Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3556 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 05 September 2010 - 21:46

Απο ongoing
Ηigh school of the dead
Shiki
One Piece
Naruto Ship

Aπο finished

Ιnuyasha (97 eps Μεχρι τωρα)
Gintama (55 ep)
Ookami Kakushi (1 ep :P )
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#3557 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 05 September 2010 - 22:06

τα ανιμε που παρακολουθω αυτον τον καιρο ειναι τα εξης:

High School Of The Dead: αρκετα καλο
Βreak blade: ειμαι στο 1ο επεισοδιο....μ'αρεσει....
Βleach: με λιγα λογια...respect...
Posted Image

#3558 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 05 September 2010 - 22:15

Fairy Τail:Οποιος ειναι φαν τον Shoonen απλα αξιζει να το δει
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3559 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 September 2010 - 22:33

Εγω βλεπω αρκετα ανιμε αυτη την περιοδο.

Ongoing:
1)one piece (σταθερη αξια)
2)kishi(πραγματικα η εκπληξη του καλοκαιρου για μενα)
3)Nurarihyon No Mago(ετσι να περναει η ωρα)
4)HOTD(Γελια μεχρι δακρυων κ πολυ fanservice:awww:)
5)occult academy(προχωραει αργα η ιστορια, nuff said)
6)Dragon ball kai(σταθερη αξια)
7)fairy tail(very dissapointed)
8)Naruto(Πολυ μετριο arc αλλα καλο για να σκοτωνω την ωρα μου)
9)Bleach(δραση κτλ)

Finished:

1)sakura card captor(meh)
2)code geass(Ωραιο ανιμε)
3)Durarara(Επιτελους το τελειωσα)

Posted Image

#3560 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 September 2010 - 12:40

Μέσα στις τελευταίες δυο βδομάδες είδα:

Eve no Jikan: Πολύ ενδιαφέρουσα και καλοδουλεμένη σειρούλα που αξίζει το χρόνο της.
Baccano: Πολύ καλή και ιδιαίτερη action σειρά, με πρωτότυπο στιλ και αφήγηση, πολλή τζαζ, θεότρελους χαρακτήρες, βία και γρήγορη αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή. Μπήκε στα αγαπημένα μου.
Seirei no Moribito: Μου θύμισε Twelve Kingdoms. Πανέμορφα περιβάλλοντα και το πιο αξιοπρεπές female lead που έχω βρει σε anime.
Ningen Kousaten (7/13): Βλέπω ένα επεισόδιο κάθε λίγες μέρες. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά κυρίως μια ματιά στην ιαπωνική κοινωνία. Πάντως κάποια επεισόδια αξίζουν.
Pandora Hearts (15/25): Μετά από πολύ καιρό το συνεχίζω. Πολύ μέτριο action αλλά ξεχωρίζει (για μένα) από τα υπόλοιπα του είδους του λόγω setting και κάποιος ατμόσφαιρας.

15fkk04.jpg

#3561 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 06 September 2010 - 12:43

Eve no Jikan: Πολύ ενδιαφέρουσα και καλοδουλεμένη σειρούλα που αξίζει το χρόνο της.

Ίσως σε ενδιαφέρει και η ταινία που βγήκε πριν λίγες μέρες. Είναι μια συρραφή των OVA με extra σκηνές.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3562 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 September 2010 - 12:55

Ίσως σε ενδιαφέρει και η ταινία που βγήκε πριν λίγες μέρες. Είναι μια συρραφή των OVA με extra σκηνές.

Τι, αυτο ηταν η ταινια?Και νομιζα οτι ειναι συνεχεια της υποθεσης :(

Ξενερα

qzMHWHd.png

#3563 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 06 September 2010 - 14:23

Σήμερα άρχισα το Karas και είδα τα 2 πρώτα OVAs.Το animation χτυπάει άλλη διάσταση,οι μάχες πολύ γρήγορες και έντονες αλλα το σενάριο με αφήνει λίγο αδιάφορο...Να δούμε...
Posted Image

#3564 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 06 September 2010 - 14:43

