Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:09

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:35

There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 14:49

[/kimo-ota]

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 14:55
Λιώνω με Genshiken...Μπορώ να πω ότι έπρεπε να αλλάξω το user title σε kimochi warui γι αυτό που θα πω...Είναι κακό που έχω ερωτευτεί την Oguie-chan??Πείτε μου κάποιος
[/kimo-ota]
OMG:colddd:
Δεν θέλω να ξέρω καν πως σε σκέφτεται(if you've watched episode 5 of season 2 you understand what I mean....)
Comic Party για μένα μετά από σύσταση του φίλτατου Konata. Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 15:41
Ο Taishi ομως τα σπαει!!!Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 16:28
Ο Taishi ομως τα σπαει!!!
Hai hai. Αλλά τα επεισόδια κατάθλιψης και μάλιστα αυτό στην παραλία ήταν soooooo slow(και είχε ελάχιστο Taishi:hahaha:). But no matter what Chisa is the best!!! "Mr.Paper and Mr.Ink became unhappy inside of Mr.Printing Machine....":hahaha:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 16:44

Μετά το One Piece όπου είδα όλα τα επεισόδια (350 περίπου) ξεκίνησα το Hitman Reborn το οποίο είναι ongoing και περίπου στα 90 επεισόδια, ενώ έχω δει μέχρι το 55 περίπου.
Μιλάμε δηλαδή για 400 επεισόδια στα οποία θα έβλεπα από τις σειρές που έχω ήδη σε dvd κάπου στις...400/26=16 σειρές

Και για να σχολιάσω και αυτό που βλέπω τώρα, δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Μέχρι το 20 επεισόδιο έκανα αγγαρεία, για την ακρίβεια δεν είδα τα 15-19 επειδή έμαθα από το αντίστοιχο τόπικ ότι δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Μετά είχε ένα ψιλοενδιαφέρον arc 5 επεισοδίων περίπου, μετά βαρετά επεισόδια και από το 35 περίπου ως τώρα έχει ένα ενδιαφέρον arc και επιτέλους αρχίζει να ξεδιπλώνει την ιστορία και να δίνει πληροφορίες για βασικούς χαρακτήρες που έπρεπε να δώσει από την αρχή. Πρέπει όμως να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 21:06
Aτσααααα!!!~OMG:colddd:
Δεν θέλω να ξέρω καν πως σε σκέφτεται(if you've watched episode 5 of season 2 you understand what I mean....)
Comic Party για μένα μετά από σύσταση του φίλτατου Konata. Ωραίο είναι αν και κάποιες στιγμές γίνεται λίγο βαρετό.
Τώρα είδα το 5 και κατάλαβα τι εννοείτε εσύ και ο adventurer!!!!!

Βρε ας σκέφτεται ότι θέλει,καλό είναι να είναι "σάπια" η γυναίκα!

("σάπια" βλ. κυριολεκτική σημασία του fujoushi)
Αρκεί να είναι "σάπια" από πολλές πλευρές.Αλλά πείτε μου δεν είναι σχεδόν το ποιο kewt πλάσμα ever??
Someone say sth if spoiler's empty plz.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 22:28
Ayatsuri Sakon \m/
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 02:07
Wanna get a good fright-high?Higurashi iz teh deal...

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 21:36
Κατά τα άλλα το blade of the immortal ήταν απογοήτευση, για το Birdy the mighty decode δε μπορώ να αποφασήσω ακόμα αλλά δύσκολα το βλέπω να μαρέσει πολύ (αν και το βλέπω ευχάριστα).
Το Natsume Yuujinchu είναι συμπαθητικό (θυμίζει πάααρα πολύ το mokke) αλλά μου φαίνεται πολύ low budget γενικώς και γενικότερα είναι πολύ διαφορετικό απότι περίμενα από μια δουλειά των brains base (μήπως το kurenai ήταν πολύ αποτυχία και ξεμείνανε από λεφτά?)
Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 00:12

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 04:50