Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Sekai-ichi Hatsukoi
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 21:19
Ας ειναι καλη και γλυκια οπως το novel και ας αργησει. Μπορουμε να κανουμε λιγη υπομονη.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 10:23
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 12:54
την σειρά τη βαρέθηκα θα πάω να δω τα ova αν καταλάβω τίποτα.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 13:04
Το μεγαλύτερο μέρος που ασχολείται και με τον Yokozawa είναι αυτόνομη ιστορία οπότε αν έχεις παρακολουθήσει τα βασικά θα το πιάσεις. Ακολουθούν και κάποια μικρά shorts με άλλα Sekaichi couples τα οποία μπορείς και να αγνοήσεις αν δεν θέλεις.
1hour project πάντως. Χορταστικό και heartwarming και γεμάτο tsun. Το καταευχαριστήθηκα και tbh με διασκέδασε εκατό φορές περισσότερο από όλα τα Love stage επεισόδια μαζεμένα.
Πάντα είχα μια ιδιαίτερη θέση για τον κακιασμένο Yokozawa στην καρδούλα μου. Also Sorata connecting people
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 19:47
Αχ, πόσον καιρό περίμενα γι' αυτή την ταινία!!! Αγαπώ τα novels του Yokozawa Takafumi no Baai όσο δεν πάει (σε αντίθεση με την βασική σειρά που μου τη δίνει και στα νεύρα ώρες-ώρες) και σίγουρα ανυπομονώ για το 6ο βιβλίο!
Ανοίγει παρένθεση: Η Fujisaki Miyako πήρε δύο supporting χαρακτήρες από το πουθενά κι απογείωσε τη βασική σειρά~ Γιατί αν το καλοσκεφτεί κανείς, καλά, τον Yokozawa τον βλέπαμε λόγω Takano, αλλά ειλικρινά τώρα, ποιος θυμόταν τον Kirishima που με το ζόρι έκανε cameo εμφανίσεις, είτε μιλάμε για Sekaiichi Hatsukoi, είτε στο Junjou Romantica που είχε και κατιτίς παραπάνω σε σκηνές??? -- κλείνει παρένθεση!
Η ταινία λοιπόν είναι ουσιαστικά το 1ο μέρος της σειράς. Μου φάνηκε ότι όλα πήγαιναν λίγο γρήγορα, βασικά, κι έχω την αίσθηση ότι σε κάποιον που δεν έχει διαβάσει το βιβλίο ίσως να φαίνεται ότι κάτι λείπει... Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, η αλήθεια είναι. Πάντως γέλασα με τον Kirishima, πιο SHADY πεθαίνεις ειδικά τα πρώτα 10 λεπτά απορούσα γιατί δε του φόρεσαν κι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, ξερω 'γω!!!
Τώρα τα Valentine extras ήταν μαζί με την ταινία ή είχαν βγει χωριστά σε κάποιο tankoubon του Sekaiichi Hatsukoi? Έχω την εντύπωση ότι ισχύει το δεύτερο. Either way, κι αυτά χαριτωμένα ήταν, μωρέ! Άσχετα που δε με τρελαίνουν τα ζευγάρια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 30 Αύγουστος 2014 - 19:49