Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#46 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:48

H Nighteyes με είχε πείσει να μη δω το OVA, οπότε είδα τώρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Μου άρεσε πολύ, μου θύμισε φυσικά το Junjou, ήταν ευχάριστο και γνώριμο.

Spoiler:

Κατά τ'άλλα, ήταν αρκετά πιο αστείο από όσο περίμενα, είχε πολύ πλάκα και η παρέα των editors. Νομίζω ότι το πρώτο επεισόδιο ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις που έχω από τους δημιουργούς του Junjou.

#47 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:04

:kyaaa::kyaaa:
Επιτέλους το πρώτο επεισόδιο!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#48 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:43

Είπα να μην το δω και να διαβάσω το μάνγκα, αλλά τελικά το είδα.
Spoiler: not really spoilers but hey

Εν ολίγοις, για πρώτο επεισόδιο yaoi καλά τα πήγε. Αν ήταν να το κρίνουμε έξω από τα δεδομένα του genre, θα ήταν άδικο.

#49 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:48

Με έκανε και γέλασα σε ορισμένα σημεία, οπότε το συνεχίζω!

υποσημείωση: ευτυχώς που βγαίνει και απο Horriblesubs, οι aarinfantasy παρότι έχουν καλή μετάφραση έχουν χάλια video quality και επιμένουν στο ξεπερασμένο .avi με xvid codec. Σε 32" οθόνη φαίνεται απλά χάλια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#50 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:52

Το κάνεις ν' ακούγεται λες και οι Horriblesubs δεν έχουν καλή μετάφραση. Άσχετο ότι δεν είναι δική τους.

#51 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:15

Το κάνεις ν' ακούγεται λες και οι Horriblesubs δεν έχουν καλή μετάφραση. Άσχετο ότι δεν είναι δική τους.

Παλιά λεγότανε αυτό, δεν ισχύει πλέον. Οι μεταφράσεις απο το Crunchyroll εχουν βελτιωθεί πολύ πια. Απλά οι aarin ειδικεύονται στο είδος, ίσως έχουν το κάτι παραπάνω, αλλά μισώ τελείως το video encoding τους!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#52 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:31

Από την περασμένη μόλις σεζόν ξεκίνησα να κατεβάζω συστηματικά από τους horriblesubs και πάντα ήμουν ικανοποιημένος. Είναι από τους πιο ξεκούραστους υπότιτλους οι "δικοί τους". Τελικά οι επαγγελματικοί υποτιτλισμοί δεν είναι τόσο evil...

#53 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:36

Τελικά δεν το είδα το ova, ίσως αργότερα για τους λόγους που προαναφέρθηκαν. Το πρώτο επισόδειο μου άρεσε...

Πήρα αυτό το feeling που ήθελα, ο Ritsu για uke είναι ασυνήθιστα συμπαθητικός~συνήθως μου σπάνε τα νεύρα~ , είναι ρομαντικό, είναι αστείο. Ό, τι ακριβώς περίμενα να είναι δηλαδή.

@Hanzo αν θες να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται δες junjou romantica. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, μην βασανίζεσαι άδικα περιμένοντας manliness και ρεαλισμό :P

xbJ3b2w.jpeg

#54 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 16:44

Nα ξεκαθαρισω καπου εδω οτι δεν "περιμενα" κατι συγκεκριμενο.Ισως 25χρονους male characters που συμπεριφερονται περισσοτερο σαν...25χρονοι male characters.Απο κει και περα,το ειδα-οχι βασανιστικα ειπαμε xD- και σχολιασα οσα με χαλασαν.
Και εχω δει την πρωτη σεζον του Junjou και το θεωρω καλο αλλα αρκετα overrated.Και αυτο βεβαια επασχε απο τραβηγμενους απ τα μαλλια χαρακτηρες αλλα somehow το προσπερασα.

Εδω μου αφησε χειροτερη αισθηση.Σχετικα με τον Ritsu βασικα.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 09 Απρίλιος 2011 - 16:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#55 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:17

meidei, είδες που σου έλεγα ότι είναι ενδιαφέρον το περιβάλλον και ότι το βλέπουμε από αλλη σκοπιά απ' αυτή που έχουμε συνηθίσει;

mono ναι κι εγώ το χω το θεμα μου με τους uke. Τον είχα στην κατηγορία "δεν ενοχλεί" όταν διάβασα το manga, στο anime όμως ανέβηκε και πήγε στο "συμπαθητικός".

Spoiler:

Κοίτα, στις μέρες κρίσης που ζούμε:P, μπορεί όντως να ακούγεται κάπως.:congrats:(Αστειάκι:P)
Spoiler:
Για τον τίτλο του επόμενου επεισοδίου: Τελικά όλο ερωτήσεις που δεν πρέπει κάνεις.:hahaha:Το έχεις ξεζουμίσει το επεισόδιο μιλάμε. Μη βιάζεσαι...:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:30

Ok το πρώτο επεισόδιο, βλεπόταν αρκετά ευχάριστα, απλά

Spoiler:

ySss0UF.jpg

#57 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2011 - 07:27

Το είδα και εγώ επιτέλους...
Οκ είναι yaoi. Καλό yaoi, αλλά yaoi. Δεν μπορώ να μιλήσω για ρεαλισμό και σκιαγραφήσεις χαρακτήρων χωρίς να με πιάσουν τα γέλια, οπότε δεν θα το κάνω.

Spoiler:

Ερώτηση: Να διαβάσω το manga, ή θα μου χαλάσει την αίσθηση του anime? Δηλαδή, το anime ακολουθεί κατά γράμμα το manga?

Nighteyes EPIC απλά το junjou post σου, περιγράφεις απίστευτα τη σειρά και με έκανες να γελάω σα χαζό, thank you!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 16:14

Εγώ θα σου έλεγα ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει ανάγκη να διαβάσεις το manga. To ακολουθεί αρκετά πιστά το anime.

Βγήκε και το δεύτερο επεισόδιο χτες. Εξηγούνται αρκετά πράγματα, και γενικά προχωράει καλά η σειρά. Οι αντιδράσεις του Ritsu είναι απλά precious.

Spoiler: 2

#59 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 19:44

Μέχρι τα μισά του επεισοδίου ήμουν σε φάση meh αλλά μετά απογειώθηκε...Βέβαια και το πρώτο κομμάτι έπαιξε το ρόλο του έτσι ώστε ο Ritsu να καταλάβει καλύτερα το χαρακτήρα του Masamune...
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#60 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 19:45

Λοιπόν, αν έκοβαν όλο το yaoi και άφηναν μόνο το manga dept. daily routine δεν θα με πείραζε πολύ :P Είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις συγγραφείς να υποφέρουν.

Έχω να πω ότι ενώ στα επαγγελματικά ο κύριος Αρχιεπιμελητής μου έγινε πολύ συμπαθής, η λοιπή του συμπεριφορά με εκνευρίζει σοβαρά.
Spoiler:

Αυτό που προσπαθούν να βγάλουν τον Ρίτσο εντελώς χαζό δεν μου αρέσει, πιστεύω ότι και ο αρχιεπιμελητής έχει επιλεκτική μνήμη. Πάντως μ' αρέσει που έχει πείσμα :D Ίσως δεν θα έπρεπε να είχε τόσο πείσμα, αλλά καλύτερα από το να μην έχει καθόλου. Να έκοβε και τις γελοίες φαντασιώσεις και μια χαρά παιδί θα ήταν.