Baccano: Πολύ καλή και ιδιαίτερη action σειρά, με πρωτότυπο στιλ και αφήγηση, πολλή τζαζ, θεότρελους χαρακτήρες, βία και γρήγορη αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή. Μπήκε στα αγαπημένα μου.
Seirei no Moribito: Μου θύμισε Twelve Kingdoms. Πανέμορφα περιβάλλοντα και το πιο αξιοπρεπές female lead που έχω βρει σε anime.
Ningen Kousaten (7/13): Βλέπω ένα επεισόδιο κάθε λίγες μέρες. Δεν είναι κάτι φοβερό, αλλά κυρίως μια ματιά στην ιαπωνική κοινωνία. Πάντως κάποια επεισόδια αξίζουν.
Pandora Hearts (15/25): Μετά από πολύ καιρό το συνεχίζω. Πολύ μέτριο action αλλά ξεχωρίζει (για μένα) από τα υπόλοιπα του είδους του λόγω setting και κάποιος ατμόσφαιρας.

Bravo άψογες επιλογές (μόνο το τελευταίο δεν ξέρω). Έκανες καλό Αυγουστιάτικο Μαραθώνιο δηλαδή. :)

Όσο αφορά το moribito και το 12k, ακόμα δεν έχω βρει fantasy να τα ξεπερνάει (μετά από ένας θεός ξέρει πόσο ψάξιμο), τόσο σε female lead (ειδικά το moribito) όσο και σε ποιότητα σεναρίου και ανάπτυξης χαρακτήρων.
Απλά αξεπέραστα. Αν και το πρώτο χτυπάει φλέβα χρυσού και σε άλλους τομείς...

On topic: finished : μιας και έχω καιρό να ποστάρω

Human crossing : (Ningen Kousaten)
Πολύ καλές αυτοτελείς ιστορίες για την Ιαπωνική Κοινωνία, με πολύ όμορφα μηνύματα και κυρίως ανθρώπινες και ρεαλιστικές. Κάποιες μέτριες κάποιες αριστουργηματικές. Άξιζει την θέαση.
Μου θύμισε και το αγαπημένο Master Keaton του Urasawa σε στυλ, αν και αυτό ήταν τοποθετημένο σε πολλές διαφορετικές χώρες στον κόσμο, και το οποίο θεωρώ απ' τα καλύτερα στο είδος.

Scrapped Princess :
Ένα high fantasy shounen anime στο οποίο δεν είχα τρελές απαιτήσεις κι ίσως γι' αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. Σενάριο απο νουβέλα που έτρεχε, καλό pace και narration, μπόλικη περιπέτεια και χορταστική δράση. Σε γενικές γραμμές ευχάριστο watch, που έφυγε αέρα, με λίγο σπαστική female lead (εμ μια είναι η Balsa) αλλά τουλάχιστον χόρταινες μαγεία, φαντασία και post apocalyptic ενώ δεν έλειπε και το κλασικό rpg στοιχείο. To τέλος αν και κάπως προβλέψιμο ήταν ικανοποιητικότατο. Κάποια κομμάτια θύμιζαν fma brotherhood και κάποια άλλα θύμιζαν nge (χωρίς όμως το wtf του nge που προσωπικά θεωρώ overrated), αλλά αν πω πως αυτά τα κομμάτια τα ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο στο scrapped princess τι θα πείτε;; Anyway γούστα. Συνολικά απ' τις καλές μεταφορές shounen imo.

Paradise Kiss :
Αν και αποδείχτηκε κάπως too shoujo for my taste, δεν ήταν καθόλου άσχημο γι'αυτό που ήθελε να πει, η ιστορία είναι για μια κοπέλα που αποφασίζει να φύγει απ 'το σπίτι της να παρατήσει το σχολείο και να γίνει ανεξάρτητη. Αυτό γίνεται ευκολότερα λόγω κάποιων ατόμων που συναντάει μια μέρα που δουλεύουν στον χώρο της μόδας... Δεν θα spoilarω, πολύ έμφαση δίνεται στο romance κομμάτι και στις σχέσεις (πιο ώριμο από άλλες σειρές εδώ), αν και μοιάζει κάπως βεβιασμένο με τα 12 επεισόδια. Σε γενικές γραμμές, ικανοποιητικό μικρό watch, το bishounen style λίγο σπαστικό. Έχω ακούσει πως το manga είναι πολύ ανώτερο.

PS : Πάρτε παράδειγμα απ' την Maya-chan και δείτε και καμιά ποιοτική σειρά που και που, μερικοί μερικοί. xD

Edited by Radagast, 07 September 2010 - 10:16.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3565 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 06 September 2010 - 15:13

Λοιπόν έριξα και εγώ ένα mini μαραθώνιο με αρκετά θύματα. Έχουμε και λέμε:

Hajime no Ippo:New Challenger Απο τις λίγες φορές που βλέπω Sequel ισάξιο, αν όχι καλύτερο απο τον προκάτοχό του. Μοναδικό αρνητικό του τα μόλις 26 επεισόδια(ούτε για πρωινό δε φτάνανε) Κατα τα άλλα έχει όλα τα στοιχεία της αρχικής σειράς(ακόμα και τους Voice Actors!) ενώ δίνει επιτέλους περισσότερο screentime στον επικό χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Takamura.. Στα άμεσα πλάνα μου μετά την εξεταστική να καθαρίσω και το manga(ναι ξέρω.. καλή μου τύχη)
Now, Then, Here and There Είχα ακούσει οτι είναι λίγο παιδικό αλλα με πολλά νοήματα στην ιστορία του. Θα συμφωνήσω κατα το ήμιση, αφού πράγματι είχε μια παιδική χροιά σε όλα του τα κομμάτια(κάτι οχι απαραίτητα κακό) αλλα πέρα της σκληρότητας του πολέμου, που το έχω δεί και σε άλλες σειρές, καλύτερα δοσμένο, το μόνο που πραγματικά που έκανε εντύπωση ήταν η πρωταγωνίστρια και ο λόγος που ηταν στο μάτι του κυκλώνα, αλλα και ο λόγος που δεν ηθελε να βοηθήσει πλέον τους ανθρώπους.. Right on target!
Amaenaideyo!! Boobs.-
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo! Μεγάλο όνομα.. το μόνο που μου έμεινε απο τη σειρά.. 26 γεμάτα πόνο επεισόδια με μια τύπισα που άνετα βουλιαζε την αυστραλία στα νεύρα της, αλλα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον ανυπόφορο ερωτά της με έναν πινέζα.. ουτε καν boobs..
G.I.T.S Stand Alone Complex
Για μια ακόμα φορά τα επείσόδια χωρίς δυνατή σύνδεση μεταξύ τους(θέλουμε και cliffhanging δε βγαίνει αλλιώς) με εμποδίζουν να απολαύσω στο μέγιστο μια κατα τα άλλα απίστευτη σειρά(ακριβώς όπως και το Cowboy Bebop) To έχω stallαρει στη μέση, και περιμένω να μαζέψω δυνάμεις να συνεχίσω
Brave Story Ωραία ταινιούλα, βλέπετε ευχάριστα, ενώ έχει και αρκετά κοινα με το ομώνυμο παιχνίδι, και χάρηκα διπλά που την είδα, γιατι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό.
Hayate the Combat Butler! Εχω φτάσει μέχρι το 30 και έχω γελάσει πάρα πολύ(το έβλεπα ανάμεσα στις άλλες σειρές) Δεν είναι για πάνω απο 2-3 επεισόδια σερί γιατι γίνεται μονότονο, αλλα για διάσπαρτα είναι πολύ καλό!
Kodomo no Jikan Πριν αρχίσω τη σειρά μισούσα τα loli, αλλα είπα να δοκιμάσω μιας και ακουσα οτι αυτό πραγματικά διαφέρει. Πραγματικά είναι αρκετά καλή σειρά(αν και σε μερικά σημεία, πάει over the board) και προσπαθεί να φανεί πιο σοβαρό απο οτι περιμένεις αρχικά αλλα τελικά τιποτα δεν άλλαξε.. Ακόμα μισώ τα loli..
Cross Game Καταπληκτική σειρά, χρησιμοποιεί το Baseball για να διηγηθεί την ιστορία 3-4 κεντρικών και άλλων τόσων δευτερευόντων χαρακτήρων, και το κάνει με καταπληκτικό τρόπο. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, έτρεξα το seekbar στο WMP για να βεβαιωθώ οτι είναι 20λεπτά τα επεισόδια, αφού μου φαινόντουσαν σαν 5λεπτα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της ιστορίας ή απλά ο τρόπος που αυτή δίνεται, αλλα μετα τα πρώτα 10 λεπτά του πρώτου επεισοδίου έχεις παραδωθεί σε μια κατρακύλα μέχρι το τέλος του. Ευτυχώς έχουν ασχοληθεί αρκετά με το Baseball και δεν το χρησιμοποίησαν σαν βιτρίνα, ενώ για πρωτη φορά σε School life anime δεν έχω δεί ούτε μια φορά αίθουσα τάξης( και δε μου έλειψε καθόλου). Με διαφορά το καλύτερο πρώτο επεισόδιο που έχω δεί ποτέ σε σειρά. Μέχρι τώρα έχω φτάσει στο 32 και τα άλλα έχω μια εντύπωση οτι θα τα δώ σερί!!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3566 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 06 September 2010 - 15:18

αυτη τη στιγμη βλεπω το σχεδον ακαταλαβιστικο ergo proxy...δεν ξερω αν φταιει που οι υποτιτλοι δεν συναδουν με τον ρυθμο της φωνης παντως ειμαι στο επισοδειο 12 και μολισ τωρα ψιλοαρχισα να καταλαβαινω... :/ berdeway τελειως....επισης cardcaptor sakura(καλα αυτο το επαιζε και στο star ενα φεγγαρι..το ονομα Νικι δε ξερω πως τους ηρθε να το μεταφρασουν)και λεω να αρχισωfull metal alchemist h ghost in a shell...ποιο προτεινετε??
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#3567 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 06 September 2010 - 15:21

Βλέπω πολλά μαζί (ως συνήθως) αλλά η αποκάλυψη των τελευταίων ημερών είναι το Macademi Wasshoi!(γνωστό και ως Magician Academy). Καμένο Anime, οδηγει την εγκεφαλικη βλάβη που σου προκαλεί σε άλλα επίπεδα...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=5h4IKx-uJts[/media]

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ - ΤΕΛΟΣ!!!

#3568 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 September 2010 - 15:23

αυτη τη στιγμη βλεπω το σχεδον ακαταλαβιστικο ergo proxy...δεν ξερω αν φταιει που οι υποτιτλοι δεν συναδουν με τον ρυθμο της φωνης παντως ειμαι στο επισοδειο 12 και μολισ τωρα ψιλοαρχισα να καταλαβαινω... :/ berdeway τελειως....επισης cardcaptor sakura(καλα αυτο το επαιζε και στο star ενα φεγγαρι..το ονομα Νικι δε ξερω πως τους ηρθε να το μεταφρασουν)και λεω να αρχισωfull metal alchemist h ghost in a shell...ποιο προτεινετε??

Αν ειναι να αρχισεις το FMA τοτε δες το Full Metal Alchemist: Brotherhood kaι οχι το απλο διοτι ειναι κλασσεις ανωτερο και παει με την ιστορια του manga... Τωρα για το Ghost in a shell δεν το εχω δει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα λογια...στην τελικη δες τα και τα δυο :P

2bbd14fc.jpg

#3569 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 06 September 2010 - 15:42

:frozen:Really?
Aξίζει να το δω/κατεβάσω; Για την ταινία μιλάω τη σειρά την έχω δει.

#3570 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 September 2010 - 20:12

Beck

Ωραίο anime με ξεσηκωτικά τραγούδια. Δυστυχώς οι περισσότεροι χαρακτήρες συμπεριφέρονται σαν νταήδες και βαρύμαγκες, κάτι που καταντάει ανυπόφορο μετά απο λίγο.

Human Crossing

Καλό είναι να βλέπουμε ρεαλιστικές ιστορίες σε anime αλλα πολλή μιζέρια βρε παιδί μου...

Hyakka Ryouran: Samurai Girls

Παραδοσιακή Ιαπωνία τοποθετημένη στο σημερινό κόσμο(αεροπλάνα κτλ κτλ). Μαθήτριες - πολεμίστριες που ανήκουν σε αντιμαχόμενες παρατάξεις. Άφθονο και απροκάλυπτο fan service. Έχει και σενάριο βέβαια αλλα κανείς δεν νοιάζεται για αυτό.