Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 13:07
Δε βαρεθηκα ουτε για μισο λεπτο οσο τα παρακολουθουσα.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:36
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 12:58
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2010 - 15:13
Ισως τελικα να ειμαι πια πολυ μεγαλοι για αυτου του ειδους τα anime.. μαλλον αυτο φταιει.
Δεν ξερω αν θα το συνεχισω, συγουρα θα δω δυο τρια επισοδεια ακομα αλλα μαλλον μεχρι εκει.

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:24
στο πρωτο βλεπω να ανοιγει το σεναριο με τις ιστοριες των διαφορων χαρακτηρων
στο δευτερο απλα 3τελειες (...)
^ καλά που έκανες edit το "kalh plokh" σε "μέτρια", γιατί θα έτρωγες τρελό δούλεμα από κάποιους...
![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:39
merged
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 13:37
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:27
Μετά από δυο drop αποφάσισα να συνεχίσω το Toaru Majutsu no Index, τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο, μου φαίνεται ότι έχει αρκετές τρύπες το σενάριο.
Μη δίνεις πολλή σημασία. Το επόμενο arc είναι άλλωστε το καλύτερο, αυτό που ξεκινάει στο 10ο.
Τελείωνέ το γρήγορα για να προλάβεις να δεις και το To Aru Kagaku no Railgun πριν ξεκινήσει η 2η season του Index.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 00:13
Το αγάπησα το πρώτο μέρος αν και μου είχε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη,αν και είναι όλο εκπλήξεις και twists από μόνο του...
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 14:20
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 15:20
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 10:48
Τωρα αρχισα Fullmetal Alchemist:Brotherhood οπου το βρισκω αρκετα καλυτερο απο το Fullmetal Alchemist του 2006.

喝
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 11:16
Η υπόθεση αφορά ένα γυμνάσιο Θηλέων, στο οποίο μία 13άχρονη πλούσια κρυφοφεμινίστρια (για Γιαπωνέζα) τα παίρνει στο κρανίο όταν ο αρραβωνιαστικός της της λέει "οι γυναίκες είναι μόνο για κουζίνα" και αποφασίζει να μάθει baseball για να του την πει, καθότι αυτός είναι παίκτης αυτού του αθλήματος και αρκετά καλός μάλιστα.
Λοιπόν, η σειρά θα ήθελε να είναι "baboo blade", αλλά δεν είναι. Έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά πάσχει από χαμηλό ρυθμό και πολλούς ξύλινους χαρακτήρες. Αν ήταν τα μισά επεισόδια θα ήταν πολύ καλύτερη. Για 12 επεισόδια είναι απλά μια ευχάριστη σειρά, που πρέπει να παραβλέψεις αρκετά πράγματα.
Επίσης σας περιμένει μία απίστευτη και αψυχολόγητη ψυχρολουσία με το που ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο: Η πρωταγωνίστρια αρχίζει και τραγουδάει λες και βλέπουμε μιούζικαλ για 4άχρονα της Disney... Ευτυχώς, αυτό το αψυχολόγητο γίνεται μόνο στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, για να διώξει κόσμο...
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:10
Είμαι ένα επ μπροστά, αλλά αυτό.Toaru Majutsu no Index, τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο, μου φαίνεται ότι έχει αρκετές τρύπες το σενάριο.
Για κάποιο περίεργο λόγο δεν ενοχλούμαι όμως, το βρίσκω διασκεδαστικό.
Gotta marathon this and its spinoff by the end of September!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:58
η ιδια της yui απο το k-on! (και μη δω κανενα demotivational: Gay People-
they watch Seikon no Qwaser and notice the voices!!!)
εχει πολυ πλακα ο συνδυασμος φωνων!
κατα τα αλλα η σειρα ειναι οτι να 'ναι,βυζια πεταγονται σε ανυποπτο χρονο, η υποθεση ...δεν υπαρχει,
ωραια σειρα!
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2010 - 04:05
High School Of The Dead:ωραιο ανιμε αλλα παρα πολυ fan service ρε γαμωτο (αλλα τι να κανουμε εκει βασιζεται :/)
Kaichou wa Maid sama:φοβερο, εχει πολυ πλακα
Shiki:το συγκεκριμενο δεν το περιμενα οτι θα βγει τοσο καλο... οπωτε περιμενω με ανυπομονησια το επομενο επεισοδιο
FullMetal Alchemist Brotherhood:με αυτο εδω περα ενιωσα λες και εβλεπα παλι το παλιο Alchemist,βεβαια υπαρχουν καπιες διαφορες αλλα εμενα ιδια μου μοιαζουν
Fairy Tail:δεν υπαρχουν πολλα να πεις για το συγκεκριμενο απλα respect
Nurarihyon No Mago:σε αυτο μου αρεσει πολυ ο πρωταγωνιστης αφου μαμαει και σπερνει
Dragonball Kai:ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδια και βλεπω τις πρωτες μαχες που θυμαμαι απο τον αντενα,πολυ ωραιο αλλα νομιζω οτι τα πραγματα εξελιζονται πολυ γρηγορα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anime Fan: 05 Σεπτέμβριος 2010 - 04:10