Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• This topic is locked This topic is locked
435 replies to this topic

#196 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 18 October 2010 - 22:04

Hajime Saitoh

. το ότι μόλις έστρεψα τα χαρτιά μου εναντίον σου εσύ παράτησες την ψήφο σου και ήρθες εναντίον μου πάει να πει πως ξέρεις πως ξέρω ποιος είσαι και τι έκανες.

Beel

Bah. Γτ ομωθ εθτρεψες τα χαλτια θου εναντιον μου? εγω παντωθ προθπαθησα να θαθ ψαλωθω και κθαφνικα βγηκαν καποιοι και με πθηφισαν... λετε να ειμαι τοθο χαδος και να εβγενα να πω οτι

''Ο hawkeyes δεν ειναι δολοφονοθ..κατι κθελω''

ενω ειμαι επιθεωλητης ή δολοφονοθ?
Dah....
Αν παλι πιθτευετε οτι το εκανα αυτο για να βγαλω τιθ υποψιεθ απο πανω μου τοτε ειθτε ντιπ...
Η πθηφος μου παλαμενει θτον Hajime Saito (Αzathoth)

2bbd14fc.jpg

#197 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 18 October 2010 - 22:15

Αλλα επειδη οι κανονες με υποχρεωνουν να βαλω μια ψηφο, onizuka eikichi μου θυμιζεις τη εκανες τη μοιραια νυχτα?

Onizuka Eikichi
I was mastur.. err i was playing some video games. Η ψήφος μου παραμένει στον Prince Ludwig. Τώρα ο Shira κάτι βρώμικο παίζει. Η θέλει να μας μπερδέψει στο φουλ επειδή είναι σιχαμερός από χαρακτήρα του ( :kakaka: ) , είτε ξέρει πράγματι πολλά.. θα δείξει.
Posted Image

#198 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 October 2010 - 22:33

Lain

Προσπαθώ απεγνωσμένα να βρω ποιά είμαι, ποιά είναι η θέση μου σε αυτόν τον κόσμο και σαν να μην μου έφτανε αυτό πρέπει να προσπαθώ να βρω και 5 αιμοδιψείς δολοφόνους...Νόμιζα ότι εγώ ήμουν μπερδεμένη αλλά η τρικυμία εν κρανίω ορισμένων εδώ μέσα δεν υποφέρεται...Είτε είστε όλοι δολοφόνοι είτε δεν ξέρετε τι σας γίνεται και το δεύτερο είναι πιο επικύνδυνο...Βαράτε στα τυφλά (Hajime Saito), απαλάσσετε όποιον σας κατεβαίνει παίζοντας το επιθεωρητές (Shira) ενώ και να θέλατε δεν θα ξέρατε με σιγουριά για παραπάνω από ένα άτομο...Απλά να ξέρετε ότι ακόμα και αν είστε αθώοι, ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις...

Δεν μπορώ να είμαι προς το παρόν σίγουρη για κανέναν...Αυτός που μου κινεί τις υποψίες όμως είναι ο Ikari Gendo που ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε με επιμονή κατηγορήσει τον Hijikata αλλά και τον αποθανόντα Walter C. Dornez τώρα έχει λουφάξει και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

xbJ3b2w.jpeg

#199 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 18 October 2010 - 22:46

Gendo Ikari

Posted Image

O MAGI στα κεντρικά της NERV τέλειωσε την ανάλυση που έκανε στα όσα συμβάντα λαβαν χωρά μέχρι πριν λίγη ώρα

Τα αποτελέσματα λένε ότι πιθανοί δολοφόνοι είναι οι:

Hijikata
Haruhi
Shira
Hajime

Ηλίθιοι πολίτες είναι:

Prince Ludwig
Beel
Hitsugaya

Προς δεσποινίς Lain όπως είδατε ,είναι και πάλι στους ύποπτους μου. Σας απαλλάσσω λόγο ηλιθιότητας και εσάς (προς το παρόν).

Προς Jonathan Joestar για να είμαστε ειλικρινείς και αληθείς το πρώτο ποστ εναντίον της Road Kamelot το έδωσα εγώ όταν μου επιτέθηκε προσωπικά (αναφέρομαι στο ποστ σου #175)

Όσο γιατί έκανα μέρες να απαντήσω δυστυχώς έχω πήξει στις εργασίες και χτες που ήθελα να ποστάρω ήμουν στο ανιμε meeting.Θα προσπαθήσω να ποστάρω πιο συχνά παρόλα αυτά.
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#200 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 18 October 2010 - 23:01

Hanzo (Shira)

Το κουραζετε...

Ρε γαμωτo ολοι καθυστερια ειστε?

ΕΙΠΑ ο Saito ΔΕΝ ειναι.
Επικεντρωθειτε ολοι μαζι σε εναν σαπιο εκει περα να τελειωνουμε.

Επισης σχετικα με αυτο:

παίζοντας το επιθεωρητές (Shira) ενώ και να θέλατε δεν θα ξέρατε με σιγουριά για παραπάνω από ένα άτομο...

Πας στοιχημα?Με αλχημειες,deductions και κατασκοπους βγαζεις ακρη για περισσοτερους απο εναν παντως.Θυμησε μου να στειλω τους αλητες μου στο σπιτι σου να ψαξουν το pc σου Lain.

Eπιμενω στον Earl Cain.

μα ειναι τοσο απλο...απλα γινετε ολοι σκυλακια μου να τελειωνουμε μια ωρα νωριτερα....nghh...

Edited by Hanzo, 18 October 2010 - 23:14.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#201 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 18 October 2010 - 23:34

Ryuk ( BadBoy )

Posted Image

Χμμ.... Βλεπω μια κλικα στο παιχνιδι... Καποιος πηρε 2, ασχετους με τα φαινομενικα ρευματα, ψηφους.
Για να σας το κανω πιο λιανα. Καποιοι, προφανως συννενοημενοι, ψηφισαν το ιδιο ατομο, μικρης κινητηκοτητας, χωρις να υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος(μαλιστα ο ενας αλλαξε την ψηφο του σε αυτον μαλιστα. Τυχαιο?)
Οσο για την δικια μου ψηφο θα συνεχιζει να ειναι στην Road Kamelot και δεν θα αλλαξει αν δεν γινει κατι συνταρακτικο. Επισης την περιμενω πολυ να απαντησει και να αμυνθει στις συνεχες κατηγοριες μου. Γιατι δεν το κανει αραγε....?
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#202 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 October 2010 - 00:20

Medicine Seller
Posted Image

Things are becoming intresting. So much unrest and inquietude...
Salvation shall come.

My vote will go to Beatrice.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#203 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 October 2010 - 09:01

Posted Image

[saotome ranma - girl]

Λοιποοοοοόν

Η νύχτα πλησιάζει και τέσσερα άτομα δεν έχουν μιλήσει ακόμα...

Road Kamelot [serestrum] αν και κατηγορούμενη, δεν έχεις βγει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Απασχολημένη ιδιαίτερα ή απλά κάνεις την κινέζα [/έχω πάει στην Κίνα κ ξέρω]
Nodame [Strange Loop] τόσο πολύ σε έχει απορροφήσει το πιάνο που αφήνεις τις κατηγορίες να περνάνε δίπλα σου κ δε δίνεις σημασία;
Beatrice [the tragic prince] δώσε σημάδι ζωής και σταμάτα να κρύβεσαι στις σκιές.
Και εσύ επιθεωρητή Heinrich Lunge [laraska] μήπως έκανες στην άκρη επειδή ανατρίχιαζες πολλούς από εμάς και φοβόσουν μήπως αποκαλυφθεί καμία άλλη σου ιδιότητα;

Περίεργη σίγουρα η μεταφορά του κυρίου ογκου των ψήφων από τον Prince Ludwig [iristella] προς τον Beel [didimakia]. Αν καταφέρουμε και πιάσουμε δολοφόνο, θα είναι καλά, αν όχι όμως τότε κάποιος θα βρεθεί να πληρώσει το μάρμαρο... Ελπίζω να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας και όχι να πετάτε ένα ψήφο εκεί που φυσάει ο άνεμος...

#204 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 October 2010 - 12:26

lunge εδω....(ο λαρασκα δεν ...ειπε κατι ρατσιστικο...ας ηρεμησει ο σπονις...το ερευνησα καλως) μιλησα ... ετσι εμμένω στην Beatrice

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#205 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 19 October 2010 - 12:27

Ηitsugaya Toshiro

χμ ενδιαφερον θα ψηφισω την
Nodame (StrangeLoo) διοτι απλα ψηφισε μια φορα χωρις λογο και δεν ξαναμιλησε.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#206 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 posts

Posted 19 October 2010 - 12:28

Ryuk ( BadBoy )

Posted Image

επειδη δεν ειδα την κινηση που περιμενα και οταν θα πεσει η νυχτα θα λειπω, η ψηφος μου αλλαζει στον δολοφονο Prince Ludwig
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#207 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 October 2010 - 13:14

Nodame

Eίμαι μεταξυ Shira και Prince Ludwig οι οποιοι απο το πρωτο γύρο προσπαθουν να κατευθυνουν τους πολιτες στο τι να ψηφίσουν.

Edited by Strange Loop, 19 October 2010 - 13:30.

#208 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 posts

Posted 19 October 2010 - 13:46

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
Posted Image

Beel has all eyes on him...Hmmm..I wonder why.Μηπως τελικα εισαι εσυ ο δολοφονος?Δεν νομιζω,πιο πιθανο ειναι να ειναι ο Hajime Saito(Azathoth).Περιμενω να ακουσω την αποψη του για σημερα...Ομως ας κανω και μια επισκεψη στο Technological Bureau να δω τα αποτελεσματα του Mayuri-Taicho...
*becomes Shimigami and leaves running"
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#209 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 19 October 2010 - 14:01

Trafalgar Law

δεν εχω πολλα να πω γιατι δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι. υποψιες ακομα και μενω στην πρωτη μου ψηφο...Mr. Prince Ludwig
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#210 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 October 2010 - 14:03

Kaworu Nagisa

Posted Image

Βλέπω η ανόητη Nodame [Strange Loop], με άφησε ήσυχο, οπότε υποθέτω έμαθε το μάθημά της.

Θα αλλάξω λοιπόν την ψήφο μου στον κύριο είμαι-γaμάτος-τι-καλά Shira [Hanzo]. Σαν ένας δεύτερος Zero τρέχεις κατηγορώντας διαφορετικά άτομα ανά ποστ σπέρνοντας τον πανικό. Αυτή δεν είναι επουδενή νοοτροπία αθώου θύματος, και δε νομίζω ένας επιθεωρητής να φερόταν τόσο ηλίθια και απερίσκεπτα.
Εδώ μιλάμε για πραγματικούς θανάτους ΑΛΗΘΙΝΩΝ BISHOUNEN κυρίες και κύριοι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι, και όχι από ένα αβάσιμο κριτήριο να χάσουμε άλλο ένα έξοχο fap material.
Τώρα θα με συχωρέσετε πάω να επισκεφτώ τους τάφους των Koyuki και Zero...

Έχει κανείς κανα χαρτομάντιλο ή λίγο βαζελίνη ρε παιδιά;;

Posted Image