Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)

• Please log in to reply
621 replies to this topic

#196 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 20 October 2007 - 14:26

Εγω στο elfen lied νομιζα οτι θα εκλεγα αλλα τελικα συγκινιθηκα απλα:Blissfull:

+1

geniak to elfen lied k emena me sugkinhse..
kala oxi k na klayw alla htan entono geniak to sunais8hma pou sprokalouse eidika
Spoiler:

Posted Image

#197 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 21 October 2007 - 15:21

+1

geniak to elfen lied k emena me sugkinhse..
kala oxi k na klayw alla htan entono geniak to sunais8hma pou sprokalouse eidika

Spoiler:

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#198 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 21 October 2007 - 23:16

βασικα τα anime που συγκινουν πιο πολλυ απο οτι εχω καταλαυει ειναι τα shounen...(one piece, naruto)

on topic: δεν θυμαμαι αν το εχω πει αλλα προτινω shingetsutan tsukihime & Great Teacher Onizuka (GTO is a drama/comedy/slice of life anime for the ones who doesn't know it)
Posted Image

#199 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 October 2007 - 10:05

βασικα τα anime που συγκινουν πιο πολλυ απο οτι εχω καταλαυει ειναι τα shounen...(one piece, naruto)

θα λεγα το ακρως αντιθετο...
βλεπω τα παραπανω επειδη εχουν μαχες και γελιο
αν θελησω να δω κατι που με συγκινει θα δω shoujo γιατι εκει ειναι το επικεντρο του το μελοδραμα..συνηθως...

#200 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 22 October 2007 - 13:37

οκ δεν θα διαφωνησω αλλα θα ηθελα να θεσεις καποιο παραδειγμα,ενα ανιμε..
(δεν αντιλεω, τα shoujo ειναι ποιο δραματικα αλλα καποια shounen εχουν μια σκηνη/ενα επεισοδιο που για μια χρονικη στιγμη εισαι full ανατριχιλα και συναισθηματικα φορτισμενος)
Posted Image

#201 neveste

neveste

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 22 October 2007 - 14:04

Προσωπικά το Air και το Kimi ga nozomu eien αλλά ακόμα δεν έχω δει το Seikano και κάτι άλλα που είπατε.

#202 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 22 October 2007 - 14:33

Air νταξει το κοριτσακι μονο που ακους την φωνη του κλαις
Elfen Lied μονο στο τελευταιο episode εκει που
Spoiler:

#203 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 22 October 2007 - 15:09

οκ δεν θα διαφωνησω αλλα θα ηθελα να θεσεις καποιο παραδειγμα,ενα ανιμε..
(δεν αντιλεω, τα shoujo ειναι ποιο δραματικα αλλα καποια shounen εχουν μια σκηνη/ενα επεισοδιο που για μια χρονικη στιγμη εισαι full ανατριχιλα και συναισθηματικα φορτισμενος)

παραδειγματα υπαρχουν πολλα...
συνηθως στα shoujo η ιστορια περιστρεφεται γυρω απο τους 2 πρωταγωνιστες και την αγαπη που εξελισεται μεταξυ τους(τουλαχιστον σε οσα εχω δει ετσι παει..)οχι πως δεν γινεται σε αλλα ειδη αυτο απλα στα shoujo δινει πιο πολυ εκει βαση...με αποτελεσμα πολλα γεγονοτα κατα τη διαρκεια της σειρας να ειναι συναισθηματικα φορτισμενα...
μπορει να εχουν και αυτα μαχες βεβαια αλλα πιο χαλαρα πραγματα...
στα shounen αντιθετα:
ή εχει πιο πολυ το στοιχειο της μαχης και αν παρατηρησεις δεν εμβαθυνει πολυ στο ερωτικο στοιχειο μεταξυ πρωταγωνιστη-πρωταγωνιστριας απλα σου δινει μια Α αισθηση οπως bleach...
ή ειναι πιο πολυ fan service οπως love hina...

αυτα ολα ειναι γνωμη μου βεβαια μπορει να μην ισχυει κατι τετοιο...

#204 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 22 October 2007 - 17:44

παίδες συγνώμη διλαδί αλλά όσοι μιλάνε για το elfen lied και gto λένε μόνο για το τέλος διλαδί είμαι ο μόνοσ που με πήρανε τα ζουμιά όταν στο elfen lied
Spoiler:

και γαι το gto κανείς δε νσυγκινήθηκε όταν
Spoiler:

απλή απορία:nosey:

#205 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 22 October 2007 - 18:54

παίδες συγνώμη διλαδί αλλά όσοι μιλάνε για το elfen lied και gto λένε μόνο για το τέλος διλαδί είμαι ο μόνοσ που με πήρανε τα ζουμιά όταν στο elfen lied

Spoiler:

και γαι το gto κανείς δε νσυγκινήθηκε όταν
Spoiler:

απλή απορία:nosey:

εχεις δικιο για την φαση στο elfen αλλα..δεν ξερω..το τελος μου εκανε πιο πολυ εντυπωση...
Posted Image

#206 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 23 October 2007 - 00:08

παραδειγματα υπαρχουν πολλα...
συνηθως στα shoujo η ιστορια περιστρεφεται γυρω απο τους 2 πρωταγωνιστες και την αγαπη που εξελισεται μεταξυ τους(τουλαχιστον σε οσα εχω δει ετσι παει..)οχι πως δεν γινεται σε αλλα ειδη αυτο απλα στα shoujo δινει πιο πολυ εκει βαση...με αποτελεσμα πολλα γεγονοτα κατα τη διαρκεια της σειρας να ειναι συναισθηματικα φορτισμενα...
μπορει να εχουν και αυτα μαχες βεβαια αλλα πιο χαλαρα πραγματα...
στα shounen αντιθετα:
ή εχει πιο πολυ το στοιχειο της μαχης και αν παρατηρησεις δεν εμβαθυνει πολυ στο ερωτικο στοιχειο μεταξυ πρωταγωνιστη-πρωταγωνιστριας απλα σου δινει μια Α αισθηση οπως bleach...
ή ειναι πιο πολυ fan service οπως love hina...

αυτα ολα ειναι γνωμη μου βεβαια μπορει να μην ισχυει κατι τετοιο...

ααα...λοιπον ειναι κ το πως συγκινηται ο καθενας....εμενα ας πουμε δεν με πανε κ πολλυ τα ερωτικοφαση σκηνικα αλλα αντιθετα θα ανατριχιασω κ ισως βουρκωσω απο τι καλοσυνη κ τη πραξη ενος character...(αυτο δλδ,, ενας κ μια κ το πως θα τα φτιακσουνε η δεν ξερω κ εγω τι , δεν θα με αγγιξει τοσο οσο σε ενα anime στο οποιο θα θυσιαστει ενας για να σωσει εναν αλλο {πιο κλασσικο παραδειγμα, υπαρχουν απειρα υποκλαδια της εννοιας που προσπαθω να δωσω})....επεισης μην ξεχναμε την ταυτηση μας με το χαρακτηρα η το περιστατικο.....
οσο για shadowstrife to gto ητανε full drama (4 me) κ σε αυτη τη σκηνη στην οποια αναφερεις κ σε πολλες αλλες επεισης...
Posted Image

#207 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 October 2007 - 01:27

οντως παιζει ρολο και τι επηρρεαζει τον καθενα...
αλλα το gto ρε ειχε πολυ γελιο αποσο θυμαμαι και σε λιγα σημεια γινοταν σοβαρο...
wth ειμαι αναποδος σε ολα...

#208 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 23 October 2007 - 22:09

Προσωπικά το Air και το Kimi ga nozomu eien αλλά ακόμα δεν έχω δει το Seikano και κάτι άλλα που είπατε.

Δε χάνεις τίποτα.

to gto ητανε full drama

Δεν.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#209 aparadektos4

aparadektos4

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 23 October 2007 - 22:48

full metal alchemist και το crono crusade
Spoiler:

#210 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 26 October 2007 - 23:17

Αν πω μανγκα θα με πάρετε με τις πέτρες?Καλά εγώ θα το πω. Nausicaa of the valley of the wind.Παιδιά κλάμα μιλάμε προς το τέλος.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/