Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan & Anime Party (Sakura Syndrome) 13/11 - Αθήνα

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#46 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 14 November 2010 - 13:12

καλύτερα όχι :P άλλωστε είχα γίνει petarded και έκανα σαν ξεσκισμένο κτήνος όλη νύχτα :P

Μιλα ρε μην σου δωσω μηλα να μιλισεις xD
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#47 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 November 2010 - 16:07

Καλούτσικα ήταν. Είδα άτομα που είχα πάρα πολύ καιρό να δω και γνώρισα καινούργιο κόσμο.

Haters gonna Hate Azathoth

Tiger-stock-blog-header.jpg

#48 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 14 November 2010 - 19:45

να πω και εγω απο την μεργια μου πως ηταν πολυ ωραια στο παρτυ με κορυφαια στιγμη οταν περασε διμοιρια των ματ απεξω και οπου φυγει φυγει εγω!!!χαχαχαχα και αρκετη ζεστη για τα δεδομενα!!!και εις ανωτερα!!!οι καφριλες τις βραδιας ηταν ολαααα τα λεφτααααααα!!!μωρη ατριδεναααααα!ΧΔ σε σκισαμε στο cosplay του resident evil καλα να παθεις!!!!!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#49 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 November 2010 - 21:32

:))) Και μένα μου άρεσε και ας έπρεπε να φύγω νωρίς :(
Τουλάχιστον, πρόλαβα να φωτογραφίσω όλα τα cosplay (τα οποία ήταν μεν πολύ πιο λίγα από άλλες φορές, αλλά η ποιότητα ήταν πολύ καλύτερη κατά μέσο όρο, οπότε ALL OK :) )

BTW, για όσους τυχόν δεν το ξέρουν φωτογραφίες μου εδώ. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να λέει "temporarily unavailable"....

EDIT: Επίσης επέστρεψε ο Neuro (yay!) και είχαμε και μερικά νέα πρόσωπα cosplayers. Α, και είχε πολύ κόσμο (άσχετα που τα cos ήταν λιγότερα).
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#50 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 14 November 2010 - 23:39

Αν και δεν καταφερα να κανω το cosplay μου,γιατι εγω και κατι αλοι καθηστεριμενοι ((βλεπε alex akuma)) ξεχασαμε να φερουμε καποια πραγματα της στολης,περασα αρκετα καλα και γενικα η βραδια ειχε πολυ γελιο,επισης ο κοσμος ηταν σε πολυ οικανοποιητηκο επιπεδο,,το μονο παραπονο μου ειναι οτι σε ολο το παρτυ μεχρι το τελος ζητημα να ακουσα 5 anime songs πραγμα το οποιο ελπιζω να μην γινεται συνεχεια γιατι πρως τα εκει οδευουμαι.....

#51 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 14 November 2010 - 23:52

μμμ, ηταν πολυ ωραια οντως!!! παρα πολυς κοσμος που λιγα κοσ...αλλα και παλι μια χαρα περασαμε!! και πανω απολα...ειχε καλο καιρο!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:joyful:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#52 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 15 November 2010 - 00:02

ααει ρε απαξειω να σε απαντησω γιατι θα τρολλαρω!χαχαχαχαχααχα
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#53 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 15 November 2010 - 00:40

,το μονο παραπονο μου ειναι οτι σε ολο το παρτυ μεχρι το τελος ζητημα να ακουσα 5 anime songs πραγμα το οποιο ελπιζω να μην γινεται συνεχεια γιατι πρως τα εκει οδευουμαι.....

Το οποιο ηταν ψιλοαπαραδεκτο.Επαιξε 2 απο K-on, to op απο NGE,το op απο Rosario+ Vampire και 2 απο Naruto.Συνολο 6 τραγουδια.Δεν επαιξε καν το Go για το κλασσικο τρενακι.Το υπολειπο της βραδιας ηταν Visual-K.Ας οψεται που περασα καλα με τα παιδια :gotit:

(τα παραπανω ισχυουν απο τις 21:30 που εφτασα μεχρι 1:45 που εφυγα)
Posted Image

#54 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 November 2010 - 11:38

Το οποιο ηταν ψιλοαπαραδεκτο.Επαιξε 2 απο K-on, to op απο NGE,το op απο Rosario+ Vampire και 2 απο Naruto.Συνολο 6 τραγουδια.Δεν επαιξε καν το Go για το κλασσικο τρενακι.Το υπολειπο της βραδιας ηταν Visual-K.Ας οψεται που περασα καλα με τα παιδια :gotit:

(τα παραπανω ισχυουν απο τις 21:30 που εφτασα μεχρι 1:45 που εφυγα)

Το GO για το κλασικό τρενάκι το παίζουν οι Le Ciel. Γενικά, δοθέντος της διοργανώτριας, αυτά που λέτε περί μουσικής ήταν αναμενόμενα...!
Posted Image

#55 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 16 November 2010 - 20:04

Το GO για το κλασικό τρενάκι το παίζουν οι Le Ciel. Γενικά, δοθέντος της διοργανώτριας, αυτά που λέτε περί μουσικής ήταν αναμενόμενα...!

Δεν νομιζω οτι φταιει η διοργανώτρια αλλα η μοδα του visual-key,k-pop κτλπ κτλπ που δηστυχος εχει αρχισει να περνει μεγαλες διαστασεις...

#56 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 16 November 2010 - 20:50

Posted Image

Η αφισα λέει ξεκαθαρα Japan & Anime.Μονο ανιμε δεν το ελεγες.Αρα υποτιθεται οτι θα ειχε και απο ανιμε

+1 Στον Ατριδη ειναι αυτη η μοδα που εχει αρχισει να περνει διαστασεις
Posted Image

#57 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 17 November 2010 - 14:10

Για να έχουμε καλό ερώτημα requests για anime OSTs υπήρξαν;Γιατί στα πάρτι των Sakura Syndrome πρωτεύον ρόλο παίζουν όλα τα υπόλοιπα.Εδώ πάνω πχ απ'όσα κατάλαβα λόγο των πολλών anime OST requests την περισσότερη ώρα αυτά ακούγαμε και βλέπαμε.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#58 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 20 November 2010 - 22:41

Για να έχουμε καλό ερώτημα requests για anime OSTs υπήρξαν;Γιατί στα πάρτι των Sakura Syndrome πρωτεύον ρόλο παίζουν όλα τα υπόλοιπα.Εδώ πάνω πχ απ'όσα κατάλαβα λόγο των πολλών anime OST requests την περισσότερη ώρα αυτά ακούγαμε και βλέπαμε.

Μόνο η ίδια μπορεί να στο απαντήσει αυτό!
Posted Image