Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Δημοφιλεστερες σειρες στο anime.gr


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 December 2010 - 18:05

Περα απο τα γνωστα One Pie, Κaputto, Bleech στο ανιμε.γρ συμφωνα παντα με τα στατιστικα φαινεται οι γνωστες σειρες να ειναι οι εξης:

πρωτη λιστα ειναι συζητησεις, δευτερη θεασεις

1.Death Note 2.500+ 76000+
2. FMA Brotherhood 1400 51300+
3. Code Geass 1300 38700+
4. Soul Eater 1125 32082
5. Vampire Knight 1235 30346

δηλ τα υπο-φορουμ των gundam, evangelion, gintama εχουν λιγοτερη ανταποκριση απο οποιαδηποτε απο αυτες τις σειρες! Mηπως χρειαζονται τελικα και αλλα υπο-φορουμ ή αντικατάστασή των υπαρχοντων;

μετα περιεργως οι συζητησεις πεφτουν στο μισο ενω οι θεασεις λιγοτερο.

6. Fairy Tail 634 24238
7. Elfen Lied 649 22415
8. Dragon Ball Kai 495 22331
9. Dragon Ball Z 575 22000
10.Hellsing 479 21073
11. HSOTD 546 17088
12. Κ-ΟΝ 535 16550
13.Μοnster 401 16022
14. Detroit Metal City 367 14630
15. Melancholy of HS 376 14417
16. Claymore 278 10879
17. Lucky Star 365 10284
18. Umineko 311 9959
19. Rurouni Kenshin 239 9397

Η σειρα Gurren Laggan παντως δεν τα πηγε και τοσο καλα σε σχεση με το hype sto anime.gr

255 συζητησεις, 8448 θεασεις, πισω απο το Ergo Proxy, 21η θεση στις συζητησεις, 23 στις θεασεις

Aπαγοητευση και η σειρα Moribito κατρακυλα κοντα στην 80η θεση με μολις 119 συζητησεις και 3978 θεασεις/αναγνωσεις

απο τις παλιες σειρες οι Dragon Ball, Sailor Moon, Captain Harlock, Digimon, Legend of Galactic Heroes τα πανε αρκετα καλα

H σειρα Ουκ Αν Λαβοις συγκεντρωνει 250 συζητησεις και 10.358 θεασεις. αν ηταν ανιμε θα πηγαινε στην 16η θεση!

Τωρα αλλο ενα ενδιαφερον στοιχειο:

θεασεις ανα ημέρα:

HSOTD: 68.3
Death Note: 65.84
Panty and Stocking: 62.4
FMAB: 59.28
Fairy Tail: 46.03
Code Geass: 36.66
Dragon Ball Kai: 35.16
Soul Eater: 33.04
Rainbow, NRNS: 26.9
Gurren Laggan: 7.18.

To Death Note μετα απο 4 χρονια εξακολουθει να ειναι στην πρωτη λισταδευτερη θεση κοντραροντας τις νεες σειρες και τα shonen, πραγμα απιστευτο. Xωρις να ειναι εκπληξη το HOTD ειναι προς το παρον η δημοφιλεστερη σειρα
Εντυπωσιακες προς το παρον οι Panty & Stocking, φιγουραρουν τριτες. Πανω κατω για τις νεες σειρες 30-40 θεασεις εδω θεωρουνται καλες ενω παραπανω απο αυτο μιλαμε για über-hype. Επισης αν μια νεα σειρα πιασει στην αρχη 60αρια και μετα καθιερωθει στο 20-30ρι θα πρεπει να θεωρειται επιτυχημενη.

Απο ταινιες, ova δημοφιλεστερο και με τεραστια διαφορα ειναι το 5 cm/sec στην 21η θεση.

Ομως προς το παρον σε αυτο νικητης δεν ειναι καμια ιαπωνικη σειρα αλλα η Ουκ αν λαβοις, με μεσο ορο 126 θεασεις ανα ημερα!

Ενδιαφερον παρουσιαζει το εξης στοιχειο. Γιατι αλλα ανιμε βαζουμε στη λιστα των αγαπημενων μας σειρων ενω σε αλλα ειμαστε προθυμοι να διαβασουμε σχολια ή να συμμετεχουμε σε συζητησεις;

Πχ σειρες οπως οι Kiminozu εδω ειναι βαθια θαμμενες. Ισως παιζει ρολο που το site πηρε μπρος μετα το 2007 οποτε παλιοτερες σειρες δεν προλαβαν να καθιερωθουν στο φορουμ.

βεβαια το ανιμε.γρ ειναι σχετικα μικρο αλλα ενδεικτικο της τασης που επικρατει να κυριαρχουν τα shonen, με διαφορες εξαιρεσεις ενιοτε να παιρνουν τη θεση τους για λιγο. Βεβαια επειδη τα shonen κραταν τουλαχιστον 50 επεισοδια διαρκει περισσοτερο το ενδιαφερον. Δεν ξερω ποσο μια σειρα συντομη μπορει να αντεξει στην πιεση.

Φαινεται παντως πως οι περισσοτεροι εδω ερχονται για να δουν και να συζητησουν για One Piece, Bleach, Naruto, Death Note και τα γνωστα shonen. Βλεπουν και αλλες σειρες αλλα δεν συζητανε και τοσο πολυ για αυτες

#2 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 December 2010 - 18:13

Οι παράγοντες bishounen/boobs/μάχες φαίνονται να κυριαρχούν as expected.

Βέβαια λογικό είναι να έχουν περισσότερο κίνηση σειρές που προβάλλονται τώρα και γίνεται συζήτηση για κάθε επεισόδιο, παρά παλιότερες όπου θα μπεις να γράψεις 1-2 σχόλια βλέποντάς τες και άντε άλλα 1-2 αφού τις τελειώσεις.

Πέρα από τα endless shounen σειρές τύπου death note φαίνεται να έχουν γίνει ποπ κορν και να είναι για πολλούς η είσοδός τους στα anime, οπότε...oh goody?

Posted Image


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 December 2010 - 18:27

Μα αν ρίξεις μια ματιά στα top10 τα περισσότερα post αυτά τα στοιχεία θα σου δώσουν. Που δεν είναι καθόλου παράλογο γιατί από τη μια πλευρά το target group των shounen κυριαρχεί στην κοινότητα και από την άλλη ανέκαθεν το εύπεπτο είχε πάντα πιο ευρύ κοινό από αυτό το οποίο απαιτεί σκέψη.

Επίσης πολλά από αυτά που αναφέρεις είναι σειρές που είχαν τρομερή επιτυχία κατά την προβολή τους αργότερα όμως ξεχάστηκαν καθώς καταλάγιασε το hype. (πχ έχω να δω post σε Vampire Knight/ Code geass/ soul eater thread αρκετό καιρό).

#4 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 December 2010 - 18:28

Ενδιαφερον παρουσιαζει το εξης στοιχειο. Γιατι αλλα ανιμε βαζουμε στη λιστα των αγαπημενων μας σειρων ενω σε αλλα ειμαστε προθυμοι να διαβασουμε σχολια ή να συμμετεχουμε σε συζητησεις;


Το θέμα είναι απλό και δεν χρειάζονται στατιστικές.

Πρώτον. Σειρά με πολλά επισόδεια σίγουρα θα έχει και περισσότερο καιρό συζήτηση άρα και περισσότερα σχόλια= περισσότερες θεάσεις.

Δεύτερον. Σειρά με πολύ φανατικούς ακολούθους θα έχει και περισσότερη συζήτηση ακόμα και αν είναι λίγοι.

Τρίτον σε πολλά threads για δημοφιλείς σειρές γενικά (ακόμα και για αυτούς που δεν παρακολουθούν σταθερά anime) πχ το fmab και death note σκάνε μύτη ένα κάρο άτομα που κάνουν 2-3 ποστς στο συγκεκριμένο thread για να πάρουν πληροφορίες και μετά δεν τους ξανακούμε επομένως η συγκυριακή αυτή συμπεριφορά ναι μεν μπαίνει στα στατιστικά στοιχεία αλλά δεν αντικατοπτρίζει την γενικότερη τάση του φόρουμ.

Τέταρτον. Σαφώς και τα ongoing anime έχουν περισσότερη συζήτηση καθώς αυτή γίνεται σε εβδομαδιαίο επίπεδο.

Πέμπτον. Ακόμα και η φύση του anime μετράει. Ένα slice of life από την φύση του δεν μπορεί να έχει τόση εξέλιξη όσες ένα science fiction πχ. στο δεύτερο θα γίνει μεγαλύτερη συζήτηση σε εβδομαδιαίο επίπεδο.

Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά νομίζω έγινε σαφές ότι τα ποστς και οι θεάσεις μεμονωμένα δεν συνιστούν ασφαλές συμπέρασμα για τα γούστα και τις προτιμήσεις καθώς και τα ποιοτικά κριτήρια μιας τόσο μεγάλης κοινότητας.

xbJ3b2w.jpeg


#5 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 08 December 2010 - 18:43

επισις καποιες αλλες σειρες προβαλονταν κατα τη διαρκεια των threads και γεμιζαν ποστ για καθε επισοδειο.. ενω αλλες πχ το γκουρεν λαγκαν ειχαν και review/prevew που μαζευαν ποστ και εκει,

θα μπορουσαμε να σχηματισουμε μια αποψη αν σε καθε θρεντ για καθε ανιμε ειχαμε μια ψηφοφορια με την βαθμολογια που βαζει ο καθενας σε αυτο (αυτο βεβαια απετει πολυ δουλεια για να γινει) ετσι θα ειχαμε την αποψη του κοινου (ασχετους αν ηταν οριμο ή ειχε δει 3-4 ανιμε) και λογικα νουμερα (οποιος ψηφιζει σημαινει οτι λογικα το εχει δει)

edit: το εγραψε η μονο το πρωτο..

#6 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 08 December 2010 - 18:47

Νice thread Petran, δείχνει λίγο την τάση που επικρατεί στο φορουμ.

Θυμάμαι οταν το DN ήταν ongoing, τι χαμός γινόταν μετά απο κάθε επεισόδιο, συζητήσεις των συζητήσεων και γενικά το φορουμ μου φαινόταν πιο active απο ποτέ.

Αργότερα σταμάτησαν οι χρήστες να μιλάνε τόσο για τα ανιμε που έπαιζαν τότε, και σιγά σιγα τα μόνα πραγματικα active threads άρχισαν να είναι αυτα των 3 shonen με το Naruto εκείνη την εποχη να έχει την τιμητική του (μετα ακολούθησε ο onepiecetardismos)

#7 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 08 December 2010 - 18:49

Ενδιαφερον παρουσιαζει το εξης στοιχειο. Γιατι αλλα ανιμε βαζουμε στη λιστα των αγαπημενων μας σειρων ενω σε αλλα ειμαστε προθυμοι να διαβασουμε σχολια ή να συμμετεχουμε σε συζητησεις;


Το ότι δε γίνονται συζητήσεις είναι κύριος παράγοντας. Δεν ξέρω τι συζητήσεις γίνονται πχ στα threads των τριών μεγάλων shounen αλλά για να γράφουν τόσο συχνά, ίσως γίνεται μια συζήτηση και όχι απλά αναφορά τι άρεσε στον καθένα σε κάθε επεισόδιο. Το να διαβάζουμε σχόλια δεν είναι απόλυτο, το δεύτερο που ανέφερες ίσως ισχύει περισσότερο. Γιατί να πάω να διαβάσω σχόλια για ένα anime/manga που δεν με ενδιαφέρει; Μπορεί να ανοίξω κάποιο που δεν έχω δει για να δω πάνω κάτω τα σχόλια, αρνητικά ή θετικά. Βέβαια, ούτε αυτό που γράφω εγώ είναι απόλυτο, δικιά μου άποψη γιατί μου φάνηκε αρκετά παράξενο αυτό που ανέφερες.

Και όντως η Anelis έχει δίκιο στο ότι πολλά από αυτά είναι ongoing ακόμη, αλλά και πολλά από αυτά αποτελούν το anime με το οποίο πολλοί πρωτοαρχίζουν.

Και προσωπικά, το να σχολιάσεις για τα αγαπημένα σου anime, αν δεν είναι πρόσφατα ή ongoing μάλλον δεν πρόκειται να γράψω στα ίδια τους τα thread. Ίσως να ανέλυα στο top 10 γιατί μ' αρέσει το καθένα. Πιο εύκολα θα μιλήσω γι' αυτό προφορικά. Και σε μια σειρά ongoing αν το δω το επεισόδιο, μετά από μια εβδομάδα δεν πρόκειται να γράψω εκτός αν δω το επόμενο εγκαίρως και αποφασίσω να σχολιάσω και το προηγούμενο. Αν δεν προλαβαίνω να το δω εγκαίρως, ίσως όταν ολοκληρωθεί. Επίσης, όταν δεν βλέπεις πολλά άτομα να κινούνται και να ποστάρουν σε ένα thread, λογικά, δύσκολα θα γράψεις. Να φέρω ως παράδειγμα το Working, λόγω σχετικής πρόσφατης αναφοράς, δεν είχα προσέξει καν το thread όταν ήταν ακόμη ongoing. Είχε πάει τέταρτη σελίδα, έγραψα μια-δυο φορές, αλλά παρακάτω δεν σχολίασα. Θα μου πεις γιατί; Ας πήγαινες. Απλά ήξερα ότι δεν γράφανε πολλοί, και από το να κάθομαι να γράφω προτιμούσα ας πούμε να το σχολίαζα από κοντά στην αδερφή μου. Anyway, γράφω πολλά και νιώθω ότι βγαίνω και εκτός θέματος για κάποιο λόγο :hot:

#8 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 08 December 2010 - 19:56

Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου ειναι ας πουμε το hellsing. οταν βγαινει επεισοδιο καθε οποτε θυμηθουν, και οι πληροφοριες ειναι μετρημενα κουκια, χωρις spin offs και αλλα τετοια διαφημιστικα κολπακια, τι να συζητησω; απο το προηγουμενο, μεχρι τωρα, 2-3 σειρες να με ψιλοενδιαφέρουν, εχουν βγαλει 40 επεισοδια. Παει εκει το ενδιαφέρον θελοντας και μη.

Επίσης οταν κατι ειναι ongoing, ειναι λογικο να τραβαει τζερτζελέ. Οσο καταπληκτικο και να ναι π.χ. το monster, οταν ο άλλος το βλέπει τωρα και ειναι καπου στη μεση, ε, για μενα σπανια θα χει ενδιαφερον να συμμετέχω σε μια συζητηση τύπου "τι θα γινει μετά;", και ειναι και λογικό.

Και για να λέμε και τη μαυρη αλήθεια, οι άνθρωποι ειναι προβλέψιμοι. Ξερεις στάνταρ οτι τελειωνει σημερα π.χ. το elfen lied ή το DN και τα επομενα τέσερρα χρόνια στο αντιστοιχο φορουμ θα συζητιέται αν ειναι σωστο να σκοτώνεις αυτούς που κακοποίησαν εσένα/το pet σου/ εναν βιαστή / ένα εγκληματία γενικά κ.ο.κ.
με τουλάχιστον 4-5 κύκλους το καθένα. Θα ανακυκλώνονται οι συμμετέχοντες, αλλα καποια στιγμη αρχίζουν να μειώνονται. Λογικό κι αυτό.

Υ.Γ. Σε όλα τα φόρουμ ισχύει αυτό, όχι μονο εδώ προφανώς.

stasou%2520mygdala.jpg


#9 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 December 2010 - 23:16

Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά νομίζω έγινε σαφές ότι τα ποστς και οι θεάσεις μεμονωμένα δεν συνιστούν ασφαλές συμπέρασμα για τα γούστα και τις προτιμήσεις καθώς και τα ποιοτικά κριτήρια μιας τόσο μεγάλης κοινότητας.


μα οχι βεβαια και ουτε κρινω την ποιοτητα του καθε σχολιου, oυτε και τις βαθμολογιες. εδω μας ενδιαφερουν τα ποσοτικα και η επισκεψιμοτητα των σειρων ανεξαρτητως ποιοτητας που ειναι κατι υποκειμενικο αναλογα με τα γουστα. Ομως τους αριθμους δεν μπορεις να τους αγνοησεις.

Εγω απο τα τοπ 20, ολοκληρωμενα εχω δει μονο 3 και με τα αλλα ασχοληθηκα απειροελαχιστα ή και καθολου.

Βεβαια μπορει μια σειρα θαμμενη εδω με 10 σχολια να εχει περισσοτερες αναλυσεις απο μια δημοφιλη με 200 αλλα αυτο δεν μας απασχολει.


Το ότι δε γίνονται συζητήσεις είναι κύριος παράγοντας. Δεν ξέρω τι συζητήσεις γίνονται πχ στα threads των τριών μεγάλων shounen αλλά για να γράφουν τόσο συχνά, ίσως γίνεται μια συζήτηση και όχι απλά αναφορά τι άρεσε στον καθένα σε κάθε επεισόδιο. Το να διαβάζουμε σχόλια δεν είναι απόλυτο, το δεύτερο που ανέφερες ίσως ισχύει περισσότερο. Γιατί να πάω να διαβάσω σχόλια για ένα anime/manga που δεν με ενδιαφέρει; Μπορεί να ανοίξω κάποιο που δεν έχω δει για να δω πάνω κάτω τα σχόλια, αρνητικά ή θετικά. Βέβαια, ούτε αυτό που γράφω εγώ είναι απόλυτο, δικιά μου άποψη γιατί μου φάνηκε αρκετά παράξενο αυτό που ανέφερες.

Και όντως η Anelis έχει δίκιο στο ότι πολλά από αυτά είναι ongoing ακόμη, αλλά και πολλά από αυτά αποτελούν το anime με το οποίο πολλοί πρωτοαρχίζουν.

Και προσωπικά, το να σχολιάσεις για τα αγαπημένα σου anime, αν δεν είναι πρόσφατα ή ongoing μάλλον δεν πρόκειται να γράψω στα ίδια τους τα thread. Ίσως να ανέλυα στο top 10 γιατί μ' αρέσει το καθένα. Πιο εύκολα θα μιλήσω γι' αυτό προφορικά. Και σε μια σειρά ongoing αν το δω το επεισόδιο, μετά από μια εβδομάδα δεν πρόκειται να γράψω εκτός αν δω το επόμενο εγκαίρως και αποφασίσω να σχολιάσω και το προηγούμενο. Αν δεν προλαβαίνω να το δω εγκαίρως, ίσως όταν ολοκληρωθεί. Επίσης, όταν δεν βλέπεις πολλά άτομα να κινούνται και να ποστάρουν σε ένα thread, λογικά, δύσκολα θα γράψεις. Να φέρω ως παράδειγμα το Working, λόγω σχετικής πρόσφατης αναφοράς, δεν είχα προσέξει καν το thread όταν ήταν ακόμη ongoing. Είχε πάει τέταρτη σελίδα, έγραψα μια-δυο φορές, αλλά παρακάτω δεν σχολίασα. Θα μου πεις γιατί; Ας πήγαινες. Απλά ήξερα ότι δεν γράφανε πολλοί, και από το να κάθομαι να γράφω προτιμούσα ας πούμε να το σχολίαζα από κοντά στην αδερφή μου. Anyway, γράφω πολλά και νιώθω ότι βγαίνω και εκτός θέματος για κάποιο λόγο :hot:

