Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3526 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 22:20

Μόλις τελείωσα το Lovely Complex...
είναι τόσο καλό το ανιμέ!!
άμα κάποιος θέλει να δεί comedy, να το δεί αμέσως οι χαρακτήρες είναι απίστευτα γελίοι ώρες ώρες!!
και το στόρυ έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία απο τα κλασσικά shoujo-highschool thing!!!! :)

Μετα τα School Rumble,Ouran Koukou Host Club,Toradora,Lucky Star βρηκα νεο ανιμε να δω στο ειδος.Ty για την αναφορα
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3527 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2010 - 09:04

Έκανα stall τα πάντα και πριν λίγες μέρες ξεκίνησα το NGE.
Εχτές τελείωσα με την τηλεοπτική σειρά και μου μένουν μόνο οι ταινίες.
Μόλις τις δώ,θα γράψω και στο αντίστοιχο thread.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#3528 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2010 - 11:59

Μόλις γυρίσω και από την τελευταία εβδομάδα διακοπών (:cry5:) θα συνεχίσω τα:
Angel Beats: έχω λιώσει μόνο από τα 2 πρώτα επεισόδια !
HOTD : no commenct just epic :kakaka:
Kimi ga Nozomu Eien ~ Next Season : Άντε να δούμε αν θα σώσει το parent.

Akane Maniax : Καλό sidestory φαίνεται με μπόλικο comedy και είναι και μικρό, ότι πρέπει.(πρωταγωνιστεί και η Akane-chan :blush2:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3529 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2010 - 12:03

αρχισα της προαλες το kimi kiss pure rogue ενα πολυ καλο romance για μενα...ισος απτα καλυτερα που εχω δει XD 25 επισοδιακια...:P ειμαι στο 14το τωρα =ο και κατεβαρζω το hitman reborn =]
フカフカ

#3530 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2010 - 12:16

Τελειωνω οπου να ναι το Mushishi και συνεχιζω το one piece απο το 80 κατι που το ειχα αφησει.
Το πρωτο ειναι καθαρο αριστουργημα, χωρις πολλα-πολλα, και ειναι ετοιμο να μπει στα αγαπημενα μου.
Το δευτερο αρκετα καλο και περιμενω να γινει καλυτερο (απο αυτα που μου εχουν πει δηλαδη).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3531 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2010 - 23:47

Το καλοκαιρι ειδα
Trinity Blood
(Παρα πολυ καλο!!!!!!!!!! Αλλα συντομο......)
The Wallflower (Λατρευω το μανγκα οποτε ειπα να δω αν λεει τιποτα...
Καλο με γελιο κατα διαστηματα αλλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο...) και
Κyou kara maou
(Αρκετο γελιο!!!!!! Αν και μεγαλο -117 ep- το ειδα σε 2 μερες!!!)
Δυστυχως το καλοκαιρι over -λογω εξεταστικης- :Crying2:
οποτε completed anime μετα απο κανα μηνα παλι .... Τωρα μονο ongoing...... :sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3532 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2010 - 00:25

just started hitman reborn....λιγο οτι να νε ...καπως παιδικη φαση...αλλα εχει γελιο XD
フカフカ

#3533 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2010 - 00:44

Το καλοκαιρι ειδα
Trinity Blood
(Παρα πολυ καλο!!!!!!!!!! Αλλα συντομο......)
The Wallflower (Λατρευω το μανγκα οποτε ειπα να δω αν λεει τιποτα...
Καλο με γελιο κατα διαστηματα αλλα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο...) και
Κyou kara maou
(Αρκετο γελιο!!!!!! Αν και μεγαλο -117 ep- το ειδα σε 2 μερες!!!)
Δυστυχως το καλοκαιρι over -λογω εξεταστικης- :Crying2:
οποτε completed anime μετα απο κανα μηνα παλι .... Τωρα μονο ongoing...... :sigh2:

