Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#211 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 17 October 2011 - 22:23

Ohhh ok, δεν ήμουν σίγουρη ότι χρησιμοποιείται κι έτσι γιατί συνήθως απλώς έβλεπα να γράφουν εντυπώσεις για manga που διάβασαν και δεν ήμουν σίγουρη αν έπρεπε να το ποστάρω εκεί γι'αυτό και το έβαλα σε παρένθεση αλλά οκ , απο'δω και πέρα ξέρω ^-^

#212 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 posts

Posted 17 October 2011 - 22:56

αχ ειμαι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η!!τοσο καιρο και δεν ειχα ανακαλυψει το thread!!:sadist: λοιπον το παρακολουθω και γω φανατικα το anime αν και δεν εχω διαβασει το manga και βεβαια ξετρελαθηκα οταν ειδα οτι το στυλ junjou romantica συνεχιζεται!! ομως μπορω ν πω οτι το junjou δεν το εχει ξεπερασει μεχρι τωρα(και δεν νομιζω πως προκειται) το season 1 ειχε πολυ αργη πλοκη και δεν βλεπω και το 2 να πηγαινει ιδιαιτερα γρηγορα ασε που μου τη δινει οτι ο ritsu δεν καταλαβαινει πως ο Takano θελει αυτον και μονο-βεβαια και μενα θα με πληγωνε αν αυτος που μου αρεσε εκανε ακομα στενη παρεα με τον πρωην του:hot:!!επισης εχω να παραπονεθω για την ιδιαιτερη ελλειψη των sex scenes!!:mador2:υποτιθεται οτι ειναι ιδιο στυλ με το junjou!!!γιατι μας το κανει αυτο??ελπιζω να αλλαξει καπως στο μελλον!!και επιτελους ο yokozawa ας γινει λιγο πιο διακριτικος γιατι ο ritsu ψαρωνει πολυ ευκολα!!!:erk:

日本 が 好き

Posted Image

#213 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 19 October 2011 - 11:18

και επιτελους ο yokozawa ας γινει λιγο πιο διακριτικος γιατι ο ritsu ψαρωνει πολυ ευκολα!!!:erk:

Δεν μπορουσες να το θεσεις με πιο σωστο τροπο!

#214 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 21 October 2011 - 21:54

ΘΕΕ ΜΟΥ! Πόσο retard είναι ο Chiaki??? Ι mean seriously. Mέχρι κατά το τέλος του 3ου επεισοδίου χτύπαγα τον τοίχο πίσω μου από frustration.
Spoiler:

Aν συνεχίσει να είναι τόσο καθυστερημένο και στο επόμενο επεισόδιο, θα αρχίσω να γρατζουνίζω τον τοίχο μου για να ηρεμώ ~.~

#215 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 21 October 2011 - 22:29

:mador2:Ποσο στον κοσμο του μπορει να ειναι ο chiaki????
Spoiler:

#216 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 23 October 2011 - 15:38

3ο επεισόδιο και τα μυαλά στα κάγκελα!!! :hihi2:
Spoiler:

#217 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 23 October 2011 - 15:59

Preview:
Spoiler:

#218 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 28 October 2011 - 20:05

UGH Chiaki.... UGHHHHH Chiaki...
Αν και τον θεωρώ απελπιστικά ηλίθιο, τολμώ να πω ότι δε μου την έδωσε ΤΌΣΟΟΟΟΟ σ'αυτό το επεισόδιο. Αντιθέτως, βρήκα την όλη ατμόσφαιρα cute<3
Spoiler:

#219 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 28 October 2011 - 22:27

Spoiler:

#220 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 04 November 2011 - 22:26

5ο επεισόδιο και ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΧΕΙ JUNJOU MISTAKE ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!!!!!!!! :joyful::awww::wooi2:
Kyah, επιτέλους θα δούμε λίγο παραπάνω τον τιτανομέγιστο Isaka-san!!! :kyaaa::yahoo::lovulovu:

Okay, στα του επεισοδίου τώρα:
Spoiler:
Άντε να δούμε τι θα γίνει μ'αυτή τη σειρά πια, όλα θα τα δούμε εκτός από τους πρωταγωνιστές, 3 στα 5 και το επόμενο είναι άλλο ζευγάρι πάλι (όχι ότι με χαλάει, ειδικά Junjou Mistake δεν θα με χάλαγε ποτέ, πουθενά και για κανένα λόγο)!!!

#221 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 08 November 2011 - 17:12

Spoiler:

#222 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 11 November 2011 - 22:17

AXXXXX Have I said how much I love Junjou Mistake?<333 Αγάπη αυτό το επεισόδιο<3 Το αγαπημένο μου της σειράς!
Spoiler:

#223 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 November 2011 - 16:02

6ο επεισόδιο και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! :blush2: Junjou Mistake FTW και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Κανονικά βέβαια το Mistake θα 'πρεπε να το βγάλουν όταν έπαιζε το Junjou Romantica... Να υποθέσω δηλαδή ότι δε θα 'χουμε τρίτο κύκλο από κει??? :run:

Άντε να μας δείξουν όμως και το main couple λίγο, στο τέλος θα τελειώσει ο κύκλος και δε θα 'χει γίνει τίποτα ακόμα!!! :wet2:

#224 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2011 - 16:34

Για μένα το Junjou Mistake ήταν ενδεικτικό του "μας τελειώνουν τα available chapters από Sekai Ichi Hatsukoi οπότε ψάχνουμε απεγνωσμένα κάτι για να γεμίσει το κενό". Δεν με χάλασε μεν γιατί σαν story το υπεραγαπώ, but still αν δεν έχουν υλικό θα ήταν καλύτερο να περιμένουν λίγο μέχρι να προχωρήσει το manga από το να βγάλουν την δευτερη season στα καπάκια.

Spoiler: S02E06

Edited by iristella, 12 November 2011 - 16:51.

#225 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 12 November 2011 - 22:47

Spoiler: