Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Asobi ni Iku yo!

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 16 July 2010 - 11:25

Posted Image
[AniDB][ANN]

Νέα σειρά βασισμένη στο ομόνυμο light Novel του Kamino Okina. Catgirl εξωγήινο προσγειώνετε και κολλάει στο γνωστό φλώρο της υπόθεσης. Συνηθισμένο; οχι ακριβώς

The story centers around Kio Kakazu , a high school freshman living in Okinawa. During a memorial service for one of his family ancestors. A mysterious girl with cat ears appears before him indroducing herself as Eris and claiming that she is an alien. However She be more troubling than he first realizes.

Η σειρά οπως λέω και παραπάνω ξεκινά οταν μια κοπελιά με αυτιά, ουρά και άλλη "προίκα" εν ονόματι Eris προσγειώνετε στη Γη και συναντά τον κύριο Kakazu Kio ο οποίος είναι ένας συνηθισμένος μαθητής στην Okinawa(είναι να τους φοβάσαι αυτούς τους Ιάπωνες συνηθισμένους μαθητές!!) και τον επόμενο πρωί την βρίσκει να ξυπνάει στο κρεβάτι του(you didn't see that coming)

Οπως καταλαβαινετε μέχρι εδώ τα έχετε ξαναδεί όλα και μάλιστα πολλές φορές αλλα, απο εκεί και πέρα τα πράγματα αλλάζουν..
Spoiler: Minor Spoiler ep 1

To πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, χωρις να κάνει την απίστευτη ανατροπή ξεκολάει λίγο απο τα ίδια και τα ίδια. Μάλιστα το τρόπος που ξεκινάει το επεισόδιο φέρνει σε κάτι διαφορετικό(και ελπίζω να κινηθεί η σειρά προς τα εκεί)

Απο εκει και πέρα, πολύ προσεγμένο animation, απο τα boobies που χοροπηδάνε, μέχρι της σκηνές μάχης, το σχέδιο είναι πολύ καλό, και έχει απο όλα harem,συνωμοσίες, δολοφόνοι,ρομαντζα και sci-fi.

Screenshots

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Trailer-Ending

[media]http://www.youtube.com/watch?v=OZVhwl1aATs[/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=4FEPspPhsVY[/media]

Πάρτε και το πρώτο επεισόδιο απο Horriblesubs που το πιασαν
Asobi ni Ikuyo - 01 [720p].mkv : [ Torrent | DDL ]
Asobi ni Ikuyo - 01 [480p].mkv : [ Torrent | DDL ]

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 July 2010 - 13:15

Εμένα και πάλι συνηθισμένο μου ακούγεται. ^^'

Oh, well, αν όντως ξεφύγει από τα γνωστά ειδοποιήστε με να το τσεκάρω.

15fkk04.jpg

#3 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 16 July 2010 - 13:33

Kαλούτσικο μου φαίνεται απ όσα διάβασα και η ιστορία πρέπει να έχει ενδιαφέρον και έχω και μια αδυναμία στα nekomimi ..κατεβάζω το πρώτο επεισόδιο να δω αν αξιζει..
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#4 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 July 2010 - 14:15

Argh...
Φαινεται τοσο κακο.
They are not even trying...
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#5 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 July 2010 - 14:28

Argh...
Φαινεται τοσο κακο.
They are not even trying...

Δες το Δες το θα σ αρεσει

#6 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 16 July 2010 - 18:47

Classics! Ελπίζω μόνο να μην εκνευρίσει ψυχές πάλι ο πρωταγωνιστής :roar:
Posted Image

#7 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 19 July 2010 - 21:38

ep 2.
......
..........
................
..................................................
Οτι καλό είχα γραψει για τη σειρά.. διαγραφή. Δεν είναι αθλια.. είναι τρισάθλια! Τέτοιο facepalm σε 20 λεπτά μέσα δεν έχει ξαναπέσει ποτέ!! Καταφέρανε μέσα σε ένα επεισόδιο, και μου ισοπέδωσαν όλες τις ελπίδες με ερπύστριες.. κάποιον να σώσει την τιμή του forum και να σβήσει το θέμα :D

Για όσους σας έβαλα να το κατεβάσετε... Gomen..:sigh2:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#8 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 19 July 2010 - 21:53

ep 2.
......
..........
................
..................................................
Οτι καλό είχα γραψει για τη σειρά.. διαγραφή. Δεν είναι αθλια.. είναι τρισάθλια! Τέτοιο facepalm σε 20 λεπτά μέσα δεν έχει ξαναπέσει ποτέ!! Καταφέρανε μέσα σε ένα επεισόδιο, και μου ισοπέδωσαν όλες τις ελπίδες με ερπύστριες.. κάποιον να σώσει την τιμή του forum και να σβήσει το θέμα :D

Για όσους σας έβαλα να το κατεβάσετε... Gomen..:sigh2:

...εγώ πάντως γέλασα :kakaka: (το τέλος ήταν πραγματικά, όμως, ότι να'ναι). Αφού είναι που είναι ότι να'ναι, θα το δω for shits 'n' giggles.

#9 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 20 July 2010 - 17:41

ειμαι ο μονος που του αρεσε και το 2ο?

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#10 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 28 July 2010 - 01:19

ok... cant take it anymore

dropping :P

Posted Image
Posted Image

#11 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 10 September 2010 - 17:43

ok... βαρεθηκα και το ξαναπιασα... εφτασα στο τελευταιο (το 9)

ξερει κανεις αν υπαρχει uncensored version?

Posted Image
Posted Image