Κατά τ'άλλα, ήταν αρκετά πιο αστείο από όσο περίμενα, είχε πολύ πλάκα και η παρέα των editors. Νομίζω ότι το πρώτο επεισόδιο ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις που έχω από τους δημιουργούς του Junjou.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Sekai-ichi Hatsukoi
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:48
Κατά τ'άλλα, ήταν αρκετά πιο αστείο από όσο περίμενα, είχε πολύ πλάκα και η παρέα των editors. Νομίζω ότι το πρώτο επεισόδιο ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις που έχω από τους δημιουργούς του Junjou.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:04
Επιτέλους το πρώτο επεισόδιο!

Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:43
Εν ολίγοις, για πρώτο επεισόδιο yaoi καλά τα πήγε. Αν ήταν να το κρίνουμε έξω από τα δεδομένα του genre, θα ήταν άδικο.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:48
υποσημείωση: ευτυχώς που βγαίνει και απο Horriblesubs, οι aarinfantasy παρότι έχουν καλή μετάφραση έχουν χάλια video quality και επιμένουν στο ξεπερασμένο .avi με xvid codec. Σε 32" οθόνη φαίνεται απλά χάλια.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 13:52
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:15
Παλιά λεγότανε αυτό, δεν ισχύει πλέον. Οι μεταφράσεις απο το Crunchyroll εχουν βελτιωθεί πολύ πια. Απλά οι aarin ειδικεύονται στο είδος, ίσως έχουν το κάτι παραπάνω, αλλά μισώ τελείως το video encoding τους!Το κάνεις ν' ακούγεται λες και οι Horriblesubs δεν έχουν καλή μετάφραση. Άσχετο ότι δεν είναι δική τους.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:31
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 14:36
Πήρα αυτό το feeling που ήθελα, ο Ritsu για uke είναι ασυνήθιστα συμπαθητικός~συνήθως μου σπάνε τα νεύρα~ , είναι ρομαντικό, είναι αστείο. Ό, τι ακριβώς περίμενα να είναι δηλαδή.
@Hanzo αν θες να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται δες junjou romantica. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, μην βασανίζεσαι άδικα περιμένοντας manliness και ρεαλισμό
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 16:44
Και εχω δει την πρωτη σεζον του Junjou και το θεωρω καλο αλλα αρκετα overrated.Και αυτο βεβαια επασχε απο τραβηγμενους απ τα μαλλια χαρακτηρες αλλα somehow το προσπερασα.
Εδω μου αφησε χειροτερη αισθηση.Σχετικα με τον Ritsu βασικα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 09 Απρίλιος 2011 - 16:50

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:17
mono ναι κι εγώ το χω το θεμα μου με τους uke. Τον είχα στην κατηγορία "δεν ενοχλεί" όταν διάβασα το manga, στο anime όμως ανέβηκε και πήγε στο "συμπαθητικός".
Κοίτα, στις μέρες κρίσης που ζούμεSpoiler:
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2011 - 14:30
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2011 - 07:27
Οκ είναι yaoi. Καλό yaoi, αλλά yaoi. Δεν μπορώ να μιλήσω για ρεαλισμό και σκιαγραφήσεις χαρακτήρων χωρίς να με πιάσουν τα γέλια, οπότε δεν θα το κάνω.
Ερώτηση: Να διαβάσω το manga, ή θα μου χαλάσει την αίσθηση του anime? Δηλαδή, το anime ακολουθεί κατά γράμμα το manga?
Nighteyes EPIC απλά το junjou post σου, περιγράφεις απίστευτα τη σειρά και με έκανες να γελάω σα χαζό, thank you!

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 16:14
Βγήκε και το δεύτερο επεισόδιο χτες. Εξηγούνται αρκετά πράγματα, και γενικά προχωράει καλά η σειρά. Οι αντιδράσεις του Ritsu είναι απλά precious.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 19:44
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 19:45
Έχω να πω ότι ενώ στα επαγγελματικά ο κύριος Αρχιεπιμελητής μου έγινε πολύ συμπαθής, η λοιπή του συμπεριφορά με εκνευρίζει σοβαρά.
Αυτό που προσπαθούν να βγάλουν τον Ρίτσο εντελώς χαζό δεν μου αρέσει, πιστεύω ότι και ο αρχιεπιμελητής έχει επιλεκτική μνήμη. Πάντως μ' αρέσει που έχει πείσμα