Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#451 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2007 - 21:07

on going

el cazador - me likes
over drive - me ultra likes
claymore,dn

finished

flame of recca - Μου πηρε μιαμιση μερα να το τελειωσω απλα απιθανο :D

#452 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 02:21

Τελειωσα αποψε το inuyasha και το death note.Το death note καταπληκτικο ,μου αρεσε απο το πρωτο επεισοδιο και δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο το τελευταιο.Το inuyasha μου αρεσε παρα πολυ αλλα με χαλασε που σταματησαν την παραγωγη νεων επεισοδιων στο 167 χωρις ομως να βαλουν ενα οριστικοτελος.Ελπιζω να βγαλουν καινουργια αφου το manga συνεχιζεται (αλλιως θα χρειστει να γραψω στο τετραδιο μου τα ονοματα καποιων lol).
Gyarikku Hou

#453 iAintGotNoName

iAintGotNoName

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 11:01

Αυτή τη στιγμή βλέπω ELfen Lied και DMC και κατεβάζω gungrave,rahxephon,και Νaruto Shippuden
Shit is 84.7% likely to happen....!!!!

#454 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 19:31

Εγώ τέλειωσα Elfen Lied πριν λίγο καιρό, και έγινε από τα αγαπημένα μου...

#455 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 19:38

Μόλις τελείωσα το trinity blood, το οποίο δεν με συγκίνησε καθόλου.
Και αμέσως είπα να ξεκινήσω μία κωμωδία, οπότε εχω ήδη δει 3 επεισόδια από School Rumble και προβλέπω μια πολύ διασκεδαστική και αστεία σειρά!:D
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#456 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2007 - 19:32

Mια νέα σειρά που ανακάλυψα προχθες (και το κατέβασα με την πρώτη βλέποντάς το με αμείωτο ενδιαφέρον) κι ολοκληρώθηκε μόλις στις 30/6/2007 είναι το Shining Tears X Wind (βασισμένο σ' έναν RPG τίτλο της Sega για PS2, το Shining Tears, που κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα). Ένα πολύ όμορφο fantasy anime από το Studio Deen τ' οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρης του είδους. Περιμένω πως και πως για τα 2 τελευταία επεισόδια (το βλέπω από το fansub group Kyuu που έχει φτάσει πιο μπροστά συγκριτικά μ' άλλα αγγλόφωνα fansub groups).
Πάρτε κι ένα ωραίο wallpaperaki από το παιχνίδι για να φιγουράρει στο desktop σας:
Posted Image
Στο HongFire θα βρείτε κι ολόκληρο το artbook για να το κατεβάσετε.

Το inuyasha μου αρεσε παρα πολυ αλλα με χαλασε που σταματησαν την παραγωγη νεων επεισοδιων στο 167 χωρις ομως να βαλουν ενα οριστικοτελος.Ελπιζω να βγαλουν καινουργια αφου το manga συνεχιζεται (αλλιως θα χρειστει να γραψω στο τετραδιο μου τα ονοματα καποιων lol).

Αν είναι να γράψεις κάποιον στο τετράδιο του Death Note τότε είναι oι παραγωγοί της anime μεταφοράς του Ranma 1/2 (από την ίδια δημιουργό) το οποίο αν και το manga του έχει ολοκληρωθεί το anime μετά από 161 επεισόδια, 11 OVA και 2 ταινίες παραμένει χωρίς φινάλε. Κρίμα, κι είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Κι αν με ρωτήσεις γιατί δεν ολοκληρώθηκε το anime αυτός είναι -αν δεν κάνω λάθος- το ότι το Studio Kitty (που είχε συνεργαστεί με το Studio Deen για την παραγωγή του Ranma) φαλήρησε οικονομικά (όπως έγινε και με Studio Gallop που 'χε αναλάβει το Rurouni Kenshin).

#457 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2007 - 11:12

Ikkitousen......= Poor man's Tenjou Tenge

#458 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 12:49

Για κάποιο λίγο, το Ikkitousen μου φαίνεται καλύτερο από το Tengou Tenje (για το anime μιλάμε, πάντα). Μάλλον επειδή το Tengou Tenje "σφίγγεται" τρομερά ώστε να φανεί cool.

#459 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 16:46

To tenjou tenge το εχω δει ολόκληρο ενω το ikkitousen εχω δει μονο τα 2 πρωτα επεισόδια και, βασιζόμενος φυσικά σε αυτά μόνο, δεν συμφωνώ με τον Vetus αφού μου έδωσε την εντύπωση ότι στην πραγματικότητα το ikkitousen θα ήθελε να λεγόταν ... Tenjou Tenge...αφού δείχνει ότι χρησιμοποιεί στην υπερβολή τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το Tenjou Tenge.
Με άλλα λόγια (και για να χρησιμοποιήσω και την φράση του Vetus)... το ikkitousen ''σφίγγεται'' τρομερά ώστε να φανεί Tenjou Tenge!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#460 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2007 - 17:18

παιδιά βλέπω τώρα ένα anime το Darker Than Black...
απλά γ****
το συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι σχετικά καινούριο...
έχουν βγει μονο 12 επεισόδια......στην αρχή δεν πολυκαταλαβαίνεις τι σου γίνετε αλλα μετά γίνετε άψογο

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Elfen Lied!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#461 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 00:34

Watched Natsuki crisis, (only 2 eps...wtf??):oo:
Van Hellsing - The London Assignment...good but nothing special

#462 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 14:00

Τώρα Βλέπω:
Bleach (132)
Higurashi no naku koro ni Kai (1)
Naruto Shippuuden (19)
Lucky Star (13)

Και τελευταία έχω δει/τελειώσει:
Air Movie(1)
Death Note (37)
Mai Otome Zwei (3)
Serial Experiments Lain (13)
Today in Class 5-2 (4)
phmava.php

#463 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 16:21

Το school rumble τα έσπασε!!!Είδα την πρώτη σεζόν και τα 2 OVA's και ξετρελάθηκα!Από τις καλύτερες κωμωδίες!Είμαι εν αναμονή της δεύτερης σεζόν...
Ως τότε ξεκίνησα το Mushishi και ως και το 4ο επεισόδιο που έχω δει είναι αρκετά ενδιαφέρον...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#464 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 13:27

Και εγώ school rumble βλέπω τώρα. Τα σπάει. Στο 18 επεισόδιο είμαι.

#465 dustov13

dustov13

Beast Reborn

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2007 - 18:12

Λοιπον για να δουμε...
Τους τελευταιους 2 μηνες τα anime εχουν γινει η ζωη μου...

Dragonball Z & GT + all movies
Fullmetal Alchemist + Movie
Naruto (~250 episodes)
Trigun
Samurai X (Kenshin)
One Piece (316 anime - 461 manga)

Εχω να πω οτι το Οne Piece με εχει κερδισει 100%..εχει οτι ζηταω απο ενα anime. Σε σημειο που τσεκαρω το site των μεταφραστων του {(k-f) μεταφραζουν πια... subs τελευταιων επισοδειων www.vegapunk.com} 5 φορες την μερα...

Τωρα....κατεβαζω τα εξης anime (τα διαλεξα εντελως στην τυχη μετα πο λιγο search sto wiki) Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας:

Inuyasha
Law of Ueki
Fate-Stay Night
My Hime &
My Otome

παρακαλω πειτε μου τι νομιζετε....οτι θα τα κατεβασω θα τα κατεβασω αλλα πραγματικα μπορειτε να μοθ πειτε καμια 10ρια αλλα που αξιζουν για να κατεβασω μετα?