Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#196 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 19:55

Άλλη μια απογοήτευση Τ.Τ Βέβαια ίσως φταίει ότι θεωρώ τον Ritsu lil bitch οπότε κάθε φορά που λέει κάτι, με νευριάζει.
Spoiler:

Εκτός απ'τα παράπονα μου, γλυκό επεισόδιο πάλι αλλά το θέμα είναι ότι η μουσική με χαλάει τόοοοοσο πολύ. Στο μυαλό μου όλη η υπόθεση ήταν πιο καλοφτιαγμένη κι όταν βλέπω με υπόκρουση την πιο cheesy μελωδία, με σκοτώνει X.x Θα'λεγε κανείς ότι θα το'χα συνηθίσει απ'το Junjo και την πρώτη σαιζόν αλλά τι να πω. Εδώ με χτυπάει ακόμα παραπάνω xD Kι είναι κι αυτό ότι με νευριάζει απελπιστικά ο Ritsu (περισσότερο απ'ότι περίμενα βασικά) οπότε κάθε φορά που μιλάει μόνος του, μου'ρχεται να του πατήσω 2 σφαλιάρες.... δε λέγεται >.>

#197 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 20:41

Κανενας δεν προσεξε το ατομο που ηταν διπλα στον Ritsu μεσα στο τρενο?

#198 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 21:24

Κανενας δεν προσεξε το ατομο που ηταν διπλα στον Ritsu μεσα στο τρενο?

Τον τρομερό και τιτανομέγιστο βασιλιά των tsunderιάρηδων uke Takahashi Misaki εννοείς? :hihi2:

2ο επεισόδιο και ακόμα γελάω!!!
Spoiler:
Καλά τα βλέπω τα πράγματα, η 2η σεζόν αν συνεχίσει έτσι θα ξεπεράσει κατά πολύ την 1η. Ένα και μοναδικό παράπονο έχω.
Spoiler:

#199 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 21:28

Εχω πραγματικα παρανοησει! Καθε φορα που πεφτει φιλακι ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα!:nanana: Πολυ ευαισθητη καταληγω! Takano-san!!! do your best!

#200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 11:12

Για όσους παραπονιούνται για την έλλειψη fanservice να υπενθυμίσω ότι από την πρώτη Ιουλίου έχει περάσει σε ισχύ o νόμος του Ishihara για τα manga. Can't blame the studios for not wanting the same to happen with anime. Ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος ο Ishihara έχει δείξει την "συμπάθειά" του τόσο στο Otaku culture όσο και στους LGBT (ναι το ξέρω ότι τα yaoi με τους irl ομοφυλόφιλους δεν έχουν καμία σχέση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Ishihara :P).

Στα του επεισοδίου τώρα

Spoiler:

#201 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 12:15

Μη μου τον θυμίζεις τον άτιμο τον Ishihara γιατί εξαιτίας του παίρνω ανάποδες στροφές~ :nanteee:

Ω, ναι! Θέλω κι εγώ ο Yokozawa να βρει ένα ταίρι, έτσι κι αλλιώς ήθελα δεν ήθελα τον λυπήθηκα τον κακομοίρη~ Ερωτευμένος και τρελός!!! :run:

Όσο για την tsunderιά του Ricchan, μετά τον βασιλιά tsunderιάρη Misaki δε νομίζω ότι μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν tsunderιάρη uke πλέον!!! Άντε ν'αρχίσουν να στρώνουν όμως, να δούμε κι εμείς το happy ending που περιμένουμε!!! :hihi2:

#202 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 12:51

Συνειδητοποιησα οτι ο Ritsu κανει σαν υπνοτισμενος... Το επεισοδιο ηταν φυσιολογικο
Spoiler:

#203 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 13:35

Mη μου βρίζετε τον Yokozawa >.< Tον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο >.< Αν αυτός είναι ενοχλητικός, ο Ritsu δλδ τι είναι? >.< Ελπίζω να βρει κι αυτός κάποιον και να'ναι χαρούμενος Τ^Τ

#204 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 16:30

Ολο και καποιον θα βρει... Δεν αφηνουμε κανεναν παραπονεμενο...

#205 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 01:28

Bασικά μόλις βρήκα νέα για τον Yokozawa κι εφόσον δεν υπάρχει manga thread θα το βάλω εδώ γιατί μπορεί μια μέρα αν υπάρχει 3η σαιζόν να το δούμε! (Βέβαια ίσως πρέπει να πάει στο Yaoi manga thread αλλά δεν ξέρω οπότε όποιος είναι αποφασίζει /ο/)
v ΥΟKOZAWA MANGA SPOILER v
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Maffy: 16 Οκτώβριος 2011 - 01:40

#206 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 19:06

Bασικά μόλις βρήκα νέα για τον Yokozawa κι εφόσον δεν υπάρχει manga thread θα το βάλω εδώ γιατί μπορεί μια μέρα αν υπάρχει 3η σαιζόν να το δούμε! (Βέβαια ίσως πρέπει να πάει στο Yaoi manga thread αλλά δεν ξέρω οπότε όποιος είναι αποφασίζει /ο/)

Spoiler:

Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ!!! Μας δουλεύεις, έτσι?!!! OMG OMG OMG τρελαίνομαι!!! *fangirl mode ON* :joyful:

#207 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 20:01

:oo:

Spoiler:

Ποσο πιο τελειο μπορουσε να γινειιι???????

#208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 20:24

Παιδούλες για τα του manga στο κατάλληλο topic παρακαλώ. :3 Ας συνεχίσουμε την συζήτηση αποκλειστικά για το anime εδώ.

#209 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 21:44

Mα κοίταξα Τ.Τ Δεν υπήρχε thread και να ανοίξω ολόκληρο thread μόνο γι'αυτό, θεώρησα ότι δεν άξιζε Τ.Τ Και δεν μπορούσα να συγκρατηθώ :<
Αλλά δεν επρόκειτο να το αναπτύξω άλλο :3 Απλώς κάπου έπρεπε να το πω xD

Για το anime, δεν έχω κάτι άλλο να πω προς στιγμήν.

PS: Ritsu is a lil bitch /o/

#210 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 22:08

Στο thread των yaoi manga, εννοει.

Κοιταξτε δεν υπαρχει καποια απαγορευση στο να μιλαμε για το manga κι εδω, φυσικα μπορει να γινουν καποιες αναφορες, συγκρισεις, φτανει να επισημανθεί (οπως σωστα εγινε) αλλα αλλο αυτο, κι αλλο να μιλαμε σε ενα ποστ μονο για το manga και να λεμε νεα του.
Αν ήταν ετσι δεν θα ειχαμε χωριστα thread και στα αλλα ειδη γιατι σκεφτειτε να μιλανε 5 post για το anime, 3 για το manga και ου το καθεξης. Τοτε τα spoiler θα ειναι και πιο δυσκολο να ελεγχθουν και θα χασει εντελως συνοχη το εκαστοτε θεμα.

Για τα yaoi δεν κανουμε χωριστα manga thread για εναν τιτλο, δεν χρειαζεται. Απλα καποια που γινονται anime και ειναι δημοφιλη αποκτανε δικο τους anime thread. Οποτε αν θελετε να κανετε ποστ που αφορα αποκλειστικα το manga, οποιοδηποτε yaoi manga το κανετε στο παραπανω link.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα