Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3736 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 04 December 2010 - 23:57

Βλέπω παντού ότι το Naruto Shipuuden έχει πολύ υψηλές θέσεις και είπα σήμερα να ξεκινήσω Naruto.Δεν έχω σχηματίσει ακόμα γνώμη αλλά πρέπει να ναι αυτό που ψάχνω :P

Καλο ξεκινημα πιστευω θα σου αρεσει οπως και μενα...:riiight:
Εγω βλεοω αυτο το διαστημα Samurai Deeper Kyo...
Posted Image

#3737 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 05 December 2010 - 13:03

αφου ειδα τα 20 τελευταια επεισοδια του digimon advnture 01(επειδη ηταν τα μοναδικα απ'ολη τη σεζον που δεν μπορουσα να θυμηθω καθολου),βλεπω το digimon adventure 02.....τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!

#3738 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 05 December 2010 - 15:00

προσπαθησα να δω το "my bride is a mermaid" αλλα ηταν μια αθλιοτητα, ειδα τα πρωτα 4 και το παρατησα. πραγματικα αυτο το ανιμε δεν βλεπεται με την καμια, κουραζει παρα πολυ γρηγορα. ειναι σαν να ακους ενα ματσο χαζοχαρουμενα που ολη την ωρα φωναζουν, με συνεχως επαναλαμβανομενα ηλιθια αστεια και ακυρα gags. ποσο πιο χαμηλα θα πεσει η funimation <_<

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#3739 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 December 2010 - 15:31

amongst our weaponry are such diverse elements a few others, currently watching Moonlight Mile

when FLAG meets PLANETES
I are pleased

Good thanks for the rec, noted down. :)

Watching some recent stuff for possible awards:

kuragehime, αρκετά ευχάριστο για να περνάει η ώρα, όταν έιμαι κουρασμένος... josei can never go wrong as it seems...

winter sonata, πολύ αργό, αλλά more mature than usual drama-romance, θα το προχωρήσω σιγά σιγά που θα πάει. Τέλεια technical aspects πάντως με υπέροχο ost και όμορφο artwork. I also like the OP.

panty & stocking, η dementia-fun δόση μου, με το wacky animation που με κρατάει από μόνο του, έχει αρχίσει να χαλάει πλέον, αλλά και πάλι το βλέπω γιατί που και που έχει εκλάμψεις πρωτοτυπίας.

Edited by Radagast, 05 December 2010 - 16:38.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3740 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 05 December 2010 - 15:59

Χτες μέσα στα πλαίσια απόλυτης βαρεμάρας είπα να ξεκινήσω κανένα anime... Έτσι είδα το Black rock shooter και το Νana..Και τα 2 ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα!! Αnime που θα με κάνουν να κολλήσω... Κρίμα που το black rock shooter είναι μόνο 1 OVA.... Όσο για το Nana ένα θα πω... είδα 20 επεισόδια σε ένα βράδυ...:awww: Το mix romance,slice of life,rock music είναι απίστευτο....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3741 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 December 2010 - 23:03

Οtokujuku 10/35

Κάπου άκουσα ότι γίνεται σοβαρό μετά από ένα σημείο.Περιμένω μιας και έχω ψιλοβαρεθεί.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3742 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 06 December 2010 - 00:07

Ξεκίνησα και το katanagatari... Πολύ ενδιαφέρον σαν story, τα γραφικά όμως δεν με τρέλαναν...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3743 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 06 December 2010 - 15:14

αυτη την περιοδο εχω ξεκινησει το Tsubasa Chronicle 2nd Series στο 1ο επισοδειο
συμπαθητικουλη ειναι.....
Posted Image

#3744 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 06 December 2010 - 17:14

ξεκινησα highschool of the dead, καλο ειναι σε κραταει
και fairy tail. πολυ καλο μου φαινεται, μου θυμιζει καπου καπου one piece, δε μπορω να καταλαβω γιατι αλλα μου θυμιζει, αλλα ακουω συνεχεια το manga ειναι καλυτερο. Προς το παρον θα δωσω μια ευκαιρια στο anime και βλεπουμε

#3745 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 December 2010 - 13:15

πραγματικά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, και ίσως καταλήξει πατάτα,
ΑΛΛΑ
MOONLIGHT MILE ROCKS

επιτέλους ένα slice of life anime που δείχνει τα πράγματα όπως είναι και όπως πρέπει.

Ι ARE VERY VERY PLEASED

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3746 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 December 2010 - 20:50

πραγματικά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, και ίσως καταλήξει πατάτα,
ΑΛΛΑ
MOONLIGHT MILE ROCKS

επιτέλους ένα slice of life anime που δείχνει τα πράγματα όπως είναι και όπως πρέπει.

Ι ARE VERY VERY PLEASED

Και μιας και ανέφερες flag και planetes, τσέκαρε και rescue wings αν δεν το έχεις ήδη κάνει, πάρα πολλά κοινά στοιχεία imo... και έχει και ρεαλισμό φυσικά πάνω απ' όλα...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3747 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 December 2010 - 22:59

Και μιας και ανέφερες flag και planetes, τσέκαρε και rescue wings αν δεν το έχεις ήδη κάνει, πάρα πολλά κοινά στοιχεία imo... και έχει και ρεαλισμό φυσικά πάνω απ' όλα...

danke, Herr Radagast.
η αλήθεια είναι ότι το πήρε το μάτι μου πριν κάνα δίμηνο, το κατέβασα και το έχω στην αναμονή
δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για παλιότερες σειρές τώρα τελευταία, πέρα από τις 3-4 ongoing που βλέπω.
αλλά όπως είπα, το έχω βάλει πάνω πάνω στη στοίβα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3748 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 08 December 2010 - 10:49

αφου ειδα τα 20 τελευταια επεισοδια του digimon advnture 01(επειδη ηταν τα μοναδικα απ'ολη τη σεζον που δεν μπορουσα να θυμηθω καθολου),βλεπω το digimon adventure 02.....τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!

nice ρε. αυτα ειναι, εγω πριν καμια βδομαδα τελειωσα και το Savers. κατα τη γνωμη μου μονο season 1 & 2 αξιζουν.

ξεκιναω Saber rider.. αντε να δουμε.(8α προτιμουσα να εβλεπα την ιαπωνικη εκδοση βεβαια)

Edited by Hellkeeper, 08 December 2010 - 11:40.

#3749 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 December 2010 - 17:28

μετα το απιστευτο Planetes, το οποιο λατρεψα και πρεπει να το δουν ολοι, ειπα να παραμεινω στο διαστημα για να ξεμπερδευω με οσα εχω κατεβασει σε τετοιο theme.
οποτε ειμαι στα 2/6 του Gunbuster τωρα...

ειναι υπερβολικα ηλιθιο αλλα θα το δω ολο. XD

Edited by Serestrum, 09 December 2010 - 17:34.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3750 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 December 2010 - 17:53

μετα το απιστευτο Planetes, το οποιο λατρεψα και πρεπει να το δουν ολοι, ειπα να παραμεινω στο διαστημα για να ξεμπερδευω με οσα εχω κατεβασει σε τετοιο theme.
οποτε ειμαι στα 2/6 του Gunbuster τωρα...

ειναι υπερβολικα ηλιθιο αλλα θα το δω ολο. XD

Gunbuster είναι αυτό με την πρωταγωνίστρια που μοιάζει στη Lala από το TLR?Το ψήνω καιρό αλλά έχω πιάσει άλλα τώρα...

Εγώ είδα το Megane na Kanojo σήμερα,μικρό και ωραίο romance,βέβαια θα μου άρεσε να έφτιαχναν περισσότερα επεισόδια,ή να τα έκαναν μεγαλύτερα...Είναι από τις σειρές που σε αφήνουν με τη γλύκα στο στόμα...