Kαλά, συνεννοημένες είμαστε; Αυτά είδα τον τελευταίο μήνα + κάτι άλλα.
Το trinity blood το τελείωσα χθες. Δεν με ενθουσίασε. Σαν ιδέα έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά αυτό οφείλεται στα βιβλία. Αλλη μία σειρά novel που την μεταφέρανε όπως να ναι σε anime. Έχουν βγει στα Αγγλικά τα περισσότερα και θα ήθελα να τα διαβάσω. Βασικα θα προτιμούσα να τα είχα διαβασει και να μην το έβλεπα το anime αλλά τι να γίνει...
Το wallflower συμπαθητικό, αστείο αλλά το σχέδιο του, άστα να πάει. Πολύ καλύτερο το σχέδιο στο manga με εξαίρεση τον μελαχρινό που μου άρεσε πιο πολύ στο anime. Επίσης το παρακάνανε με τα chibis και τα comic relief moments //goth goth loli loli :sigh2://. Manga και πάλι manga. Το διαβασα μετά και μου άρεσε πιο πολύ. Το μόνο αρνητικό ότι είναι shoujo=αναμείνατε στο ακουστικό σας. //Μετά μας λένε γιατί το ρίχνουμε στα yaoi:emptyonexg1://
Το kyou kara maou είχε αρκετό ενδιαφέρον αν και πάλι δεν ξέφευγε απο το μέτριο σαν δουλειά. Άλλη μία σειρά βασισμένη σε novel. (I never learn...:if:) Το έφτασα στο 36 στο σημείο περίπου δηλαδή που άρχισε να διαφέρει πολύ από τα βιβλία όπως λένε όσοι τα διάβασαν. Από κει και περα παίρνει το anime εντελώς άλλη τροπή λένε. Ως filler hater φυσικά με το που το έμαθα παρατησα το anime και έπιασα το 8ο βιβλίο το οποίο έχει μεταφραστει κατα μεγάλο μέρος απο fan. Αν θα μάθω ποτέ την συνέχεια βέβαια παίζει, αλλά έτσι το προτιμώ. Το καλό είναι ότι γλίτωσα ώρες καψίματος, γιατί μέχρι εκεί που είδα ήταν αρκετά εθιστικό. Δεν ξέρω αν συνεχίζει έτσι και το filler part βέβαια.

Από κει και πέρα είδα τα ovas του ROD τα οποία καλούτσικα αλλά δεν με ενθουσίασαν. Ίσως η σειρά να μου αρέσει πιο πολύ. Το Kiba για το οποίο έχω γράψει στο δικό του thread, και το καλύτερο όλων όσων αναφέρω σ' αυτό το post: Το Eureka 7. Πραγματικα πολύ καλό anime. Πλέον στα αγαπημένα μου. Θα γράψω κάποια στιγμή στο thread του.

Από ταινίες όσες είδα ήταν πολύ καλές. Το Paprika, το Νitaboh και το Tokyo grandfathers. Tο τελευταίο ήταν κορυφή. Υπέροχη ταινία. Μου άρεσε όσο και το eureka.

Τώρα βλέπω το Rescue wings. Καλό ως τώρα. Εντελώς γήινο (για αλλαγή).

Αυτά τα ολίγα.:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3534 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2010 - 12:02

τελείωσα τα
Nurse Witch Komugi Slapstick επιπέδου Excel Saga - Puni Puni Poemi, έλιωσα στο γέλιο , τα cosplay ήταν όλα τα λεφτά (αν και από παλιές σειρές ^^) πάμε για την συνέχεια (Nurse Witch Komugi-chan Magikarte Z)
Juuousei ένα SciFi που έκανε πολύ καλή διαχείριση του υλικού του προσφέροντας μία πλήρη ιστορία σε μόλις 11 επεισόδια με ενδιαφέρον seting και τις ανατροπές του σίγουρα όχι κάποιο masterpiece αλλά πάνω από τον μέσο όρο της σαβούρας σίγουρα.
Hoshi no Umi no Amur μία λέξη χαριτωμένο XDDD για κάποιον λόγο το 3D CG animation αν και φαινόταν φτηνή δουλεία δεν έδειχνε χάλια αλλά χαριτωμένα ...
My Neighbor Totoro ... και είχα αποφασίσει να μην ξαναδώ τπτ απο Studio Ghibli ... το γνωστό αγοροκόριτσο πρωταγωνίστρια ... ενα κλασικό πλέων fantasy setting, και τρομαχτικά απαίσια Ghibli - πλάσματα ... ιδικά ο Totoro είναι τεράστιος σαν αρκούδα με τεράστια νύχια, ένα στόμα σαν ιπποπόταμου ,βρυχάται με έναν απερίγραπτο ήχο και έχει ένα παρανοϊκό χαμόγελο ... λες τώρα θα τα σπλατεριάσει όλα !!!! περισσότερο τρομαχτικός παρά χαριτωμένος με κάνει να αναρωτιέμαι τι σκατά έχει ο Miyazaki στο κεφάλι του ....

στον αντίποδα προσπάθησα να ξεκινήσω το
Darker than Βlack μου φάνηκε τόσο βαρετή η αρχή του που dropαρα στην αρχή του 2ου επεισοδίου ένα ακόμα "μυστήριο" παρολίγον action ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3535 JiMiRa

JiMiRa

Starting...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:00

εγω βλεπω το H.O.T.D....μετρια ΠΛΟΚΗ αλλα και λιγοοο ψεμα:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3536 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:16

^ καλά που έκανες edit το "kalh plokh" σε "μέτρια", γιατί θα έτρωγες τρελό δούλεμα από κάποιους... :hahaha: :P

[On-topic]
Ξεκίνησα το Tokyo Magnitude 8, καλούτσικο φαίνεται, δεν ξετρελάθηκα με τόσες καλές κριτικές που διάβασα... Είναι και αυτό το κοριτσάκι που με εκνευρίζει αφάνταστα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3537 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:23

Ξεκίνησα το Suzuka. Αφού το μάνγκα είναι το αγαπημένο μου romance είπα να δοκιμάσω και τo anime. Μια χαρά πάμε μέχρι τώρα αρκετά καλό περνά και η ώρα ευχαριστα!

#3538 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:38

Οι παρακατω αποψεις ειναι για σειρες που τωρα βλεπω

Ef a tale of memories αριστουργιμα.Καταπληκτικο animation,καταπληκτικο OST και καταπληκτικη πλοκη.Και καθε επισοδειο γινεται καλυτερο

Shaguggan no Shana Πολυ ωραιο με επληκτικη πρωταγονιστρια την Shana με χαρακτηρα tsundere .Συνιστατε για τους φαν του ειδους .Επεισης εχει την ιδια seiryiu με την Taiga tου Toradora ,τον Happy του Fairytail καi την Karin/nemu του Bleach την καταπληκτικη Kugimiya Rie
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3539 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:06

Τελείωσα την καινούρια σειρά του Cobra και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ευχάριστη και σχετικά μικρή (13 επ.). Σίγουρα για κάποιον που έχει δει όλα τα υπόλοιπα και του άρεσαν αξίζει να την δει. Δεν φτάνει την ποιότητα και το γέλιο που είχε η παλιά σειρά, αλλά κακή δεν την λες. Για όποιον δεν ξέρει τι σημαίνει Cobra ας δει την παλιά ταινία καταρχήν κι ανάλογα κρίνει αν θα δει και τα υπόλοιπα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3540 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 00:05

Ghost Hound
εϊναι διαφορετικό το art & style από τα συνηθισμένα και πρωτότυπο, κιας δεν τα έχω καταλάβει ακόμα όλα. Πάντως δεν είχα διαβάσει πως ήταν και horror και γενικά τρομάζω αρκετά εύκολα με βλακείες ενώ με άλλα όχι :P Για παράγειγμα τα soundtracks είναι αρκετά τρομαχτικά μέχρι που κάθε φορά που αρχίσουν ανοίγω ξανά τα φώτα... :kowai: Πάντως πολλά τραγούδια είναι πολύ χαριτομένα :)
I highly recommend it!!! :D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 27 Αύγουστος 2010 - 00:11

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR