Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sekai-ichi Hatsukoi

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#1 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 19:45

Sekai-ichi Hatsukoi
世界一初恋

wKqFu4l.png

Οι BL fans αλλά και οι romance fans γενικότερα σίγουρα έχουν ακούσει για την ρομαντική boys love κωμωδία " Junjou Romantica" η οποία μας χάρισε δύο season γεμάτες γέλιο, συγκίνηση και πολύ μα πολύ fangirling. Οι ευχές μας για τρίτη season μπορεί να μην εισακούστηκαν ΑΛΛΑ οι δημιουργοί επανέρχονται δυναμικότατα αυτήν την άνοιξη με το παρόν έργο το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο manga της Shungiku Nakamura (που όπως προείπα δημιούργησε και το Junjou ανάμεσα σε άλλα πολύ ωραία έργα).

10Xq1n5.gif

~Λίγα λόγια για την υπόθεση~

Ο Οnodera Ritsu είναι ένας νεαρός άνδρας ο οποίος εξαιτίας μιας νεανικής ερωτικής απογοήτευσης έχει χάσει την πίστη του στην αγάπη. Όπως καταλαβαίνετε το γεγόνός ότι η νέα του θέση στην εκδοτική Murakawa Shoten αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη όχι μόνο γιατί από την εταιρεία του πατέρα του βρέθηκε σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλον που πρέπει να αποδείξει την αξία του, ούτε γιατί από τα βιβλία το αντικείμενό του έγιναν τα manga αλλά επειδή μέσα σε όλα είναι και Shoujo. Την αδυναμία του να προσαρμοστεί στους lovey dovey ρυθμούς και νέα δεδομένα της νέας του δουλειάς έρχεται να δυσχεράνει και ο αρχισυντάκτης της ομάδας Takano Masamune. Οι δύο άντρες κάνουν μια πραγματικά πολύ άσχημη αρχή για να αποδειχτεί γρήγορα ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τους συνάντηση. Το παρελθόν του Ritsu επιστρέφει "to bite him in the ass'' που λέμε και στο Manchester και για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο και ~tsun tsun~ ~ dere dere~ σκηνικά".
Και για όσους δεν έχουν ιδέα από το Junjou να πω για το τυπικό της υπόθεσης ότι η σειρά θα είναι μια προσφορά του STUDIO DEEN, σκηνοθετεί η Chiaki Kon (Junjou Romantica, Higurashi, Nodame Cantabile paris/ Finale) μουσική Ηijiri Anze ( I swear the best thing in Hakuouki was the music) και character design Yoko Kikuchi.

bAYtW8P.gif

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι τον Μάρτιο θα προηγηθεί ένα OVA που θα περιλαμβάνεται στον συλλεκτικό πέμπτο τόμο του manga για να ακολουθήσει τον Απρίλιο η κανονική σειρά.

Γνωρίζοντας την υπόθεση και έχοντας δει ανάλογη δουλειά από τους ίδιους συντελεστές πιστεύω ότι θα μείνουμε ευχαριστημένοι. Προσωπικά το θεωρώ ακόμη καλύτερο από το Junjou καθώς επικεντρώνεται μόνο σε μία ιστορία και ο Ritsu παρά το εκρηκτικό του χαρακτήρα του δεν έχει το εκνευριστικό denial/αναποφασιστικότητα του Misaki. Πολύ ωραίος είναι και ο τρόπος με τον οποίο δείχνει να λειτουργεί η εκδοτική. Fanservice μην περιμένετε να υπάρχει ιδιαίτερο αν ξέρω το studio αλλά πιστέψτε με δεν το χρειάζεται η σειρά.

C4Nmuy7.gif

~Τrailer~

Youtube Video

~ANN~
~Anidb1/Anidb2~
~Οfficial Site~

Spoiler:

MrRDInk.gif

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 30 Αύγουστος 2014 - 14:19

#2 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2010 - 19:53

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Επιτέλους κάτι ανάλογο του junjou! Νομίζω πως το romance που είχα δει σε εκείνη την σειρά δεν το έχω δει σε κανένα shoujo. Ετοιμάζω χαρτομάντηλα για δάκρυα και nosebleeds!

Είμαι εν-θου-σι-α-σμέ-νη! :joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#3 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 11:03

:kyaaa::kyaaa::kyaaa:
Sekai Ichi Hatsukoi PV:
http://www.tudou.com/programs/view/j4N9NcguTcE/

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#4 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 11:11

*post moved από το yaoi(anime) thread* (ε το έχει που το έχει το ξεχωριστό thread η σειρά ας λυσσάξουμε εδώ όσο θέλουμε).

