Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2371 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 13 April 2009 - 13:31

Ξεκίνησα να βλέπω τα Initial D. Είμαι στην πρώτη σεζόν. Δεν είχα κάτσει να τα δω ποτέ σοβαρά, καθότι δεν τυχαίνω ιδιαίτερα γκαζοφονιάς. Ωστόσο κάτι η super eurobeat μουσική υπόκρουση, κάτι το CGI που είναι σαν να βλέπω παιχνίδι του 1996 σε Pentium II, μάλλον δε θα την κάνω drop αυτήν την φορά, είμαι στο κατάλληλο mood.

#2372 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 14 April 2009 - 07:44

Ξεκινησα το Skull Man, δεν μου φαινεται αμαν και τι..
μετα παω για Gin Tama <---- ειναι καλο ?? κανα tip ?

#2373 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 April 2009 - 11:49

Ξεκινησα το Skull Man, δεν μου φαινεται αμαν και τι..
μετα παω για Gin Tama <---- ειναι καλο ?? κανα tip ?

αν ειναι καλο.... ντροπη, ντροπη λεω..

δες το και αν (αν λεμε) στην αρχη δε σου φαινεται απιστευτο κανε λιγο υπομονη για τα πρωτα 10-15 επισοδεια.

#2374 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 14 April 2009 - 12:27

ξεκινησα το naruto και ειδα τα πρωτα 10 επισοδεια, ειναι αρκετα ωραιο κ ελπιζω ακομα πιο καλο στην συνεχεια. :drink:

No it wont....καταντά βαρετό...sorry που στο λέω./.
ακόμα βλέπω το mononoke..ep 3 still:tensai:
Posted Image

#2375 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 16 April 2009 - 00:27

Well currently ξανα-βλεπω το Hayate no Gotoku. To ξαναξεκiνησα με αφορμη την δευτερη σεζον και εχω να πω το εξης: πριν ενα χρονο που το ειχα δει μου ειχε φανει αρκετα καλο, τωρα, ενα χρονο αργοτερα και εχοντας δει παρα πολλα anime στο διαστημα που μεσολαβησε, μου φενεται 10000 φορες καλητερο μιας και ποιανω ολα τα αστεια που αναφερονται σε αλλα anime (btw almost 99% of it consist of them:oo:)

Conclusion:thatsit:

i lοve this anime :wooi2:

#2376 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 16 April 2009 - 02:06

ξεκινησα το naruto και ειδα τα πρωτα 10 επισοδεια, ειναι αρκετα ωραιο κ ελπιζω ακομα πιο καλο στην συνεχεια. :drink:

ΑαΑαΑα Naruto!!

Δες το, αλλά μην δεις τα filler!! Πραγματικά τα περισσότερα είναι σα να βλέπεις άλλο anime και θα σε κάνουν να το σιχαθείς. Δες μέχρι 135 και μετά πήγαινε στο shippuden (και στο shippuden τριγυρνούν φίλλερ γύρω στο 40 και μετά γύρω στο 90, έχε το νου σου!! :terror2:)

Εγώ άρχισα το Vampire Knight. Φαίνεται ενδιαφέρον! Mου αρέσουν οι ιστορίες με βαμπίρ και πρώτη φορά βλέπω anime με vampires!

#2377 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 16 April 2009 - 03:00

τέλειωσα εχθές το strawberry panic .
με κούρασε το πολύ μελόδραμα ,αλλά ο σχεδιασμός μου άρεσε πολύ αν εξαιρέσουμε τα πόδια των χαρακτήρων που ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.
η υπόθεση ψιλοενδιαφέρουσα κ γενικά βλέπεται χαλαρά.

#2378 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 16 April 2009 - 04:01

Μετά την αιματηρή εμπειρία παρακολούθησης 107 Gintama συνεχίζω βλέποντας τη δεύτερη σεζόν του Natsume Yuujinchou.

Άμα είναι στον ίδιο βαθμό χαλαρότητας και ωραίων ιστοριών σε 1-2 μέρες τελείωσε. Τα 2 πρώτα ήταν καλή συνέχεια του πρώτου κύκλου.

#2379 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 16 April 2009 - 23:19

βλεπω το speed grapher.....
ποιο ελεεινη "δυνατοτητα" απο αυτη του πρωταγωνιστη δεν εχω ξαναδει σε anime..

Edited by Hellkeeper, 17 April 2009 - 10:12.

#2380 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 April 2009 - 23:58

[QUOTE][quote name='anime-dono']Well currently ξανα-βλεπω το Hayate no Gotoku. To ξαναξεκiνησα με αφορμη την δευτερη σεζον και εχω να πω το εξης: πριν ενα χρονο που το ειχα δει μου ειχε φανει αρκετα καλο, τωρα, ενα χρονο αργοτερα και εχοντας δει παρα πολλα anime στο διαστημα που μεσολαβησε, μου φενεται 10000 φορες καλητερο μιας και ποιανω ολα τα αστεια που αναφερονται σε αλλα anime (btw almost 99% of it consist of them:oo:)

Conclusion:thatsit:

i lοve this anime :wooi2:[/QUOTE]
Το ιδιο ακριβως συναιβη και με μενα τωρα βλεπω τη 2 σεζον το πρωτο επεισοδιο ηταν ψιλοκαλο αλλα το δευτερο ηταν :thumbup: hillarious.

#2381 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 17 April 2009 - 00:07

hajime no ippo New challenger

Εχω την εντυπωση πως εχουν χαλασει πολυ τις μαπες των χαραχτηρων, τι μεγαλες μυτες και τετραγωνα ματια ειναι αυτα ρε γμτ? νομιζω στο προηγουμενο ηταν πιο καλες οι αναλογιες, επισης ο Ιππο σα να εγινε λιγο πιο χαζοχαρουμενος και πιο gay ... ουτε Ναρουτο με Σασκε τετοιος ερωτας!
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#2382 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 April 2009 - 06:01

ξεκίνησα witchblade.ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.

#2383 Yagami_Lighto

Yagami_Lighto

Starting...

• Members
  • 16 posts

Posted 17 April 2009 - 11:38

Εγώ είμαι στο 8ο ep του Boogiepop Phantom. Πολύ ατμοσφαιρικό, τρελό, παρανοϊκό, τρομακτικό, και τόσο μπερδεμένο, που βλέπω κάθε επεισόδιο 2 φορές για να πιάσω το νόημα. Πάντως ενδείκνυται για βραδυνές προβολές, κάτω από την κουβέρτα, και τον ήχο στα χαμηλά για να μην επηρεάζεσαι από τα ανατριχιαστικά sound effects.

Επίσης βλέπω και το Full Metal Alchemist (1η season) και μέχρι το επισόδειο 21 που είμαι, εντάξει βλέπεται αλλά με έχει κουράσει λίγο, μάλλον δεν είναι το είδος μου :emptyonexg1:, αλλά θα το συνεχίσω anyway, just out of curiosity to see what happens...

#2384 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 18 April 2009 - 13:26

Επίσης βλέπω και το Full Metal Alchemist (1η season) και μέχρι το επισόδειο 21 που είμαι, εντάξει βλέπεται αλλά με έχει κουράσει λίγο, μάλλον δεν είναι το είδος μου :emptyonexg1:, αλλά θα το συνεχίσω anyway, just out of curiosity to see what happens...

Κι εγώ το ίδιο περίπου είχα πάθει όταν το είδα. Ενώ όταν το ξεκίνησα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία στην πορεία άρχισα να βαριέμαι. Ένιωθα κάτι να μου λείπει, οι εξηγήσεις δεν με ικανοποίησαν και υπήρχε μια εντύπωση επανάληψης. Η ταινία δε(στην οποία συνεχίζεται η ιστορία), με άφησε αδιάφορη. Σαν σύνολο η σειρά ήταν συμπαθητική και είχε κάποια πολύ δυνατά στοιχεία(τα οποία κυρίως οφείλονται στο manga) και αν και την θυμάμαι με χαμόγελο και καρασυμπάθησα κάποιους χαρακτήρες, δεν με ικανοποίησε αρκετά. Ίσως να προσδοκούσα περισσότερα απ' ότι έπρεπε από μια σειρά με τόσο καλό σχέδιο, μουσική, και δυνατή αρχή.
Γι αυτό το τελευταίο που λες, μην είσαι και πολύ σίγουρος ότι θα το δεις. Το μόνο που μου άρεσε και ήταν anime original ήταν που
Spoiler: spoiler 1ης season
Μετά βέβαια έμαθα ότι ακολουθεί τελείως διαφορετική πορεία από το manga και ξεκίνησα να το διαβάζω για να πάρω απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε στην αρχή η σειρά αλλά απάντηση δεν είχα πάρει ή δεν τα είχα βρει πειστικά. Και κει είδα το φως το αληθινό...

Στο θέμα μας.
Τελείωσα τελικά με τα χίλια ζόρια το Xenosaga. Θα το σκεφτώ πολύ να ξαναδώ anime που προωθεί παιχνίδι...
Το Peace maker kurogane μου άφησε πάνω κάτω την ίδια εντύπωση με το fma1. Καλό, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Κάτι filler επεισόδια και filler chars τι τους θέλανε; Αν η σειρά τελείωνε μέσα σε 13-15 επεισόδια και με καλύτερο animation θα ήταν πολύ καλή. Προτείνεται πάντως σε άτομα που τους αρέσουν τα ιστορικά anime και έχουν κόλλημα με τους shinsengumi.
To piano no mori πολύ καλή και γλυκιά ταινία. Πολύ κλασική μουσική και όμορφο animation.
Τώρα βλέπω το Kino no tabi. Είμαι λίγο μετά την μέση και μου άρεσε πάρα πολύ ως τώρα. Το Kawai σχέδιο με ξεγέλασε και είχα την εντύπωση πως θα δω κάτι γλυκανάλατο (αν δεν είχα ακούσει τόσο καλά λόγια δεν ξέρω αν και πότε θα το ξεκινούσα). Καμία σχέση. Όσοι δεν το είδατε ακόμη, σπεύσατε.:bike: Είναι καταπληκτικό.

Edited by Nighteyes, 18 April 2009 - 13:53.

Posted Image

Posted Image

#2385 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 18 April 2009 - 19:28

Τελος με το speed grapher, ευκολα τελειωσε(παλι καλα)

αρχισα το Haibane Renmei.. ελπιζω να'ναι καλο.