Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#31 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:37

But Junjou was actually good! Πραγματικά είναι αδικαιολόγητοι. Όχι μόνο κατέστρεψαν το original σχέδιο, αλλά έκαναν και προχειροδουλειά. Sorry αλλά έχουμε ξαναδεί ovas της στιγμής με καλύτερο σχέδιο/animation. Απλά ντροπή τους.

And YES. IT REALLY WAS SUPER-DUPER STUPID.
i suffered >_<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#32 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:47

Spoiler:

Αυτο ακριβως xD
Εξιδανικευμενο μεσω της φαντασιας του η οχι δεν εχει σημασια.Ηταν ΑΘΛΙΟ.

Still though was it that stupid?

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 01 Απρίλιος 2011 - 00:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#33 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:56

Συμφωνώ για τα αρνητικά που ειπωθήκαν για το σχέδιο όπως αποδόθηκε και για το animation. Εμενα με εκνευρισε και λίγο το αχ βαχ του μικρού όταν μιλούσε.

Για την υπόθεση δεν με χάλασε, αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε δει σε σημείο αυτοκτονίας(δικής μας) στα yaoi. Αλλά παιδιά το πιο σωστό θα ήταν να πουμε ότι το ova είναι flashback. Κατα την γνώμη μου το ova δεν θα έπρεπε να το δουν αυτοί που δεν έχουν διαβασει το manga. Το είδα (raw) πριν το manga και όταν το διάβασα ένιωθα ότι σποιλιαριστηκα λίγο. Γιατί στην αρχή του δεν είναι ξεκάθαρο ποιος παιζει με ποιον και γενικά τι παίζει.:hihi2: Το πρώτο μισό του ova υπάρχει στο τέλος του 1ου τόμου και το 2ο στου 2ου. Οπότε αν δεν προχωρήσει το anime λίγο καλό θα είναι να μην το δει κανείς.

Αnelis/Hanzo σας νιώθω, αλλά πιστεύω ότι το πήρατε τόσο στραβα γιατί στην ουσία είναι σαν να αρχίσατε την σειρά από την μέση. Μπορεί να δει κάποιος το ova αυτόνομο φυσικά αλλά δεν εξηγούνται κάποια πράγματα χωρίς να έχετε δει το anime κι έτσι οδηγηθήκατε στο ξενερωμα...

Το manga μοιαζει παρα πολύ με το junjou πάντως και ο μικρός είναι χειρότερος και από τον misaki στο πείσμα. Μην κρίνετε λοιπόν από το ova.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 01 Απρίλιος 2011 - 01:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:58

Αυτο ακριβως xD

Spoiler:

Spoiler:

Anw αν περιμένεις κάτι GAR και manly δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αρέσει η σειρά. Κανά Hyakujitsu no Bara πιθανότατα να σε κάλυπτε περισσότερο. Αυτο όπως και το Junjou είναι fluffy love φαση.:hihi2:

#35 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 11:04

Spoiler:

#36 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 20:50

Posted Image
αχχχχχχχχ τι γλθκούλι!!!!!!!
:lovulovu::lovulovu:

PS Μπήκε η μάνα μου την στιγμή της π΄ρωτης φάσης, την ΄ώρα που αναστέναζε ο άλλος,.... Η οποίο μια μέρα άνοιξε από περιέργεια το ένα από τα yaoi novels , νομίζω το "The Guilty Vol 1" και έπαθε το σοκ της ζωής της από το σκίτσα που είχε μέσα,....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 01 Απρίλιος 2011 - 20:55

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#37 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 23:08

Spoiler:

Λοιπόν μετά κι απ' αυτό το ποστ είμαι πια σίγουρη.

Όσοι σκέφτεστε να δείτε το ova πριν το anime/manga μην το κάνετε.

Για να εξηγούμαστε, δεν το λάτρεψα κιόλας το manga, αλλά ήταν αξιοπρεπες. Λίγο κατώτερο του junjou αλλά πολύ κοντά του. Κι όταν λέω αξιοπρεπές, αυτό συμπεριλαμβάνει και τους χαρακτήρες. Ούτε ο uke ούτε ο seme είναι έτσι όπως τους φανταζεστε. Και αυτό ισχύει και στο παρελθόν τους.
Το ova είναι flashback ή πιο σωστά είναι flashback ενός ανθρώπου. Οι συνθήκες κατω απο τις οποίες εγινε η αναδρομή και το πως το σκέφτηκε και την έκανε δεν φαίνεται στο ova. Τι είπα; Αρχισα να μπερδεύω τι λέω μου φαίνεται.:hot:
Είναι δηλαδή ένα υποκειμενικό flashback μετά την πάροδο πολλών χρόνων και βασικά δεν έχει τελειώσει ακόμα απ' ότι φαίνεται.

Τελοσπάντων, άποψη μου, αν πιστεύετε ότι μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά μην το δείτε ακόμα (για να μην παραμιλάτε όπως οι άλλοι πιο πάνω) και περιμενετε το anime ή διαβάστε το manga πριν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#38 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2011 - 11:29

:oo::oo:Τι bashing είναι αυτό ρε παιδιά???Γιατί????:zetsubou:Το OVA το βρήκα χαριτωμένο,ίσως επειδή έχω διαβάσει το manga και ξέρω πως είναι οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών στο παρόν.Και όχι,ο seme δεν είναι ξινός,μη μου κακοχαρακτηρίζετε τον Masamune!!!!:run:
Θέλω να πιστεύω πως όταν με το καλό αρχίσει να προβάλεται η σειρά θ'αλλάξετε γνώμη.Προσωπικά,το προτιμώ από το Junjou Romantica,το οποίο με κούρασε αφάνταστα στον δεύτερο κύκλο (και από το manga διαβάζω μόνο όποτε βγαίνει terrorist chapter) και τον Misaki,παρότι τον κάνει ο Takahiro Sakurai (τον οποίο λατρεύω!!!),ήθελα να τον σφάξω!!!Ο Ritsu είναι πολύ χαριτωμένος και (όπως θα φανεί στη σειρά) αστείος.Δύσκολα μ'αρέσει uke,αλλά τον συγκεκριμένο τον λατρεύω.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#39 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 03:21

Και το πρώτο επεισόδιο βγήκε από Horrible subs (sorry aarinfantasy i ll keep yours for archiving). Ωραίο αστείο και σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς από το OVA. Βασικά αυτό το οποίο λέει η Nighteyes πιο πάνω είναι απολύτως σωστό. Όποιος δεν είδε το OVaki ας το αφήσει για μετά το τέλος της σειράς, και όποιος το είδε ας κάνει ένα Shift-Delete από την μνήμη του για να απολαύσει τη σειρά καλύτερα.

Και ντάξει νομίζω το επεισόδιο δείχνει γιατί προσωπικά αγαπάω τον Ritsu.

Spoiler:

Από animation δεν έχω καταλήξει. Είναι λίγο ή του ύψους ή του βάθους το art. Άλλες φορές κάποια πρόσωπα φαίνονται λίγο παραμελημένα και άλλες φορες υπάρχει τρελή λεπτομέρεια σε background και αντικείμενα. Τα pastel του απαλά χρωματάκια μου αρέσουν πάντως.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Απρίλιος 2011 - 03:33

#40 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 04:59

Και το πρώτο επεισόδιο βγήκε από Horrible subs (sorry aarinfantasy i ll keep yours for archiving). Ωραίο αστείο και σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς από το OVA. Βασικά αυτό το οποίο λέει η Nighteyes πιο πάνω είναι απολύτως σωστό. Όποιος δεν είδε το OVaki ας το αφήσει για μετά το τέλος της σειράς, και όποιος το είδε ας κάνει ένα Shift-Delete από την μνήμη του για να απολαύσει τη σειρά καλύτερα.

Και ντάξει νομίζω το επεισόδιο δείχνει γιατί προσωπικά αγαπάω τον Ritsu.

Spoiler:

Από animation δεν έχω καταλήξει. Είναι λίγο ή του ύψους ή του βάθους το art. Άλλες φορές κάποια πρόσωπα φαίνονται λίγο παραμελημένα και άλλες φορες υπάρχει τρελή λεπτομέρεια σε background και αντικείμενα. Τα pastel του απαλά χρωματάκια μου αρέσουν πάντως.

