Πάντως η Chii είναι πολύ γλυκούλα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Started By
Dae-su
, Jul 16 2006 22:42
6154 replies to this topic
Posted 06 May 2007 - 22:34
Εγώ τώρα άρχισα το Chobits. Στα 3 πρώτα επισόδια κάλο φαίνεται.
Posted 10 May 2007 - 04:10
Capeta 39 - no more karts
Claymore 6 - as before Romy Paku as Teressa
Claymore 6 - as before Romy Paku as Teressa
Posted 10 May 2007 - 10:38
Άρχισα το Midori no hibi (2 πρώτα eps μέχρι στιγμής) και είναι πολύ ενδιαφέρον με αρκετό γέλιο.
Μονό το όλο concept με τον τύπο να έχει τη κοπελιά σαν δεξί χέρι αρκεί...
Και κλασσικά death note και bleach
Μονό το όλο concept με τον τύπο να έχει τη κοπελιά σαν δεξί χέρι αρκεί...
Και κλασσικά death note και bleach
Go figure...
Posted 10 May 2007 - 12:19
Το Midori no Hibi είναι πολύ καλή σείρα, αλλά και η όλη υπόθεση της σείρας τα σπάει.
Εγώ άρχισα και τελείωσα το La portait de Petite Cossette και πρέπει να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά βέβαια κάποια σημεία δεν τα κατάλαβα αλλά αυτά ελπίζω να μου λυθούν την επόμενη φορά που θα το δω.
Επίσης το soundtrack από το La portait de Petite Cossette τα σπάει. Μπήκε ήδη στην λίστα για τα αγαπημένα soundtracks.
Εγώ άρχισα και τελείωσα το La portait de Petite Cossette και πρέπει να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά βέβαια κάποια σημεία δεν τα κατάλαβα αλλά αυτά ελπίζω να μου λυθούν την επόμενη φορά που θα το δω.
Επίσης το soundtrack από το La portait de Petite Cossette τα σπάει. Μπήκε ήδη στην λίστα για τα αγαπημένα soundtracks.
Posted 10 May 2007 - 12:36
Άρχισα το Ergo Proxy και έφτασα ως την μέση και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολυ.
Posted 10 May 2007 - 21:18
Για μαντέψτε πάλι εγώ, και όχι δεν κάνω spam
Τώρα άρχησα το Rosen Maiden, είδα το πρώτο επισόδιο και φαίνεται υποσχόμενο. Να δούμε τι λέει η συνέχεια.
Τώρα άρχησα το Rosen Maiden, είδα το πρώτο επισόδιο και φαίνεται υποσχόμενο. Να δούμε τι λέει η συνέχεια.
Posted 10 May 2007 - 21:21
Claymore 6 πολύ καλό!!
Posted 13 May 2007 - 15:37
yakitate japan
gensiken
gensiken
Posted 13 May 2007 - 16:52
Εγω :
Naruto
.Hack Roots
Death note
αυτο το διαστιμα
Naruto
.Hack Roots
Death note
αυτο το διαστιμα
Posted 13 May 2007 - 19:05
Και ναι! Ξεκίνησα το One Piece!
Posted 16 May 2007 - 15:46
Εγώ τώρα άρχισα το Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya).
Έχω ακούσει πολλά και θέλω να δω τι λέει. Επίσης από ongoing τώρα βλέπω Lovely Complex 1 - 5 επισόδια, να δούμε πότε θα βγάλουν το 6ο subbed .Θα αρχίσω επίσης Claymore και Lucky Star.
Υπόψην επίσης έχω πολλά άλλα ongoing για να ξεκινήσω.
Έχω ακούσει πολλά και θέλω να δω τι λέει. Επίσης από ongoing τώρα βλέπω Lovely Complex 1 - 5 επισόδια, να δούμε πότε θα βγάλουν το 6ο subbed .Θα αρχίσω επίσης Claymore και Lucky Star.
Υπόψην επίσης έχω πολλά άλλα ongoing για να ξεκινήσω.
Posted 16 May 2007 - 16:56
Είναι καλό το Lovely Complex? Σκέφτομαι να το αρχίσω και εγώ...
Posted 16 May 2007 - 16:59
απο τα καλυτερα ανιμε της σεζον...^^Είναι καλό το Lovely Complex?
recently i finished Chevalier d'Eon,Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto...
and watched a bunch of on going stuff :3
Posted 16 May 2007 - 19:18
Major
Hayate no Gotoku 7
Claymore 7
Hayate no Gotoku 7
Claymore 7