Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2010 - 16:18
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 21:24
μετα ειδα, Haibane Renmei. argh... στα μισα επεισοδια ηθελα να φαω τα παπουτσια μου απο τη βαρεμαρα εξαιτιας των αδιαφορων χαρακτηρων (το 1ο ηταν πολυ καλο ομως)... φανταστικη ατμοσφαιρα και setting που δυστυχως λιγο αξιοποιηθηκε... απο το 6 και μετα η σειρα ειναι αρκετα καλη ευτυχως. εσωσε την κατασταση η Reki. Τρομερο το τελευταιο επεισοδιο. πολυ "ευκολο" τελος ομως. θα ηθελα να εβλεπα τι παιζει με την πολη. anw....
α, την πρωταγωνιστρια ηθελα να την περασω στη μηχανη του κιμα, να την καψω και μετα να την ξανακαψω.
και μολις τελειωσα την σειρα του Higashi no Eden, οποτε μου μενουν οι 2 ταινιες.
Σχετικα καλο. γινεται περιπλοκο χωρις να υπαρχει αιτια ομως. μολις δω και τις 2 ταινιες τοτε θα μπορω να πω ποσες τρυπες εχει η υποθεση. ελπιζω οχι πολλες. κορυφαια παραγωγη απο I.G. φυσικα και παλι καλα δεν ειναι σαν την πατατα το Real Drive (γιατι το ειχα δει ολοκληρο αυτο...? =_= ). καλουτσικοι χαρακτηρες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα το character design ειναι cuuute~~ XD
so far παντως, μετα τις 2 ταινιες θα το φαει το delete του... πιανουν και 25 γιγα σε 1080p ολα μαζι το ατιμο O_O
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 22:12
Οι βαρετες στιγμες ηταν αυτες της δικια σου προσωπικης ενατενισης. Δες τη ξανα μετα απο λιγους μηνες ή μετα απο 2 χρονια και θα σου φανει διαφορετικη.το αγγλικο dub μου φανηκε καλο.Συνιστω να το δεις χωρις υποτιτλους. Χαλαν τη μαγεια.
αντε δεν παει στα κομματια, κατεβαζω τα υπολοιπα επεισοδια του gαlαxy express μετα απο 2 χρονια, δηλ. 27 ως το τελος μιας και στο nετbοοk βλεπονται πιο ανετα, μιας και ειναι απο cr.
Οποτε θα χω δει πληρη τα βασιλισσα των χιλιων χρονων, το πρωτο χαρλοκ και το εξπρες του γαλαξια. Τα αλλα ειναι για τους hαrdcοre fαnς.
Πριν απο αυτο θα δω μια ταινια του grουp ταc, του 1980, με τιτλο 11 cατς. Οι παραγωγοι του τζακ και η φασολια συμμετειχαν οποτε και αυτο θα ειναι καλο φανταζομαι.
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2010 - 00:12
και τωρα βλεπω το Elemental Gelade 6 ep συμπαθητικο θα ελεγα

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2010 - 01:10

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 18:13
και μολις τελειωσα την σειρα του Higashi no Eden, οποτε μου μενουν οι 2 ταινιες.
Σχετικα καλο. γινεται περιπλοκο χωρις να υπαρχει αιτια ομως. μολις δω και τις 2 ταινιες τοτε θα μπορω να πω ποσες τρυπες εχει η υποθεση. ελπιζω οχι πολλες. κορυφαια παραγωγη απο I.G. φυσικα και παλι καλα δεν ειναι σαν την πατατα το Real Drive (γιατι το ειχα δει ολοκληρο αυτο...? =_= ). καλουτσικοι χαρακτηρες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα το character design ειναι cuuute~~ XD
so far παντως, μετα τις 2 ταινιες θα το φαει το delete του... πιανουν και 25 γιγα σε 1080p ολα μαζι το ατιμο O_O
αφου ειδα και τις ταινιες εχω να συμπληρωσω:
Τι παπαριες καθεσαι και γραφεις ρε Kamiyama...
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2010 - 23:25
θελω ενα ανιμε που εχει μεσα:απαλο ρομανς, σουνεν, action/adventure και να ειναι σχετικα καινουριο και να εχει κατω απο 60 επ.....θεωρω οτι μπορει και να ειμαι λιγο στο "γενικο" αλλα δεν πειραζει. εχω δει τα γνωστοτερα απο αυτα τα ειδη!!!!

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2010 - 00:26
Θεωρώ οτι μπορεί να είσαι και σε λάθος threadhello everyone
θελω ενα ανιμε που εχει μεσα:απαλο ρομανς, σουνεν, action/adventure και να ειναι σχετικα καινουριο και να εχει κατω απο 60 επ.....θεωρω οτι μπορει και να ειμαι λιγο στο "γενικο" αλλα δεν πειραζει. εχω δει τα γνωστοτερα απο αυτα τα ειδη!!!!

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1755 <-recommendations
Δες Kekkaishi, μήπως σου κάνει

Στο θέμα, τελειώνω και την πρώτη Season του Major.. Δηλαδή πόσες πιο Cool σκηνές και χαρακτήρες μπορούν να χωρέσουν σε 26 επεισόδια; Στα μισά επεισόδια είναι σκέτη μαυρίλα, και τα άλλα μισά παιδική χαρά, και guts.. Μόνο το Lee απο το Naruto λείπει απο εκει μέσα!!
Στο Θέμα του Baseball, καλό δε λέω, αλλα το big Windup δεν το φτάνει ούτε στα ακροδάχτυλα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 30 Νοέμβριος 2010 - 00:32
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2010 - 17:14
on top
ειδα την ταινια Origin: Spirits of the Past οχι κατι το σοβαρο, αλλα οκ ετσι για να σου περναει η ωρα ρε αδερφε

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2010 - 17:19

It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2010 - 14:06

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 18:15

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2010 - 18:22
μολις το τελειωσω και αυτο εχω αλλα 20 ανιμε στη λιστα και αλλες τοσες ταινιες και ova Π____Π και η λιστα με τα manga ειναι και εκεινη καπου εκει...
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2010 - 23:52
when FLAG meets PLANETES
I are pleased