Συμφωνώ σε όλα (that' s new:hahaha:). Λες για εκεί που
Spoiler:

Την σειρά δεν την περίμενα καθόλου με ανυπομονησία. Ήμουν αδιάφορη προς αυτή γιατί γενικά στα yaoi anime δύσκολα να βρω κάποιο που να αξίζει(πολλαπλές απογοητευσεις όποτε περιμενα κατι). Και ειδικά μετα το ova με την φωνή του Ritsu (κόλλησα εγώ:P) και το χάλια σχέδιο, δεν ελπιζα σε τίποτα.
Κι όμως ήταν παρα πολύ καλό το 1ο επεισόδιο.:riiight: Δεν το περίμενα κάτι τέτοιο. Και δεν περίμενα να μ' αρεσει τόσο ο Ritsu εδώ.:himitsu: Στο manga δεν με είχε ενθουσιασει τόσο. Εδώ σαν να τον κάναν πιο manly απ' ότι περίμενα, του πήγε και το πράσινο το ματι. Το χιούμορ αποδόθηκε πολύ καλά. Και γενικά το βρήκα άψογο. Ειλικρινα δεν το περίμενα να μου αρεσει τόσο και μαλιστα πιο πολύ κι από το manga. (Να πάρει, και δεν μπορώ τα ongoing...:emptyonexg1:)

Όσον αφορά το ova αλλάζω αυτό που είπα και συμπληρώνω την iri: Και να τελειώσει το anime, δεν χρειάζεται να το δείτε. Δεν καταλαβα γιατί το έκαναν. Μάλλον για αρπαχτή. Εκτός του ότι μπροστα στη σειρά είναι το χάλι το ίδιο, αποσπάσματα του και λογικά όλοκληρο θα το δείξει μεχρι το τέλος του anime. Κι όταν πρέπει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#41 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 05:19

Oκ αρκετα καλυτερο το πρωτο επ αλλα ακομα υπαρχουν αρκετα πραγματακια που βρηκα απο γελοια εως facepalm inducing.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#42 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 05:56

Hanzo για όλα αυτά που είπες βιάζεσαι να βρεις απαντηση σε 1 επεισόδιο. Από αυτά μόνο 1 είναι που συμφωνώ και θεωρώ αδύναμο κρίκο, μάλιστα το έχω αναφέρει και στο thread του manga και γενικά όπου βρεθώ κι όπου σταθω που λενε:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#43 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 06:16

Hanzo για όλα αυτά που είπες βιάζεσαι να βρεις απαντηση σε 1 επεισόδιο. Από αυτά μόνο 1 είναι που συμφωνώ και θεωρώ αδύναμο κρίκο, μάλιστα το έχω αναφέρει και στο thread του manga και γενικά όπου βρεθώ κι όπου σταθω που λενε:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Kαι βασικά γιατί να το πάρει κανείς στα σοβαρά; Κομεντι είναι και αμφιβάλλω αν ήθελε να περασει για ρεαλιστικό(λες και το 99% των yaoi είναι βγαλμένα απ' τη ζωή.:P) πέρα ίσως για το πως είναι η δουλειά του editor. Το συγκεκριμενο yaoi είναι για να περασει κανεις καλά, με χαβαλέ όπως είναι και το junjou.

Oκ,σε αυτο που λες συμφωνω.Απλα προσωπικα ουτε γελασα,ουτε χαλαρωτικο και healing το βρηκα.Οταν δε πηγαινε να βαλει και λιγο drama,με το παρελθον του Ritsu κλπ ακομα χειροτερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 09 Απρίλιος 2011 - 06:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

#44 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 10:50

Spoiler:

#45 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 12:43

Spoiler:

Βασικά κάτι τέτοιο φοβάμαι ότι θα είναι η δικαιολόγηση τελικά γιατί
Spoiler: minor manga

Ε εντάξει και να μην το συνεχίσεις δεν έγινε και τίποτα.:hihi2: Κοίτα, yaoi είναι, πόσο να ανεβάσεις τον πήχη. Αλλά από αυτά είναι απο τα καλά. Και να σου πω είναι ρεαλιστικό, όσο ρεαλιστική
Spoiler: junjou

Iri σ' αυτό που λες ότι σου συνέβη το δέχομαι. Αλλά αν καθόσουν να μιλήσεις και να δεις τις εκφράσεις του προσωπου του καθενα
Spoiler:
Επίσης, Hanzo, αυτό ακριβώς που είπε η Iri για την δουλειά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 09 Απρίλιος 2011 - 12:48

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα