ΚΑΜΙΑ σχέση όμως! Απορώ πώς ένα τόσο lighthearted - parody - comedy anime έβγαλε ένα τόσο dark spin-off. Προς το παρόν έχω εστιάσει τις προσπάθειες να ξεκολλήσω τα μάτια μου απ' τις τόσες δα φουστίτσες των lolies (είναι δέκα χρονών τα κοριτσάκια αθεόφοβοι πια!) για ν' απολαύσω το comedy, αλλά βλέπω ότι είναι κυρίως fanservice-ecchi οι προσπάθειες που κάνει. Μέχρι τώρα, στα πρώτα 5 επεισόδια δηλαδή, δε μ' έχει ενοχλήσει πολύ και το διασκεδάζω, για να δούμε μετά πώς θα το πάει. Και μόνο να βλέπω τον Kyousuke φλώρο το ξεπληρώνει.
Το Hakkenden είναι η weekly shounen-ai/bishounen fanservice dose, έπρεπε να υπάρχει κι ένα τέτοιο. Το Kotoura-san είναι αρκετά χαριτωμένο, και κλασικά sugar overdose Hetalia.
Ξεκίνησα επίσης Pandora Hearts και ναι, είναι τόσο γαμάτο όσο λέγεται... Την αξίζει τη φήμη του.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 21:08
Y.Γ.Απλως κανω διαλλειμα απο One Piece με οτι βρω τωρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Φεβρουάριος 2013 - 22:14
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 23:45
Πραγματικά, όσοι το διαβάζετε αυτό παρατήσ'τε ό,τι κάνετε και ξεκινήσ'τε το Legendz!
Πιστέψ'τε με, δεν θα το μετανοιώσετε!

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2013 - 00:13
Αν ψάχνετε μια nonsensical wapanese κωμωδία ριχτέ του μια ματιά.
Senyuu: παρόμοια κωμωδία με το παραπάνω, με περισσότερο trolling, πεντάλεπτα επεισόδια και πιο παιδικά character designs. Κάνει φονικό butchering στα αρχέτυπα των fantasy rpg.
Περιμένω thread παρουσίασης και τους λόγους για τους οποίους το θεωρείς καλό διότι σε εμπιστεύομαι γενικά, και θέλω να μάθω ως προς τι αξίζει. Στο ίντερνετ πάντως έψαξα και δεν βρήκα σχεδόν τίποτα από reviewsΠραγματικά, όσοι το διαβάζετε αυτό παρατήσ'τε ό,τι κάνετε και ξεκινήσ'τε το Legendz!
Πιστέψ'τε με, δεν θα το μετανοιώσετε!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 00:58
Αντίθετα, ίσως επειδή είμαι σε "Touch" φάση ακόμα, ξεκίνησα να βλέπω το Cross Game. Έχω δει το μισό: Ένα touch παραλλαγμένο είναι: Αν έχεις δει το ένα, ξέρεις πως θα πάει το άλλο...
Άσχετο τελείως, αλλά ξεκίνησα να δω το PaniPoni Dash! Το παράτησα όχι γιατί δεν μου άρεσε, αλλά γιατί ήταν αδύνατο na αναπαράγει σωστά τους υπότιτλους του το mediaplayer μου στην τηλεόραση. Πρέπει να το κάνω hardsubbing re-encoding κάποια στιγμή και να το δω.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 11:45
Στο 3ο του Kino no Tabi επίσης. Μου θυμίζει πάρα πολύ Mushishi το στυλάκι της σειράς. Δεν είναι τόσο φιλοσοφημένο όσο το Mushishi, ούτε έχει το σκεπτικό του αλλά αντίθετα δίνει έμφαση στο ταξιδιάρικο συναίσθημα και στις γενικότερες εντυπώσεις που απορρέουν από μία ιστορία. Είναι επίσης πολύ συγκινητικό αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι το Mushishi. Πανέμορφο και το πάω σιγά σιγά για να έχω να βλέπω για καιρό.
Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ναι οκ έχει πολλούς χαρακτήρες αλλά το αναλυτικό μέχρι αηδίας exposition το οποίο έγινε μέσα σε 50 λεπτά χωρούσε άνετα σε 15. Για να μην μιλήσω καν για τις τεχνικές και τα άτσαλα πεταγμένα flashbacks σε φάση Fate zero manual for dummies. Υπήρχαν πιστεύω πολύ καλύτεροι τρόπο για να εισαχθούν οι paperthin χαρακτήρες και να παρουσιαστεί το σύμπαν της σειράς. Οπτικά είναι όμορφο. Πλαστικοποιημένο μέχρι αηδίας μεν, αλλά όμορφο. Anw θα το συνεχίσω λίγο ακόμη αλλά αν ακούσω άλλη μία φορά για τα classes των servants και την σχέση τους με τους Mages θα μπώ σε Berserker mode.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 12:40
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 17:21
Το Magi πραγματικα φαινεται πολυ καλο και ελπιζω να συνεχισει!!!
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 18:06
Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Θα το έβαζες δηλαδή σε....παιδιά προσχολικής ηλικίας?
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 19:56
Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ναι οκ έχει πολλούς χαρακτήρες αλλά το αναλυτικό μέχρι αηδίας exposition το οποίο έγινε μέσα σε 50 λεπτά χωρούσε άνετα σε 15. Για να μην μιλήσω καν για τις τεχνικές και τα άτσαλα πεταγμένα flashbacks σε φάση Fate zero manual for dummies. Υπήρχαν πιστεύω πολύ καλύτεροι τρόπο για να εισαχθούν οι paperthin χαρακτήρες και να παρουσιαστεί το σύμπαν της σειράς. Οπτικά είναι όμορφο. Πλαστικοποιημένο μέχρι αηδίας μεν, αλλά όμορφο. Anw θα το συνεχίσω λίγο ακόμη αλλά αν ακούσω άλλη μία φορά για τα classes των servants και την σχέση τους με τους Mages θα μπώ σε Berserker mode.
εμένα μ άρεσε πολύ το fate/zero και δεν πιστεύω οτι ειναι καν παιδικό.
Πρόσφατα άρχισα να βλέπω gankutsuou, περίεργη υπόθεση και το στυλ των σχεδίων είναι διαφορετικό οπότε μ τραβάει να το συνεχίσω τωρα θα δείξει...
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 00:41
Θα το έβαζες δηλαδή σε....παιδιά προσχολικής ηλικίας?
Aν ηθελα να τους δειξω στην πραξη το ρητο " επαναληψη μητηρ πάσης μαθησεως" θα ήταν μία πάρα πολύ καλή επιλογή πιστεύω. Ξεκαθαρίζω ότι μιλάω για το αφηγηματικό κομμάτι καθαρά τώρα αν στην συνέχεια προκύψει και tentacle rape μέσα στη σειρά είναι εντελώς άλλο θέμα.
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 22:53
Συνεχίζω το Revolutionary Girl Utena (3o arc) καθώς επιτέλους αγόρασα καινούργια ηχεία αποκλειστικά και αυτό.

Dunno, αν δεν σου άρεσε το πρώτο επ (προσωπικά μου άρεσε για διάφορους λόγους) πιστεύω πως δεν υπάρχει και πολύ μέλλον : D αλλά ποτέ δεν ξέρεις-Fate/zero