Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3541 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 13:07

Ειδα το Gundam Wing (50 episodes) & Gundam Wing Endless Waltz (movie).
Δε βαρεθηκα ουτε για μισο λεπτο οσο τα παρακολουθουσα.

qzMHWHd.png

#3542 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:36

παρακολουθω αρκετα αλλα μου αρεσει το highschool of the dead και το Occult Acasemy

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3543 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 12:58

Bleach 285,Και τώρα λέω να ξεκινήσω τίποτα άλλο έτσι σε παρόμοιο Style.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3544 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 15:13

Ειδα σημερα ενα επισοδειο Fairy Tail αφου τελιωσα το προιγουμενο anime που εβλεπα(Paradise Kiss) κυριως γιατι ειχα ακουσει πολλα γιαυτο το anime και δεν ξερω..η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιαστικα.Καλο ειναι δεν λεω και πλακα εχει αλλα ουτε η υποθεση ειναι και πολυ πρωτοτυπη ουτε και οι χαρακτηρες με τρελαναν.
Ισως τελικα να ειμαι πια πολυ μεγαλοι για αυτου του ειδους τα anime.. μαλλον αυτο φταιει.
Δεν ξερω αν θα το συνεχισω, συγουρα θα δω δυο τρια επισοδεια ακομα αλλα μαλλον μεχρι εκει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3545 JiMiRa

JiMiRa

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:24

τωρα ειμαι στο bleach επ.53 και H.O.T.D. επ.09...

στο πρωτο βλεπω να ανοιγει το σεναριο με τις ιστοριες των διαφορων χαρακτηρων
στο δευτερο απλα 3τελειες (...)

^ καλά που έκανες edit το "kalh plokh" σε "μέτρια", γιατί θα έτρωγες τρελό δούλεμα από κάποιους... :hahaha: :P

:blurah5: :unlucky: hahahaha

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:39
merged

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3546 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:37

Μετά από δυο drop αποφάσισα να συνεχίσω το Toaru Majutsu no Index, τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο, μου φαίνεται ότι έχει αρκετές τρύπες το σενάριο.

#3547 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:27

Μετά από δυο drop αποφάσισα να συνεχίσω το Toaru Majutsu no Index, τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο, μου φαίνεται ότι έχει αρκετές τρύπες το σενάριο.

Μη δίνεις πολλή σημασία. Το επόμενο arc είναι άλλωστε το καλύτερο, αυτό που ξεκινάει στο 10ο.
Τελείωνέ το γρήγορα για να προλάβεις να δεις και το To Aru Kagaku no Railgun πριν ξεκινήσει η 2η season του Index.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3548 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 00:13

Είπα να συνεχίσω την δεύτερη σεζόν του Code Geass.Τελικά είμαι στην διάθεση να το τελειώσω επιτέλους.
Το αγάπησα το πρώτο μέρος αν και μου είχε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη,αν και είναι όλο εκπλήξεις και twists από μόνο του...

#3549 Lady_Vamp

Lady_Vamp

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:20

Βλέπω Bleach και Fairy Tale προς το παρών. :kawaii:

#3550 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:20

άρχισα το when they cry φοβερό ανιμε επ 9 < συνιστάτε στους λάτρεις του horor :OMG3: όχι ότι θα φοβηθείτε :hot: άλλα θα σας αφήσει μια ωραια γεύση < ανατροπές λιγο σπλατερ και κάλο σενάριο > αρκετά μίλησα:canthelp: πάω να δω το 10 τώρα :hehehe:
:awww:

#3551 HihioZabimaru

HihioZabimaru

Bleached

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 10:48

Εγω προσφατα τελειωσα Kateikyoushi Hitman Reborn. Τα πρωτα 30 επεισοδια ειναι βαρετα ομςσ μετα το επισοδιο 30 και κυριως μετα το επεισοδιο 68 η σειρα ειναι τζαμι.:kill4u:

Τωρα αρχισα Fullmetal Alchemist:Brotherhood οπου το βρισκω αρκετα καλυτερο απο το Fullmetal Alchemist του 2006.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3552 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 11:16

Ολοκλήρωσα το Taishou Yakyuu Musume. Είμαι μια σειρά 12 επεισοδίων που εξελίσσετε στην Ιαπωνία του 1925.
Η υπόθεση αφορά ένα γυμνάσιο Θηλέων, στο οποίο μία 13άχρονη πλούσια κρυφοφεμινίστρια (για Γιαπωνέζα) τα παίρνει στο κρανίο όταν ο αρραβωνιαστικός της της λέει "οι γυναίκες είναι μόνο για κουζίνα" και αποφασίζει να μάθει baseball για να του την πει, καθότι αυτός είναι παίκτης αυτού του αθλήματος και αρκετά καλός μάλιστα.
Λοιπόν, η σειρά θα ήθελε να είναι "baboo blade", αλλά δεν είναι. Έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά πάσχει από χαμηλό ρυθμό και πολλούς ξύλινους χαρακτήρες. Αν ήταν τα μισά επεισόδια θα ήταν πολύ καλύτερη. Για 12 επεισόδια είναι απλά μια ευχάριστη σειρά, που πρέπει να παραβλέψεις αρκετά πράγματα.
Επίσης σας περιμένει μία απίστευτη και αψυχολόγητη ψυχρολουσία με το που ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο: Η πρωταγωνίστρια αρχίζει και τραγουδάει λες και βλέπουμε μιούζικαλ για 4άχρονα της Disney... Ευτυχώς, αυτό το αψυχολόγητο γίνεται μόνο στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, για να διώξει κόσμο...

#3553 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:10

Toaru Majutsu no Index, τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο, μου φαίνεται ότι έχει αρκετές τρύπες το σενάριο.

Είμαι ένα επ μπροστά, αλλά αυτό.

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν ενοχλούμαι όμως, το βρίσκω διασκεδαστικό.

Gotta marathon this and its spinoff by the end of September!

HnH5aB0.jpg

#3554 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:58

τωρα βλεπω το Seikon no Qwaser και παρατηρησα οτι η seiyuu της tomo ειναι
η ιδια της yui απο το k-on! (και μη δω κανενα demotivational: Gay People-
they watch Seikon no Qwaser and notice the voices!!!)
εχει πολυ πλακα ο συνδυασμος φωνων!
κατα τα αλλα η σειρα ειναι οτι να 'ναι,βυζια πεταγονται σε ανυποπτο χρονο, η υποθεση ...δεν υπαρχει,
ωραια σειρα!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#3555 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 04:05

τα ανιμε που παρακολουθω αυτον τον καιρο ειναι τα εξης:
High School Of The Dead:ωραιο ανιμε αλλα παρα πολυ fan service ρε γαμωτο (αλλα τι να κανουμε εκει βασιζεται :/)
Kaichou wa Maid sama:φοβερο, εχει πολυ πλακα :joyful:
Shiki:το συγκεκριμενο δεν το περιμενα οτι θα βγει τοσο καλο... οπωτε περιμενω με ανυπομονησια το επομενο επεισοδιο
FullMetal Alchemist Brotherhood:με αυτο εδω περα ενιωσα λες και εβλεπα παλι το παλιο Alchemist,βεβαια υπαρχουν καπιες διαφορες αλλα εμενα ιδια μου μοιαζουν
Fairy Tail:δεν υπαρχουν πολλα να πεις για το συγκεκριμενο απλα respect :)
Nurarihyon No Mago:σε αυτο μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης αφου μαμαει και σπερνει :P,αλλα γενικα ειναι πολυ ωραιο
Dragonball Kai:ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδια και βλεπω τις πρωτες μαχες που θυμαμαι απο τον αντενα,πολυ ωραιο αλλα νομιζω οτι τα πραγματα εξελιζονται πολυ γρηγορα?

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anime Fan: 05 Σεπτέμβριος 2010 - 04:10