Ντάξει για το PV έχω να πω μονο "CUTENESS". Οπτικά φαίνεται πολύ προσεγμένο και ίσως και ακόμη περισσότερο από το Junjou. Ο Ritsu σε panic attack mode έχει τόσο μα τόσο γέλιο, και τα σχέδια των χαρακτήρων αν και βγήκαν λίγο διαφορετικά από ότι προσωπικά τα περίμενα, aka o Masamune λίγο πιο φοβιστικός από ότι υπολόγιζα είναι πολύ ωραία.

Άντε άντε με το καλό να το δούμε <3

#5 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 11:18

Suman,suman,δεν είχα πάρει χαμπάρι το thread (shame on me..).
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το preview.Επιβεβαίωσα πως το cast είναι το ίδιο με το drama cd (katsuyuki konishi=masamune:nbleed::nbleed:),ανακουφίστηκα βλέποντας ότι το σχέδιο είναι καλό (κι ας είναι λίγο πιο τρομακτικός ο Masamune,του πάει) και τώρα θα fingirlιζω μέχρι να βγει σαν 15χρονο.:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 11:27

O oποίος Katsuyuki Konishi έχει κάνει και τον Soubi από το Loveless. o.O Αχ ωραία θα περάσουμε με αυτήν την σειρά. (btw πάει κατευθείαν στα best romance των επόμενων anime awards xD)

Μικρούλια στην βιβλιοθήκη είναι και τα δύο για να τους τσιμπήσεις τα μαγουλάκια. <3

#7 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2011 - 12:30

..και Tsuruga Ren(Skip Beat!) και Haji(Blood+)...you get the point...:nbleed:
Chibia ήταν τόσο kawaiiii...!!!(Ο Ritsu και τώρα είναι βέβαια...)
Spoiler: manga spoiler

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 11:10

Σε δύο μέρες βγαίνει επιτέλους :joyful:

Πάρτε και το trailer με υπότιτλους

Youtube Video

Τί γλυκούλι που είναι <3333333333

xbJ3b2w.jpeg

#9 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 11:18

Ωραίο φαίνεται. Το OVA που βγαίνει μεθαύριο τι θα δείχνει όμως; Prequel θα είναι;

#10 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 12:17

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω μιας και δεν βρίσκω απολύτως καμία πληροφορία σχετικά...Μόνο τα κλασικά...Ότι βγαίνει με το 5ο volume του manga και ότι θα είναι 20 λεπτά...Αλλά εντάξει ότι και ναναι θα πάρουμε μια γεύση για το anime που αργεί λίγο ακόμα καθώς θα βγει στις 9 Απριλίου.

xbJ3b2w.jpeg

#11 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 16:11

KAWAIIIIII!!!! Seme με γυαλια!:blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#12 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 20:26

Λογικά το OVAKi θα απευθύνεται προς το κοινό το οποίο έχει διαβασει το manga και ξέρει περίπου τι παίζει. Oπότε καλό είναι όσοι δεν έχετε πιάσει το manga να περιμένετε για τη σειρά (καλά θα τα πούμε αυτά πιο σίγουρα όταν δούμε τι έχει μέσα).

Other than that το PV ήταν ο ορισμός του cuteness.

Ντάξει Vagelio πίστεψε με τον Masamune θα τον λατρέψεις όσο δεν πάει. Dat guy has some pretty smoothe moves up his sleeve. xP

#13 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 20:32

Αχ, όοοοοοχι...Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που λες Iristella γιατί δεν νομίζω να έχω χρόνο να πιάσω το manga...Από την άλλη δεν νομίζω να έχει νόημα να βγάλουν ένα ova το οποίο θα είναι πιο μπροστά σε εξελίξεις από την ίδια τη σειρά...Τουλάχιστον σε άλλες σειρές που έχω δει να βγαίνει πρώτα ova και μετά κανονική σειρά, το ova είναι εισαγωγικό της σειράς...

xbJ3b2w.jpeg

#14 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 20:36

Σε δύο μέρες βγαίνει επιτέλους :joyful:

Πάρτε και το trailer με υπότιτλους

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ypRF-kxILS8[/YOUTUBE]

Τί γλυκούλι που είναι <3333333333

Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :Crying2: *tears of happiness*

επιτ'ελους!!!! :joyful:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#15 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 20:42

Eξαρτάται το είδος του OVA. Αν είναι ova όπως πχ το Τamayura που βγήκε σε κανονικό DVD ναι τότε είναι εισαγωγικό. Αλλά συνήθως σε αυτά που κυκλοφορούν μαζί με τα manga δίνουν απλά μια γεύση από τη σειρά με λίγο filler υλικό σε αυτούς που ήδη ξέρουν τι παίζει, οπότε μην έχετε πολλές προσδοκίες .

Από την άλλη μεγάλη είναι και η πιθανότητα το OVaki να είναι και spoiler free οπότε να μπορούν όλοι να το δούν είτε αρκεί να ξέρουν την βασική περίληψη είτε σαν κάτι το εντελώς stand alone.