Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)
Posted 23 March 2009 - 15:34

Posted 23 March 2009 - 16:02
εγω κοντεψα να παθω ψυχολογικα με το death note οσοι το εχουν δει θα καταλαβαινουν τι εννοω..!
Καλα εξαρταται το ατομο ...εγω εχω δει το death note (πολυ ωραιο) αλλα βρικα τελεια την αμοσφαιρα που επικρατουσε ...ειδικα στο τελος(ηλεκτρισμενη κλπ....

Τωρα ανιμ που με εκνα να νιωσω θλιψη ειναι το shoynen onmyouji ...δεν ειναι και τοσο γνωστο αλλα ειναι περιπου πορσφατο αλλα οσοι εχουν δει το τελος θα καταλαβουν τι εννοω

Posted 23 March 2009 - 16:08
το death note εδεινε μια ατμοσφαιρα πιεσεις(ψυχολογικα)οπου αυτο σε εβαζε καλυτερα στο θεμα για παραδειγμα
Posted 23 March 2009 - 16:22
gravitation
Spoiler:
1.loooooool!οκ..
2.off to watch saikano
3.ρε παιδια οι θανατοι εκτος και αν ειναι φρικιαστικοι δεν ειναι ακριβως συγκινητικοι.ο,τι σοκαρει μπορει να προκαλεσει συγκινηση πιστευω,ή ο,τι συνδεεται με μας εμμεσα.στο nge πχ καθηλωνεσαι,δεν μπηγεις τα κλαματα

4.εχω κλαψει σε:
Posted 24 March 2009 - 02:28
1.loooooool!οκ..
2.off to watch saikano
3.ρε παιδια οι θανατοι εκτος και αν ειναι φρικιαστικοι δεν ειναι ακριβως συγκινητικοι.ο,τι σοκαρει μπορει να προκαλεσει συγκινηση πιστευω,ή ο,τι συνδεεται με μας εμμεσα.στο nge πχ καθηλωνεσαι,δεν μπηγεις τα κλαματα
4.εχω κλαψει σε:Spoiler:
ένας θάνατος μπορεί να είναι συγκινητικός αν πχ αυτός που πεθαίνει υποφέρει πολύ ή πει κάτι πριν πεθάνει το οποίο σε άγγιξε.στην τελική μπορεί απλά να στεναχωριέσαι που δε θα τον ξαναδείς στο anime.
νομίζω είναι θέμα γούστου =]
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 03 April 2009 - 22:45

Edited by Kenny, 04 April 2009 - 07:54.
Posted 03 April 2009 - 23:26
Μanga ( αν και το thread είναι για anime ):
Naruto:
Berserk: στο τέλος του chapter 3 vol 3... Απλά φοβερό!
Anime:
One Piece: Πολλά και διάφορα

There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 05 April 2009 - 13:42
Εχει ο καιρος γυρισματα.....Θα δεις αμα ψαξεις το manga εκτος απο το anime...Δεν αντεχω να βλεπω να βαρανε ton sasuke....ΚΛΑΙΩ...
Spoiler: manga spoilers
ΜΕΓΑΛΟ Manga Spoil---->
εγω παιδια δν μπορω να καταλαβω που στο καλο το βρηκατε συγκινιτικο το saikano.Ειναι ενα απο τα λιγα anime που δν με αγγιξαν καθολου.Ειλικρινα IMO ητανε τελειως gtp.
Φοβερο ητανε το Elfen Lied και το Le Portrait de Petite Cossete στο οποιο δν εκλαψα αλλα η ατμοσφαιρα ηταν πολυ μουντη,σκοτεινη,θλιβερη και ομορφη μαζι.
Τελος IMO ξανα,το DeathNote ειναι οντως κορυφαιο αλλα δν μου εφερε θλιψη.Δηλαδη στις μονες φασεις που με επιασε ητανε οταν εβλεπα
Posted 05 April 2009 - 13:52

:mador2:Don't forget it:hehehe:

Posted 05 April 2009 - 22:08
Δεν αντεχω να βλεπω να βαρανε ton sasuke....ΚΛΑΙΩ...
Spoiler: manga spoilers
εκει να δεις ποσο θα κλαψεις...
Posted 05 April 2009 - 22:37

Posted 06 April 2009 - 12:33
Ποιο ειναι αυτο το σημειο που αναφερεις????Spoiler:
εκει να δεις ποσο θα κλαψεις...

Posted 06 April 2009 - 18:13
Posted 06 April 2009 - 18:45
Το FLAG
Spoiler: προσοχή είναι spoiler απο το φινάλε της ιστορίας!
+1.
Εκτός απ'το grave of the fireflies που έχω ξαναναφέρει, βάζω στο ίδιο επίπεδο και το "the dog of flanders". (flanders no inu - 1997) Απ'τις πιο λυπητερές ιστορίες που έχω δει. Mustsee για όλους και η αρχική νουβέλα στην οποία βασίστηκε, πολυβραβευμένη.
Κι από σειρές δράματα, το Terra E.. με είχε χτυπήσει πολύ ψυχολογικά επίσης...
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 06 April 2009 - 19:04