Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#151 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 November 2006 - 17:04

Kateikyoushi Hitman Reborn! ep.1 (ένα anime που περίμενα σαν τρελή και ευτιχός το ανέλαβε η Shinsen :happy2: )

:pinch: :shock: :scared: :rolleyes2: :mellow: :mad2: :question: :wallbash: : :dots: :shutup: :| :crazy:

κι εγω καπως ετσι ειμαι με αυτο το θεμα... :bleh: αλλα απο το τιποτα :sleep: συμβιβαζομαστε με Shinsen :mellow:

Eureka seveN 1-11 :respect: :respect: :respect:
Bartender 2 :respect: :respect: :respect:
Nana 20
Gintama 7
Garasu no Kantai 13-14
Shounen Onmyouji 2
Black Lagoon - The Second Barrage 5
Flag 6

#152 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 08 November 2006 - 17:34

Kateikyoushi Hitman Reborn! ep.1 (ένα anime που περίμενα σαν τρελή και ευτιχός το ανέλαβε η Shinsen :happy2: )

:pinch: :shock: :scared: :rolleyes2: :mellow: :mad2: :question: :wallbash: : :dots: :shutup: :| :crazy:

κι εγω καπως ετσι ειμαι με αυτο το θεμα... :bleh: αλλα απο το τιποτα :sleep: συμβιβαζομαστε με Shinsen :mellow:

omgf εγώ δεν έχω κάπιο prom με την shinsen,εντάξει πολλές φορές αργεί και μου σπάει τα νεύρα
αλλά οι δουλειές της μου φένοντε ικανοπιητικές. Βέβεα δεν είμαι κ master των japanese αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Τέσπα το ''ευτιχός'' ήταν κ κάπος ιποκειμενικό μια κ έτσι όπος πήγενε νόμιζα ότι το συγκεκριμένο anime
δεν θα γινότανε ποτέ funsub :P ¶σε που χίλιες φορές π.χ. που το έπιασε η shinsen παρά να το έπιανε η Your-Mom :bleh:
Πάντος επιδί δεν ξέρω ακόμα πολλά απο funsub k συνίθος εξαρτώμε αποκλειστικά απο τα raiting που βλέπω στο aniDB
και πιθανόν μπορεί να υπάρχουν κ άλλοι σαν κ εμένα. Πιστέβω ότι οι ψαγμένοι εδώ μέσα πρέπι
να ανοίξουν κανά topic για τα funsub, για να ξέρουμε κ εμείς κ να μην κατεβάζουμε τίποτα πατάτες :P

και για να μην βγώ και τελίος εκτός θέματος....
μόλις είδα τα eps1-2 απο Soukou no Strain (s-strain)
και αν θέλετε πέστε με τρελή αλλά εμένα μια φορά μ'άρεσε αρκετά
και στο τέλος του 2ep συγκινήθηκα κιόλας :rolleyes:

rrmr.png

#153 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 November 2006 - 18:32

βασικα κανεις δεν εχει προβλημα με τους shinsen(αν και τα subs τους κειμενονται απο good εως very good για μενα),αλλα οταν ποιανουν 20 σειρες και τελιωνουν τις 5(και αν) δεν γινονται ακριβως το αγαπημενο σου group :bleh: καλως να subbαρεις διαφορες σειρες αλλα ενα οριο δεν ειναι κακο... :calm:
τωρα μενει να ποιασουν και το Kekkaishi και δεσαμε καλα! :bleh:

εγω παλι το Soukou no Strain γιατι το βρηκα επιεικως αισχος :bleh: ?
το σεναριο ειναι γεματο κλισε so far και αυτο με
Spoiler:
καπου το εχω ξαναδει...
παντως μαρεσαν τα mecha designs..αρκετα ''καινουργια'' σε σχεση με τα υπολοιπα mecha της χρονιας...αν φτιαξουν και λιγο το σεναριο ισως να χει μια ελπιδα να σωθει :P

Edited by Kenny, 10 November 2009 - 11:06.
spoiler tag fixed

#154 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 November 2006 - 21:35

Πιστέβω ότι οι ψαγμένοι εδώ μέσα πρέπι
να ανοίξουν κανά topic για τα funsub, για να ξέρουμε κ εμείς κ να μην κατεβάζουμε τίποτα πατάτες

Δες αυτό το θέμα που δημιούργησα. http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?p=33511#33511 . Ρώτα εκεί για ό,τι θέλεις

Και για να μην ξεφεύγουμε, άρχισα τα Slayers Next παράλληλα με το Χ. (Για να ξεφεύγω από το πολύ το δράμα :bleh: )

E5VV38U.jpg

#155 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 posts

Posted 08 November 2006 - 21:57

Τελείωσα και τα specials οτυ FMA. Προς το τέλος του Reflections έριξα πολύ κλάμα(κάποια στιγμή θα ξαναδώ όλο το anime). Τώρα θα αρχίσω το Haibane Renmei

#156 Tsarkas

Tsarkas

Pirate King

• Members
  • 7 posts

Posted 08 November 2006 - 22:26

Λοιπον Θα Γραψω τωρα τι λιστα με τα Anime που εχω δει και που βλεπω.Ολα ειναι Γαματα :kakashithumbup:

One Piece
Dragon Ball
Yugioh
Naruto
Bleach
Berserk
Basilisk
Fate stay Night
Air Gear
Shaman King
Ninga Scrol
Hunter x Hunter
Tekkaman Blade
Karas
Kapamaru
Bay Blades
Digimon
Jumaru
Thunder Cats
Deth Note
(Μπορει να ξεχασα κανενα)

Καλιτερη εντιπωση μοy εκαναν τα Anime: One piece,Fate stay Night,Basilisk,Death Note,Naruto,Bleach,) :P

#157 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 November 2006 - 22:06

Εδώ πέρα λέμε όσα anime βλέπουμε αυτήν την στιγμή. Όχι όσα έχουμε δει ως τώρα :bleh:

Καλώς ήρθες στο Forum μας κιόλλας :bye:

E5VV38U.jpg

#158 n1k0s_dio

n1k0s_dio

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 09 November 2006 - 22:10

Για σε όλους.

Είμαι στο 101 στο Bleach και να δω που θα φτάσει.
Και προς το τέλος του Scrapped Princess.
Εχω στο πρόγραμμα εάν αντέξω το GTO το Monster και το δεύτερο μισό του Nadia (με κούρασε λίγο το τελευτεο).
NO AVATAR FOR TODAY

#159 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 18 November 2006 - 02:03

μολις τελειωσα το samurai 7 και το μονο που μπορω να πω ειναι ειναι πως μακαρι να υπηρχαν και αλλα τοσο "ωριμα" anime.πρωτη φορα που συνδεθηκα συναισθηματικα τοσο πολυ με τους χαρακτηρες ανεξαρτητως anime,videogame,ταινιων.ντρεπομαι που το λεω αλλα στο τελος ημουν σε μια φαση να κλαιω και να ειμαι χαρουμενος ταυτοχρονα.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#160 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 18 November 2006 - 02:49

Dragon half= 2 φορές καλύτερο απο slayers
Yami no matsuei= Mεγαλειόδης μετρiότητα
Mazinger Z 1-28 =Τα είδα και γουσταρα yeah :respect:
Αλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια για Rahxephon to παράτησα στο ep4 αυτη τη φορά...
Death note 6+7........
Bartender 3
NHK ni youkoso 8-18
Otaku no video τι εχόυν κάνει αυτα τα παλικαρια στη gainax που να παρει :respect:
Kannaduki no miko άντεξα μεχρι το 3 : Συμπέρασμα... μη ξαναδείς anime μονο και μονο επιδει το opening θυμίζει gundam :bleh:

Thats all... i think :rolleyes2:
Posted Image

#161 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 November 2006 - 11:24

επειδή αγνόησα για λιγο τους γνωστούς τίτλους, λέω επιτελους να δω το Cowboy bebob, κατι που επρεπε να χα κανει εδω και καιρο.

Ακολουθουν τα Mai-Hime, Irresponsible Captain Tylor, Samurai 7, Samurai Champloo και μετα απο αυτα οι γνωστες σειρες του 2006 (Kemonozume, Ergo Proxy, Eureka 7, XXXholic, Higurashi).

Μετά βλέπουμε....του χρόνου δηλαδη.

Δε συνηθιζω να βλεπω πολλες σειρες ταυτοχρονα, και παντα εχω ολα τα επεισοδια στη διαθεση μου, ωστε αν δε μου αρεσει καποιο, να πηγαινω στο επομενο. Αλλιως θα παρατουσα anime σα το Fullmoon απο τη μεση περιπου

Edited by Kenny, 10 November 2009 - 11:09.
double post

#162 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 18 November 2006 - 11:26

Death Note 07
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 04
Bleach 103
Naruto 210
One Piece 283
Busou Renkin 05
D.Gray-Man 07

LfNX0dh.png

#163 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 18 November 2006 - 12:42

Death Note , Yamato Nadeshiko Shichi Henge , Excel Saga , Rockman.Exe (ξέρω είναι πολύ childish αλλά το παιχνίδι στο gba το λάτρεψα :love: )
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#164 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 18 November 2006 - 13:15

Death note, Bleach, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, One piece(δευτερη φορα), Beck(να σαι καλα Authman)
不 林 カ 山
Posted Image

#165 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 20 November 2006 - 04:56

Μολις είδα το Furi Kuri. Δεν κατάλαβα τπτ :/

Επανάληψη μητηρ πάσης μαθήσεως λένε και μετά τη 2 φορά αρχίζω και βγάζω άκρη. Α ρε gainax με τα anime σου.... :respect:
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare