Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3721 DaiKenja

DaiKenja

άλλου παπά Evangelion

• Members
  • 42 posts

Posted 24 November 2010 - 16:18

currently watching Tsubasa I, Kuroshitsuji II και Vampire Knight I, ανάλογα με τη διάθεση! Από manga δε έπιασα το Pandora Hearts και δεν σας κρύβω ότι με κούρασε ελαφρώς...

#3722 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 November 2010 - 21:24

ειδα, Nodame Cantabile Finale. Υπεροχο, πανεμορφο, χωρις 1η σκεψη στις αγαπημενες μου σειρες συνολικα ολες οι σεζον της Νodame. Ειναι τοσο καλο που δεν θα καταφερω να το περιγραψω οσα και να γραψω.

μετα ειδα, Haibane Renmei. argh... στα μισα επεισοδια ηθελα να φαω τα παπουτσια μου απο τη βαρεμαρα εξαιτιας των αδιαφορων χαρακτηρων (το 1ο ηταν πολυ καλο ομως)... φανταστικη ατμοσφαιρα και setting που δυστυχως λιγο αξιοποιηθηκε... απο το 6 και μετα η σειρα ειναι αρκετα καλη ευτυχως. εσωσε την κατασταση η Reki. Τρομερο το τελευταιο επεισοδιο. πολυ "ευκολο" τελος ομως. θα ηθελα να εβλεπα τι παιζει με την πολη. anw....
α, την πρωταγωνιστρια ηθελα να την περασω στη μηχανη του κιμα, να την καψω και μετα να την ξανακαψω.
Spoiler:

και μολις τελειωσα την σειρα του Higashi no Eden, οποτε μου μενουν οι 2 ταινιες.
Σχετικα καλο. γινεται περιπλοκο χωρις να υπαρχει αιτια ομως. μολις δω και τις 2 ταινιες τοτε θα μπορω να πω ποσες τρυπες εχει η υποθεση. ελπιζω οχι πολλες. κορυφαια παραγωγη απο I.G. φυσικα και παλι καλα δεν ειναι σαν την πατατα το Real Drive (γιατι το ειχα δει ολοκληρο αυτο...? =_= ). καλουτσικοι χαρακτηρες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα το character design ειναι cuuute~~ XD
so far παντως, μετα τις 2 ταινιες θα το φαει το delete του... πιανουν και 25 γιγα σε 1080p ολα μαζι το ατιμο O_O

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#3723 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 November 2010 - 22:12

μα η κοινοτητα των γκριζων φτερων αφηνει ΕΣΕΝΑ το θεατη ελευθερο να αποφασισεις και να κρινεις και δεν σε τραβα απο το χαλκα οπως οι αλλες.
Οι βαρετες στιγμες ηταν αυτες της δικια σου προσωπικης ενατενισης. Δες τη ξανα μετα απο λιγους μηνες ή μετα απο 2 χρονια και θα σου φανει διαφορετικη.το αγγλικο dub μου φανηκε καλο.Συνιστω να το δεις χωρις υποτιτλους. Χαλαν τη μαγεια.

αντε δεν παει στα κομματια, κατεβαζω τα υπολοιπα επεισοδια του gαlαxy express μετα απο 2 χρονια, δηλ. 27 ως το τελος μιας και στο nετbοοk βλεπονται πιο ανετα, μιας και ειναι απο cr.
Οποτε θα χω δει πληρη τα βασιλισσα των χιλιων χρονων, το πρωτο χαρλοκ και το εξπρες του γαλαξια. Τα αλλα ειναι για τους hαrdcοre fαnς.
Πριν απο αυτο θα δω μια ταινια του grουp ταc, του 1980, με τιτλο 11 cατς. Οι παραγωγοι του τζακ και η φασολια συμμετειχαν οποτε και αυτο θα ειναι καλο φανταζομαι.

#3724 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 26 November 2010 - 00:12

τελειωσα προχθες το Macross Frontier τρομερο εχω να πω....
και τωρα βλεπω το Elemental Gelade 6 ep συμπαθητικο θα ελεγα
Posted Image

#3725 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 November 2010 - 01:10

Ξανάρχισα το Kaichou wa Meido-sama,αφού αναγκάστηκα να μαζέψω τα επεισόδια και από non-Eclipse,μιας και αυτοί μας άφησαν χρόνους...Πόσο τέλεια είναι αυτή η σειρούλα...Τόσο υπέροχοι χαρακτήρες,τόσο ωραίο κλίμα,ένας γαμάτος πρωταγωνιστής(εχω βαρεθεί να βλέπω τους λούληδες ανά τα διάφορα χαρέμια πια!),απλά δεν τη χορταίνω...Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι είναι μόνο 26 επεισόδια,και τελειώνουν υπερβολικά γρήγορα...Νιώθω από τώρα το κενό μέσα μου...:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:

#3726 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 29 November 2010 - 18:13

και μολις τελειωσα την σειρα του Higashi no Eden, οποτε μου μενουν οι 2 ταινιες.
Σχετικα καλο. γινεται περιπλοκο χωρις να υπαρχει αιτια ομως. μολις δω και τις 2 ταινιες τοτε θα μπορω να πω ποσες τρυπες εχει η υποθεση. ελπιζω οχι πολλες. κορυφαια παραγωγη απο I.G. φυσικα και παλι καλα δεν ειναι σαν την πατατα το Real Drive (γιατι το ειχα δει ολοκληρο αυτο...? =_= ). καλουτσικοι χαρακτηρες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα το character design ειναι cuuute~~ XD
so far παντως, μετα τις 2 ταινιες θα το φαει το delete του... πιανουν και 25 γιγα σε 1080p ολα μαζι το ατιμο O_O

αφου ειδα και τις ταινιες εχω να συμπληρωσω:
Τι παπαριες καθεσαι και γραφεις ρε Kamiyama...

#3727 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 29 November 2010 - 18:14

k-on με χιλια! προτιμω humor / καιλα απο azumanga daioh αλλα το συγκεκριμενο ειναι η εννοια της feel good σειρας. 2nd season here i come!
Posted Image

#3728 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 29 November 2010 - 23:25

hello everyone
θελω ενα ανιμε που εχει μεσα:απαλο ρομανς, σουνεν, action/adventure και να ειναι σχετικα καινουριο και να εχει κατω απο 60 επ.....θεωρω οτι μπορει και να ειμαι λιγο στο "γενικο" αλλα δεν πειραζει. εχω δει τα γνωστοτερα απο αυτα τα ειδη!!!!
Posted Image

#3729 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 30 November 2010 - 00:26

hello everyone
θελω ενα ανιμε που εχει μεσα:απαλο ρομανς, σουνεν, action/adventure και να ειναι σχετικα καινουριο και να εχει κατω απο 60 επ.....θεωρω οτι μπορει και να ειμαι λιγο στο "γενικο" αλλα δεν πειραζει. εχω δει τα γνωστοτερα απο αυτα τα ειδη!!!!

Θεωρώ οτι μπορεί να είσαι και σε λάθος thread :borednn9:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1755 <-recommendations

Δες Kekkaishi, μήπως σου κάνει:P

Στο θέμα, τελειώνω και την πρώτη Season του Major.. Δηλαδή πόσες πιο Cool σκηνές και χαρακτήρες μπορούν να χωρέσουν σε 26 επεισόδια; Στα μισά επεισόδια είναι σκέτη μαυρίλα, και τα άλλα μισά παιδική χαρά, και guts.. Μόνο το Lee απο το Naruto λείπει απο εκει μέσα!!
Στο Θέμα του Baseball, καλό δε λέω, αλλα το big Windup δεν το φτάνει ούτε στα ακροδάχτυλα!

Edited by papp0us, 30 November 2010 - 00:32.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3730 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 30 November 2010 - 17:14

ναι οντως στο αλλο ηθελα ειχα 2 tabs και τα μπερδεψα.....Σορρυ

on top

ειδα την ταινια Origin: Spirits of the Past οχι κατι το σοβαρο, αλλα οκ ετσι για να σου περναει η ωρα ρε αδερφε
Posted Image

#3731 Vaggz

Vaggz

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 30 November 2010 - 17:19

hiiiiiiiii εγω βλεπω το Soul Eater για κατι επ που εχω χασει! στο 47 ειμαι..... νταξ τι να λεμε τωρα για το anime αυτο ε?:tongue: απλα φανταστικο!!!!!!!
Life fears death, but lives only to die.
It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.

#3732 Kenichi

Kenichi

Stronger Master

• Members
  • 15 posts

Posted 02 December 2010 - 14:06

Βλέπω παντού ότι το Naruto Shipuuden έχει πολύ υψηλές θέσεις και είπα σήμερα να ξεκινήσω Naruto.Δεν έχω σχηματίσει ακόμα γνώμη αλλά πρέπει να ναι αυτό που ψάχνω :P

#3733 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 03 December 2010 - 18:15

Βλέπω τώρα το Highshcool of the Dead τώρα. Έχει κάποια καλα σημεία και κάποια κακα σημεία αλλά γενικά βλέπεται. Πολύ δυνατή μουσική και σε κάποια σκηνικά πολύ ωραία slow-mo effects αλλά ενώ δείχνουν με τραγικές λεπτομέρειες το γυναικείο σώμα δεν δείχνουν τα kissing scenes? I don't really get it >.<
Posted Image

#3734 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 December 2010 - 18:22

μετα την υπερφολα του Eden of the East, εχω δει 10 επεισοδιακια Planetes. χαλαρο, ομορφο, συγκινητικο και καλοφτιαγμενο. νταξ μερικοι χαρακτηρες ειναι για μπουφλες λογω φωνης/ αντιδρασεων κτλ αλλα παραμενει τρομερα διασκεδαστικο.

μολις το τελειωσω και αυτο εχω αλλα 20 ανιμε στη λιστα και αλλες τοσες ταινιες και ova Π____Π και η λιστα με τα manga ειναι και εκεινη καπου εκει...

#3735 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 December 2010 - 23:52

amongst our weaponry are such diverse elements a few others, currently watching Moonlight Mile

when FLAG meets PLANETES
I are pleased

1345977285497_zps066ae44a.jpg