Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)

• Please log in to reply
621 replies to this topic

#211 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 27 October 2007 - 07:50

WitchHunter Robin, δεν ξερω βγαζει μια γλυκια μελαγχολια αυτη η σειρα

Honey and Clover, ποοοοοοολυυυυυ ψυχοπλακωμα (κι ομως ο μαζοχας το ειδα μεχρι το τελος.....)

Η ουσια ειναι μια amigos. Αν θελει ο γιαπωνεζος να σε συγκινησει και να τρεχουν ποταμια απ'τα ματια σου, το καταφερνει ανετα ο που..ης!!!
All hail the machine
Posted Image

#212 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 27 October 2007 - 12:54

WitchHunter Robin, δεν ξερω βγαζει μια γλυκια μελαγχολια αυτη η σειρα

Honey and Clover, ποοοοοοολυυυυυ ψυχοπλακωμα (κι ομως ο μαζοχας το ειδα μεχρι το τελος.....)

Η ουσια ειναι μια amigos. Αν θελει ο γιαπωνεζος να σε συγκινησει και να τρεχουν ποταμια απ'τα ματια σου, το καταφερνει ανετα ο που..ης!!!

Ρε παιδιά που το είδατε το ψυχοπλάκωμα στο Honey and Clover?Δλδ το είδα και εγώ 24 επισόδεια δεν είναι?
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#213 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 28 October 2007 - 14:50

Ρε παιδιά που το είδατε το ψυχοπλάκωμα στο Honey and Clover?Δλδ το είδα και εγώ 24 επισόδεια δεν είναι?

Νταξ, τι να πω, ο καθενας με τα γουστα του... πειραζει που μετα απο καθε επεισοδιο Honey&Clover εμενα μου εβγαινε ενας Καρυωτακικισμος? :? : :despair: :despair:
All hail the machine
Posted Image

#214 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 October 2007 - 16:56

Δεν είδες και την δεύτερη season, man, γι' αυτό. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#215 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 29 October 2007 - 21:39

Δεν είδες και την δεύτερη season, man, γι' αυτό. ;)

Που είναι η δευτερη season ρε παιδιά δώστε κανένα link.Αμάν τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας:erk::P.
Αλλά αυτά που είδα σιγά τον καρυωτακισμό.

#216 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 30 October 2007 - 14:01

Φιλε μου Archangel, αυτο εγκειται στο προσωπικο γουστο του καθενος! Ειναι προφανες οτι καθε anime (ή ταινια ή οτιδηποτε αλλο), βγαζει διαφορετικα συναισθηματα στον καθενα μας και περνα διαφορετικα μηνυματα.
Εμενα και το Serial experiment Lain μου εβγαζε μια θλιψη και ενιωθα καπως οταν το εβλεπα, αυτο δεν σημαινει οτι θα συμφωνησουν απαντες μαζι μου :thatsit:
All hail the machine
Posted Image

#217 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 October 2007 - 14:30

Στεγνα saikano δεν νομιζω να εχω συγκινιθει πουθενα αλου και δεν ειμαι τυπος...:emptyonexg1:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#218 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 31 October 2007 - 09:02

Φιλε μου Archangel, αυτο εγκειται στο προσωπικο γουστο του καθενος! Ειναι προφανες οτι καθε anime (ή ταινια ή οτιδηποτε αλλο), βγαζει διαφορετικα συναισθηματα στον καθενα μας και περνα διαφορετικα μηνυματα.
Εμενα και το Serial experiment Lain μου εβγαζε μια θλιψη και ενιωθα καπως οταν το εβλεπα, αυτο δεν σημαινει οτι θα συμφωνησουν απαντες μαζι μου :thatsit:

Mushasi λοιπον σωστά αλλά εγώ το είπα για να βρισκόμαστε σε κουβέντα.

Ρε παιδιά ακόμα περιμένω το link για την δεύτερη season.

#219 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 31 October 2007 - 12:42

Gundam SEED (War Drama, αλλά Drama μιλάμε, με είχε πιάσει η ψυχή μου στιγμές-στιγμές)

Elfen Lied το επεισόδιο με το σκυλάκι (heartwrench)

Grave of the Fireflies

Windaria

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#220 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 01 November 2007 - 12:19

Mushasi λοιπον σωστά αλλά εγώ το είπα για να βρισκόμαστε σε κουβέντα.

Ρε παιδιά ακόμα περιμένω το link για την δεύτερη season.

Αμιγκο κουβεντα οποτε θελεις :clap: ΠΑΝΤΑ εντος θεματος εννοειται (το νου σου, μπορει να διαβαζουν και τιποτις μοντερεητορς :hahaha: ), σχετικα με link τωρα δεν ξερω κατι και νομιζω οτι δεν πρεπει να παιζει (οχι 100% σιγουρος), ισως να τα τσιμπαγες μεσω ADN?

Τωρα για Elfen Lied που ανεφερε ο Speedgrapher, ετυχε να το παρακολουθω χθες και για αλλη μια φορα σπαραξα με την 7 (Nana). Ρε παιδια, αν ο Καζαντζιδης εβλεπε Elfen Lied, θα ειχε γραψει δισκους και δισκους! Η ολη ιστορια της, ο τροπος που μιλαει για τον "μπαμπα" της, το ποσο τον αγαπαει, το οτι στο τελος βλεπουμε το ποσο την αγαπαει κι εκεινος.... :Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2::Crying2:
All hail the machine
Posted Image

#221 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 01 November 2007 - 13:28

* pawned by Musashi's ευαισθησίες

πάντως το επεισόδιο με το σκυλάκι το είδα μετά βίας την πρώτη φορά που είδα Elfen Lied...τις άλλες το προσπέρασα....
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#222 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 01 November 2007 - 14:00

* pawned by Musashi's ευαισθησίες

Γιατι βρε, κι εγω ανθρωπος δεν ειμαι? συναισθηματα δεν εχω? Αλλο το πως ειμαι οταν βγαινουμε για καφε κι εχω κεφια ή πιανω το φτυαρι :head::head::head:

BTW αν ποσταρεις τιποτα καμμενες ή hentai ατακες που εχω πεταξει κατα καιρους και με κανεις ρομπα, απλα κρυψου.... you've been warned :kill4u:
All hail the machine
Posted Image

#223 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 02 November 2007 - 01:27

Παιδιά τελικά θα κάνω μια αναθεώρηση στην δήλωση που έκανα για το Honey and Clover....

Ρε παιδιά τι κλάμα ήταν αυτό στο τέλος της δεύτερης season?:nanana:
Δλδ εντάξει τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα με τίποτα.
Πω πω!!!Άντε να συνέλθω τώρα....

Υ.Γ.:Όσο για τους mods εντάξει δεν έχω δώσει δείγματα κακής διαγωγής:P
και εξάλου έχω γαλόνια:hahaha:(αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα τους εμποδίσει αυτό για να μου κάνουν ban αν το θελήσουν:emptyonexg1:).

#224 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 02 November 2007 - 02:48

Γιατι βρε, κι εγω ανθρωπος δεν ειμαι? συναισθηματα δεν εχω? Αλλο το πως ειμαι οταν βγαινουμε για καφε κι εχω κεφια ή πιανω το φτυαρι :head::head::head:

BTW αν ποσταρεις τιποτα καμμενες ή hentai ατακες που εχω πεταξει κατα καιρους και με κανεις ρομπα, απλα κρυψου.... you've been warned :kill4u:

Naaahhhh, όποιος θέλει να έρθει να σε ακούσει live!!!

btw...συμφωνώ απόλυτα για το Honey and Clover...παρολαυτά imo είναι από τα καλύτερα anime around...
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#225 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 02 November 2007 - 07:50

Το Love Hina ηταν συγκινητικο σε μερικα σημεια.