Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Sekai-ichi Hatsukoi
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 21:46

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 22:14
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 23:30
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 11:31
Spoiler: 3
Και καλά, τον καημένο τον Masamune δεν τον λυπάσαι με τον κόπανο που έχει μπλέξει; :/
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 12:08
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 12:14
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 12:22
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 12:31
Και ακριβώς γι'αυτό είναι τόσο ρεαλιστικό το σενάριο.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 12:58
Aν και το manga δεν είναι και τόσο μπροστά (όσο έχει γίνει scanlated τουλάχιστον). Δηλαδή άντε τώρα να βρίσκονται αναλογικά στο 5ο/6ο το πολύ επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 14:26
Και ο Ρίτσος έχασε το πλεονέκτημα της θέσης για μια γονατιά που θα έμενε στην ιστορία. Χαζό παιδί.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 14:52
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 14:58
PS Μπήκε η μάνα μου την στιγμή της πρωτης φάσης, την ώρα που αναστέναζε ο άλλος,.... Η οποίο μια μέρα άνοιξε από περιέργεια το ένα από τα yaoi novels , νομίζω το "The Guilty Vol 1" και έπαθε το σοκ της ζωής της από το σκίτσα που είχε μέσα,....
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
Anyway, εγώ διάβασα το manga πριν δω το ova και κατάλαβα πολλά, οπότε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την πλευρά μου. PLUS το OP το ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ (πιο πολύ κι από τον Masamune), οπότε κι από soundtrack (που είναι vital point για μένα) είμαστε more than OK.
Και ντάξει νομίζω το επεισόδιο δείχνει γιατί προσωπικά αγαπάω τον Ritsu.
Spoiler:
I agree with Iri-chan! Όσο κι αν είναι (ή μάλλον επειδή είναι τόσο) γκρινιάρης και τελειομανής, ο Ricchan ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Καμιά σχέση με τον βασιλιά tsunderιάρη Misaki! +1 for Ricchan
Kαι βασικά γιατί να το πάρει κανείς στα σοβαρά; Κομεντι είναι και αμφιβάλλω αν ήθελε να περασει για ρεαλιστικό(λες και το 99% των yaoi είναι βγαλμένα απ' τη ζωή.
) πέρα ίσως για το πως είναι η δουλειά του editor. Το συγκεκριμενο yaoi είναι για να περασει κανεις καλά, με χαβαλέ όπως είναι και το junjou.[/SPOILER]
Πες τα, ρε φίλε!!! Έτσι κι αλλιώς το yaoi γενικά είναι απλά fanservice (at least for me and at least for the most part) και όσο πιο light και κεφάτο τόσο το καλύτερο (εννοείται με μέτρο και δεν τα εκμηδενίζουμε όλα, έτσι?)
Spoiler:
That's the whole part! Εγώ στο φιλί έμεινα (και στο manga και στο anime) σε φάση system failure/heart skipping several beats και μετά έριξα το γέλιο της ζωής μου όταν κατάλαβα το trolling που έπαιξε!!! (sorry για όλο αυτό το quoting χωρίς ουσιαστικό νόημα αλλά όσο διαβάζω τις απόψεις στο thread βρίσκω όλο και περισσότερα vital pointers κατ' εμέ)
Spoiler: 2
Ναι, ξέρω ότι το παράχεσα στο quoting αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ?!!!
Λοιπόν, αν έκοβαν όλο το yaoi και άφηναν μόνο το manga dept. daily routine δεν θα με πείραζε πολύ
Είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις συγγραφείς να υποφέρουν.
Έχω να πω ότι ενώ στα επαγγελματικά ο κύριος Αρχιεπιμελητής μου έγινε πολύ συμπαθής, η λοιπή του συμπεριφορά με εκνευρίζει σοβαρά.Spoiler:
ΜΙΚΡΕ ΣΑΔΙΣΤΗ!!! Σου αρέσει να τους βλέπεις να βασανίζονται (πήγαινε διάβασε/δες Bakuman, έχει βασανισμένους editors/authors να φάνε κι οι κότες!!!
Η όλη συζήτηση πάντως αρχίζει (?) και συναγωνίζεται σε σουρεαλισμό τη σονάτα του σεληνόφωτος.
Οπότε να σταματήσω κι εγώ επιτέλους με το quoting! Αλλά ήθελα τόσο να τα σχολιάσω όλα!!! (από δω και πέρα θα παρακολουθώ όλα τα threads ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ *SO HILARIOUS*)
Όχι ντάξει νομίζω από self confidence και self dealing issues ο Masamune δεν έχει πρόβλημα.
Spoiler: 3
*gets shot for excessive quoting*
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 20:51

The Dream Has Ended....
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2011 - 22:05
Ουφ φανγκέρλιασα με την ησυχία μου...Πραγματικά η σειρά όσο πάει γίνεται και καλύτερη <33333333