Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3586 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 September 2010 - 22:28

Τελείωσα (επιτέλους :P ) το Madlax.

Ωραίο το concept, αλλά δεν μου άρεσε το τέλος. Χωρίς καμία λογική και βαθύτερο νόημα.
Spoiler: My alternate ending

Posted Image
Posted Image

#3587 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 10 September 2010 - 22:38

Τελείωσα (επιτέλους :P ) το Madlax.

Ωραίο το concept, αλλά δεν μου άρεσε το τέλος. Χωρίς καμία λογική και βαθύτερο νόημα.

Spoiler: My alternate ending

Το τέλος είναι το μεγαλύτερο phail αυτού του anime. Το παρόμοιο El Cazador de la Bruja τα πάει καλύτερα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3588 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 September 2010 - 23:03

Το τέλος είναι το μεγαλύτερο phail αυτού του anime. Το παρόμοιο El Cazador de la Bruja τα πάει καλύτερα.

Συμφωνώ απόλυτα για το τέλος, απλά δεν ήθελα να το πω τόσο βαριά. :P
Και ναι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το El Cazador de la Bruja και είναι ήδη στη λίστα to be watched.
Posted Image
Posted Image

#3589 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 10 September 2010 - 23:17

τωρα βλεπω rurouni kenshin και true tears
βεβαια το εχω παραμελισει το πρωτο για χαρη του δευτερου....
πολυ ωραιο ρε σεις το true tears μου θυμιζει το 10cm/s και τα δυο τρομερα ρομανς

edit: ξεκινησα και gantz δεν μου πολυαρεσει το στορυ ασε που μου την σπαει ο πρωταγωνιστης....
ολο λεει αλλα και κανει αλλα

Edited by Darkness, 12 September 2010 - 23:07.

Posted Image

#3590 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 11 September 2010 - 14:19

Είδα το Wolf's Rain κι απορώ, πώς δεν το είχα δει τόσον καιρό; Πάρα πολύ καλή σειρά αν εξαιρέσω τα επεισόδια 15 εως 18 που είναι fillers και δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνουν και να μην είναι μια 26αρα σειρά (μαζί δηλαδή με τα 4 OVA). Άλλο παράπονο δεν έχω και σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει.

Από αυτά που είδα πρόσφατα οι δύο ταινίες Barefoot Gen κι ειδικά η πρώτη, θα θυμίσουν το Grave of the Fireflies σε όσους το έχουν δει μιας και καταπιάνονται με το ίδιο θέμα και στην ίδια ακριβώς περίοδο. Ακόμα δύο αντιπολεμικά anime που αξίζει κάποιος να δει.

Ακόμα, το Ga Rei Zero ήταν πολύ καλό και μικρό σε διάρκεια (συνέχεια στο manga προφανώς...), το FLAG πρωτότυπο κι αξίζει να το δει κάποιος για την μοναδικότητά του και για όποιον έχει δει και γνωρίζει τον Locke να ενημερώσω πως βγήκε πρόσφατα η συνέχεια του το Lord Leon στο γνωστό πνεύμα των cult 80's σειρών με espers....

Currently watching: Shin Getter Robo. Η σειρά που είναι remake της παλιάς είναι απλά πολύ psycho! Μόλις 13 επεισόδια (είδα τα 4 πρώτα χθες) για όποιον θέλει super robot, αίμα και ολίγον τρέλα χωρίς να σκέφτεται!

Posted Image

Posted Image

#3591 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 12 September 2010 - 21:04

Πρόσφατα τελείωσα το Kaleido Star. Είχα καιρό να δώ ενα anime light and enjoyable that grows on you. Γενικά τα anime, όπως όλοι ξέρουμε, defy the law of gravity όταν λοιπόν δέσεις κάτι τέτοιο με ακροβάτες, things turn from boring to funnily interesting in no time.

Τώρα ετοιμάζομαι να δώ το FMA Brotherhood and see if the rumors are true...
Posted Image

#3592 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 September 2010 - 10:41

Bamboo Blade-kudos to a dark lord που μου το προτεινε.Επικο γελιο και καλο slice of life.Μεχρι στιγμης 4 επεισοδια και πραγματικα εχω κολλησει.

Votom επεισοδιο 20 και τα μυαλα στα καγκελα.Τα μεκα οπως θα επρεπε να ηταν.Τι gundam και λαλακιες(ακους rinnako) :P

Posted Image

#3593 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 13 September 2010 - 21:28

Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Nodame Cantabile...Εντυπώσεις?? Εξαιρετικό! Γλυκό shoujo anime/manga, που ασχολείται σε βάθος με τη μουσική και πρωτοτυπία! Δεν το βαριέσαι στιγμή!
Bleach...Kλασικά respect.... claymore, αρκετά ενδιαφέρον...

#3594 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 14 September 2010 - 14:25

Mόλις αρχισα το occult academy και μου αρεσει αρκετα μπορω να πω.Πολυ ενδιαφερον,δεν το βαριεμαι καθολου και η πλοκη σε κραταει ωστε να θες να δεις την συνεχεια!!
Χαιρομαι που επελεξα να αρχισω αυτο, αξιζει!!
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3595 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 15 September 2010 - 18:47

O shit!!! Ξεκινησε παλι το Sora no Otoshimoto και εννοειται πως δεν το χανω με τπτ!!! Ειδα σημερα ξαφνικα το 14ο επεισοδιο σε ενα streaming site και πεταξα απο τη χαρα μου. Οσοι δεν το εχουν δει οπωσδηποτε.

Posted Image

#3596 perro

perro

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 17 September 2010 - 16:01

τέλειο elfen lied απλά ΤΕΛΕΙΟ

#3597 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 17 September 2010 - 18:06

Mόλις αρχισα το occult academy και μου αρεσει αρκετα μπορω να πω.Πολυ ενδιαφερον,δεν το βαριεμαι καθολου και η πλοκη σε κραταει ωστε να θες να δεις την συνεχεια!!
Χαιρομαι που επελεξα να αρχισω αυτο, αξιζει!!

το αρχησα και εγω και μεχρι το δεκατο επεισοδεια ειναι ολα οπως λες το εντεκατο ηταν λιγο wtf κατασταση:blurah5:

#3598 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 17 September 2010 - 19:22

Αυτές τις μέρες βλέπω το Cowboy Bebop κι απ'ότι δείχνουν τα πράγματα,οδεύουμε προς epicness!!

Edited by junpei, 17 September 2010 - 20:51.

Posted Image

#3599 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 17 September 2010 - 23:22

Αυτές τις μέρες βλέπω το Cowboy Bebop κι απ'ότι δείχνουν τα πράγματα,οδεύουμε προς epicness!!

Οδευεις οδευεις. Φοβερο ανιμε με πολυ ωραια μουσικη υποστηριξη.
Εγω βλεπω Real Drive. Καλουτσικα ξεκινησε αλλα εχει γινει βαρετο. Καποια επισοδεια ειναι καλα αλλα τα περισσοτερα ειναι πολυ κουραστικα για τα γουστα μου. Θελουν να περασουν καποιο νοημα αλλα γενικα ειναι αδιαφορα. Το σχεδιο ειναι καλο αλλα η μουσικη κι η αναπτυξη των χαρακτηρων μηδαμινη.

#3600 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 19 September 2010 - 11:18

Ολοκληρωσα το Sekirei κ τωρα αρχισα το Sekirei Pure Engagement.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."