Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#16 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 20:44

οπότε μην έχετε πολλές προσδοκίες .

Party pooper :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#17 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 21:25

So freaking cute!
Iri μη μας σκοτώνεις τις ελπίδες! :nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 victwria

victwria

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 22:15

που μπορουμε να το βρουμε;
ξερετε καμια σελιδα; (streaming,downloading whatever...)

#19 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 22:46

Δεν έχουν βγει ακόμα υπότιτλοι...Περιμένουμε :/

xbJ3b2w.jpeg

#20 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2011 - 22:54

Χαριτωμένο φαίνεται (ειδικά ο χαρακτήρας που παθαίνει κρίση πανικού. Αυτός με τα γυαλιά... ας πούμε ότι δεν είναι πολύ aimable).
Τι θα γίνει με αυτό το στερεότυπο όμως; Όλα τα shounen-ai πρέπει να διαδραματίζονται σε εκδοτικούς οίκους; Τόσο κατάκαρδα παίρνουν το δόγμα "write what you know"; (θα μου πεις, αν ήταν αυτό, δεν θα έγραφαν καν BL).

#21 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 01:09

(ειδικά ο χαρακτήρας που παθαίνει κρίση πανικού. Αυτός με τα γυαλιά... ας πούμε ότι δεν είναι πολύ aimable).

o.O Πάρτο πίσω αυτό που είπες....

Anw έπεσε στα χέρια μου το Raw από το OVAκι και τολμώ να πώ ότι μετά από δύο ματιές (3-4-5-6) που του έριξα, έλιωσα σε μια λιμνούλα από σιρόπι.:wooi2::wooi2::wooi2:

ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΓΛΥΚΟ *squeals*:awww::awww:

Μπορούν να το δουν άφοβα και όσοι δεν έχουν διαβασει το manga είναι flashback που δείχνει κάτι πολύ βασικό για το παρελθόν του πρωταγωνιστή. Και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στο voice acting. Ο Masamune πραγματικά έχει απίστευτη φωνή :blush2:

Το καλό νέο είναι ότι οι aarinfantasy το έχουν σχεδόν έτοιμο και το μόνο που περιμένουν είναι καλά raws. Οπότε θα το δούμε σύντομα. Prepare yourselves.

#22 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2011 - 09:36

失礼, αλλά δεν μπορώ να το αποσύρω ακόμα. Εμφανισιακά βγάζει μια ξινίλα. Βέβαια, η προσωπικότητα μπορεί να μ' αλλάξει γνώμη.

#23 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 22:34

Bγήκε Βγήκε ΒΓΗΚΕ ΒΓΗΚΕ :joyful:

[aarinfantasy] delivers. To βρίσκετε στα γνωστά μέρη.

Cuteness overdose. <3 :blush2:

#24 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 22:53

To είδα σήμερα μόνο και μόνο επειδή με έψησε το thread. Και εκεί που είπα, 'αν ειναι όλη η σειρά έτσι θα κόψω φλέβα' το γυρνάει στο τέλος και έχει +1 και για τη σειρά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η έκδοση
Spoiler:

Οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτα.

ySss0UF.jpg

#25 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 23:28

Τς τς τς,
Spoiler:
αηδία...

#26 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 23:46

Πραγματικα κακο ομως.

Ο Ritsu ειναι τραγικος!!!Και συνηθως δεν εχω προβλημα με fidgety χαρακτηρες αλλα αυτος ειχε απ τα χειροτερα thought patterns που εχω συναντησει τελευταια.

Spoiler:
Δηλαδη καποιος να ξεκαθαρισει τι επαιξε (too deep for me) για να μπορεσω να κρινω βρισω τους χαρακτηρες ελευθερα.

Αnw,το setting στο editorial department φαινεται σιγουρα πιο ενδιαφερον και οι διαφοροι side characters παιζει- για πολλοστη φορα- να το σωσουν απο facepalm/shift delete.Aναμενοντας τη σειρα σε μια βδομαδα περιμενοντας κατι αξιοπρεπες και manly.!?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 01 Απρίλιος 2011 - 00:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#27 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:09

ΑΠΑΙΣΙΟ!

Καταρχάς το σχέδιο είναι δεκαετίες πίσω...και υποτίθεται ότι τα OVAs είναι και πιο προσεγμένα τρομάρα τους.
Κάπου στη μέση ήμουνα έτοιμη για rage-drop, αλλά συγκρατήθηκα και έβαλα κάποιες σκηνές στο ff γιατί απλά δεν την πάλευα άλλο.
Spoiler:

Hanzo βάλε spoiler tag, όσο βλακεία και να είναι, είναι κρίμα να στερήσουμε τον βασανισμό και τον υπολοίπων που δεν το έχουν δει.
/sadism

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:11

meidei και Hanzo

Spoiler:

Anw αφού το βγάλαμε αυτό στην άκρη να εξηγήσω σε περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε την αντίθεση στο "όνειρο" και την πραγματικότητα.

Spoiler: slight manga spoilers

Bασικά για το animation έχω την εντύπωση πως έκανε κακή δουλειά το fansub group. Τα χρώματα ήταν σκατά και η εικόνα γεμάτη artifacts. Tο raw που είχα κατεβάσει πριν από κάποιες μέρες ήταν πολύ καλύτερο.

Anw I liked it. Πιθανότατα επειδή ξέρω που αναφερόταν ακριβώς τον ρόλο του μέσα στην σειρά και τι θα δούμε στην συνέχεια. Μην ανησυχείτε it's mostly
Spoiler:
. xD

#29 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:14

Όπα κάτσε κάτσε
Spoiler:

Το σχέδιο ήταν κακό και ως σχέδιο, όχι τα χρώματα....cthulhu, ακόμα και το animation ήταν τραγικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2011 - 00:28

Το σχέδιο σαν σχέδιο είναι το ίδιο με του Junjou Romantica οπότε αν σε κάποιον δεν άρεσει το στυλ της mangaka well...not much can be done about that.

Σαν ποιότητα animation το έχω ξαναπεί ότι είναι OVA που βγαίνει παρέα με τόμους manga όχι για να πουληθεί ξεχωριστά μόνο του. Εκ των πραγμάτων δεν έχουν και πάρα πολύ καλό animation αυτα λόγω κόστους (μην πω δε ότι συνήθως βγαίνουν και σε flash μορφή). Θέλω να πιστεύω ότι η σειρά θα είναι πολύ καλύτερη.

Τώρα στα της υπόθεσης

Spoiler: light manga spoilers