Ευχαριστω.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga Title
Started By
anaktas
, Sep 17 2010 00:38
8 replies to this topic
Posted 17 September 2010 - 00:38
Καλησπερα(τετοια ωρα τετοια λογια χD), μηπως μπορει καποιος να μου φιαξει με την λεξη Suraido κατι σαν και αυτο?
Ευχαριστω.
Spoiler:
Οχι το ιδιο απλα να μοιαζει με Μανγκα τιτλος και να ειναι κενο απο πισω.Οποιος μπορει και εχει ορεξη ας μ απαντησει εδω για να γραψω λεπτομεριες.Ευχαριστω.
Posted 17 September 2010 - 15:11

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 17 September 2010 - 22:29
Σου έκανα και γω κάτι απλό. Δεν ξέρω αν έγινε όπως το φανταζόσουν, αλλά άμα δε σου αρέσει και έχω χρόνο μπορώ να στο αλλάξω(έχω κρατήσει το .psd αρχείο και το μόνο που έκανα ήταν να παίξω λιγάκι με τα blending options του photoshop.)
Here you go!!!
Here you go!!!
Spoiler:
Posted 22 November 2010 - 20:00
Σου έκανα και γω κάτι απλό. Δεν ξέρω αν έγινε όπως το φανταζόσουν, αλλά άμα δε σου αρέσει και έχω χρόνο μπορώ να στο αλλάξω(έχω κρατήσει το .psd αρχείο και το μόνο που έκανα ήταν να παίξω λιγάκι με τα blending options του photoshop.)
Here you go!!!Spoiler:
Duuuuude!

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 05 December 2010 - 13:54
Ήταν ένα απλό flame pattern με inner και outer glow