Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1966 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 23:40

Αν και το anime watching μου εχει μειωθει δραματικα xD,δε μπορω να μη βλεπω καθολου.Οποτε a few on going series are necessary.. :3 lately I've watched...

Bounen no Xamdou 14-16 (I think it moves rather slow lately but it's enjoyable nevertheless..)
Casshern SINS 7-9
(αν και το pace παραειναι αργο,το eyecandy(of all kinds :P) is too much too miss out *_* plus,sometime they are gonna tell us how Casshern ended up like that,no? :3)
Chaos Head 7-8
(ισως η μονη σειρα που δεν περιμενα να μ'αρεσει απο το fall season,yet I like it too much now and wait anxiously for every new episode! >D)
Gundam 00 s2 8-9
(well.. it has shiny new mecha :3 i don't need anything else! >D)
Kuroshitsuji 4-5
(περιστασιακα το βλεπω το συγκεκριμενο to kill time XD τα πολλα κλισε το χαλανε ωρες ωρες :x)
Michiko to Hatchin 5-6
(αρχισε ωραια,καπου στο 3-4 επεσε λιγο :x τωρα νομιζω να περνει τα πανω του παλι :3 I think the Michiko flashbacks helped the story a a bit)
Nodame Cantabile - Paris Hen 7-8 (<333333333333333 I think I like a lot more than the first season :P)
Toradora 7-8 (watching just for the lulz :P although every character,save for Ryuuji is between fail and epic fail :x even Taiga :x)

need to find time to finish Real Drive,start ef-a tale of melodies :x
and find a new source for Soul Eater τωρα που σταματησαν οι Rumbel..:bahhh:

#1967 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 17:59

Μια απορια Yami επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το Nodame Cantabile....ποσα episode ειναι συνολικα ολες οι season μαζι..
Ρωταω γτ εγω δεν το βρηκα χωρισμενο σε season ...το βρηκα μονοκομματο.

Μολις τελειοσα το Εnd Of Evangelion....πραγματι μακραν καλυτερο απο την σειρα.Αν και κοβεται λιγο αποτομα παλι και με αφησε καπως ετσι παλι:dazed:.
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#1968 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 18:24

Μια απορια Yami επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το Nodame Cantabile....ποσα episode ειναι συνολικα ολες οι season μαζι..
Ρωταω γτ εγω δεν το βρηκα χωρισμενο σε season ...το βρηκα μονοκομματο.

Μολις τελειοσα το Εnd Of Evangelion....πραγματι μακραν καλυτερο απο την σειρα.Αν και κοβεται λιγο αποτομα παλι και με αφησε καπως ετσι παλι:dazed:.

1η σεζόν Nodame Cantabile 23 επι + 1 special to Nodame and Chiaki summer tales
2η σεζόν Nodame Cantabile: Paris-Hen 11 επι και έχουν κυκλοφορήσει τα 8

btw δεν πιστεύω να χαλάστηκες που απάντησα εγώ αντί για την Yami ΧDDDDDDDDDDDDDDDDd
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1969 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 18:26

Arigato-gosaimasu Noname-chan ^_^
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#1970 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 18:34

Arigato-gosaimasu Noname-chan ^_^

noname -chan :terror2:
I'm a boy u know ... don't call me chan :uhh:
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1971 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 03:39

noname -chan :terror2:
I'm a boy u know ... don't call me chan :uhh:

Λένε και τα αγόρια -chan, συνήθως οι μανάδες, αλλά όταν είναι πολύ πιτσιρίκια (μέχρι 10 χρονών συνήθως).
"Γιατί ρε μάνα συνεχίζεις να με λες Aki-chan..." :if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1972 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 03:45

Αυτον τον καιρο βλεπω Basilisk,πολυ καλο Animation και φοβερες μαχες και καταστασεις μεσα,οσοι εχουν ορεξη να δουνε ενα αιματηρο Battle royale τους το προτεινω

Berserk___Gatsu.jpg

#1973 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 03:48

Ένα μόνο!! ONE PIEEEECE!!! :P
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#1974 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 10:33

Λένε και τα αγόρια -chan, συνήθως οι μανάδες, αλλά όταν είναι πολύ πιτσιρίκια (μέχρι 10 χρονών συνήθως).
"Γιατί ρε μάνα συνεχίζεις να με λες Aki-chan..." :if:

I know ... that's event worst ... :P

btw τώρα βλέπω Kaiba είναι αρκετά διαφορετικό και ευχάριστο ... και βλέπεις και αρκετά μη αναμενόμενα πράματα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1975 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 11:00

Αυτον τον καιρο βλεπω Basilisk,πολυ καλο Animation και φοβερες μαχες και καταστασεις μεσα,οσοι εχουν ορεξη να δουνε ενα αιματηρο Battle royale τους το προτεινω

αμα τους αφαιρουσαν και λιγα φρυδακια ωραια θα ηταν...

#1976 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 14:18

βλέπω full metal panic αλλά από όσο είδα μέχρι τώρα δεν έχω να πω καμία εντύπωση:terror2::terror2:

#1977 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 16:21

εχω αρχισει το Blood και ειμαι στο 5 επεισοδιο μεχρι στιγμης δε μ'εχει κανει να βαρεθω και προβλεπω στα επομενα επεισοδια θα γουσταρω τρελα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1978 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:29

Μετά από ένα εξάμηνο χαλαρής παρακολούθησης anime(καλοκαίρι καθόλου-μετά μόνο code geass season 2 και clannad season 2 και gundam 00 και στο μεταξύ ένα hard-drive crash {300 giga bye-bye:frozen:}) τελείωσα χθες το Library Wars(το είχα σταματήσει το καλοκαίρι).
Με καλό animation αν και στα τελευταία επεισόδια πέφτει αρκετά,χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο,αλλά το προτίνω για κάτι ανάλαφρο.Kαλό για quickwatch(12 επεισοδιάκια είναι).

#1979 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 13:37

Αυτην την περιοδο παρακολουθω devil may cry .Εχει πολυ μπιστολιδι και οι αποστολες του dante ειναι πολυ θεαματικες και ριψοκινδυνες.Εχω δει μεχρι το εκτο επεισοδειο.

Βλεπω να την τελειωνω σηντομα την σειρα επειδη εχει μονο 12 επεισοδεια

#1980 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 20:40

Είδα ένα επεισόδιο του Elfen Lied και δεν είδα άλλο....:deadga6: