Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#301 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 20:06

Καλά δε πρέπει να δίνεις και πολύ βάση στους unlimited γιατί παραείναι σπασμενοι.
Για το ct δεν ξέρω αλλά στο cs η unlimited Noel έχει μπορεί να κάνει τα τριπλάσια chain combos με το chain revolver d spam της
Έχει διαφορετικά linking στα normal combos της και οι κινήσεις της λειτουργούν διαφορετικά. Επίσης έχει κάποιες extra moves
Και μπορεί να χρησιμοποιήσει πράγματα όπως το fenrir minigun, και bullet storm κλπ έξω από distortion driver, δοκίμασε 214c kai j214c

#302 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 10:27

Ρε συ πως κανω distortion finish?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#303 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 19:33

Από απόψε και για τρεις μέρες, εμείς, εσείς, και το internet connection χΠ Όσοι πιστοί προσέλθετε

#304 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 02:18

Ορισμένες συμβουλές που μου ζήτησε ο φίλος Jorg μετά το χθεσινοβραδινό πάρτυ

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#305 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 07:41

Ωραίος clan-master xP

Αν έχεις να πεις κάποια συμβουλή και για μας από δω, ευπρόσδεκτη

(αλλά θα κατσαδιάσεις περί άμυνας XP)

#306 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 11:41

Τα περί ποικιλίας κινήσεων τα είχα στα υπόψιν μου, αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ σοβαρά στο training οπότε όταν προσπαθούσα δεν μου έβγαινε (πχ στο 5B>6C το dash μου έβγαινε σε 6B τη δεύτερη φορά)
Η Ignis μου πέθανε λίγες φορές, γενικά τις περισσότερες φορές βλέπω το gauge, αλλά είτε θα είχα ρίξει pressure είτε θα είχα φάει pressure.
Και ναι, έχω πρόβλημα με το block λόγω του ότι σχεδόν ποτέ δε μου βγαίνει σε καλό.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και για τον χρόνο σου.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#307 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 19:58

Όπως είπα, στην αρχή περισσότερο θα μπλοκάρεις για να μάθεις και όχι για να κερδίσεις, μιας και δε θα ξέρεις τα blockstrings και τις συνήθειες του άλλου και δε θα μπορείς να μπλοκάρεις καθαρά on reaction -ΑΝ ο άλλος έχει actual mixups και δεν κάνει autopilot ένα bnb και τα παρατάει με το που βλέπει πως δεν χτύπησε-. Στην τελευταία περίπτωση πάλι μπλοκάρεις, αλλά δε θα ανησυχείς τόσο γιατί το "pressure" θα τελειώνει πρακτικά αμέσως.
Στην πορεία όμως θα μάθεις και θα ξέρεις πότε είναι ασφαλές να κάνεις jump out, backdash, whatever. Και μέχρι κάποιο βαθμό αυτό θα ισχύει για όλους τους αντιπάλους, δε θα χρειάζεται δηλαδή να κάνεις αυτή τη διαδικασία από την αρχή σε κάθε νέο αντίπαλο. Από ένα σημείο και μετά παρακολουθείς αποκλειστικά τα habits του και προσπαθείς να τα εκμεταλλευτείς.

Εσείς αδέρφια ξέρετε, σας τα έχω ξαναπεί. Βασικά διαβάστε ό,τι έγραψα στο Jorg περί άμυνας και αυτό :bye:

HnH5aB0.jpg

#308 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 03:01

Posted Image

Worthy

HnH5aB0.jpg

#309 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 09:19

Oh..my....fucking....fuck O_O

#310 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2012 - 12:36

Χαράματα θα σηκονόμαστε να παίζουμε μπας και πετύχουμε κανένα lagless play όπως τα αρχικά XP (*bangrage*)

#311 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2012 - 13:35

Απο΄δώ ήταν το πρόβλημα, κατέβαζε κάτι pdfs ο πάτερ εν αγνοία μου
Πάντως οκ καλά είναι, από Οκτώβρη που ανεβαίνω πάνω ακόμη καλύτερα και χωρίς κλέφτες bandwidth

MASH D LIKE YOU'RE JESUS

HnH5aB0.jpg

#312 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2012 - 14:07

Posted Image

#313 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2012 - 17:10

Posted Image

< : D

#314 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 13:51

Για σας φίλοι, καιρό έχουμε να μιλήσουμε.
Με μερικά ανώτερα μαθηματικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο ragna έχει τις λιγότερες πιθανότητες να βγει από το παιχνίδι, οπότε αποφάσισα να επιλέξω αυτόν για νέο Main! Σας προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο :riiight: .

Spoiler:

qzMHWHd.png

#315 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 14:07

σταματα να κλαις σαν ενα μικρο μωρακι και παιξε τον καινουργιο τραβεστουλη φαινεται καλος κανει τον χακουμεν μπακουμεν ζεα