Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1516 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:09

Ranma 1/2 ακομα το συνεχιζω εχω φτασει τα 62 επεισοδεια και ειναι πολυ καλοοοοο.:wooi2:

#1517 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:35

Κάνοντας ένα διάλλειμα από τα Dragonball ( 153 + 110 πάνε πολύ ) είπα να δω και κανά άλλο μικρής διάρκειας. Και άρχισα το Black Lagoon. Μέχρι στιγμής έχω δει 7 επεισόδια και νομιίζω πως ερωτεύομαι την Revy :kawaii:. Είναι πάρα πολύ καλό μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει στο τέλος
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#1518 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 14:35

Naruto...Και εχω φαει γερο κολλημα, πραγμα που δεν περιμενα....!
εχω δει τα 60 πρωτα επεισοδια αλλα εξ'αιτιας μη ελευθερου χωρου στο δισκο εχω σταματησει εκει....:nanana:
Παντως ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι νομιζα και πραγματικα τα σπαει!!! ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1519 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 14:49

Λιώνω με Genshiken...Μπορώ να πω ότι έπρεπε να αλλάξω το user title σε kimochi warui γι αυτό που θα πω...Είναι κακό που έχω ερωτευτεί την Oguie-chan??Πείτε μου κάποιος:nosey:
[/kimo-ota]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1520 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 14:55

Λιώνω με Genshiken...Μπορώ να πω ότι έπρεπε να αλλάξω το user title σε kimochi warui γι αυτό που θα πω...Είναι κακό που έχω ερωτευτεί την Oguie-chan??Πείτε μου κάποιος:nosey:
[/kimo-ota]

OMG:colddd:
Δεν θέλω να ξέρω καν πως σε σκέφτεται(if you've watched episode 5 of season 2 you understand what I mean....)

Comic Party για μένα μετά από σύσταση του φίλτατου Konata. Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1521 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 15:41

Me_Loves_Neliel, τα θερμα μου συλληπητηρια man:emptyonexg1:

Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.

Ο Taishi ομως τα σπαει!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1522 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 16:28

Ο Taishi ομως τα σπαει!!!

Hai hai. Αλλά τα επεισόδια κατάθλιψης και μάλιστα αυτό στην παραλία ήταν soooooo slow(και είχε ελάχιστο Taishi:hahaha:). But no matter what Chisa is the best!!! "Mr.Paper and Mr.Ink became unhappy inside of Mr.Printing Machine....":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Enough with the spam

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1523 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 16:44

Έχω έτοιμες τόσες σειρές να δω των 12-26 επεισοδίων και εγώ συνεχίζω να κατεβάζω νέες σειρές πολύ μεγαλύτερου αριθμού επεισοδίων...:emptyonexg1:
Μετά το One Piece όπου είδα όλα τα επεισόδια (350 περίπου) ξεκίνησα το Hitman Reborn το οποίο είναι ongoing και περίπου στα 90 επεισόδια, ενώ έχω δει μέχρι το 55 περίπου.
Μιλάμε δηλαδή για 400 επεισόδια στα οποία θα έβλεπα από τις σειρές που έχω ήδη σε dvd κάπου στις...400/26=16 σειρές :deadga6:
Και για να σχολιάσω και αυτό που βλέπω τώρα, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Μέχρι το 20 επεισόδιο έκανα αγγαρεία, για την ακρίβεια δεν είδα τα 15-19 επειδή έμαθα από το αντίστοιχο τόπικ ότι δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Μετά είχε ένα ψιλοενδιαφέρον arc 5 επεισοδίων περίπου, μετά βαρετά επεισόδια και από το 35 περίπου ως τώρα έχει ένα ενδιαφέρον arc και επιτέλους αρχίζει να ξεδιπλώνει την ιστορία και να δίνει πληροφορίες για βασικούς χαρακτήρες που έπρεπε να δώσει από την αρχή. Πρέπει όμως να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1524 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 21:06

OMG:colddd:
Δεν θέλω να ξέρω καν πως σε σκέφτεται(if you've watched episode 5 of season 2 you understand what I mean....)

Comic Party για μένα μετά από σύσταση του φίλτατου Konata. Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.

Aτσααααα!!!~
Τώρα είδα το 5 και κατάλαβα τι εννοείτε εσύ και ο adventurer!!!!!:frozen:
Βρε ας σκέφτεται ότι θέλει,καλό είναι να είναι "σάπια" η γυναίκα!:wooi2:
("σάπια" βλ. κυριολεκτική σημασία του fujoushi)
Αρκεί να είναι "σάπια" από πολλές πλευρές.Αλλά πείτε μου δεν είναι σχεδόν το ποιο kewt πλάσμα ever??
Spoiler:

Someone say sth if spoiler's empty plz.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1525 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 22:28

Gintama first 5 eps, so win ^-^

Ayatsuri Sakon \m/

#1526 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 02:07

Zω πραγματικά kult σκηνές...Φυσάει σαν το διάολο,τα παράθυρα τρίζουν,ο αέρας σφυρίζει από τις χαραμάδες των θυρών όλα αυτά ενώ έβλεπα higurashi...Total bone-chiller aside all of the cuteness...
Spoiler:

Wanna get a good fright-high?Higurashi iz teh deal...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1527 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 06:11

Spoiler:

Soz for teh spam demo.....
Δεν άντεξα. Αν εννοείς αυτό
Spoiler:

τότε πρέπει να σου πω ότι είναι USO DA!!! εκτός κι αν εννοείς τον Usopp του OP......*σπαζ@ρχι geek mode off*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1528 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 21:36

Καλά, τα καινούρια δε τα βλέπει κανένας? Βέβαια δεν είναι ιδιέταιρα συναρπαστική αυτή η season, το μόνο που μπορώ να πω ότι μαρέσει αρκετά είναι το Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto Natsu no Sora.

Κατά τα άλλα το blade of the immortal ήταν απογοήτευση, για το Birdy the mighty decode δε μπορώ να αποφασήσω ακόμα αλλά δύσκολα το βλέπω να μαρέσει πολύ (αν και το βλέπω ευχάριστα).

Το Natsume Yuujinchu είναι συμπαθητικό (θυμίζει πάααρα πολύ το mokke) αλλά μου φαίνεται πολύ low budget γενικώς και γενικότερα είναι πολύ διαφορετικό απότι περίμενα από μια δουλειά των brains base (μήπως το kurenai ήταν πολύ αποτυχία και ξεμείνανε από λεφτά?)

#1529 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 00:12

Αυτές τις μέρες βλέπω το Dragonaut the Resonance και να πω την αληθεια δεν είναι και τόσο τρομερό:yawn2::canthelp:. Με ωραιο σχέδιο και παρα πολυ fun service :nbleed:προσπάθησαν να τραβήξουν το κοινό αν με καταλαβένετε:kill4u:.:hehehe: Οποιος το έχει δει καταλαβαινει που αναφερομαι. Αλλα κατα τα αλλα βαριωμουν να το βλέπω μετα απο καποια στιγμή και δεν ξέρω πως να το τελιωσω. μετα αρχιζω The melancholy of haruhi suzumiya .hope its good.:wooi2:
Posted Image

#1530 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 04:50

εγς βλεπω το samurai champloo Τωρα!!! καλα τα σπαει ρε