Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3706 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 November 2010 - 17:35

λοιπον, ειδα τη σειρα Κικο το Σκιουρακι, στα Γερμανικα. Αρκετα καλη σειρα, ανηκει σε μια εποχη που προσεχαν τα παιδικα προγραμματα μιας και δεν καταντα βαρετη.

Ειλικρινα, στο επεισοδιο που συνανταει ξανα ο σκιουρος τη γατα μανα του, συγκινηθηκα. Τελικα συγκινουμαι πιο πολυ στα δραματα με καρτουν παρα με κανονικους ηθοποιους.

Και το σημαντικοτερο, εγινε απο ανθρωπους που ξεραν να κανουν ανιματιον και οχι απο τεμπεληδες Ιαπωνες που το κανουν απο χομπυ μην εχοντας δει αλλο ανιματιον στη ζωη τους.

Εχει και οικολογικα μυνηματα και χιουμορ. Δυστηχως δεν ειναι ευκολα διαθεσιμη πλεον...

#3707 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 17 November 2010 - 17:56

Και το σημαντικοτερο, εγινε απο ανθρωπους που ξεραν να κανουν ανιματιον και οχι απο τεμπεληδες Ιαπωνες που το κανουν απο χομπυ μην εχοντας δει αλλο ανιματιον στη ζωη τους.

Χαχα, αυτό ξαναπές το άστα!
Αν και ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, καλά που υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις δηλαδή.
Αλλά για εκεί το πάνε!

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3708 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 17 November 2010 - 18:19

Currently rewatching Cross Game με δάκρυα στα μάτια.

#3709 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 17 November 2010 - 18:35

Ότι πάθανε οι Aμερικάνοι με την UPA στην δεκαετία του 1950, το έχουν πάθει οι Ιάπωνες τα τελευταία χρόνια με τα PC.

Currently Watching: Rozen Meiden season 2. Πολύ ποιο ενδιαφέρον η δεύτερη σεζόν από την πρώτη, μακράν.

#3710 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 17 November 2010 - 19:31

Currently rewatching Cross Game με δάκρυα στα μάτια.

Posted Image

I think that i should too..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3711 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 18 November 2010 - 23:41

Elfen Lied - Μικρο αλλα δυνατο.
Και οι καλυτερες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.
Αλλα μου λεν οτι Θα μου αφησει ψυχολογικα!:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::hehehe:

#3712 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 November 2010 - 09:21

Ξεκινησα το Monster.
Ειμαι στην αρχη ακομη αλλα μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.Προβλεπεται αρκετα ενδιαφερον κ "δυνατο" ανιμε.

Υ.Γ Ο Johan ειναι του σατανα :kakaka:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3713 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 19 November 2010 - 12:32

TTGL Movies: Μόλις τελείωσα την 1η. Ορισμένες σκήνες είναι ακόμα πιο epic από αυτές της σειράς. Srsly how do they do it?:if:

Boogiepop Phantom: Episode 6. Κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο προσπαθώντας να σκεφτώ γιατί δεν το είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Φοβερή σειρά μέχρι στιγμής imho.

6czp.jpg

#3714 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 19 November 2010 - 12:41

Macross Frontier : Αρκετα καλο συνιστατε στους φαν των space mecha anime
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3715 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 November 2010 - 14:34

TTGL Movies: Μόλις τελείωσα την 1η. Ορισμένες σκήνες είναι ακόμα πιο epic από αυτές της σειράς. Srsly how do they do it?:if:

Boogiepop Phantom: Episode 6. Κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο προσπαθώντας να σκεφτώ γιατί δεν το είχα ξεκινήσει νωρίτερα. Φοβερή σειρά μέχρι στιγμής imho.

Αχχ και εγώ αυτά έλεγα όταν την έβλεπα. Η σειρά δεν υπάρχει. Αν και δεν είναι του τύπου μου με άφησε :terror2:. Έπεται re-watch στο άμεσο μέλλον. Τι σειρά Λάο Τσέ μου...

Currently watched anime.

The Curse of Kazuo Umezu.

Να πώ την αλήθεια το όνομα δεν κατάλαβα από που προήλθε. Τώρα. Δύο ιστορίες τρόμου. Χμμ. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα το ομολογώ, την είδα την ταινία και τα μεσάνυχτα. Ήταν αρκετά descent δουλειές. Η πρώτη μου άρεσε περισσότερο από την δεύτερη, αν και, και οι δύο είχαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Η δεύτερη (λόγω hate towards splatter) δεν μου άφησε καλή γεύση. Σαν σύνολο όμως ήταν καλό. Το άνοιγμα και το τέλος ήταν επίσης καλό. Παράξενη ταινία, αλλά καλή. 7/10

Edited by Night Wizard Seal, 21 November 2010 - 14:41.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3716 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 21 November 2010 - 14:40

black lagoon:πολύ ωραίο και οι chars. ωραίοι αλλα το ending πολύ ανατρχιλα:colddd:(3 eps μέχρι τώρα)

#3717 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 21 November 2010 - 15:32

I am currently watching Dragon Ball Kai :)
Posted Image

#3718 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 November 2010 - 23:02

ειδα την ταινια Chinorup no Kitsune

περίληψη:

The story was inspired by an event in the life of the author of the novel on which the film is based. The author, Hiroyuki Takahashi, visited the island of Urup in the spring of 1944. He ran across traps in the woods set by poachers. One of these had the tiny skeleton of a baby fox in its clutches. This novel was his way of voicing his anger at the practice of trapping.

καταθλιπτικη ταινια. Ωραιο και ρεαλιστικο animation, ρεαλιστικά τοπία και κινήσεις ζώων ως επι το πλειστον.

Δυσκολο να μεινεις ασυγκινητος. Μονο η σκηνοθεσια ειναι μέτρια μιας και θα μπορουσε με τετοιο υλικο να πετυχει περισσοτερα. και το οτι καναν τα ζωα παραπανω ανθρωπομορφα απο οτι επρεπε.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LpqYJifM4DY[/media]
Η αλλη ταινια με αλεπουδες, η Gonkitsune ειναι πολυ καλυτερη.

#3719 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 24 November 2010 - 12:24

currently watching Chi's Sweet Home 40/103: ειμαι στο επισοδειο 40, αλλα αυτο ηταν πολυ ευκολο καθως προκειται για 3λεπτα επισοδειακια, που τα προτεινω ανεπιφυλακτα σε καποιον που εχει η αγαπαει τις γατες, ή ακομα καλυτερα αν απεκτησε γατακι προσφατα οπως εγω. αν και ειναι σχεδον αδυνατον να μην το εχει δει ηδη :P \

also, currently watching Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 11/25: δε ξερω τι του βρισκει τοσος κοσμος, αλλα εγω με δυσκολια τελειωσα την πρωτη σεζον, και με μεγαλυτερη δυσκολια προσπαθω να δω την δευτερη. Αν ειναι δυνατον, απο τα χειροτερα ανιμε που εχω δει και ειναι και απο Clamp που λατρευω.

currently watching Elfen Lied 11/13 απορω γιατι δε το ειχα δει τοσα χρονια και ηταν και απο τα πρωτα ανιμε που κατεβασα. παρα πολυ καλο, ανυπομονω για πεμπτη-παρασκευη που εχω ρεπο να το τελειωσω

currently watching Seirei no Moribito 20/26: Το βλεπω στη λεσχη φιλων κομικς καθε δευτερη τριτη και ειναι εκπληκτικο. Αν δε το εχετε δει αξιζει.

και επειδη παντα βλεπω πολλα μαζι, αρχισα το bleach ξανα, και ειμαι στο επισοδειο 63, αν και απ οτι ακουω θα βαρεθω. Συνεχιζω gintama, ειμαι μολις στο 14, και τελειωνω την πρωτη σεζον του higurashi που καπου στις αρχες το νομιζα βαρετο αλλα τωρα που μπηκαν τα πραγματα (καπως) στη θεση τους ειναι πιο ενδιαφερον

#3720 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 24 November 2010 - 12:39

currently watching Chi's Sweet Home 40/103: ειμαι στο επισοδειο 40, αλλα αυτο ηταν πολυ ευκολο καθως προκειται για 3λεπτα επισοδειακια, που τα προτεινω ανεπιφυλακτα σε καποιον που εχει η αγαπαει τις γατες, ή ακομα καλυτερα αν απεκτησε γατακι προσφατα οπως εγω. αν και ειναι σχεδον αδυνατον να μην το εχει δει ηδη :P \

Μην ξεχάσεις μετά να δεις το Chi's New Address που το ολοκληρώνει :):wooi2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews