Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#5026 MIK3

MIK3

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2013 - 14:06

Γεια σας και από μένα (καινούρια στην παρέα) ... πριν λίγες μέρες είδα το Sword Art Online. Είπα να δω γιατί γίνεται τόση φασαρία γύρω από αυτό το anime. Δεν θα το έλεγα τίποτα το εξαιρετικό. Μία απλή, εφηβική ίσως, ρομαντική σειρά (τουλάχιστον η πρώτη σαιζόν) με πολύ σύντομα επεισόδια. Ωστόσο για κάποιο λόγο μου κόλλησε. Ίσως γιατί με τόσο άγχος και τρέξιμο στη δουλειά χρειαζόμουν κάτι χαλαρό και ευχάριστο...

Και αφού πήρα τη δόση μου από ρομαντισμό ξαναγύρισα στο Death Note. Το είχα ξεκινήσει παλαιότερα αλλά ένας "φίλος" (όταν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς) μου έκανε τρελό spoiler (όσοι το έχουν δει ξέρουν) και το είχα παρατήσει. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το συνεχίσω !

#5027 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 22:49

καλώς σε βρήκαμε ΜΙΚ3. πέρνα και απο τα recommendations αν θες και καμιά πρόταση για κάτι που θα σου αρεσει περισσότερο.

εγώ για κάποιο λόγο(!?) ξεκίνησα το macross frontier,το βρήκα μπροστά μου (!?) και λέω δεν χτυπάω κανά mecha(?!) που έχω να δω καιρό...
και μου βγήκε so you think you can sing...

δεν είναι για drop πάντως...(?!!) μέχρι στιγμής.

on another note, τι θεός που είναι ο onizuka...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5028 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2013 - 21:53

Το λοιπόν:

Το Maoyuu Maou Yuusha έφαγε drop. Μιλάμε για απανωτά χασμουρητά και καθόλου ουσία - άντε καμιά ενδιαφέρουσα ατάκα να έπεφτε για κανα δυο δευτερόλεπτα σε κάθε επεισόδιο... δεν αξίζει.

Αντιθέτως, το Unlimited: Hyobu Kyousuke όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά άρχισα και το anime πάνω στο οποίο βασίστηκε, το Zettai Karen Children. (Σώστε με!) ΚΑΜΙΑ σχέση όμως! Απορώ πώς ένα τόσο lighthearted - parody - comedy anime έβγαλε ένα τόσο dark spin-off. Προς το παρόν έχω εστιάσει τις προσπάθειες να ξεκολλήσω τα μάτια μου απ' τις τόσες δα φουστίτσες των lolies (είναι δέκα χρονών τα κοριτσάκια αθεόφοβοι πια!) για ν' απολαύσω το comedy, αλλά βλέπω ότι είναι κυρίως fanservice-ecchi οι προσπάθειες που κάνει. Μέχρι τώρα, στα πρώτα 5 επεισόδια δηλαδή, δε μ' έχει ενοχλήσει πολύ και το διασκεδάζω, για να δούμε μετά πώς θα το πάει. Και μόνο να βλέπω τον Kyousuke φλώρο το ξεπληρώνει.

Το Hakkenden είναι η weekly shounen-ai/bishounen fanservice dose, έπρεπε να υπάρχει κι ένα τέτοιο. Το Kotoura-san είναι αρκετά χαριτωμένο, και κλασικά sugar overdose Hetalia.

Ξεκίνησα επίσης Pandora Hearts και ναι, είναι τόσο γαμάτο όσο λέγεται... Την αξίζει τη φήμη του.

#5029 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 21:08

Αρχισα K-Project!Eνταξει ετσι και τσι
Y.Γ.Απλως κανω διαλλειμα απο One Piece με οτι βρω τωρα :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 05 Φεβρουάριος 2013 - 22:14

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5030 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2013 - 23:45

Μόλις τελειώσαμε με την παρέα το Legendz και πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξω θέμα για αυτό μια από αυτές τις μέρες, διότι είναι πραγματικό έγκλημα που δεν είναι πιο γνωστή αυτή η σειρά!

Πραγματικά, όσοι το διαβάζετε αυτό παρατήσ'τε ό,τι κάνετε και ξεκινήσ'τε το Legendz!

Πιστέψ'τε με, δεν θα το μετανοιώσετε! :riiight:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#5031 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2013 - 00:13

Έφτασα στο 5ο επεισόδιο του cuticle tantei inaba. Πολύ ανάλαφρο, με γερές δόσεις randomίλας, λυκοbishonen, ντερπ κατσίκες και πάει λέγοντας. Κάνει butchering στα αρχέτυπα χαρακτήρων των yaoi χωρίς να είναι yaoi το ίδιο και χορταίνει chibis και καρικατούρες όσους το παρακολουθούν. Ο Don Valentino συναγωνίζεται με τον Dera του tamako για την θέση της αγαπημένης μασκότ στην καρδιά μου XD.
Αν ψάχνετε μια nonsensical wapanese κωμωδία ριχτέ του μια ματιά.

Senyuu: παρόμοια κωμωδία με το παραπάνω, με περισσότερο trolling, πεντάλεπτα επεισόδια και πιο παιδικά character designs. Κάνει φονικό butchering στα αρχέτυπα των fantasy rpg.

Πραγματικά, όσοι το διαβάζετε αυτό παρατήσ'τε ό,τι κάνετε και ξεκινήσ'τε το Legendz!

Πιστέψ'τε με, δεν θα το μετανοιώσετε! :riiight:

Περιμένω thread παρουσίασης και τους λόγους για τους οποίους το θεωρείς καλό διότι σε εμπιστεύομαι γενικά, και θέλω να μάθω ως προς τι αξίζει. Στο ίντερνετ πάντως έψαξα και δεν βρήκα σχεδόν τίποτα από reviews :(

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#5032 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2013 - 00:58

Μετά το πολύ καλό touch (που ωστόσο η πρώτη του season με κούρασε...), δοκίμασα να δω ένα άλλο 80s classic, το Boys over Flowers που λόγο "γυναικείας" θεματολογίας, δεν το είχα δει ποτέ και ας είχα διαβάσει όλη την ιστορία του αναλυτικά. Κάπου στο 25 επεισόδιο το σταμάτησα, δεν είμαι σε τέτοια διάθεση. Καλή σειρά μεν, πολύ προχωρημένη για την εποχή της, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα τώρα. Θα την συνεχίσω στο μέλλον.

Αντίθετα, ίσως επειδή είμαι σε "Touch" φάση ακόμα, ξεκίνησα να βλέπω το Cross Game. Έχω δει το μισό: Ένα touch παραλλαγμένο είναι: Αν έχεις δει το ένα, ξέρεις πως θα πάει το άλλο...

Άσχετο τελείως, αλλά ξεκίνησα να δω το PaniPoni Dash! Το παράτησα όχι γιατί δεν μου άρεσε, αλλά γιατί ήταν αδύνατο na αναπαράγει σωστά τους υπότιτλους του το mediaplayer μου στην τηλεόραση. Πρέπει να το κάνω hardsubbing re-encoding κάποια στιγμή και να το δω.

#5033 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 11:45

Ειμαι στο 3ο του Tamako Market και πραγματικα απορω ποσο ακομη θα το παχυνουν το πτηνο πριν το σφαξουν να το φάνε. Γιατι αυτο ειναι το σχεδιο στην πραγματικοτητα ετσι; Γλυκητατο κατα τ αλλα και πολυ γουτσου γουτσου.

Στο 3ο του Kino no Tabi επίσης. Μου θυμίζει πάρα πολύ Mushishi το στυλάκι της σειράς. Δεν είναι τόσο φιλοσοφημένο όσο το Mushishi, ούτε έχει το σκεπτικό του αλλά αντίθετα δίνει έμφαση στο ταξιδιάρικο συναίσθημα και στις γενικότερες εντυπώσεις που απορρέουν από μία ιστορία. Είναι επίσης πολύ συγκινητικό αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι το Mushishi. Πανέμορφο και το πάω σιγά σιγά για να έχω να βλέπω για καιρό.

Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ναι οκ έχει πολλούς χαρακτήρες αλλά το αναλυτικό μέχρι αηδίας exposition το οποίο έγινε μέσα σε 50 λεπτά χωρούσε άνετα σε 15. Για να μην μιλήσω καν για τις τεχνικές και τα άτσαλα πεταγμένα flashbacks σε φάση Fate zero manual for dummies. Υπήρχαν πιστεύω πολύ καλύτεροι τρόπο για να εισαχθούν οι paperthin χαρακτήρες και να παρουσιαστεί το σύμπαν της σειράς. Οπτικά είναι όμορφο. Πλαστικοποιημένο μέχρι αηδίας μεν, αλλά όμορφο. Anw θα το συνεχίσω λίγο ακόμη αλλά αν ακούσω άλλη μία φορά για τα classes των servants και την σχέση τους με τους Mages θα μπώ σε Berserker mode.

#5034 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 12:40

εμενα παντος το fate/zero μου αρεσε πιο πολυ απο το fate/stay night που το βαρεθικα μετα απο καμια 10αρια επισοδια

#5035 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 17:21

Αρχισα Magi:The Labyrinth of Magic (μετα απο πολυ καιρο που σκεφτομουνα να το αρχισω) και το βλεπω παραλληλα με D.Gray-Man!|
Το Magi πραγματικα φαινεται πολυ καλο και ελπιζω να συνεχισει!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5036 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 18:06

Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Θα το έβαζες δηλαδή σε....παιδιά προσχολικής ηλικίας?

qzMHWHd.png

#5037 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 19:56

Ξεκίνησα και το Fate/zero και το πρώτο επεισόδιο με κούρασε πάρα πολύ. Περίμενα κάτι το οποίο είναι πιο action centered αλλά δεν περίμενα ότι θα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ναι οκ έχει πολλούς χαρακτήρες αλλά το αναλυτικό μέχρι αηδίας exposition το οποίο έγινε μέσα σε 50 λεπτά χωρούσε άνετα σε 15. Για να μην μιλήσω καν για τις τεχνικές και τα άτσαλα πεταγμένα flashbacks σε φάση Fate zero manual for dummies. Υπήρχαν πιστεύω πολύ καλύτεροι τρόπο για να εισαχθούν οι paperthin χαρακτήρες και να παρουσιαστεί το σύμπαν της σειράς. Οπτικά είναι όμορφο. Πλαστικοποιημένο μέχρι αηδίας μεν, αλλά όμορφο. Anw θα το συνεχίσω λίγο ακόμη αλλά αν ακούσω άλλη μία φορά για τα classes των servants και την σχέση τους με τους Mages θα μπώ σε Berserker mode.

εμένα μ άρεσε πολύ το fate/zero και δεν πιστεύω οτι ειναι καν παιδικό.

Πρόσφατα άρχισα να βλέπω gankutsuou, περίεργη υπόθεση και το στυλ των σχεδίων είναι διαφορετικό οπότε μ τραβάει να το συνεχίσω τωρα θα δείξει...

#5038 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2013 - 23:43

Προσχολικής όχι αλλά για παιδιά δημοτικού κάνει άνετα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5039 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 00:41

Aν ηθελα να τους δειξω στην πραξη το ρητο " επαναληψη μητηρ πάσης μαθησεως" θα ήταν μία πάρα πολύ καλή επιλογή πιστεύω. Ξεκαθαρίζω ότι μιλάω για το αφηγηματικό κομμάτι καθαρά τώρα αν στην συνέχεια προκύψει και tentacle rape μέσα στη σειρά είναι εντελώς άλλο θέμα.

#5040 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 22:53

Άρχισα το slam dunk πλάι πλάι με το manga γιατί πάντα άκουγα ότι θεωρείται ιδιαίτερα καλό και ήθελα να το εξακριβώσω (σκόπευα να το γυρίσω πριν τα fillers στο τέλος). Το πρώτο επ ήταν αρκετά καλό, τουλάχιστον σαν gag, στη συνέχεια έπεσε λίγο με την επανάληψη του slapstick. Οι αγώνες έχουν φάση αλλά βλέπω ότι παίζει λίγο τράβιγμα. Μάλλον πάω για manga μία και καλή.

Συνεχίζω το Revolutionary Girl Utena (3o arc) καθώς επιτέλους αγόρασα καινούργια ηχεία αποκλειστικά και αυτό. :D Favorite anime, or TOP favorite anime? Θα δείξει :arrow:

Fate/zero

Dunno, αν δεν σου άρεσε το πρώτο επ (προσωπικά μου άρεσε για διάφορους λόγους) πιστεύω πως δεν υπάρχει και πολύ μέλλον : D αλλά ποτέ δεν ξέρεις-