Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
#2371
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 13:31
#2372
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 07:44
μετα παω για Gin Tama <---- ειναι καλο ?? κανα tip ?
#2373
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 11:49
Ξεκινησα το Skull Man, δεν μου φαινεται αμαν και τι..
μετα παω για Gin Tama <---- ειναι καλο ?? κανα tip ?
αν ειναι καλο.... ντροπη, ντροπη λεω..
δες το και αν (αν λεμε) στην αρχη δε σου φαινεται απιστευτο κανε λιγο υπομονη για τα πρωτα 10-15 επισοδεια.
#2374
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 12:27
No it wont....καταντά βαρετό...sorry που στο λέω./.ξεκινησα το naruto και ειδα τα πρωτα 10 επισοδεια, ειναι αρκετα ωραιο κ ελπιζω ακομα πιο καλο στην συνεχεια.
ακόμα βλέπω το mononoke..ep 3 still:tensai:

#2375
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 00:27
Conclusion:thatsit:
i lοve this anime

#2376
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 02:06
ξεκινησα το naruto και ειδα τα πρωτα 10 επισοδεια, ειναι αρκετα ωραιο κ ελπιζω ακομα πιο καλο στην συνεχεια.
ΑαΑαΑα Naruto!!
Δες το, αλλά μην δεις τα filler!! Πραγματικά τα περισσότερα είναι σα να βλέπεις άλλο anime και θα σε κάνουν να το σιχαθείς. Δες μέχρι 135 και μετά πήγαινε στο shippuden (και στο shippuden τριγυρνούν φίλλερ γύρω στο 40 και μετά γύρω στο 90, έχε το νου σου!!

Εγώ άρχισα το Vampire Knight. Φαίνεται ενδιαφέρον! Mου αρέσουν οι ιστορίες με βαμπίρ και πρώτη φορά βλέπω anime με vampires!
#2377
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 03:00
με κούρασε το πολύ μελόδραμα ,αλλά ο σχεδιασμός μου άρεσε πολύ αν εξαιρέσουμε τα πόδια των χαρακτήρων που ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.
η υπόθεση ψιλοενδιαφέρουσα κ γενικά βλέπεται χαλαρά.
#2378
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 04:01
Άμα είναι στον ίδιο βαθμό χαλαρότητας και ωραίων ιστοριών σε 1-2 μέρες τελείωσε. Τα 2 πρώτα ήταν καλή συνέχεια του πρώτου κύκλου.
#2379
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:19
ποιο ελεεινη "δυνατοτητα" απο αυτη του πρωταγωνιστη δεν εχω ξαναδει σε anime..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 17 Απρίλιος 2009 - 10:12
#2380
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 23:58
Conclusion:thatsit:
i lοve this anime

Το ιδιο ακριβως συναιβη και με μενα τωρα βλεπω τη 2 σεζον το πρωτο επεισοδιο ηταν ψιλοκαλο αλλα το δευτερο ηταν

#2381
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 00:07
Εχω την εντυπωση πως εχουν χαλασει πολυ τις μαπες των χαραχτηρων, τι μεγαλες μυτες και τετραγωνα ματια ειναι αυτα ρε γμτ? νομιζω στο προηγουμενο ηταν πιο καλες οι αναλογιες, επισης ο Ιππο σα να εγινε λιγο πιο χαζοχαρουμενος και πιο gay ... ουτε Ναρουτο με Σασκε τετοιος ερωτας!

#2382
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 06:01
#2383
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 11:38
Επίσης βλέπω και το Full Metal Alchemist (1η season) και μέχρι το επισόδειο 21 που είμαι, εντάξει βλέπεται αλλά με έχει κουράσει λίγο, μάλλον δεν είναι το είδος μου

#2384
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 13:26
Κι εγώ το ίδιο περίπου είχα πάθει όταν το είδα. Ενώ όταν το ξεκίνησα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία στην πορεία άρχισα να βαριέμαι. Ένιωθα κάτι να μου λείπει, οι εξηγήσεις δεν με ικανοποίησαν και υπήρχε μια εντύπωση επανάληψης. Η ταινία δε(στην οποία συνεχίζεται η ιστορία), με άφησε αδιάφορη. Σαν σύνολο η σειρά ήταν συμπαθητική και είχε κάποια πολύ δυνατά στοιχεία(τα οποία κυρίως οφείλονται στο manga) και αν και την θυμάμαι με χαμόγελο και καρασυμπάθησα κάποιους χαρακτήρες, δεν με ικανοποίησε αρκετά. Ίσως να προσδοκούσα περισσότερα απ' ότι έπρεπε από μια σειρά με τόσο καλό σχέδιο, μουσική, και δυνατή αρχή.
Επίσης βλέπω και το Full Metal Alchemist (1η season) και μέχρι το επισόδειο 21 που είμαι, εντάξει βλέπεται αλλά με έχει κουράσει λίγο, μάλλον δεν είναι το είδος μου, αλλά θα το συνεχίσω anyway, just out of curiosity to see what happens...
Γι αυτό το τελευταίο που λες, μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι θα το δεις. Το μόνο που μου άρεσε και ήταν anime original ήταν που
Στο θέμα μας.
Τελείωσα τελικά με τα χίλια ζόρια το Xenosaga. Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναδώ anime που προωθεί παιχνίδι...
Το Peace maker kurogane μου άφησε πάνω κάτω την ίδια εντύπωση με το fma1. Καλό, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Κάτι filler επεισόδια και filler chars τι τους θέλανε; Αν η σειρά τελείωνε μέσα σε 13-15 επεισόδια και με καλύτερο animation θα ήταν πολύ καλή. Προτείνεται πάντως σε άτομα που τους αρέσουν τα ιστορικά anime και έχουν κόλλημα με τους shinsengumi.
To piano no mori πολύ καλή και γλυκιά ταινία. Πολύ κλασική μουσική και όμορφο animation.
Τώρα βλέπω το Kino no tabi. Είμαι λίγο μετά την μέση και μου άρεσε πάρα πολύ ως τώρα. Το Kawai σχέδιο με ξεγέλασε και είχα την εντύπωση πως θα δω κάτι γλυκανάλατο (αν δεν είχα ακούσει τόσο καλά λόγια δεν ξέρω αν και πότε θα το ξεκινούσα). Καμία σχέση. Όσοι δεν το είδατε ακόμη, σπεύσατε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 18 Απρίλιος 2009 - 13:53
#2385
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 19:28
αρχισα το Haibane Renmei.. ελπιζω να'ναι καλο.