Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3511 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 16:39

Τωρα τελευταια ασχολουμαι κυριως με cyberpunk anime.Και cyberpunk χωρις Ghost in the shell δεν γινεται.Ετσι λοιπον ξεκινησα να βλεπω το Stand Alone Complex.

Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο επεισοδιο 15 κ δεν εχω απογοητευτει καθολου.Βρισκω την θεματολογια της σειρας αρκετα ενδιαφερουσα.Γενικως,μου αρεσουν υπερβολικα ταινιες κ σειρες που καταπιανονται με το θεμα "μηχανοποιηση του ανθρωπου-εξανθρωπισμος της μηχανης".
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3512 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 17:27

Πριν λιγες μερες τελειωσα το , To Aru Majutsu No Index και ειναι τελειο!!!!
Εχει και το ,To Aru Kagaku No Raigun που ειναι κατι σαν συνεχεια του αλλα δεν μου αρεσει και τοσο.Οσους τους αρεσει η δραση η κωμοδια και η επ.φαντασια μπωρουν να το δουναι αν δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν.
:bye:

#3513 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 19:38

λοιπον το τελευταιο διαστημα που ειχα χρονο ειδα τα
Ayakashi-Japanese Classic Horror -->παρα πολυ καλο αλλωστε και το μονονοκε ειναι απο
τα αγαπημενα μου
Time of Eve --> πολυ ωραιο αν και μικρο
Voices of a Distant Star --> μου αρεσε οχι βεβαια κατι το φοβερο (συμπερασμα- τα κινητα σε αυτη
τη σειρα αντεχουν παρα πολλα χρονια ενω εμεις αλλαζουμε καθε 1-2 χρονια!)
Freedom --> πολυ καλο αν και η ιστορια εξελισσεται οπως να 'ναι
Natsuki Crisis --> μαπα
Technotise Edit & I --> πολυ αξιολογη δουλεια
Mars of Destruction --> εντελως καμμενο, πολυ γελιο
Manie Manie --> δεν μου αρεσε
FullMetal Alchemist 1ο -->(το συνεχισα μετα απο πολυ καιρο) απλα τελειο το Brotherhood θα αργησει να μπει στη λιστα ομως!
Midori no Hibi --> πολυ γλυκουλι και συγκινητικουλι
Tono to Issho OVA --> πολυ πλακα αλλα μικρο
The Melancholy of Haruhi Suzumiya --> πολυ ωραιο και θα το ξαναδω καποια στιγμη μαζι
με τα επισοδεια της 2ης περιοδου

τωρα βλεπω k-on!!
που και που High School of the Dead και Seikon no Qwaser
και εχω να συνεχισω παρα πολλα ακομα
ισως να πιασω τα FLAG και Neon Genesis Evangelion

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#3514 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 19:56

Μετά από την ολοκλήρωση του Akazukin Chacha (όταν δω και τα OVA θα κάνω πλήρες report), είμαι στο 122 επεισόδιο του Urusei Yatsura (που βλέπω συστηματικά από τον Δεκέμβριο).

Παράλληλα όμως, ξεκίνησα και το Ranma 1/2, διότι είναι καλοκαίρι και ήθελα κάτι ανάλαφρο να δω. Έχω δει την πρώτη season (18 επεισόδια) μέσα σε 12 μέρες και ένα έχω να πω: Αυτό το anime ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Τελικά 1980s και ξερό ψωμί. Δεν είχαν τότε τις δυνατότητες του animation που έχουν τώρα, είχαν όμως φαντασία και πρωτοτυπία σίγουρα! Δε υπάρχει σας λέω!

Πάμε όλοι μαζί: Baka baka baka baka baka baka baka baka baka

#3515 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 00:30

Black Cat....καλο φενεται με πολυ καλες μαχες!!!αντε να δουμε...:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3516 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 00:36

Midori no Hibi --> πολυ γλυκουλι και συγκινητικουλι

Πες τα πες τα :wooi2:

Μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξεκινησω νεο ανιμε, και το εκανα με το History's strongest disciple Kenichi. 20 επεισοδια μετα, δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλο οσο μου λεγανε. Οι χιουμοριστικες σκηνες ειναι καλες αλλα οι σοβαρες σκηνες συχνα ειναι πολυ χαζες (Σε μια σκηνη διαρκειας 2-3 λεπτων εμαθε ο υδροφοβικος να κολυμπαει απο το μηδεν; Σοβαρα; ). Επισης, τι σοϊ σχολειο ειναι αυτο με τοσους μαθητες που σκεφτονται μονο τη βια και οπου καθηγητες δε φαινονται να υπαρχουν;; Τουλαχιστον οι μαχες του Kenichi ειναι καλες και εντονες, αν και με χαλαει που οι μαχες των υπολοιπων χαρακτηρων τελειωνουν πολυ γρηγορα και μερικες φορες χωρις καν να μας τις δειξουν -_-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 07 Αύγουστος 2010 - 00:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3517 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 01:05

Πες τα πες τα :wooi2:

Μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξεκινησω νεο ανιμε, και το εκανα με το History's strongest disciple Kenichi. 20 επεισοδια μετα, δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο καλο οσο μου λεγανε. Οι χιουμοριστικες σκηνες ειναι καλες αλλα οι σοβαρες σκηνες συχνα ειναι πολυ χαζες (Σε μια σκηνη διαρκειας 2-3 λεπτων εμαθε ο υδροφοβικος να κολυμπαει απο το μηδεν; Σοβαρα; ). Επισης, τι σοϊ σχολειο ειναι αυτο με τοσους μαθητες που σκεφτονται μονο τη βια και οπου καθηγητες δε φαινονται να υπαρχουν;; Τουλαχιστον οι μαχες του Kenichi ειναι καλες και εντονες, αν και με χαλαει που οι μαχες των υπολοιπων χαρακτηρων τελειωνουν πολυ γρηγορα και μερικες φορες χωρις καν να μας τις δειξουν -_-

If u are watching kenichi for the plot, u are doing it wrong...
Observe Ma kensei
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3518 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 19:58

Τελείωσα το kimi ga nozomu eien. Στην αρχή είχα ελπίδες αλλά με εκνεύρισε πολύ έτσι πως εκτυλίχθηκε η πλοκή και τελικά απογοητεύτηκα.
Τώρα βλέπω To Heart 2, για να περνά η ώρα τις βαρετές μεσημεριανές ώρες καλό είναι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3519 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 00:31

Καθάρισα τα:
Kekkaishi: Ωραίο και σχετικά άγνωστο shounen, οχι τίποτα το εξωπραγματικό, αλλα είναι μια καλή πρόταση για narutards, μιας και οι κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι παρόμοιοι(ηλίθιοι, με δυνάμεις που πρέπει να ξυπνήσουν, δουλεύουν σε ομάδες κτλ κτλ). Είναι kinda "monster of the Week" αλλα δε με χάλασε και πολύ είναι η αλήθεια. 52 επεισόδια, ούτε λίγα, ούτε πολλά, έχει τις στιγμές της η σειρά, και αξίζει αν ψάχνεται για Shounen. Το καλύτερο απο όλα, είναι οτι δε τελειώνει με filleria, αλλα με τέλος arc, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά στο manga(οπως έκανα εγώ) αφου το anime τελειώνει στο ch121 και έχουν βγει μέχρι τώρα καμια 350αρια.

Kurenai: Ωραίο και σύντομο, ότι πρέπει για ένα στα γρήγορα, για αυτό περισσότερα έχω γράψει στο θέμα του.

Και Currently Watching

Michiko No Hachin(επ14): Πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα, ξεφεύγει απο το "μια φορά στην ιαπωνία, σε ένα σχολείο ήταν ένας μαθητής" και το κάνει πολύ επιτυχημένα. Καλοφτιαγμένοι χαρακτήρες(και κυρίως καλοφτιαγμένοι γυναικειοι χαρακτήρες, απο τις λίγες φορές που το βλέπω αυτό). Ενώ η ιστορία είναι ένα διαρκές τρέξιμο, το pace της σειράς είναι ιδανικό, χωρίς να σε κουράζει, και χωρίς να κάνει τεράστια άλματα. Κάτι flashbacks που έχει έρχονται σε κατάλληλες στιγμές και βοηθάνε πολύ στην κατανόηση της ιστορίας. Εξαιρετικό μέχρι τώρα, ελπίζω να τελειώσει και έτσι (H michiko πιπινάρα.. να και μια που θα ήθελα να δω 3D με σάρκα και οστά :P)

Hajime no Ippo(34): Ακουγα για αυτό, άκουγα ,άκουγα , άκουγα, και λέω "μα τόσο καλό είναι;;"
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΥΓΑ! Η σειρά είναι απίστευτη. Δράση, αγωνία, γέλιο, αδρεναλίνη, δεν ξέρω πως έχει γλιτώσει το hook η οθόνη, αφού έχω πιάσει τον εαυτό μου να κολάω τη μούρη στην οθόνη χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Τούμπανο ο Ippo, και το backround πίσω απο κάθε μαχητή, είναι, αν και συνήθως λίγο παρατραβηγμένο, ένας ακόμα λόγος για να γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες οι μάχες. Οι αγώνες είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα [...] πολύ πορωτικοί, και όσο πάει γίνεται και χειρότερα! Ευτυχώς που βγήκε πρόσφατα και η συνέχεια, γιατι τα 70τόσα επεισόδια είναι πολύ λίγα! :burningbe3::burningbe3:. Κάθε φορά που κάνω το "λάθος" να αρχίσω, βλέπω τουλάχιστον καμια 12άρια, και σταματάω μόνο και μόνο γιατι αν συνεχίσω θα πρέπει να δώ άλλο τόσα καπάκι!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3520 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:46

Hajime no Ippo(34): Ακουγα για αυτό, άκουγα ,άκουγα , άκουγα, και λέω "μα τόσο καλό είναι;;"

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΥΓΑ! Η σειρά είναι απίστευτη. Δράση, αγωνία, γέλιο, αδρεναλίνη, δεν ξέρω πως έχει γλιτώσει το hook η οθόνη, αφού έχω πιάσει τον εαυτό μου να κολάω τη μούρη στην οθόνη χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Τούμπανο ο Ippo, και το backround πίσω απο κάθε μαχητή, είναι, αν και συνήθως λίγο παρατραβηγμένο, ένας ακόμα λόγος για να γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέρουσες οι μάχες. Οι αγώνες είναι πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα [...] πολύ πορωτικοί, και όσο πάει γίνεται και χειρότερα! Ευτυχώς που βγήκε πρόσφατα και η συνέχεια, γιατι τα 70τόσα επεισόδια είναι πολύ λίγα! :burningbe3::burningbe3:. Κάθε φορά που κάνω το "λάθος" να αρχίσω, βλέπω τουλάχιστον καμια 12άρια, και σταματάω μόνο και μόνο γιατι αν συνεχίσω θα πρέπει να δώ άλλο τόσα καπάκι!

Σοφή επιλογή, ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Θα αναρωτηθείς μετά το τέλος της 1ης season πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει, ε θα το διαπιστώσεις από πρώτο χέρι στη 2η. Μη ξεχάσεις μετά το τέλος της πρώτης να δεις την ταινία Champion Road και το ova Mashiba VS Kimura (πάρα πολύ καλά και τα δύο) εγώ δεν τα είχα αντιληφθεί και τα είδα εκ των υστέρων μετά τη 2η σειρά.

On topic, συνέχισα μετά από καιρό το escaflowne. Αρκετά καλό μέχρι στιγμής και με ωραία μουσική, αλλά αυτή η κατάσταση με τις μύτες ρε παιδί μου, απλά έλεος. Προσπαθώ σκληρά να το συνηθίσω για να απολαύσω τη σειρά και μου είναι αδύνατον. Ο Πινόκιο μπροστά τους φαντάζει Άδωνις.

Τελείωσα πρόσφατα & το Video Girl Ai, 6 ευχάριστα ova's με καταπληκτικό animation για την εποχή του, αν και τίποτα το ιδιαίτερο σε γενικές γραμμές. Δυστυχώς δεν κατάλαβα και τι έγινε στο τέλος. :deadga6:

serpe7.jpg

#3521 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 22:29

Μετα την ολοκληρωση του GITS S.A.C,ξεκινησα να βλεπω το S.A.C 2nd GIG(16/26).Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε μεχρι τωρα.Για να εκφερω ομως ολοκληρωμενη αποψη θα πρεπει πρωτα να το τελειωσω γιατι κ το S.A.C στα τελευταια 6 επεισοδια ειχε ολο το ζουμι.Μου αρεσει παντως το γεγονος οτι μαθαινουμε μεσα απο διαφορα επεισοδια για το παρελθον ορισμενων εκ των πρωταγωνιστων.Ειδικα της Μοτοκο ηταν ιδιαιτερα συγκηνιτικο.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3522 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 22:37

Black Cat....καλο φενεται με πολυ καλες μαχες!!!αντε να δουμε...:ureshii:

Τωρα το ειδα (το ποστ)... πιασε το μανγκα καλυτερα. Πολυ καλυτερο και απο αποψη σχεδιου και πλοκης (το ανιμε το πετσοκοψαν με ανουσιες αλλαγες, αν και μου αυτο που προσθεσαν στο τελος δεν με χαλασε).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 13 Αύγουστος 2010 - 23:36

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3523 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 03:23

Άρχισα το Digimon Adventure...

#3524 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 21:32

Μόλις τελείωσα το Lovely Complex...
είναι τόσο καλό το ανιμέ!!
άμα κάποιος θέλει να δεί comedy, να το δεί αμέσως οι χαρακτήρες είναι απίστευτα γελίοι ώρες ώρες!!
και το στόρυ έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία απο τα κλασσικά shoujo-highschool thing!!!! :)
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#3525 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 22:08

καλα τα λες, εγω σημερα το επιασα γιατι τα fyuymionoικα που εχω παραλληλα (ghost hunt,shiki) θελω να τα βαζω αφου νυχτωσει,και το επιασα για κατι πιο αναλαφρο.Εφυγαν 7 επ μονοκοπανια και μαλλον για τις επομενες μερες θα το παιξω σπιτογατος αρρωστος. Αν και το σχεδιο μου ξυνισε λιγο στην αρχη, το animation ειναι θεικο,και το ξυλο μαμαει (βοηθανε και οι still σκηνες).

Τελειωσα και basilisk,ψιλοβλακεια μου φανηκε,απλα λιγο πανω απο το σημειο για να φαει drop. To βολοδερνα 3 μηνες τωρα να το τελειωσω.

Ghost hunt respect!!! Αν και με κανει να αναρωτιεμαι αν τα βιβλια εχουν αυτες τις αστειες σεκανς. Μου αρεσει και η μουσικουλα στην αρχη,καποια σειρα επιστημονικης φαντασιας θυμιζει αλλα δεν μου ερχετε
Δημοσιευμένη  εικόνα