Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2011 - 22:03

Spoiler: s02e09

#227 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 13:00

Περιμενω σαν παλαβη να υποτιτλιστεί αυτό.

Εχω διαβασει το novel και ειναι απιστευτα γουτσου και γλυκουλι. Πάντα ειχα αδυναμία στον Yokozawa και το grumpy cat demeanor του.

#228 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 15:52

Θα αργήσει λογικά όμως, γιατί τώρα βγήκε στους κινηματογράφους :(

#229 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2014 - 21:19

Ας ειναι καλη και γλυκια οπως το novel και ας αργησει. Μπορουμε να κανουμε λιγη υπομονη.

#230 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 10:23

Yokozawa ova is subbed. :D Best way to start your morning.

#231 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 12:54

την σειρά τη βαρέθηκα θα πάω να δω τα ova αν καταλάβω τίποτα. 

#232 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 13:04

Το μεγαλύτερο μέρος που ασχολείται και με τον Yokozawa είναι αυτόνομη ιστορία οπότε αν έχεις παρακολουθήσει τα βασικά θα το πιάσεις. Ακολουθούν και κάποια μικρά shorts με άλλα Sekaichi couples τα οποία μπορείς και να αγνοήσεις αν δεν θέλεις.

1hour project πάντως. Χορταστικό και heartwarming και γεμάτο tsun. Το καταευχαριστήθηκα και tbh με διασκέδασε εκατό φορές περισσότερο από όλα τα Love stage επεισόδια μαζεμένα.

Πάντα είχα μια ιδιαίτερη θέση για τον κακιασμένο Yokozawa στην καρδούλα μου. Also Sorata connecting people

#233 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2014 - 19:47

Αχ, πόσον καιρό περίμενα γι' αυτή την ταινία!!! Αγαπώ τα novels του Yokozawa Takafumi no Baai όσο δεν πάει (σε αντίθεση με την βασική σειρά που μου τη δίνει και στα νεύρα ώρες-ώρες) και σίγουρα ανυπομονώ για το 6ο βιβλίο!

Ανοίγει παρένθεση: Η Fujisaki Miyako πήρε δύο supporting χαρακτήρες από το πουθενά κι απογείωσε τη βασική σειρά~ Γιατί αν το καλοσκεφτεί κανείς, καλά, τον Yokozawa τον βλέπαμε λόγω Takano, αλλά ειλικρινά τώρα, ποιος θυμόταν τον Kirishima που με το ζόρι έκανε cameo εμφανίσεις, είτε μιλάμε για Sekaiichi Hatsukoi, είτε στο Junjou Romantica που είχε και κατιτίς παραπάνω σε σκηνές??? -- κλείνει παρένθεση!

Η ταινία λοιπόν είναι ουσιαστικά το 1ο μέρος της σειράς. Μου φάνηκε ότι όλα πήγαιναν λίγο γρήγορα, βασικά, κι έχω την αίσθηση ότι σε κάποιον που δεν έχει διαβάσει το βιβλίο ίσως να φαίνεται ότι κάτι λείπει... Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, η αλήθεια είναι. Πάντως γέλασα με τον Kirishima, πιο SHADY πεθαίνεις ειδικά τα πρώτα 10 λεπτά απορούσα γιατί δε του φόρεσαν κι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά, ξερω 'γω!!!

Τώρα τα Valentine extras ήταν μαζί με την ταινία ή είχαν βγει χωριστά σε κάποιο tankoubon του Sekaiichi Hatsukoi? Έχω την εντύπωση ότι ισχύει το δεύτερο. Either way, κι αυτά χαριτωμένα ήταν, μωρέ! Άσχετα που δε με τρελαίνουν τα ζευγάρια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LuluChan92: 30 Αύγουστος 2014 - 19:49