Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3751 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 December 2010 - 18:03

Gunbuster είναι αυτό με την πρωταγωνίστρια που μοιάζει στη Lala από το TLR?Το ψήνω καιρό αλλά έχω πιάσει άλλα τώρα...

αυτη η βλαμμενη ειναι, την λαλα δεν την ξερω.

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3752 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 December 2010 - 19:05

Gunbuster είναι αυτό με την πρωταγωνίστρια που μοιάζει στη Lala από το TLR?Το ψήνω καιρό αλλά έχω πιάσει άλλα τώρα...

Εσύ εννοείς το Diebuster (Aim for the Top! 2) με την Nono. Δες το Gunbuster πρώτα.
Posted Image
Posted Image

#3753 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 December 2010 - 19:22

Oυρτ! ιερόσυλοι που θα πείτε κάτι για τη Noriko και τη Nono...:mador2:
j/k ΧD

#3754 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 December 2010 - 21:16

οκ, ενταξει... το gunbuster ειναι απο τα πιο ηλιθια ανιμε που εχω δει. πραγματικα κακο σε υποθεση, χαρακτηρες, διαλογους. αν κατι αξιζε ηταν το φανταστικο animation και οι κακοι(ως ιδεα).
ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ.-

ειδα τα 5 επεισοδια και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το σβησω χωρις να δω το 6ο. ειναι και ασπρομαυρο και δεν περιμενω να σωσει την κατασταση.

#3755 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 December 2010 - 22:38

Εσύ εννοείς το Diebuster (Aim for the Top! 2) με την Nono. Δες το Gunbuster πρώτα.

Gunbuster 2 το λέει ρε συ,μη με μπερδεύεις,λογικά sequel θα 'ναι...Βασικά πιο πολύ για τη Lala-clone το ψηνα...Αυτήν την περίοδο με έχει πιάσει το TLR και δεν με αφήνει στην ησυχία μου.

#3756 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 December 2010 - 20:40

Diebuster drop μετα το 2ο. χεσε με ρε Gainax εσυ και τα λεφτα σου.

#3757 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 12 December 2010 - 10:38

Χθες είδα τις 3 ταινίες Gall Force (Gall Force 1: Eternal Story, Gall Force 2: Destruction και Gall Force 3: Stardust War). Τις βρήκα καλές και σε όσους αρέσουν οι 80's space/science fiction ιστορίες πιστεύω πως θα πρέπει να τους ρίξουν μια ματιά. Στο εγγύς μέλλον θα δω και τα υπόλοιπα από το σύμπαν των Gall Force για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Posted Image

Posted Image

#3758 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 15 December 2010 - 22:41

ααααααααααα μολις τελειωσα το school days....
την αρχη καλο ηταν μετα το βαρεθηκα λιγο και στο τελος :deadga6: :nooooo:
πραγματικα ουτε το death note τετοιο τελος
Posted Image

#3759 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 16 December 2010 - 01:23

Κατάφερα να ολοκληρώσω Rozen Maiden. Η δεύτερη σεζόν είναι σαφώς καλύτερης της πρώτης. Τα OVA όμως (Rozen Maiden Ouverture) ήταν τα μόνα που μου άρεσαν πραγματικά.

Τώρα βλέπω kino no tabi. Καλό και σοβαρό anime, θα γράψω αναλυτικά όταν το ολοκληρώσω.

#3760 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 18 December 2010 - 16:29

Είδα όλο το dragonball Gt (δεν το είχα δει ολόκληρο λόγο αφόρητης πλήξεως) και κατάλαβα ότι : φτιάχτηκε μόνο και μόνο για να δούμε τον Goku ( :respect: ) super s4
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#3761 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 December 2010 - 16:43

Χμμμ ξεκίνησα να βλέπω One Piece και πιό συγκεκριμένα
Spoiler:

#3762 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 18 December 2010 - 23:15

Μετα το Monster ηθελα κατι ελαφρυ για να χαλαρωσω.Ετσι ειπα να ξεκινησω να βλεπω μια σειρα με πολυ εντονο το ecchi στοιχειο.Τι καλυτερο απο ενα ανιμε με κυριο θεμα τα εσωρουχα? :hahaha: Ναι λοιπον κυριοι,βλεπω το Chu-bra κ μου αρεσει.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3763 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 20 December 2010 - 20:19

μετα το απιστευτο Planetes, το οποιο λατρεψα και πρεπει να το δουν ολοι, ...

Χαιρομαι που σε ακουσα,δευτερο επ και ειμαι μολτο ικανοποιημενος !

εκτος απο τον τιτλο,εχουν δωσει και στον hachimaki ελληνικη χροια ή μου φαινεται? :-p
Ειναι ο ορισμος του ελληνα εργαζομενου (με τα καλα και τα κακα του)

Spoiler:

Posted Image

#3764 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 December 2010 - 20:45

XDD η σειρα ειναι παρα πολυ ρεαλιστικη, θα δεις. χαιρομαι που το ξεκινησε καποιος ακομα ^^

ontopic, ειδα 7,8 επεισοδια Le Chevalier D'Eon και ενω ειχε ολες τις προϋοθεσεις να εχει ενδιαφερον, το gender bending με ξενερωσε και ηταν αρκετα εως πολυ βαρετο και δεν με ενοιαζε να μαθω τη συνεχεια. οποτε το παρατησα...

...και αρχισα το Eureka Seven. δεν ξερω πως τα καταφερα αλλα εχω δει ηδη 12 επεισοδια. Γρηγορο, χαλαρο, οχι ιδιαιτερα εξυπνο και φαινεται πως εχει καλουλι σεναριο. μου θυμιζει το Xamdou και αυτο ειναι καλο. σημασια εχει πως ειναι ευχαριστο και φωτεινο και ηθελα κατι τετοιο. ^^

#3765 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 December 2010 - 21:08

...και αρχισα το Eureka Seven. δεν ξερω πως τα καταφερα αλλα εχω δει ηδη 12 επεισοδια. Γρηγορο, χαλαρο, οχι ιδιαιτερα εξυπνο και φαινεται πως εχει καλουλι σεναριο. μου θυμιζει το Xamdou και αυτο ειναι καλο. σημασια εχει πως ειναι ευχαριστο και φωτεινο και ηθελα κατι τετοιο. ^^

Το αγάπησα για το ευχάριστο-παρεϊστικο (παρόλα τα προβλήματα) κλίμα του σκάφους. Ένα από τα αγαπημένα μου :)

Μετά τα (πολύ) δυνατά Cross Game και One Outs έπιασα Ookiku Furikabutte. Αρκετά καλό ως το 7ο που έχω δει αλλά με λίγο σπαστικό πρωταγωνιστή (άρχισα να τον συμπαθω λιγουλάκι στο 7).

Όπως δήλωσα είμαι σε baseball περίοδο :bleh:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image