Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 16:48
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2010 - 17:00
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 14:45
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 15:04
Dude....Κάτι δίδυμες την πέφτουν ασύστολα στον ετεροθαλή αδερφό τους... Lame...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 16:18
Απόψεις είναι αυτές...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 18:02
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2010 - 21:27
Kikou Senki Dragonar Απλά "must" για όλους τους fan των Gundam (όχι δεν είμαι ένας από αυτούς....). Η ιστορία είναι σχεδόν copy-paste από το Gundam 0079 οπότε όσοι γνωρίζετε, ξέρετε τι να περιμένετε. Το opening song είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει εκείνης της περιόδου. Μεγάλο αρνητικό οι υπότιτλοι της σειράς που πολύ πιθανόν να είναι HK subs και με κουράζουν πάρα πολύ να βγάλω νόημα σε βαθμό να μην μπορώ να δω πολλά επεισόδια μαζί. Ελπίζω στο μέλλον να το κάνει κανένα πιο "σοβαρό" γκρούπ.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 15:41
Bootlegs είναι όντως, ενώ οι Gray Phantom το έχουν παρατήσει μιας και δεν έχουν μεταφραστή γι' αυτή τη σειρά, επομένως θα παραμείνουμε με αυτά για πολύυυ καιρό ακόμα.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 12:29
Στα πλαίσια της ευρύτερης κατανόησης του άλλου φύλου και του anime γούστου του, και με αφορμή την μετάφραση των O.P. που ετοιμάζω, βλέπω αυτές τις μέρες την πρώτη season του Rozen Maden.
Eεεεεε....ναι...
Λοιπόν: Το σκηνικό αποτελείτε από μία ζωντανή κούκλα με ψευτο-αριστοκρατική συμπεριφορά, ένα προβληματικό έφηβο που έχει κλειστεί στο σπίτι του και την αδελφή του που του έχει αφιερωθεί μέχρι να ανακάμψει κοινωνικά. Εμφανίζονται και άλλες κούκλες με εκκεντρικές συμπεριφορές, υπάρχει και μια άλλη κακιά κούκλα και ... αυτά. Είμαι στο επεισόδιο 8 τώρα.
Μάλλον επειδή εγώ δεν έπαιζα μικρός με κούκλες (βγήκα αγοράκι 100%, τι να κάνουμε...), δεν με εντυπωσιάζει κάτι, ωστόσο μπορώ να το δω, δε με κουράζει η ιστορία του. Απλά δεν έχει κάτι να με κρατάει. Λένε ότι η δεύτερη season έχει ποιο ενδιαφέρον. Θα δείξει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Petran79: 12 Νοέμβριος 2010 - 18:51
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 13:56
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 14:06
Currently Watching: Suzumiya Haruhi no Yuuutsu και honestly κοντεύω να κόψω φλέβες...
έχω δει μόλις 4 επεισόδια να μου πεις... αλλάααα... πως να δω παραπάνω όταν ένα επεισόδιο 24 λεπτών νιώθω ότι το βλέπω επί ώωωωωωωρες και ώωωωωωρες ολόκληρες? Είχα ακούσει πολλά καλά λόγια γι'αυτή τη σειρά... ευελπιστώ στο μέλλον να εξελιχθεί με μεγαλύτερη επιτυχία... όχι τπτ άλλο αλλά έχει και 2 season
(αν θυμάμαι καλά-.-)
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 14:08
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 14:41
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2010 - 16:39
Δεν έχω ιδέα... με την σειρά που τα έχει στο animefreakΜε ποια σειρα τα βλεπεις?Την Τηλεοπτικη ή του DVD?Αν το βλεπεις με του DVD αλλαξε την σειρα αμεσα στην τηλεοπτικη εχει πιο πολυ φαση.Επισης ειναι 8 επισοδεια με τιτλο Endless Eight.Παρε popcorn και δες τα μονοκοπανια.Θα με θυμιθεις xD
Αυτο που παρακολουθω ειναι Bakuman,Ore no Imouto(must watch) ,MM!(must watch και αυτο) ,P & S w G/b και Soredeimo no wa Machiteru