μα αν ανοιγε εδω υποφορουμ για FMA, Deathnote θα ειχαμε πολλα περισσοτερα μυνηματα. Πχ στα Ναρουτο, Οne Piece κλπ περαν της πλοκης και της γνωμης του καθενος, συζητιεται ποιος ειναι ο δυνατοτερος, τι θα γινονταν αν....κλπ. Aν ειχε μονο ενα ξεχωριστο θεμα όπως πχ το Dragon Ball θα γραφαν λιγοτερα σχολια και οι διαχειριστες επρεπε να σφιξουν τα λουρια για να μην ξεφυγουμε.

για αυτο ισως καλυτερα να ανοιξουν και αλλα υπο-φορουμ, τουλαχιστον για το FMA.

οντως παιζει ρολο και η συχνοτητα επισκεψιμοτητας αναλογα με το ποσο δημοφιλης ειναι η σειρα.

αλλα τελικα αυτο που μετραει περισσοτερο δεν ειναι οι αναλυσεις και οι ποιοτικες αψιμαχιες αλλα ο χαβαλες.



Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου ειναι ας πουμε το hellsing. οταν βγαινει επεισοδιο καθε οποτε θυμηθουν, και οι πληροφοριες ειναι μετρημενα κουκια, χωρις spin offs και αλλα τετοια διαφημιστικα κολπακια, τι να συζητησω; απο το προηγουμενο, μεχρι τωρα, 2-3 σειρες να με ψιλοενδιαφέρουν, εχουν βγαλει 40 επεισοδια. Παει εκει το ενδιαφέρον θελοντας και μη.

Επίσης οταν κατι ειναι ongoing, ειναι λογικο να τραβαει τζερτζελέ. Οσο καταπληκτικο και να ναι π.χ. το monster, οταν ο άλλος το βλέπει τωρα και ειναι καπου στη μεση, ε, για μενα σπανια θα χει ενδιαφερον να συμμετέχω σε μια συζητηση τύπου "τι θα γινει μετά;", και ειναι και λογικό.

Και για να λέμε και τη μαυρη αλήθεια, οι άνθρωποι ειναι προβλέψιμοι. Ξερεις στάνταρ οτι τελειωνει σημερα π.χ. το elfen lied ή το DN και τα επομενα τέσσερα χρόνια στο αντιστοιχο φορουμ θα συζητιέται αν ειναι σωστο να σκοτώνεις αυτούς που κακοποίησαν εσένα/το pet σου/ εναν βιαστή / ένα εγκληματία γενικά κ.ο.κ.
με τουλάχιστον 4-5 κύκλους το καθένα. Θα ανακυκλώνονται οι συμμετέχοντες, αλλα καποια στιγμη αρχίζουν να μειώνονται. Λογικό κι αυτό.

Υ.Γ. Σε όλα τα φόρουμ ισχύει αυτό, όχι μονο εδώ προφανώς.


οντως αν λαβεις υπ'οψιν το οτι το Monster δεν ειναι και απο τις πιο ευκολες σειρες, να λες παλι καλα που βρισκεται τοσο ψηλα. Πραγματι πρεπει να διαφοροποιηθουν σειρες που σηκωνουν συζητηση και σειρες που γραφεις απλα για πλακα ή χαβαλε και δεν εχουν τοσο βαρια ηθικα ή φιλοσοφικα ζητηματα. Και η σειρα Ergo Proxy ως προς αυτο ειναι πολυ ψηλα στις προτιμησεις.



Y.Γ. Σε παρακαλω! Τo anime.gr ειναι μοναδικο!

#10 Giorgosdbz

Giorgosdbz

    Κάποιος

  • Members
  • 307 posts

Posted 23 March 2011 - 22:58

Πολύ πίσω το Dragonball...
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#11 ellesmira

ellesmira

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 24 March 2011 - 09:43

θα με ενδιέφερε να δω και ποιες είναι οι λιγότερο δημοφιλείς σειρές.