Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#466 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 09 July 2007 - 23:49

Άρχισα το The Melancholy of Haruhi Suzumiya (τα 4 πρώτα eps μέχρι στιγμής) το οποίο τα σπάει πραγματικά.Χαρακτήρας σαν τη Haruhi δε ξέρω αν υπάρχει σε άλλο anime-είναι τρομερή η άτιμη και οι εμπνεύσεις της όλα τα λεφτά:hahaha:.Πάω να συνεχίσω...:wis:
Go figure...
Posted Image

#467 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 10 July 2007 - 00:03

παρακαλω πειτε μου τι νομιζετε....οτι θα τα κατεβασω θα τα κατεβασω αλλα πραγματικα μπορειτε να μοθ πειτε καμια 10ρια αλλα που αξιζουν για να κατεβασω μετα?

Για προτασεις σχετικα με anime,μπορεις να απευθυνθεις εδω:wis:

#468 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 July 2007 - 23:40

Not an anime but better than many of them....
Ducktales:wis:
Πρέπει να είναι πάνω απο 80 eps και είμαι στα πρώτα 5:riiight:

#469 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 12 July 2007 - 00:34

Βλέπω αρκετά αλλά βαριέμαι να τα πω όλα.θα πω μόνο αυτό που άρχισα σήμερα το Romeo X Juliet το οποίο τα σπάει.Δε περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ.

Posted Image

#470 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 13 July 2007 - 23:18

Bleach 133 (fillers bleh)
Bokurano 10
Claymore 15 (lavu)
D.Gray-Man 38
Darker than Black 13 (kewl)
Devil May Cry 3 (so so)
Gintama 33 (I.WANT.MORE)
Hayate no Gotoku 15
Kateikyoushi Hitman REBORN! 25 (Respect)
Lovely Complex 13
Lucky Star 13 (points at sig)
Naruto Shippuuden 19 (Booooring)
Negima!? 19
One Piece 316 (fillers, nooooo)
Over Drive 9 (catch up plox)
Sayonara Zetsubo Sensei 1 (me likes)
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi 36 (almost caught up)
Zombie Loan 1 (iiiinteresting)

LfNX0dh.png

#471 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 July 2007 - 21:33

Kateikyoushi Hitman REBORN! 25 (Respect)

respect .-
επιτελους το Kokuyo Arc Χ333
εγω δεν αντεξα και κατεβαζω raws καθε βδομαδα απο το Vongola Rings arc που ειναι τωρα το ανιμε,γιατι δε παλευεται η κατασταση χωρις Reborn καθε βδομαδα \m/
*i'm also hunting down recent manga raws of the Future arc <3*

#472 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 July 2007 - 22:56

λοιπόν τον τελευταίο καιρό (2μηνο υπολογίστε) έχω δεί ότι έχει βγει μέσα σε αυτό το διάστημα από
Bokurano, Claymore:wooi2:, Darker Than Black:wooi2::lovulovu::lovulovu:, D.Gray-Man, Denno Coil,
Gigantic Formula, Hayate no Gotoku, Heroic Age, Kateikyoushi Hitman Reborn!,
Kaze no Stigma, Kekkaishi, Lovely Complex, Lucky Star, Naruto Shippuuden,
Over Drive:blingeye2:, Seto no Hanayome,Toward the Terra :awww::wooi2:

Επίσης τελείωσα τα Death Note, Ikkitousen Dragon Destiny, Shining Tears X Wind,
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou και Get Backers. Συνέχισα και το One Piece (eps 158-190).
Είδα και το ep16 από Shounen Onmyouji (έγινε funsub απο AnimeForever&Yoroshiku
και ελπίζω να το συνεχίσουν και να μην πηγαίνουν και τίποτα σαν κότες)
Τέλος είδα και τα παρακάτω που ξεκίνησαν πρόσφατα : Higurashi no Naku Koro ni Kai ep.1 :hiding_something::awww:, ICE ep.1, Nanatsuiro Drops ep.1-2, Tales of Symphonia ep.1 :hihi2:,
Sayonara Zetsubo Sensei ep.1 :wooi2:, Zombie-Loan ep.1

Αυτααααα :rolleyes: Και που να σφίξουν και οι ζέστες :P :P

rrmr.png

#473 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 July 2007 - 12:03

To tenjou tenge το εχω δει ολόκληρο ενω το ikkitousen εχω δει μονο τα 2 πρωτα επεισόδια και, βασιζόμενος φυσικά σε αυτά μόνο, δεν συμφωνώ με τον Vetus αφού μου έδωσε την εντύπωση ότι στην πραγματικότητα το ikkitousen θα ήθελε να λεγόταν ... Tenjou Tenge...αφού δείχνει ότι χρησιμοποιεί στην υπερβολή τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το Tenjou Tenge.

Για μένα το μόνο κοινό στοιχείο που 'χουν είναι ότι και τα δυο είναι school fighting που είναι από τα πιο παλιά είδη anime. To Ikkitousen είναι πιο χαλαρό και ποντάρει πιο πολύ στο fanservice (banzaaaaaaaai!! :congrats: ). Eπίσης, στοιχεία που με ξενέρωσαν στο Tenjou Tenge είναι:
1) Tελειώνει απότομα (κλασσική τακτική της Gonzo για να χαλάσει ένα anime βασισμένο σ' ένα γαμάτο manga όπως το Tenjou Tenge).
2) To manga έχει σαφώς περισσότερο fanservice, βία και σενάριο. Το anime, από την άλλη, είναι κάπως πιο σφιγμένο.

Αnyway, αυτή είναι η δικιά μου άποψη. ;)

Με άλλα λόγια (και για να χρησιμοποιήσω και την φράση του Vetus)... το ikkitousen ''σφίγγεται'' τρομερά ώστε να φανεί Tenjou Tenge!!!

Ηοοοοοοοοοοi!! Mην μου κλέβεις τις ατάκες! :hehe:

λοιπόν τον τελευταίο καιρό (2μηνο υπολογίστε) έχω δεί ότι έχει βγει μέσα σε αυτό το διάστημα από
Bokurano, Claymore:wooi2:, Darker Than Black:wooi2::lovulovu::lovulovu:, D.Gray-Man, Denno Coil,
Gigantic Formula, Hayate no Gotoku, Heroic Age, Kateikyoushi Hitman Reborn!,
Kaze no Stigma, Kekkaishi, Lovely Complex, Lucky Star, Naruto Shippuuden,
Over Drive:blingeye2:, Seto no Hanayome,Toward the Terra :awww::wooi2:

Επίσης τελείωσα τα Death Note, Ikkitousen Dragon Destiny, Shining Tears X Wind,
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou και Get Backers. Συνέχισα και το One Piece (eps 158-190).
Είδα και το ep16 από Shounen Onmyouji (έγινε funsub απο AnimeForever&Yoroshiku
και ελπίζω να το συνεχίσουν και να μην πηγαίνουν και τίποτα σαν κότες)
Τέλος είδα και τα παρακάτω που ξεκίνησαν πρόσφατα : Higurashi no Naku Koro ni Kai ep.1 :hiding_something::awww:, ICE ep.1, Nanatsuiro Drops ep.1-2, Tales of Symphonia ep.1 :hihi2:,
Sayonara Zetsubo Sensei ep.1 :wooi2:, Zombie-Loan ep.1

Αυτααααα :rolleyes: Και που να σφίξουν και οι ζέστες :P :P

WOW! So many anime-dattebayo! Εγώ ορισμένα anime (όπως το Hokuto no Ken) λόγω δουλειάς (φύλακας σε αθλητικές εγκαταστάσεις) αρκούμαι στο να τις βλέπω κατα την διάρκεια της βάρδιας μου στο iPod video 80 GB (oh, yeah!).

Βtw, το καινούριο Ikkitousen λέει καθόλου;

#474 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 July 2007 - 20:25

*coz i don't remember all the series i watch XD*\
πιο προσφατα i saw:
Κatekyo Hitman Reborn 24-25(<3333)
Sayonara Zetsubou-sensei 1(τρομερο,i love it :P easily best series of the summer season)
Ηigurashi no Naku Koro ni -Kai- 1(i like the improved animation,hope they keep it that way :3)
Zombie Loan 1(the ending is the best thing of these series :P)
Devil May Cry 3
CODE E 1(πολυ ενδιαφερον...καλη δουλεια του Studio Deen,που ανεβηκε στα ματια μου με τις τελευταιες δουλειες τoυ..)
D.Gray-man 39-40
Bokurano 10
Umisho 1
Gigantic Formula 10-11
Kaze no Stigma 10-11
Κekkaishi 23-24
(<333 *rabu rabu* keeps getting better with every epi)
raw Mushiuta + Shigurui
eps 1 και 1 αντιστοιχα

#475 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 22 July 2007 - 19:53

μολις ξεκινησα το "tsubasa chronicles"."μετρια" σειρα αλλα με δυνατο σεναριο,μοναδικο soundtrack και ο ξυφομαχος "μαμιας" kurogane (κατα τ'αλλα μετριο).
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#476 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 26 July 2007 - 18:18

Τελείωσα τα original Macross επιτέλους ξανά, κ τώρα βούρ για macross 7 :P

Φυσικά βλέπω και ξαναβλέπω Ergo Proxy...

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#477 somnium_mortiis

somnium_mortiis

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 26 July 2007 - 20:32

χτες τελείωσα το gakuen alice. χαριτωμένο, έυπεπτο άλλα μέτριο. σήμερα άρχισα το claymore. μου δίνει την εντύπωση ενός πολλά υποσχόμενα anime.
Posted Image
when in doubt..... set something on fire

#478 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 13 August 2007 - 18:07

Λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα είδα το Kaleido Star. Πολύ χαριτωμένο anime για όσους δεν ψάχνουν μονο καταιγιστική δράση στα anime τους. Κυμαίνεται κυρίως στον συναισθηματικό τομέα. Δε θα έλεγα πως σαν ιδέα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο αλλά το concept, αν και στην αρχή μου φάνηκε κάπως περίεργο (έχει να κάνει με ακροβατικά), τελικά την παλεύει μια χαρά. Θα έλεγα πως είναι προς το shoujo παρά προς το... unisex τέλως πάντων, αλλά σίγουρα αξίζει να το δει κανείς. Είμαι σίγουρος πως οι shounen fans θα το βαρεθούν νωρίς όμως, όπως ανέφερα στην αρχή, οπότε αν είστε ένας proceed to Kaleido Star at your own risk!

P.S.: 1st post, yay ^^
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#479 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 14 August 2007 - 08:43

Darker than Black (τρελη πορωση αυτον τον καιρο...) Lovey Complex (απιστευτο γελιο!) Oh Edo Rocket (τωρα το πιασανε να το μεταφραζουν απο την ανοιξη, πλακα εχει...) Saiunkoku Monogatari (bishonen fest!) Claymore (κατι σε πολυ, μα πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα berserk) Terra e (λιγο παιδικο αλλα εντελως μη-προβλεψιμο) Romeo x Juliet (το ψιλοβαρεθηκα πια αλλα αντε να δω και το τελος)

#480 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 14 August 2007 - 13:22

Devil May cry
OoFuri
Terra e
Posted Image